עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by intel suck,

זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mamimo,

שלום, אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי עד עכשיו בת'ראדים הקודמים!!!! כעת עלי לשלות HTTP HEADER דרך PERL בעת שליחת שאילה. חיפשתי ולא מצאתי הסבר כיצד, לפי מה שהבנתי זה פשוט ביותר כנראה שאני יותר מדי. אודה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Paci,

יש לי ספר של ++C ששם מסבירים איך להבין מספרים בינארי וכל זה. והיבאו תוכנה. המספר 65 בסוג CHAR הערך הבינארי שלו זה: 01000001 ואמרו שהערך ההקסדצמילי הוא: 41 כלומר 0100 = 4 0001 = 1 ואני לא הבנתי איך מחליטים כמה זה שווה. תודה לעוזרים ולמי שהבין. P:

• 5 תגובות
    • 8.6k צפיות
  4. Started by ניר.,

שלום !! מופיע לי השגיאה הבאה: compile error: constant expression reguired מה השגיאה האומרת? כיצד ניתן לפתור ולתקן את השגיאה הזאת?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. איזה פורום הכי טוב לדעתכם? ואם אפשר תוכלו לתת נימוקים למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. יש לי רעיון לאתר ואני לא מתעסק בתכנות ובבניית אתרים. אין לי מספיק את ההבנה לכך אבל לפי דעתי יהיה עדיף לי לקחת מתכנת כשותף,ולא לשלם כסף למישהו או חברה גדולה שתבנה אותו. חרף כך שאני לא בטוח בכך..אשמח לשמוע דעה שלכם, באופן כללי מתי נראה לכם שעדיף לקחת שותף לבניית אתר ומתי עדיף לשלם לחברה או אדם פרטי שיעשה זאת. השאלה שלי מתייחסת יותר לפן המקצועי ופחות לשאלה אם זה משתלם כספית או לא. אשמח לעזרתכם. חג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by B-E-A-utiful,

לא משהו כבד, ידע בסיסי כזה שאני יכול ללמוד עד תחילת הלימודים.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. בשביל לשמור את הקובץ כ-exe... (יענו אחרי שאני מסיים את היישום...) אמרו לי שאני צריך את התוכנה "Visual Basic 6"... שרק איתה אני יכול לשמור את היישום כ-exe... יש מצב אתם מביאים לי את הקישור אלייה? אני לא מוצא... אני רוצה להתחיל שוב פעם ללמוד

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by ניר.,

כיצד ניתן לבטל את האפשרות של שינוי גודל (הוזזת) המסגרת (FRAMESET) כך שלאף אחד לא יהיה ניתן לשנות את גודל המסגרות אלה רק לי ע"י שינוי הגודל בקוד??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  11. אהלן. יש לי מחלקה אבסטרקטית נקרא לה A עם שיטה אחת נקרא לה perform שממנה יורשות שתי מחלקות נקרא להן B ו C. אני רוצה להכניס אובייקטים של B וC לתוך multimap וכשאני עובר על הmultimap להפעיל על כל איבר שאני עובר עליו את השיטה perform מבלי שאני בודק מאיזה סוג הוא. מה שעשיתי הוא אתחלתי multimap ששדה הdata שלו הוא מסוג פויינטר לA.אתחלתי משתנים באופן הבא: A* somthing=new B או A* somthing=new C. ואז אני מבצע: mymultimap.insert(make_pair(key,somthing)w; להתעלם מהw בסוף. כשאני עובר באיטרציה על המאפ ומנסה להפעיל את perform על שדה הdata אני מקבל הודעת שגיאה, האובייקטים מזוהים כA, ואני מקבל segmentation fault. גם כאשר אני מנסה לגשת לשדה של אחת המחלקות B אוC הוא מזוהה כA וזורק לי שגיאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, יש לי שדה בטופס HTML שאני בודק בו את האירועים onchange ו-onblur. ב-onchange אני עושה משהו מסוים, וב-onblur אני משנה את ערך השדה, על ידי: document.getElementById("fieldId").value = "new value"; הבעיה היא, שהקוד הזה בפיירפוקס גורם להפעלת האירוע onchange, וזה משהו לא רצוי. באקספלורר הערך משתנה וזה הכל (כמו שאני רוצה). כיצד אני מונע מ-onchange להיקרא?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Atom,

שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by rafi k,

אני מעוניין להוסיף פורום לאתר שלי, שיהיה פורום בסגנון שיש כאן.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by kknd,

שלום לכולם, יכול להיות שהשאלה שאני עומד לשאול היא מעבר ליכולותיי, אבל בכל זאת אני אנסה: אני מעוניין ליצור עמוד אינטרנט בודד שבו תופענה מספר שורות כאשר בכל שורה תהיינה שתי אפשרויות וליד כל אפשרות יופיע צ'קבוקס. אני בעצם רוצה שהמשתמשים שייכנסו לאתר יצטרכו לבחור את אחת האופציות בכל שורה, לאחר שהם יסיימו את כל הבחירות וילחצו על כפתור SUBMIT כלשהו, הנתונים יישלחו אלי למייל. האם מדובר בתהליך מסובך או משהו שניתן להסביר לי אותו פה במקום? תודה רבה מראש.

16. Started by nokobik,

אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by Static,

אני מנסה לעשות פעולת DIV MOD פשוטה באסמבלר ונתקע כאשר המשתנה מוגדר dd (define double) אם B dw 12345 הוא אז אחרי הפעולות הבאות ב tmp יהיה 5 ו B יהפוך ל 1234 כל זאת בתנאי ש B מוגדר dw mov ax , B mov dx , 0 mov bx , 10 div bx mov tmp ,dx עכשיו יש לי לדוגמה משתנה C dd 12345679 ואני רוצה לעשות עליו את אותה פעולה בגלל שהוא dd ולא dw אז הכל מתבלגן לי שם.. מישהו יודע איך לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bdoron,

אני יודע מה זה web service ואני יודע איך להשתמש בו, אבל פתאום שאלתי את עצמי למה אני צריך את זה בכלל? מתי בכלל אני צריך לעשות web service מתי יהיה לי הצורך? אחרי שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שאם אני רוצה לפנות לאיזה שרת אני פונה באמצעות web service , אז ככה יש לי קצת בלגן בדברים. למדתי asp.net ולפי מה שהבנתי הצד של השרת זה כל הצד של הc# כאשר אני רושם כתובת אינטרנט זה עושה פעולת get או post הולך לשרת ומביא לי את הדף הרצוי, אז הינה אני הלקוח פניתי לשרת וקבלתי מהשרת את הדף שרציתי, לדוגמא אם אני רוצה לשלוף נתונים לטבלה ואני משתמש בado.net לצורך השליפה מהDB אז מקסימום אני ארשום את כל הקוד במחלקה של אותו form מצד שני אני יכול לשלוף את הנתונים מהDB בערת web service, בשניהם אני יפנה…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by Burned,

שלום שנה שעברה סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים.. כרגע יש לי די הרבה זמן פנוי וחשבתי למה לא לנסות ללמוד עוד קצת C# אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך להתקדם.. הידע שיש לי בתכנות זה רק ה5 יחידות. יש למישהו עצות מאיפה אפשר ללמוד?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אבל break כזה שיוצא מכל הפונקציה (ולא רק מהלולאה האחרונה)? ???

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by puvsc,

יש יתרון לזה? כרגע אני מפתח על WIN 8. תודה

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by issac,

מעוניין ללמוד על אחת הטכנולוגיות, מה מביניהם עדיף? לפי מה שידוע לי מיקרוסופט הפסיקה עם פיתוחה של asp. ומה השדרוג בינה לבין .net? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם !! אני בונה את המשחק איקס עיגול בשפת JAVA.. אני כרגע בונה את האפשרות של משחק בין המשתמש למחשב (בינה מלאכותית).. 1.כיצד ואיך אני בונה את הפונקציה שתחשב ותבצע מהלך כך שהיא תנצח או תגיע לשוויון עם המשתמש? 2.איך אני בונה עץ עם מהלכים הכי טובים בשביל המחשב לפי חוקי המשחק?

• 4 תגובות
    • 9.6k צפיות
  25. Started by נעמה.,

אני צריכה לצור מחלקה בסיס שיש בה פונקציות לחישוב שטח, הקף ולשרטוט- ריבוע, מלבן, תיבה. (הריבוע, המלבן, והתיבה יורשות ממחלקת הבסיס). בתכנית הראשית יש לולאה החוזרת 10 פעמים ובכל פעם מדפיזה לצורה שיוצאת בהגרלה- שטח הקף ומשרטטת אותה ע"י כוכביות. השאלות שלי: 1.איך אפשר להגדיר מערך של מצביעים מסוג הבסיס? 2.האם במחלקת הבסיס אני צריכה להגדיר אורך ,רוחב וגובה הצלע? 3. מה צריכה להכיל הפונקציה המחזירה את אורכי הצלעות? זה מה שרשמתי למחלקת הבסיס, ובשאר המחלקות ממשתי בהתאם: class Base { public: virtual int getTzela()=0; virtual int Hekef()=0; virtual int Shetach()=0; virtual void Sirtut()=0; };

• 4 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.