עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by c5123,

mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לבנות מערכת מידע קטנה לארגון. המערכת תכלול אתר אינטרנט ומסד נתונים. האתר יכלול בין השאר טפסים, קריאה וכתיבה מתוך מס"ד נתונים ואיבוד ההמידע שיזון ע"י המשתמש באתר. יש לי ידע נרחב בOOP עיקר התכנות התבצע בJAVA ובניית אתרים בHTML. אני מתלבט באיזה שפת תכנות להשתמש כדי לקשר בין השניים? חשבתי להשתמש בJSP כי השפה זהה לJAVA. העניין שבגלל שהולך להיות שם קטע קוד לא פשוט אני חושש שאני אסתבך עם קימפול ודיבאגינג. באיזה שפה אתם הייתם ממלצים לי לבנות את האתר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברה יש לי אתר, איך אני מוסיף לו איקון ליד שורת הכתובת? כמו שבפורום פה יש את האיקון של "המחשב": תודה רבה וסוף שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TheSlider,

היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום וברכה, רציתי לשאול האם קיים שירות שנותן לך כתובת + אחסון אתר (-ממש קטנצ'יק מבחינת נפח מידע - כמה מגהבייט) בחינם וללא פרסומות (-גם אם יש פרסומות לא נורא). יש שירות שנקרא 000webhost והוא מצויין אבל אני מעוניין במשהו אחר כי הוא עושה לי קצת בעיות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Far_Away,

כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itzikc78,

איך לעבוד נכון עם פתיחת ויצירת אובייקטים דינמיים? נניח, יש לי צ'אט ואני רוצה שכל פניה של חבר אלי תפתח חלון חדש (עם פקדים משלו שאוכל כמובן להתיחיס ולעדכן ספצפיתי אותם כשהשיחה תתמשך) למשל משהו כזה: win_num = {} def OpenWindow(memberid,member_gender,member_UserNick,member_Message): print ("memberid:" + memberid + "gender" + member_gender + "usernick" + member_UserNick + "msg:" + member_Message) if memberid in win_num: print ("kooooooooooooooooooooooo") txt_num[memberid].insert(INSERT, member_UserNick + ": " + member_Message + "\n") else: win_num[memberid] = Toplevel() …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי ברשת את הקוד הבא שמאפשר לי לחשב ביטויים מתמטיים פשוטים: static double Evaluate(string expression) { var loDataTable = new DataTable(); var loDataColumn = new DataColumn("Eval", typeof (double), expression); loDataTable.Columns.Add(loDataColumn); loDataTable.Rows.Add(0);return (double) (loDataTable.Rows[0]["Eval"]);} איך ניתן להרחיב את הקוד כך שאני אוכל להשתמש גם במשתנים בביטוי, כלומר במקום "2+3" לשלוח לפונקציה "X +3" כש-X מוגדר לפני כן בתור 2.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by The-Devil,

אני מריץ רקורסיה שמחזירה לי בסופו של דבר מערך של מספרים בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה, היא מחזירה לי ערכים טובים אבל בפעם השניה זה מחזיר לי ערכים מחורבשים ולא בסדר הנכון. אני חושב שצריך לנקות את ה Buffer, אבל אני לא ממש זוכר איך עושים את זה (לא דרך ה flushall) ואם מישהו נתקל ויודע את הפתרון, מוזמן לעזור.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guy81,

מצורפת שאלה. עלינו לממש קריאה לפונקציה בשם foo הכתובה ב- c עם ארגומנט אחד שערו 0x100fa500. מה הקוד שיבצע זאת נכון? a) sub esp,2 mov word[esp],0xa500 sub esp,2 mov word[esp] , 0x100f call foo add esp 4 d) sub esp,2 mov word[esp],0x100f sub esp,2 mov word[esp] , 0xa500 call foo add esp,4 מדוע התשובה הנכונה היא d?(זו התשובה שמופיעה בפתרון המבחן) לפי איך שיצא לי בסעיף a , המספר נכנס בדיוק כמוו שהוא היה נכנס עם פקודת push וב- d דווקא לא. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 888,

איך אני מפעיל את הסביבת פיתוח LCC?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TiGeRGuY,

