תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יצרתי פרוייקט של ספריה סטטית (הפרוייקט בשפת סי) הכולל קובץ h ו c בנוסף יש לי פרוייקט אחר שאני רוצה שיכיר את הפונקציות שכתבתי בספריה הסטטית. include רגיל (ציינתי את הכתובת המדויקת של קובץ h ) לא עובד. אני מקפל את התכניות באקליפס עצמו ולא דרך הshell אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך יוצרים את הקישור לספריה הסטטית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח פקטה "מוזייפת" דרך המחשב שלי שאני אכניס את כל הפרמטרים, IP מקור ויעד PORT מקור ויעד MAC מקור ויעד , סוג ההודעה(TCP UDP HTTP) וכו' איך אפשר לעשות זאת בתיכנות? הבנתי שלזה הכי טוב להשתמש ב פייתון שמעתי שיש סיפריה scapy, אך לא הבנתי מה אני עושה איתה יש לי פייתון עם פיצ'ארם, הסקאפי זה סיפריה שאני צריך להתקין אותה?(איך) אשמח לעזרה, לא הצלחתי להגיע לפתרון דרך גוגל (אם יש אפשרות ב C# עדיף לי מאוד... אבל גם לזה לא מצאתי פתרון) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת הCOM שלי במחשב לאיזה פרוייקט לפי מה שהבנתי היציאה בנויה מ 4 כפתורים ואפשר לפתוח \ לסגור אותם לפי איך שאני רוצה איך אני יכול לבנות תוכנה שתסגור לי כפתור מסויים? מישהו יכול לעזור לי ליצור תוכנה שתסגור \ תפתח כפתור מסויים של היציאה? מה הכתובת של היציאה באסמבלר? איך אפשר להשתמש בה באסמבלר? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, ישנה לי בעיה בזמן ריצה של תוכנית VB כאשר אני מנסה להתחבר למסד נתונים מסוג MDB.. זה דחוווףףף התמונה של השגיאה מצורפת בתמונה הנ"ל וכן השורה אשר גורמת לשגיאה מסומנת באדום בתמונה הנ"ל מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי SOLDIER ויש לי WHITESOLDER שיורש מSOLDIER יצרתי במהלך הריצה אובייקט של מערך: public Soldier[] soldier.1 2.ולאחר מכן עשיתי for (int i = 0; i < 12; i++) { soldier1 = new WHITESOLDIER() 1 { הוספתי את ה מספר 1 שיהיה נוח לעין עכשיו מפה הכל רץ סבבה, אבל עכשיו הגעתי לקטע בתוכנית שאני רוצה להרוג את החייל במקום ה5 למשל או כל מקום אחר ואני רוצה ליצור במקום שלו ספציפי במערך SOLDIERKING שיורש מSOLDIER גם אז אני עושה: White_king whiteking; whiteking = new White_king(); הכל רץ סבבה עד לפה soldier1[2] = whiteking; הבעיה היא שהוא לא מזהה את הסולדיר בתור מלך הוא עדין מזהה אותו בתור WHITESOLDIER איך אני יכול להעתיק אליו שההתייחסות למקום הזה תהיה לחייל הל…
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כיוויכול מערך CHARים אמור לייצג STRING וגודל המערך שלו אומר כמה תווים הSTRING יכיל, עד פה פסדר? קיצר לקוד הבא: char c[2]; scanf("%s", &c); prinf("%s", c); מה שהוא אומר שהגדרתי מערך בעל 2 תווים ואני קולט מחרוזת לאחר מכן ומדפיס אותה. מה שהייתי מצפה שאם הייתי מכניס את הערך "ABC", אז הוא ידפיס לי רק את AB - מחוסר מקום במערך הערך C לא יכנס. אבל הוא מדפיס ABC, או יותר ארוך לצורך הדיון. מה שמוביל אותי לשאלה שלי - איך הSTRING הולך בC? (זה אותו דבר גם בC++ אני מניח).
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנית עם הלולאה ורציתי לדעת איך לפתור אותה ,הבעיה היא שאני רוצה שבסוף התוכנית התוכנית תשאל אותי עם לצאת או לא . הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a; int b; char c; printf("enter number: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter number: \n"); scanf("%d",&b); printf("the sum is : %d \n",a+b); do{ printf("do you want to quit ? \n"); scanf("%c",&c); }while (c=='y'); }
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה שאני מנסה לעשות build אני מקבל את ההודעה הבאה : **** Build of configuration Default for project Hw **** (Cannot run program "make": Launching failed) למישהו יש מושג איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משימה: כתוב תכנית מודולרית שמגדירה מערך דו-ממדי בגודל NxN (n יוגדר כקבוע(. התוכנית תאתחל את המערך במספרים אקראיים שבין 100-0. התוכנית תדפיס על המסך את ההודעה "ריבוע קסם". אם סכום כל השורות, כל העמודות ושני האלכסונים בעלי ערך זהה. תת-משימות: יש לבנות תוכנית שכולה בנויה מפונקציות, כלומר שבפונקציית main יהיו רק זימונים וקריאות למשתנים. את הערך N יש להגדיר ב-define על מנת שיהיה קל לעשות tweaking לתוכנה. פונקציות נדרשות: פונקציית איפוס פונקציה זו מכניסה ערכים אקראיים בין 1-100 בתוך כל אחד מהתאים במטריצה. פונקציית שורה בודק את סכום שורה מסויימת במטריצה פונקציית עמודה בודק סכום עמודה מסויימת במטריצה פונקציית אלכסון בודק את סכום האלכסון משמאל-לימין פונקציית אלכנוס בודקת את ס…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות תוכנה שבונה קובץ EXE לפי הפרמטרים שאני מציב לה, הצלחתי לעשות את זה עם BAT אבל זה היה נסיון פשוט, זה לא מקצועי. למי שלא הבין, נניח יש לי תוכנית עם אזור טקסט וכפתור, ברגע שאני לוחץ על הכפתור, התוכנית שלי בונה קובץ EXE שמכניס את מה שבאזור הטקסט ל-Console.WriteLine וייצור קובץ EXE חדש עם ה-Console.WriteLine והטקסט. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה פונקצית ספריה שעושה את אותו הדבר כמו isdigit רק על מספר שהוא יותר מחד סיפרתי? לדוגמא אם אני מצפה לקלט של תעודת זהות, היא מחזירה false אם הקלט לא כולל מספרים בלבד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה Illigal start of expression על השורה הבאה : private int _numerator , _denominator; ועל כל מחלקות הPUBLIC שיש לי ? מה זה אומר ? ואיך אני נפטר מזה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לתותחים פה. אני צריך לזהות מספרים מתוך תמונה.יש איזשהי דרך נוחה לעשות את זה ? תוכנת OCR שעושה את זה שיש לה API ? DLL כל שהוא ? כל עזרה תתקבל בברכה. אגב, לא משנה לי באיזה שפה זה יהיה כתוב.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנת אתר ומשתמש בJS. יש לי פונקציה בה אני רוצה לשאול אם סורס(src) של תמונה שווה לכתובת של תמונה כל שהיא: זה נראה ככה: if(pic.src==""p.png") { } הבעיה היא שהif הזה לא עובד. למישהו יש פתרון? בתודה מראש, עומר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוציא ממשנה מסויים מילה, הפונקציה תיקח בנוסף 20 תווים לפני המילה ו 20 תווים אחרי המילה $search = "system"; $post = "this is a script for my searching system on my site, it's show the result only once but not on while func"; $offset = strpos($post, $search); $start = $offset - 20; $end = $offset + 20; $result = substr($post , $start, $end); echo "Result : $result <br />"; זה הקוד $search - זה המילה שאני רוצה למצוא במשתנה $post והקוד צריך לקחת 20 תווים לפני ו20 תווים אחרי הקוד שהבאתי עובד רק במידה ויש תוצאה אחת אני רוצה שהוא יעבוד ביותר מתוצאה אחת לדוגמא נוציא מהשתנה $post את המילה on שמופיע כמה פעמים ניסיתי לעשות לולאה עם strpost($sea…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אין לי כמעט שום ידע קודם בcpp ועלי לכתוב את התוכנית הבאה(לא הצלחתי למצוא איפה משנים פה את כיוון הפסקה..) 1. איך וקטור עובד? האם זה כמו מערך שבכל תא בו יש תו? אם כן, איך עוברים בו מתו לתו(כדי למצוא היכן יש רווח), אחרי שמצאתי את הרווח איך אני מפריד בין המילים? אשמח לתשובות או הפניה לאתר שמסביר על שימוש בווקטור בc++ מצרף קישור אם הכתוב כאן אינו ברור http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/Homework1 Write a program that receives (hard-coded for a start) a sentence (up to 100 characters) and prints each word in a separate line. It should have 2 functions (+ a main): vector<string> split(char sentence[]); void printWords(vector<string> words); Note: Only use the following …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-