עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by efod26,

בוקר טוב, יש לי שאלה, האם אפשר להגביל מס' תווים? לדוג': אני רוצה שהקלט יהיה מס' ת.ז,משקל וגובה. ת.ז יהיה מקס' 10 ספרות משקל מקס' 3 וגובה 4 את ההגבלה אחרי הנק' אני יודע לעשות מה עם לפני? תודה,

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by orninyo,

נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by idofr,

היייייייי אנשים אני צריך עוד עזרה קטנה אז ככה יש לי תיבת COMBO ועשיתי שכול מה שכתוב בה יכנס לרשימה עם משהו בסגנון הזה dim a a=combo combo.additem a עכשיו זה עובד ס22ה אבל מה שקורה זה שמה שאני כותב פעמים (בזמנים שונים) נכנס לי לרשימה פעמים אז מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות שכול פריט יכנס לרשימה רק פעם אחת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by borg,

כתבתי קוד ב-C ב-++Visual C. הגדרתי ב-"h file" את TRUE ,FALSE ו-bool. השאלה שלי היא איפה הם מוגדרים ב-++Visual C, כך שאני לא אצטרך להגדיר אותם ב-"h file" שלי.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by אוראלהזמיר,

הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by kilrah,

שלום רב, אני צריך לעשות את זה ומסבתך עם ההגדרה של SET, אשמח לעזרה מהירה: עליכם לכתוב תכנית מחשב אינטראקטיבית הקוראת פקודות, מפענחת ומבצעת אותן. הפקודות עוסקות בפעולות על קבוצות. היא אוסף של איברים, ברי מניה, שכל איבר בו מופיע לכל היותר פעם - set - תזכורת: קבוצה אחת. אשר מסוגל להחזיק קבוצת set את הטיפוס typedef עליכם להגדיר, תוך השימוש בפקודת 0]. על מבנה הנתונים שבחרת להיות יעיל מבחינת כמות זיכרון, הנדרשת ... שלמים בתחום [ 127 A,B,C,D,E,F לשמירתו (רמז: עבודה עם סיביות). בנוסף עליכם להגדיר 6 משתנים חיצוניים מטיפוס זה. כל שם קבוצה בפקודות שלהלן יילקח מתוך השישה הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום לכולם, אני יושב על פרוייקט גמר שנכתב ב-VB .net בפרוייקט יש לנו כ-5 מחשבים שמתקשרים באמצעות הראוטר, בניתי את השרת ואת הקליינטים השונים בהתבססות על מחלקת ה-TcpClient מפני שאני צריך שהתקשורת תיהיה כמה שיותר מהירה אני מעוניין לדעת מהן ההגדרות הכי טובות שאצטרך להגדיר בכדי שהמידע יעבור בין המחשבים בצורה המהירה והטובה ביותר. ההגדרות שביינתים יצא לי לשחק איתן הן SendBufferSize , RecieveBufferSize ו-NoDelay. מפני שהייתי צריך לנתח את המידע שאני מקבל ולעבור בייט בייט, ככול שהSendBufferSize וה-RecieveBufferSize גדולים יותר יש עליי לסרוק יותר בייטים, וייתכן שרוב הבייטים שישלחו יהיו בעלי ערך של אפס בגלל שהמידע שאני שולח הוא מידע קטן (כמה בייטים סה"כ) אצטרך לעבור גם על הבייטים שהם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by unknown20070,

היי, אני מנסה להגדיר טיפוס למערך/מטריצה. בקובץ H כתבתי: typedef int mytype[2][2] בקובץ התכנית אני מגדירה את המשתנה באופן הבא: mytype A[2][2]={{1,2},{1,2}} וכשאני מדפיסה: for(j=0;j<2;j++) printf("%d ", A[i][j]); for(i=0;i<2;i++){ התוכנית מדפיסה לי כתובות/זבל... מה לא בסדר? מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, כאשר נכנסים ל-IE ורוצים להדפיס הדף - יש אופציה לבחור באיזה זום (scale או לפי אחוזים) אני מעוניין "לקבע" את IE על כך שגודל ההדפסה יהיה בדיוק וכל הזמן 50% ושלא יצטרך לשנות ידנית חרשתי את הרשת ולא מצאתי פתרון - כל סיוע יתקבל בברכה כל טוב, גבריאל [br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 11:58:12 מצאתי לבד - אחרי חפירה נוספת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_STF_Scale_Min "iexplore.exe"=dword:00000100 כשהערך ב-DWORD קובע את איך ש-shrink to fit מתנהג אפשר לנעול, גבריאל

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה להריץ קטע קוד שכתבתי בשפת C כחלק משיעורי בית ולא הולך לי השאלה: בעל חברה מעוניין לדעת מה היו הוצאותיו החודשיות למשכורות עובדיו. לכל עובד יש לקלוט את מספר השעות שעבד ואת התעריף לשעה. אם העובד עבד יותר מ-150 שעות, הוא מקבל בונוס של 250 שקל. הקלט יסתיים כאשר מספר השעות והתעריף לשעה יהיו 999-. פתח ויישם אלגוריתם שיקלוט את נתוני העובדים ויציג כפלט: א) מהן הוצאותיו של בעל המפעל? ב) מהי המשכורת הממוצעת? #include<stdio.h> void main() { float sum=0,mone=0,shaot,taarif,avg; printf("please enter working hours of employee and taarif\n"); scanf("%f %f",&taarif,&shaot); while (shaot!=-999) { sum+=taarif*shaot; if (shaot>150) sum+=250; mone++; sc…

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by xena,

אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by robicon,

אני צריך לייצר טיפוס בשם set שמסוגל להחזיק קבוצת שלמים בתחום [127....0] ,על המבנה להיות יעיל מבחינת כמות הזכרון הנדרשת לשמירתו (עבודה עם סביות). איך אני עושה את זה הכי יעיל? תודה.