ערב טוב. אני בונה אתר ואני מחלק את האתר לתאים (טייבלים) ובכל תא אני שם תמונה. (כל התמונות ביחד משלימות בסוף את העיצוב של האתר). העניין הוא שבין כל תמונה בתא לתמונה שבתא שמתחתיו/מעליו יש רווח. אולי זה סוג של טייבל שאני משתמש בו ויש סוג אחר בלי רווח? חשוב לי לציין ש"רזולוציה" של התאים מותאמים לרזולוציה של התמונות. (כלומר, אם יש לי תא בגודל של 45X200 פיקסלים, נכנסת בו תמונה באותה רזולוציה.) רק שהתמונות לא יוצאות מחוברות. הדבר לא קורה בתאים סמוכים. (כלומר, תמונה שבתא מסויים כן מתחברת לתמונה של התא שלידו אבל כאמור התמונה שבתא שמעליו/מתחתיו לא מתחברת) אודה לעוזרים, תודה ולילה טוב! (התחלתי לכתוב את ההודעה בערב ועד שסיימתי כבר לילה )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by משה ברי,

מה עושים שיש לי קבצי AVI שהמחשב לא קורא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by aldema,

מישהו יכול לעזור לי??? אין לי מושג... אני לא מצליח כלום.. המבחן יהיה על פונקציות(לא קשות..) עם כל הטרנק,רנדומייז.. שאלה לדוגמא: כתוב תוכנית הקולטת3 ציונים של 5 ילדים,מחשבת את הממוצע של כל ילד,מדפיסה אותו,כותבת את הכי גבוה,וכותבת כמה ילדים עברו וכמה לא.. בעיקר שאלות בסגנון הזה אני לא מבין.. את כל הTRUNC והשטויות האלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר אתר ממנו ניתן ללמוד או להוריד מדריך\ספר פרמייר פרו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, חזרתי לא מזמן למקורות- לC כדי לנסות למצוא פונקציה חזקה שמייצרת מספרים רנדומלים טובים. לפי מה שהבנתי בC הפונקציה שמייצרת מספרים, RAND, מייצרת פסדו-רנדומליים קבועים בין 0 ל32767, כאשר אני פשוט "דוגם" מספר מסדרה קבועה שרצה ולכל מספר הסתברות שווה להופיע. אפילו אם אני עושה SEED עם SRAND עדיין המספרים לא כל כך טובים... גם random() בדומה לrand לא משהו בכלל... אבל אז שמתי לב לפונקציה מעניינת בשם CryptGenRandom בספרייה Wincrypt.h שלפי מה שקראתי עליה ע"י ישום טוב שלה למקור רנדומלי CSP ניתן לייצר פונקציה חזקה למספרים רנדומליים.. יחד עם זאת יש עליה הרבה סימני שאלה שלא ממש הצלחתי להבין, כמו מה מקור האנטרופיה שלה... מישהו פה פיתח משהו טוב עם הפונקציה הזאת למספרים רנדומל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by b-a,

האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני בונה אתר ב- PHP ויש לי בעיה בכתיבת שאילתא יש לי שדה בטבלה ב- MYSQL של datetime" כל פעם שיוזר מכניס אוביקט לאתר אני מכניס את התאריך והשעה שבה הוא הכניס ועכשיו אני רוצה לשלוף את האוביקטים בכל מני תווחים של תאריכים כלומר : כל האוביקטים שהכנסו היום,בשבוע האחרון ,בחודש האחרון וכו, אפשר בבקשה עזרה איך לכתוב את השאילתה ב- PHP תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by falukky,

אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת 2 מחרוזות S1 ו-S2 ומחזירה true אם S2 היא תת מחרוזת של S1 ו-false אם לא. זה מה שכתבתי עד עכשיו: אני נותן לינק לרשת לקוד שלי כי כבר מאתמול אני לא מצליח לכתוב פוסט שיש בו קוד: http://www.pastebin.ca/2536950 אני שולח לפונקציה 2 מחרוזות: heyl ו-el לאחר שה-e מושווה מול ה-e של המחרוזת S2 מגיע התו y ובגלל שהוא לא נמצא אני רוצה להתחיל מחדש ולשלוח לפונקציה את המחרוזות המקוריות אבל כבר שיניתי אותם אז חשבתי להשתמש בהעמסת יתר אבל בשאלה רשום בפירוש שאם אני לא ישתמש בהעמסת יתר והתשובה שלי נכונה אני יקבל את מלוא הנק' אז אני לא רוצה להתשמש בהעמסת יתר אבל לא מוצא דרך אחרת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Amit Shani,

יש לי תרגיל בC++ שאני קצת מסתבך פה, לכאורה הוא היה נראה פשוט משאר התרגילים... זה סתם קטע טכני,זה הולך ככה: ממש מחלקה בשם God כך שיהיה ניתן ליצור ממנה אובייקט אחד בלבד וכל בקשה ליצירת אובייקט נוסף תחזיר את האובייקט הראשון. אז אני מבין שאני צריך להשתמש במשתנה סטטי כדי לספור את מספר האובייקטים שנוצרים אבל איך אני גורם ליצירת אובייקט להחזיר לי אובייקט אחר שנוצר מקודם לכן?

23. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Second Edition,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.