תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מריץ רקורסיה שמחזירה לי בסופו של דבר מערך של מספרים בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה, היא מחזירה לי ערכים טובים אבל בפעם השניה זה מחזיר לי ערכים מחורבשים ולא בסדר הנכון. אני חושב שצריך לנקות את ה Buffer, אבל אני לא ממש זוכר איך עושים את זה (לא דרך ה flushall) ואם מישהו נתקל ויודע את הפתרון, מוזמן לעזור.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני נתקלתי במשהו קטן בנושא מצביעים שאני לא כל כך מבין, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי מעט. אם נתון לי המבנה הבא : struct complicated { char** p; char arr[7]; }; מה למעשה מציין המצביע P, מה נותנות שתי הכוכביות? בהמשך לזה אחרי שהוגדר טיפוס חדש כמבנה ישנה גם השורה הבא שאני לא מבין מה היא עושה בעצם: (&com)->arr[i]=*com.p[e[i]]; com הוא משתנה שהוגדר כמבנה הנתון. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות מערכת ניהול דומה עם טמפלט והכל מוכן שיאפשר למשתמשים הרשמה לפי דרגות וגם פרסום באתר כמו באתרים שפה קחו לדוגמה גם את המערכת שפה באתר (מערכת החדשות) http://popdownow.me/ http://moridim.me/ http://www.moridim.tv/ אני יודע שהם לא חוקיים אבל אני צריך רק מערכת ניהול דומה לבניית אתר סיקורי משחקים כי להשתמש בWORDPRESS זה לא ממש בה בחשבון כי אין גישה נוחה והכל חייב לעבור אלף עריכות לפני פרסום
-
שלום... אני עושה פרוייקטון קטן ואני אשמח אם תעזרו לי בכמה בעיות שנתקלתי... - אני רוצה שבטופס מסוים המבוסס על טבלה, בסוף מילוי כל הנתונים בו יוצג לי שדה מתוך שאילתה. השאילתה מציגה קוד מסוים וחישוב (expression). עכשיו אני צריך שבטופס, אחד השדות שאני ממלא יהיו כתנאי לשאילתה (הקוד הזה), ויוצג לי השדה המחושב... אמרו לי שאני צריך להשתמש בפונקצייה Dlookup אבל זה לא עובד. :-[ - עוד בעיה היא ליצור דו"ח המבוסס על תיבה משולבת (combo box). כשאני אבחר שדה מסוים, ואז אלחץ על לחצן, יופיע דו"ח לפי הפרמטר שביקשתי. - ליצור דו"ח מקבוצת שדות שמילאתי זה עתה בטופס (וזה נשמר בטבלה).. סורי על הנוביות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצביע למערך של מבנה מסויים שיצרתי. איך אני מעביר את הייחוס של המצביע למערך למחלקה אחרת. הרי המחלקה האחרת לא מכירה את המבנה הנ"ל. עזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כתבתי שאילתה פשוטה ששולפת נתונים מאקסס, ביזמן ריצה מתקבלת לי שגיאה- צרפתי את התצלום מסך של השגיאה. מצורף קטע תחילת הקוד... מסומן בסגול השורה בה מפסיקה התוכנית לרוץ. אודה מאד על עזרה!! OleDbConnection conn = newOleDbConnection(); conn.ConnectionString= "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\\Users\\sarimimi\\Desktop\\gibuy\\key.accdb"; conn.Open(); // משתנה המתחבר לבסיס הנתוניםOleDbCommand comm = newOleDbCommand(); comm.Connection = conn; comm.CommandType = CommandType.Text; comm.CommandText = "select tz from tbl_man where tz = " + tz_text.Text ;//לפי התז שהוכנסה// הפעלת קריאה לפי הפרמטרים שנרשמו למעלהOleDbDataReader reader; reader = comm.ExecuteReader();…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזאת שבנאדם ימלא פרטים והפרטים שהוא מילא יישלחו אליי לדואר אלקטרוני. אני מחפש במחיר של עד 20$ . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספרים למתקדמים בעבודה עם שפת C . הנושאים שמעניינים אותי במיוחד הם יצירת חלונות כמו של מערכת ההפעלה (API) ושימוש ב DIRECTX בשפת C (לא ב C++) אשמח גם להוראות איך משתמשים ב OPENGL . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי לגבי שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/09-a.pdf בסוף הקוד כתוב: "ידוע כי הפלט של הרצת התוכנית הינו :...." עכשיו השורה האחרונה(השלישית- ColorPrinter printing ColorImage) ברור לי למה היא מודפסת- כי בשורה האחרונה של dowork עשינו print על תמונה צבעונית. אבל מדוע מודפסים גם 2 השורות הראשונות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבוע בדיוק יש לי ראיון עבודה שיכלול גם מבחן מעשי בשפת ג'אווה.המשרה היא של מפתח כלי בדיקה(מתחיל). אני ללא ניסיון תעסוקי בפיתוח בג'אווה, סיימתי תואר במדעי המחשב אך רוב הקורסים התכנותיים שעברתי הם בשפת C/C++/C#. במהלך השנה האחרונה התעסקתי בלימוד אנדרואיד ויצא לי להשתפשף בג'אווה. מבחינת חומר תאורתי אין לי בעיה במציאת חומר. אני רוצה במהלך השבוע לתרגל כמה שיותר כתיבה בג'אווה. הבעיה שלי שאני עובד במשרה מלאה וכתוצאה מכך יש לי רק את שעות הבוקר המוקדמות וכמה שעות בערב לתרגול, לכן אני חייב להתמקד בנושאים פרקטיים. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי בכתיבת פרוייקט(או כמה תכניות) שיכלול עבודה עם קבצים, עבודה עם מבני נתונים, XML, אולי פרוטוקלי תקשורת, ת'רדים ועוד נושאים שיכול…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר. אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו.. הדרישות של העבודה הן- 1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים 2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך 3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt 4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש בGridView לא נותן מענה למה שאני מחפש, כי הוא מציג מוצרים בשורות. אני רוצה שהתפריט שלי יראה בדיוק כמו באתר הנ"ל (לגלול למטה לאחר הטעינה) http://www.moto-depot.co.il/ כלומר יש שם טבלה של 3 עמודות בכל אחת הרבה תמונת שמתחתן השם והמחיר, והקישור לדף המוצר. איך עושים זאת מבחינה עיצובית? נ.ב ניסית שימוש בDetailsView אך הוא מציג לי בכל עמודה רק מוצר אחד בכל פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צירפתי בקובץ 2 מחלקות שאני אמור לבנות של date וbook התכניות לא מתקמפלות. מישהו יכול לעזור ? java.rar
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג אם קיים דיבאגר קצת יותר נוח מה Turbo-Debugger של Borland? משום מה אצלי הוא מסרב להפתח על כל המסך
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-