עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם אני די חדש בתחום של database-ים, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא ב c#, ככה שאולי זו פעולה פשוטה אבל אני לא בטוח איך לעשות אותה. יש לי database של Access בשם workersdb.mdb שאותו הוספתי לפרוייקט. נוצר לי קובץ xsd שמגדיר את ה DataSet , עם הטבלאות וה adapter-ים. ב database יש טבלה שמכילה נתונים של עובדים (יש בו עוד כמה טבלאות) שמוצגים בטופס ע"י פקדים (גררתי שדות מחלונית ה Data Sources). כרגע נוצרו לי בטופס (חוץ מהפקדים) האובייקטים workersdbDataSet, workersBindingSource, workersTableAdapter, workersBindingNavigator והפקדים השונים. ועכשיו לשאלה עצמה: נגיד ובעתיד המשתמש יירצה להוסיף מאפיינים (עמודות) לעובדים, שדות שאולי יהיו זמניים ורלבנטיים לתקופה מסויימת. חשבתי לי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ניר.,

מישהו יודע איך וכיצד אני מוסיף פלאש (באנרים , כפתורים וכו') לאתר HTML ?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by MaXiK,

חיפשתי פקד winform video player בtoolbox ,נכנסתי לאפשרות choose items אם לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולא מצאתי. האם אני אמור להוסיף reference כדי שהוא יופיע בtoolbox או לעשות משהו אחר? אם אתם מכירים פקד אחר להצגת וידאו אז ציינו בבקשה. אני משתמש בvisual studio express 2005. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by פיני1805,

היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by zipzip,

הי חבריה אני מחפשת פקודה בv.b שתוסיף לי פקד לסרגל הכלים של המחשב אם אתם מכירים אשמח לכל עזרה...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by re5pect,

שלום אני חדש פה... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף צ'אט אישי לאתר האישי שלי בחינם ושאני יוכל לשלוט עליו גם (אוכל להיות המנהל שלו) אפשר לעשות את זה גם התוכנה כמו מירק או משהו?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by wow,

אני מעוניין לכתוב תוכנית מסויימת שתנגן קבצי Wireshark, יש לי קובץ exe שמסוגל לנגן את הקבצים האלו והשאלה שלי היא האם אפשרי שהתוכנית שלי תקרא לקובץ exe הזה ותוסיף לו עוד כמה פרמטרים אחרי ה-exe (כמו למשל Path ומספר מסויים שמייצג מהירות לצורך הדוגמא) איך עושים דבר כזה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום רב אני רוצה להשתמש בתבנית קיימת הבנוייה על HTML CSS ולהפוך אותה לידידותית לשפות מימין לשמאל לצורך העניין עברית מישהו רק יכול לרמוז לי, איפה בCSS או בHTML או בשניהם אני מוסיף את הפקודה direction:rtl יש פקודה אחת שתעשה את העבודה לכל התבנית או כל עצם צריך פקודה משלו? להלן קוד HTML <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Free Facebook iFrame Template #4 - Computer Store</title> <link href="css/styles.css" rel="style…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shanibh,

היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום, טבלת list בשרת mysql אצלי מכילה שדה אחד מסוג datetime ונודה לקליטת תאריך ושעה. הקוד לקליטת תאריך ושעה (html\php) הינו כדלקמן: <!doctype html> <html lang=en> <head ><title>Insert Date</title> <meta charset=utf-8> </head> <body> <?php date_default_timezone_set('israel'); $dbcon = @mysqli_connect ('xxx', 'xxx', 'xxx', 'xxx') OR die ('Could not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error () ); mysqli_set_charset($dbcon, 'utf8'); if (isset($_POST['exam_date'])) { $myDate = trim($_POST['exam_date']); $q = "INSERT INTO list (exam_date) VALUES ($myDate)"; $result = @mysqli_query ($dbcon, $q); ?> <form action="to_for…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ColasP,

שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by YardenG,

שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. 1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Retaliator,

שלום, יש לי תוכנית שאני צריך ליצור ב win32 api אני רוצה להוסיף תמונה מקובץ במסך הראשי + איזה אלמנט של גרפיקה לדוגמא שעון כלשהוא מישהו יכול לסייע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Retaliator,

שלום איך אני מוסיף תמונה לחלון ב win32 api? השתמשתי בזה : Picture = LoadBitmap(GetModuleHandle(NULL), MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1)); והגדרתי Resource איך אני עכשיו מעלה את התמונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by jackok111,

אני מנסה להוסיף תמונה ב- C#, כאשר הפקד הוסף באופן פיזי על הלוח, ואת התמונה אני רוצה להטעין כל פעם מחדש בתכנות. העליתי את התמונה לתוך ספריה שנקראת pics. כאשר אני כותב בתכנות: image1.imageUrl = server.mapPath("./pic/pic1.jpg") אני לא מקבל שגיאה, אך התמונה לא נטענת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by yuvalkob,

היי יש לי אתר שאני בונה בשפת php מישהו יודע מה הקוד להוספת תמונה בדף? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי אנשים, יש לי בעיה שאני עובד בפלאש (ליתר דיוק בKOOLMOVES) אבל היא די דומה, ואני רוצה להכניס תמונה של אובייקט שהרגע שלו שקוף (לא קיים). ניסיתי לשמור בפיינט שופ פרו את הרקע כצבע "שקוף" אבל מסתבר שזה לא תקף לגבי הפלאש. למישהו יש רעיון איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by גדי,

יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם !! אני בונה פרויקט ב-JAVA כיישום APPLET וברצוני להוסיף תמונה כתמונת רקע של הפרויקט כאשר התמונה שמורה לי בתיקייה הראשית של הפרויקט... מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף תמונה אשר תשמש כרקע בזמן הריצה של התוכנית ? איך מבצעים את זה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Benzicohen,

שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה

23. שלוםלכולם, אני מנסה להריץ שאילתא דרך קוד ב VB. לאחר שהמשתמש הזין ערך בתיבה משולבת אני מריץ שאילתה אשר אמורה לתת שדה אחד עם מספר דינמי של שורות אבל אני מקבל רק שורה אחת.לא מבין למה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by skywalker13,

שלום. אני צריך לשים באתר שלי אפשרות להורדה של קבצים מסויימים ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי לעשות תגית של קישור והלינק הוא הקובץ עצמו שנמצא במחשב שלי אבל הדפדפן אומר שהוא לא יודע מה לעשות אם הקובץ. חשבתי אולי זה בעיה בקובץ אבל ניסיתי עוד קבצים אחרים בפורמטים אחרים ועדיין כלום. מי שיודע איך לעשות את זה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by FatCat,

אני רוצה להתחיל ללמוד C מ"המדריך השלם לשפת C" אבל אני לא מוצא את הדיסק שבא עם הספר :-\ אז מישהו יכול לומר מאיפה (אם בכלל זה אפשרי) אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים