תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למיין רשימה מקושרת (חד כיוונית )בעזרת מיון בועות בשפת C אני די תקוע בפונ' ה swap void swap(LNODE *cur,LNODE *next,LIST *lst) אני לא מצליח לבצע את ההחלפה כאשר מצביע ה current הוא על ראש הרשימה..כל השאר עובד לי (עד עכשיו).. כשה current נמצא בתוך הרשימה אני משתמש בצמת קודם (עם פונ' עזר, כי אין מצביע prev) כדי לבצע את הקישור בין המצביעים, כשהוא בתחילתו אני די תקוע אשמח אם תוכלו לכוון אותי טיפה תודה
-
- 27 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בקשר ללימודים של תכנות. חשוב לי לציין שאין לי רגע בנושא אבל זה מאוד מעניין ומדבר אליי. לאחר בדיקה של מכללות בנושא הבנתי שבמכללת סלע מקבלים הכי הרבה מהשאר מבחינת נושאי הלימוד. בדקתי לעומת מכללת תפניטק של הפתוחה. 1) האם מישהו יודע ושמע על הלימודים בסלע עד כמה הם נחשבים בחוץ. 2) האם אפשרי למצוא עבודה בתחום למרות שאין לך תואר במדעי המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני די חייב עזרה בתוכנית הזו ויש כמה דברים שהייתי שמח להבין בה.. אני יודע בגדול מה היא אמורה לעשות אבל אני לא מבין למשל בפונק': add_timer מהו האובייקט השני שהיא מקבלת אחרי sec כמו כן לא זכור לי שלמדתי מה הכוונה בביטוי כמו: new_timer->time=sec אני יודע מה הכוונה ב-* לא ב- <-. #include <stdio.h> #include<conio.h> #include <stdlib.h> #include <windows.h> typedef void(*fun_t)(void); typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; }timer; timer* head=NULL; void add_timer(int sec, fun_t fun) { timer* curr,*new_timer; new_timer=(timer*)malloc(sizeof(timer)); new_timer->time=sec; new_timer->fun=fun; ne…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת קוד מקור לתוכנה הזו - כל מה שאני צריך זה לסמן או לעבור על String של אותיות בעברית ולהפוך אותם לאנגלית - וכן להפך. בתוכנת langover ישנה אפשרות כזו , ואף ישנה אפשרות להוריד sdk מהאתר שלהם - אבל אני לא מצליח להבין מאיפה לקחת את קוד המקור לפונקציה זו.. אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה או את קוד המקור בעצמו. תודה רבה והמשך יום טוב לכולכם.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי, יש לי רעיון לסטראפ וחלק מזה דורש GUI שיאפשר למשתמש להכניס ולשלוף נתונים (דוחות) מ - Data Warehouse דרך ה -WEB. אני מתלבט בין Python ל -PHP. דיברתי עם כמה אנשים ונאמר לי ש - PHP נעלמת לאט לאט וש - Python הרבה יותר חזקה, רציתי לשמוע את דעתכם: 1. מהירות חשובה לי מאוד. 2. קלות כתיבה ותחזוק. 3. קלות התקנה באתרי לקוח. 4. אפשרות ריצה על פלטפורמות שונות (האם צריך קימפול מחדש?) אם אתם חושבים שאף אחת מהם לא מתאימה ויש שפה אחרת יותר טובה (Ruby on Rails?) אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר עזרה? המחלקה Keypad מאפשרת הכנסת קוד ובדיקתו לשם כניסה למערכת, וכן שינוי הקוד. 1. הכנסת קוד: ספרה מגיעה למערכת ע"י אירוע evkey(int n) קוד הוא בן 4 ספרות אחרי שקוד הוכנס בודקים אם הוא מתאים לקוד שבתוקף. תוצאת הבדיקה תקפה/זמינה ל5 שניות. במהלך הכנסת הקוד אפשר לבטל את הפעולה ולהתחיל מחדש ע"י evoff תהליך של הכנסת קוד יתבטל אם עברו 20 שניות מהקשת הספרה הראשונה, והרביעית טרם הוקשה. 2. שינוי קוד: הקשה על on יוצר ארוע evon הכנס קוד ישן הקשה על on הכנס קוד חדש הקש על on הכנס קוד חדש פעם נוספת הקש על on צריך לסיים את התהליך תוך 30שניות, אחרת הוא יופםסק באמצע ללא שינוי הקוד. אפשר להפסיק את התהליך באמצע ללא שינוי הקוד, על ידי הקשה על off בציור הstatechart התהליכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מעמיק על הפונקציה ובייחוד על מה מחזירה הפונקציה!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי במישהו שמשחרר את הקוד שלו על ידי כתובת SVN. כיצד אני יכול להוריד את הקוד לצפייה אישית במחשב? האם יש כלי "און ליין" שיכול להוריד לי את הקוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ללכוד סרטון וידאו עם תוספת שאני ציירתי עליו. הקוד שלי הוא כך: aviobj = avifile('rec1.avi'); % create an avi file to record the movie F = getframe; aviobj = addframe(aviobj,F); aviobj = close(aviobj);% close the recorded movie אני מצייר אליפסה על כל פריים בסרטון, אך האליפסה הזאת לא מופיעה בסרטון שאני יוצר. כנראה שהפונקציה getframe אינה מתאימה. יש למישהו רעיון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2010 בשעה 12:31:02 פתרתי את הבעייה.תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בקוד הבא על המשתמש לקלוט מקסימום חמישה מספרים מסוג שלם ללא סימן,כאשר הוא מעוניין להפסיק לקלוט מספרים הוא מקיש ENTER. בקוד שכתבתי,כאשר קולטים מהמשתמש מספר וב SCANF רשום %C אז אכן מתבצע BREAK,אך הערך שנקלט ומוכנס למערך המספרים הוא הערך הASSCI שלו וזה לא מה שצריך. כאשר קולטים מהמשתמש מספר בSCANF ואני רושם %D אז לא מתבצע BREAK (לא מזהה את תו הENTER),אבל כן מוצב הערך המספרי במערך המספרים. אנא עזרו לי להבין מה לא עובד בתוכנית! ולמה שאני עושה CASTING על התו כדי שיהיה UNSIGNED זה לא עוזר! תודה רבה! printf("Insert numbers(max 5):\n"); for(i=0;i<MPN_MAX;i++) { fflush(stdin); scanf("%c",&ch); if(ch=='\n') break; else arr_num[i]=(unsigned)ch; } f…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחלקה שיש בה מערך דינאמי של int(אסור צ'אר) מה שאומר שהיא צריכה לקבל גם גודל. השאלה שלי, אם בתוכנית הראשית עלי לקבל מספר חשבון ואז לשלוח אותו למחלקה כדי שתעדכן את הגודל ותעתיק את המספר חשבון למשתנה הפרטי שבמחלקה כיצד ניתן לעשות זאת? והרי זה לא מחרוזת תווים וצריך לקלוט מספר-מספר. (מה שלא הגיוני כי יש המון נתונים מספריים שצריך לקלוט וכולם צריכים להיות דינאמיים במחלקה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פונקציה שמבצעת מעבר רקוקסיבי על כל מערכת הקבצים במערכת . הפונקציה נקראת כתרד נפרד וכרגע מדפיסה פרטי קבצים לקונסול . אני מעוניין ליצור את התרד הזה בלחיצה על כפתור בטופס, ובמקום ההדפסה לקונסול אני רוצה הדפסה ללייבל שממוקם על הטופס . השגיאה שאני מקבל מדברת על זה שהלייבל נוצר כתרד אחר ואני מבקש לשנות אותו מהתרד שיצרתי CROSS THREAD OPERATION . אני כותב בסי # אשמח להסבר קצר איך אני מתגבר על זה. תודה חברים .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה לאחר שעתיים של נסיונות. תודה. ההודעה נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יותר מידי שגיאות. לא מצליח להתמודד עם השפה המיושנת =]] הקוד ולאחריו שאלות: mydate.h #ifndef MYDATE #define MYDATE #include <stdio.h> #include <string.h> class MyDate { private: static const int DAY_MIN_VALUE = 1; static const int MONTH_MIN_VALUE = 1; static const int YEAR_MIN_VALUE = 1901; static const int DAY_MAX_VALUE = 30; static const int MONTH_MAX_VALUE = 12; static const int YEAR_MAX_VALUE = 2099; int _day; int _month; int _year; char *_comment; /* Checks if the date that the function gets is valid Valid: day = 1,..,30 , except febuar where day = 1,..,28 month = 1,..,12 year = 1901,..,2099 */ bool checkDate(int day, int month,…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש טבלה DG של 100 עמודות. העמודה הכי ימנית זה "מחיר במבה". שאר העמודות משמאל זה מחירה של הבמבה ב-100 החודשים האחרונים. איך גוללים את הטבלה לרוחב כך שהעמודה "מחיר במבה" תשאר קבועה? הערה: קיבוע העמודה צריך להיות בזמן ריצה כי בטבלה מוגדר: AllowPaging="True" בלינק יש המחשה אבל זה לא בשפת HTML ולכן זה לא עוזר לי תודה http://blog.flexexamples.com/2007/08/15/locking-columns-in-a-horizontally-scrolling-datagrid-control/ אני כותב ב: Html vb.net
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם בבניית האתר גיליתי שיש לי המון קוד javascript אז הוצאתי לדף חיצוני בלי לדעת איך מקשרים הדבר היחיד שמצאתי באיזה ספר זה: <script type="text/javascript" src="javascriptfile.js"></script> כל מקום שאני מנסה למקם את ה</script> לא מגיב לי וכל הקומפיילר לא מגיב תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כיצד מומלץ לממש (או מנגנון קיים) מנגנון הרשאות לאתר בתוך דומיין כלשהו? חשבתי לממש משהו פשוט שבודק אם המשתמש הנוכחי נמצא בקבוצה מסויימת בדומיין, אבל ניתן לעקוף כאלה מנגנונים בקלות. האם יש משהו יותר טוב? המנגנון הרשאות של ה-IIS אמין או לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-