• 126 תגובות
    • 11k צפיות
  14. Started by man with no name,

היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."

15. Started by pooki_1,

שלום יש לי קצת בעיה עם הגדרת מערך דינאמי של מבנים בc נניח ויש את המבנה הבא typedef struct { int id; char name[24]; . . . }kid ועכשיו אני רוצה להגדיר מערך דינאמי של ילדים כאלה, אז רשמתי ככה: kid *w; w= (kid*) malloc (sizeod(kid)); במצב שנוצר משום מה הוא בונה לי מספר לא ברור של תאים שאני יכול להתייחס אליהם כאשר אני רושם לדוג' kid[60].id השאלה היא אם לא היה יותר נכון להגדיר את זה ככה: kid **w; w= (kid**) malloc (sizeod(kid)); ואז להגדיר כל תא בנפרד ע"י w[next] = (kid*) malloc (sizeof(kid)); בכל מקרה, אני צריך גם דרך לדעת מהו גודל המערך, בלי משתנה עזר, אז ניסיתי לעשות כך size = sizeof(w[0]) / sizeof(w); וגם זה לא הלך, סליחה על החפירה אבל באמת שכבר אני לא יו…

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. אני עדיין בחיתולי לגבי C++. עבור תרגיל בית שמתאר מלון ונופשים יצרתי CLASS חדש שנקרא HOTEL וCLASS שנקרא GUEST. הHOTEL כולל מערך של GUEST. מאחר ואני לא יודע את מספר הGUESTS המקסימלי, אני רוצה ליצור מערך התחלתי בגודל של 10, ואם אני מגיע למספר הזה, אז ליצור מערך חדש בגודל של 20 וחוזר חלילה. רציתי לעשות את זה בצורה של יצירת מערך של מצביעים לGUEST. כלומר שבהתחלה זה יהיה מערך של 10 מצביעים לGUEST, בהתאם אם אני אצטרך יותר זה יהפוך למערך של 20 מצביעים לGUEST. אבל אני לא מצליח להבין איך נראה התחביר של זה. אני מבין שאני אצטרך ליצור את המערך מחדש ולהעתיק אותו כל פעם שאני מגיע לצורך להוסיף 10 יחידות אפשריות נוספות. בCLASS המלון ההגדרה למיטב הבנתי היא כזו: Guest** guests; עכשיו כבר בשל…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by frame it,

שלום לכולם, איך אני יכול להגדיר משתנה גלובלי בC#? ידוע לי שעושים זאת ע"י פונקציה סטטית אבל אני לא בדיוק יודע. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 9.8k צפיות
  18. שלום רב, כאשר אני רוצה לייבא wsdl לפרוייקט שכתבתי ב NetBeans IDE 7.0.1 דרך https, הוא נכשל על Certificate. יש לכם מושג כיצד עוקפים את זה?(אני יודע שאפשר ע"י SSL Certificate שהוא חתום ע"י VerySign למשל, אבל אין לי כזה) מה עוד אפשר לעשות? באותו פרוייקט ואותו ה-WSDL, כאשר מוגדר ב http הכל עובד בצורה תקינה. תודה מראש לעונים, לב.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by D-M-X,

איך מגדירים לVS2008 שיעבוד עם דפי ASP כלומר שתהיה השלמה אוטומטית לדברים כמו RESPONSE וREQUEST?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. היי. אני משתמש ב-bootstrap, ומנסה לשלב affix בתפריט צד שיצרתי. אבל בגלל שה-affix משנה את האוביקט לposition:fixed, הוא משנה את הרוחב לגודל התוכן כשאני רוצה לשמור על הרוחב של האב. מצאתי שאפשר להגדיר style="width:inherit" אבל זה לא נתמך מאיזה סיבה בכל הדפדפנים (לפחות בכרום לא). יש איזה פתרון גולבלי פשוט? אני לא רוצה להגדיר גודל קבוע כי אני מעוניין ליצור מבנה רספונסיבי. לקוד: http://www.bootply.com/mSChMsCqGB (בדוגמא השמטתי את style="width:inherit כי זה עובד בbootply אבל רציתי שתראו איך זה נראה בכרום) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by sababchik,

מהו הסינטקס לכתיבת תוכנה שמפעילה שאילתה על מספר טבלאות והפלט של התוכנה הוא הפלט של השאילתה בצורת טבלה תודה (אני עובד על טבלאות מסוג VFP

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by IlanF,

נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום, יש לי שרת ויש לנו Account manager שרשום בPHP, עכשיו כל יום כמעט פורצים לנו דרכו לSQL והם יכולים: לשנות סיסמאות, למחוק databases וכו'. שינינו את ההגדרות של SQL Server 2005 שלא יהיה אפשרי remote וחסמנו את פורט 1433 והם עדיין יכולים לפרוץ. השאלה איך לעשות את הPHP Code של הAccount manager בטוח ? שמעתי שיש משהו שנקרא : mysql escape string אבל לא יודע איך לרשום את זה והאם להוסיף את זה רק לindex.php או לכל הקבצים שנכתבו בPHP. תודה רבה, אבי

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Lior4543,

יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים