עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי עיצוב מוכן לוורדפרס, לא משהו מורכב, עומד בתקן w3. אני רואה אותו מצויין בפיירפוקס, בכרום, באקספלורר 8 אבל באקספלורר 9 הכל מבולגן. מה השתנה באקספלורר 9? איך אני יכול להתאים את העיצוב אליו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TiGeRGuY,

ערב טוב. אני בונה אתר ואני מחלק את האתר לתאים (טייבלים) ובכל תא אני שם תמונה. (כל התמונות ביחד משלימות בסוף את העיצוב של האתר). העניין הוא שבין כל תמונה בתא לתמונה שבתא שמתחתיו/מעליו יש רווח. אולי זה סוג של טייבל שאני משתמש בו ויש סוג אחר בלי רווח? חשוב לי לציין ש"רזולוציה" של התאים מותאמים לרזולוציה של התמונות. (כלומר, אם יש לי תא בגודל של 45X200 פיקסלים, נכנסת בו תמונה באותה רזולוציה.) רק שהתמונות לא יוצאות מחוברות. הדבר לא קורה בתאים סמוכים. (כלומר, תמונה שבתא מסויים כן מתחברת לתמונה של התא שלידו אבל כאמור התמונה שבתא שמעליו/מתחתיו לא מתחברת) אודה לעוזרים, תודה ולילה טוב! (התחלתי לכתוב את ההודעה בערב ועד שסיימתי כבר לילה )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MalGano,

שלום... אני עושה פרוייקטון קטן ואני אשמח אם תעזרו לי בכמה בעיות שנתקלתי... - אני רוצה שבטופס מסוים המבוסס על טבלה, בסוף מילוי כל הנתונים בו יוצג לי שדה מתוך שאילתה. השאילתה מציגה קוד מסוים וחישוב (expression). עכשיו אני צריך שבטופס, אחד השדות שאני ממלא יהיו כתנאי לשאילתה (הקוד הזה), ויוצג לי השדה המחושב... אמרו לי שאני צריך להשתמש בפונקצייה Dlookup אבל זה לא עובד. :-[ - עוד בעיה היא ליצור דו"ח המבוסס על תיבה משולבת (combo box). כשאני אבחר שדה מסוים, ואז אלחץ על לחצן, יופיע דו"ח לפי הפרמטר שביקשתי. - ליצור דו"ח מקבוצת שדות שמילאתי זה עתה בטופס (וזה נשמר בטבלה).. סורי על הנוביות... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ניר.,

יש לי אתר ב - yahoo geocities (אשר עומד להיסגר) וברצוני להעתיק את כל הדפים / התוכן שיש באתר לשרת איחסון אחר בו יהיה האתר.. מישהו יודע כיצד יוכל להעתיק את הדפים / התוכן שיש לי בשרת של יאהו כך שאני אוכל לשים אותם בשרת אחר ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Nurit2005,

אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by t0m3r,

שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sh_bmw,

שלום, יש למישהו אולי תוכנה למיקרו בקר 8051 שתאפשר לי למדוד מתח ושהוא יוצג על מסך HD44780 ? ואיך מחברים אותו? לא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד... *יש לי ידע באלקטרוניקה וצריבת תוכנה. שחר. אם זה לא הפורום המתאים, תעבירו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DOGMA,

יש דרך לקבל קוד שגיאה משגיאות קיימות ב.NET בדומה לHRESULT בC++? אני יודע איך לזרוק אחת עם HRESULT אבל בכל הדיפולטיות אני לא מוצא שום פרופרטי או מתודה שמוציאה את זה, אני לא רוצה לפרסר עכשיו 20 אופציות טקסט או להוציא סיפורי סבתא החוצה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gman_il,

אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי אפליקצית .NET 4 ולאחר ששידרגתי במחשב לגרסה חדשה יותר (.NET 4.5.1) האפליקציה לא נפתחת לי אלא אם כן אני מעביר את הפרוייקט שלי ל .NET 4.5.1

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bdoron,

אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bagtoshop,

צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, קודם כל אני לא מבקש כאן דרך פתרון רק דרך מחשבה/רמז. המשימה: "כתוב פונקציה רקורסיבית אשר מקבלת פרמטר n, ומציגה למסך את משולש פסקל, עד השורה ה-n שלו." עכשיו אם היה לי אפשרות להכניס עוד 2 משתנים לפונקציה (שורה וטור) הפתרוון היה קל, אך עם פרמטר אחד אני לא מצליח לחשוב על דרך (חוץ מלהכפיל ב2, אך אני לא מצליח ליישם את זה).

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by רזי ברד,

אני מעוניין להתחיל לתכנן משחקים לiphone ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים את זה? איזה שפה צריך לדעת ? והאם זה עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AxeOr,

אני מעוניין לקנות מהם שרת לינוקס אז יוצא לי טוב האפשרות לבניית אתר חינם. https://sites.livecms.co.il/wizard/ אין לי ידע גדול בבניית אתרים , ואני מעוניין באתר פשוט לעסק [ משרד עורכי דין ] ככה שהדוגמאות המוכנות טובות לי. השאלה אם אפשר לערוך אותן כמה שאני רוצה או שזה מוגבל ? והאם זה עדיף על וורדפרס ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by itzikc78,

איך לעבוד נכון עם פתיחת ויצירת אובייקטים דינמיים? נניח, יש לי צ'אט ואני רוצה שכל פניה של חבר אלי תפתח חלון חדש (עם פקדים משלו שאוכל כמובן להתיחיס ולעדכן ספצפיתי אותם כשהשיחה תתמשך) למשל משהו כזה: win_num = {} def OpenWindow(memberid,member_gender,member_UserNick,member_Message): print ("memberid:" + memberid + "gender" + member_gender + "usernick" + member_UserNick + "msg:" + member_Message) if memberid in win_num: print ("kooooooooooooooooooooooo") txt_num[memberid].insert(INSERT, member_UserNick + ": " + member_Message + "\n") else: win_num[memberid] = Toplevel() …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Grihan,

שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by syaron66,

שלום לכולם אני כבר זמן מתעסק עם הסטרינגים בvisual c++ בכל אופן מישהו יודע אולי על הליך מסודר לבצע את ההמרה הנ"ל? בגדול אני רוצה לקחת את הסארניג מtextbox שהוא string^ ולהמיר אותו לטובת פונקצייה שמקבלת WHCAR* ? => LPARAM (הפונקצייה היא getwindow( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by greenghost,

שלום לכולם! כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש ספריה בה ניתן לבנות כפתורים,צ'קבוקסים וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by guy81,

מישהו יכול להסביר לי לגבי שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/09-a.pdf בסוף הקוד כתוב: "ידוע כי הפלט של הרצת התוכנית הינו :...." עכשיו השורה האחרונה(השלישית- ColorPrinter printing ColorImage) ברור לי למה היא מודפסת- כי בשורה האחרונה של dowork עשינו print על תמונה צבעונית. אבל מדוע מודפסים גם 2 השורות הראשונות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים