תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אמור לקרוא מקובף טקסט מספרים (כ-int) ואז לשלוח אותם לפונקציה שכבר כתבתי שמכווצת את הקובץ.... בחרתי להשתמש באובייקט של: BufferedReader br כאשר כל פעם אני קורא מחרוזת- ממיר אותה לint ושולח לפונקציה המכווצת write(int) כפי שניתן לראות: while(s!=null) { int num=Integer.parseInt(s); cos.write(num); s=br.readLine(); } הבעיה היא ש- s (ממחלקת String ) למרות שמקבל null בסוף הקובץ- משום מה עדיין יש כניסה לתוך גוף הלולאה! אשמח לכל הצעה תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה שתשנה גודל טקסט של אלמנט (onmouseover onmouseout) אבל שאני יוכל להשתמש בה לכמה אלמנטים. הנה מה שכתבתי לאלמנט אחד: function changesize() { document.getElementById('mnu').style.fontSize="4px"; } תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי קלט מהמשתמש. עד 10 מילים. ה- String מתחיל במילה, בין כל מילה רווח אחד בדיוק. אינני יודעה כמה מילים יש (רק מקסימום 10). כיצד אני יכול ליצור פונקציה שמחלצת מילה למערך (אני יודע שאורך מילה לא יעלה על 10)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
משום מה הVisualStudio 2005 לא מכיר את הפונקציה textcolor() מישהו מכיר תחליף כך שניתן יהיה לצבוע את הטקסט בקונסול ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
יש לי איזה קוד שעובר על קבצים בתיקיה עם שם מסוים, ואני צריך להכניס את השמות שלהם לקובץ כל פעם מחדש או לשנות את שמם למה שכתוב בקובץ. אני מחפש מחזרות שמתארת את כל השמות, כמו *.txt ושיפעל על כל קבצי הטקסט שיש בתיקיה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר. האם מישהו מכיר דרך בה משתמש ספציפי (או יותר) יוכל לערוך חלק מהטקסט באתר באופן פשוט, מהיר ואינטואיטיבי? אפשר להניח שבשרת האחסון יש תמיכה בכל בסיסי הנתונים ושפות התכנות. עמודי האתר שצריך לערוך הם- HTML תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני חדש בשפת C שאלה ממש פשוטה איך אני מזיז את הנקודה במספר שלם? לדוגמה 527=5.27 תודה התוכנית אמורה לקבל מספר עשרוני כלשהו ולעגל אותו כלפי מעלה או מטה int main () { int d,x,t,u,h; float num1,num2; printf ("enter price:"); scanf ("%f",&num1); x=num1*100; u=x%10; t=(x/10)%10; h=x/100; if (u>=5) { u=0; t++; x=(h*100+t*10+u); פה אני נתקעתי\\ num1=(x/100)%10; } . . . יש המשך בגדול לאחר שאני מפרק את המספר אני רוצה להחזיר אותו לעשרוני
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני עושה את צעדי הראשונים בג'אווה, ומשהו קטן מסקרן אותי. האם ניתן לקחת תוכנית שכתבתי בג'אווה, ולקמפל אותה לקובץ EXE, אבל באופן כזה שלא יהיה צורך להתקין את סביבת העבודה של ג'אווה (ה-Runtime Environment) על המחשב המריץ את התוכנית? (אם כן, איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרך לכתוב ולקרוא נתונים של קובץ אקסל דרך ג'אווה ראיתי ברשת שיש המון חבילות אבל רציתי לדעת עם מישהו יתנסה עם זה ויכול להמליץ לי על משהו חינמי ופשוט תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לי למצוא עבודה בסוף התואר עם ממוצע כזה ? זה אמנם תואר מאוניברסיטה מוכרת שהעלתה רמה בשנים האחרונות בצורה משמעותית אבל עדיין לא מהשורה הראשונה כמו הטכניון ות"א. בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות ? סתם עשיתי תואר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים את זה? ניסיתי לשחק עם "GO TO" אבל ללא הצלחה. מישהו יודע תפקודה המדויקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתחיל ללמוד שפת תכנות ולהמשיך ללמודים יותר מתקדמים בעתיד, לצערי אין לי את הכלים הבסיסיים אך יש רצון ללמוד. אני צריך עזרה בבניית הבסיס לכן שאלתי היא האם יש אתר מדריכים או אפילו פה בפורום או אפילו ספר שאפשר לקנות כדי ללמוד? אם כן איך אני בונה בסיס טוב וממה להתחיל? