תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. האתר שלי בנוי בצורה של פריימים ויש לי קישור בתפריט של login. אני לוחץ ובחלון הארשי מופיע לי שדות login של שם-משתמש וסיסמא. במיקרה והוכנס שם-משתמש וסיסמא נכונים ה-session הופך ל-1 ובמקרה של ADMINISTRATOR ל-2. הנה קטע הקוד: הבעיה היא שאפקט ה-onmouseover של javascript לא עובד. אני יעריך מאוד אם מישהו יוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי מאגר נתונים באקסס ואף גזרתי ממנו טופס נחמד שבו אפשר למלא את הפרטים שאני צריך. רציתי להוסיף כפתור של חיפוש רשומה. איך אני מגדיר חיפוש רשומה ב-VBA? אני רוצה לקלוט מהמשתמש את המחרוזת לחיפוש ולהפעיל את החיפוש במאגר.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לקמפל ולהריץ ב-c++ מתוך dos? 8) תודה רבה... מתן.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד OpenGL [יש לי ידע קודם בC++] ואני לא יודע מאיפה להשיג קומפיילר לשפה על איזה קומפיילר טוב אתם ממליצים לי להשתמש [בתור מתחיל, אם זה משנה]? ומאיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי תמונה על width :100% בשביל שתהיה לכל הרוחב של המסך על התמונה הזאת יש כפתורים שרציתי להפוך לכפתורים באמצעות map טאג קבעתי איזור של כפתור בריבוע מסוים על התמונה לפי פיקסלים אבל ברגע שנכנסים לאתר הגודל של התמונה משתנה לפי הרוחב של המסך (width 100% ) והאיזור זז הצידה מהאיזור שהוא אמור להיות בגלל שזה הולך לפי פיקסלים איך אני יכול לגרום לזה שהאיזורים ישארו במקום שלהם? אני עובד עם PHP ו XHTML אם אי אפשר, איזה עוד דרך אפשר לעשות תפריט לרוחב עם תמונות שישאר באותו הגודל בכל רזולוציה (כשעשיתי width 100% כאשר כל הכפתורים נמצאים על תמונה אחת הגודל של התמונה הלך לפי הרזולוציה של המסך עצמו וככה כיוון את עצמו איך אפשר לעשות את זה עם כמה תמונות נפרדות שאמורות לשמש תפריט לרוחב…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי שכחתי את ה-syntax להגדרת לשתנה גלובלי ב++C חיפוש ב-MSDN לא הניב תוצאות... const ו-define# לא עוזרים פה... (הם מקומיים) מישהו זוכר? אם יש דרך אחרת להגדרת משתנה שכל קבצי הפרוייקט יכירו בו, אז בכבוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התחלנו ללמוד JAVA ואני לא כ"כ מבין.. אז אם משהו מכיר איזה מדריך או אתר שמסביר בצורה פשוטה אז אני אשמח מאוד... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי את התוכנית הבאה אשר מורכבת משלושה קלסים בשלשה קבצים שונים 1. RUN 2. NAME 3. BIRTHDAY DATE אני רוצה לקלוט תאריך עם יום הולדת לNAME אבל במידה והתאריך לא בסדר פשוט לזרוק הודעת שגיאה ולהשיאר רק תשם. איך אני עושה זאת עם EXEPTIONS? אני לא יכול פשוט ל"זרוק" (THROW) ולקלוט בRUN כי אז ייאבד לי השם. האם אני צריך ל"תפוס" (CATCH) בNAME, שם אני לא עושה כלום מלבד לזרוק לRUN, האם זה ייגן לי על השם? תודה רבה לכל העוזרים וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל קבצי ASP על המחשב שלי יש לי XP PRO היתקנתי IIS לפי המדריך אבל למרות שאני שם את הקבצים בWWWRUT (איך שכותבים את זה) קבצי הASP לא פועלים רק הקטע של הHTML מופעל וכל פעולות הASP לא פועלות בדפים כמו הרשמה מחיקה וכו' איך מפעילים קבצים של ASP? אני צריך להתקין עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שנותן הרשמה לאתר האינטרנט שלי רצוי בעברית תודה מראש s_b54
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אוקי אז סיימתי עוד כמה שעורים עכשיו בסוף כשיש מין בוחן קטן ואני לא הצלחתי את השאלה הלפני האחרונה והשאלה האחרונה אז קיוותי שמישהו יכול לעזור לי בבקשה להלך קישור : http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/data_types/test.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי! :] יש לי שאלה, שדיי הרבה זמן מטרידה אותי וראיתי כרגע את הנושא של Master על פיתוח משחקים וכיצד ניתן להתחיל ונתתם לו תוכנות עזר לפיתוח. אבל אני רוצה לשאול, אם גם החברות הגדולות שמייצרות משחקים, משתמשים בתוכנות עזר כמו שאתם נתתם לו, או תוכנות שהם בנו בעצמם שייעזרו להם בפיתוח המשחק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בקומפיילר dev c++!!! ואני לא מבין למה אני לא מצליח לכתוב קוד פשוט של מספרים אקראים. אם מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב בקוד שלי: #include <iostream.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,c; randomize(); a=random(11); b=random(11); c=random(11); cout<<"The numbers are: "<<a<<" , "<<b<< " , "<<c<<"."; getch(); }
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התחלתי לבנות תוכנית ונתקעתי בה בשגיאות קומפילציה שלא מובנות לי: #include <iostream.h> #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> #include <dos.h> void grid () { const maxx=getmaxx(); const maxy=getmaxy(); line(maxx/3,0,maxx/3,maxy); line(maxx/3*2,0,maxx/3*2,maxy); line(maxx,maxy/3,0,maxy/3); line(maxx,maxy/3*2,0,maxy/3*2); } void player (int *num) { int maxx=getmaxx(); int maxy=getmaxy(); int i; settextstyle(SANS_SERIF_FONT, HORIZ_DIR,4); if(*num==2) { setcolor(15); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); delay(2000); setcolor(0); outtextxy(maxx/2-80,maxy/2-25,"First Player"); *num=1; } if(*num==1) { setcolor(15…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה, אני בונה מערכת אם תפריט הבא: home articles download about staff עכשיו אני מעוניין להעביר את הפרמטפרים הנ"ל דרך URL בדרך הבא: http://www.domain.com/index.php?page=index http://www.domain.com/index.php?page=articles וכך הלאה. אך אין לי מושג איך. בבקשה תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-