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום התחלתי לאחרונה ללמוד תכנות שרתים כרגע אני עובד עם EQLIPSE J2E ו JBOSS בניתי את הדף JSP ומופיע לי באקלפס הכתובת של הדף http://localhost:8080/XXXX/XXX.jsp לדוגמה. הבנתי שאני יכול להתחבר ממחשב אחר לפי הכתובת אי פי כל עוד ה JBOSS רץ, ולראות את האתר. אבל אני לא מצליח. אך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כשאני מנסה לקלוט תו יחיד עם scanf("%c", var); או עם getchar אחרי שקלטתי מספר קודם הוא פשוט מתעלם מהקריאה לפונקציה, אלא אם אני קורא לה שוב. אני זוכר שיש אותו דבר גם בפסקל.. מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה בדרך הנכונה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנה (אני מתכנת בC#) שמורידה אינפורמציה מעמודי אינרטנט, אני משתמש בפקד webbrowser, ומזין לתוכו כתובות. אני זקוק רק לקוד הHTML שלו. (כלומר של העמוד שייטען) אני משתמש בארוע של טעינת עמוד ורק אז אוסף את האינפורמציה ברגע שהעמוד עולה (פקד ה WEBBROSER בלתי נראה אצלי). הבעיה היא שאני צריך לאסוף נתונים רבים שמופיעים על אלפי עמודים ולכן התהליך אורך זמן רב. רציתי לדעת אם אפשר ואם כן איך לקבל רק את הקוד HTML בלי לחכות לטעינת כל העמוד שבוודאי אורכת זמן רב. כמו כן האם ניתם לשלוח בקשות רבות יותר בכל פעם והאם זה יעזור. גם כל העצה אחרת כיצד לשפר את המהירות תתקבל בברכה. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית לביצוע פעולות חשבוניות #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { int num1,num2,sum,muel,diff; clrscr (); printf ("ender 2 numbers from integer\n"); scanf ("%d%d",& num1,& num2); sum=num2+num1; muel=num1*num2; diff=num2-num1; printf ("sum of my numbers %d\n",sum); printf ("muel of my numbers %d\n",muel); printf ("different of my numbers %d\n",diff); } חסר לי רק חילוק נראה שהשאר נכון אייך עושים חילוק ו האם זה כמו שהיה בפסקל עם DIV וMOD
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תהיתי האם ניתן לדעת מהו גודל המחסנית (בצורה רקורסיבית מן הסתם), וזאת בלי שימוש ביצירת מחסנית או כל כלי נוסף חדש... כמובן שיש להחזיר גם את המחסנית חזרה ללא שינוי בסוף..
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים קיבלתי כמה תרגילים כהגשה ואחד התרגילים אני פשוט לא מצליח להגיע לכתיבת התוכנית : התרגיל הוא: צריך לכתוב תוכנית באסמבלי שמקבלת מערך בשם arr1 בגודל 20 תאים, כל תא בגודל byte והופכת את סדר הסיביות שבכל אחד מתאי המערך. הופכת את הסדר לא ערך. לדוגמא: תן במערך שהתוכן שלו : 10010011 הסדר ההפוך יהיה : 11001001 אם זה 00110011 זה יהיה 11001100 אשמח פיתרון, אני כבר יושב הרבה זמן על זה :-\
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד HTML5 בלי שום רקע ובלי ידע מקדים. אני מחפש את הספר (אנגלית\עברית לא משנה לי) שמלמד מהבסיס ומסביר מה כל דבר לא סתם זורק באוויר בלי הסברים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 76.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות 1) האם אפשר לקרוא לזה כך: dos זה בעצם שפת תיכנות? 2) אני רוצה ללמוד פקודות Dos ולמצאו דרך להצפין אותם כדי שלא יהיה ניתן לפתוח אותם ולראות את המקור על ידי start -> cmd -> edit תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כאלו נגיד ויש לי קובץ aaa.txt ואני רוצה לשנות את שמו ל: abc.txt איזה פונקציות אני משתמש תודה מראש c++
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-