תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הכללית... יש גבול לכמה שאפשר (וכדאי) לכתוב בשורה אחת. אני מחפש אלגוריתם/תכנית (בכל שפה עם עדיפות ל cpp) אשר בהנתן פולינום המיוצג ע"י triangle mesh ונקודה (הכל בתלת מימד) תקבע האם הנקודה נמצאת בתוך או מחוץ לפוליגון. התכנית יכולה להניח שהפוליגון הינו פוליגון פשוט (כלומר לא חותך את עצמו). אה.. ולמי שרוצה לעזור ולא מכיר את המושג triangle mesh : מדובר בייצוג של פולינום (כאמור) ע"י סדרת משולשים, כאשר כל משולש מיוצג ע"י שלוש נקודות. תודה מראש. מטי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עיזרו לי. אני רוצה לכתוב פונקציות חכמות יותר. (הפתרון צריך להיות ב- ANSI C בלבד!) איך אני מגדיר לפונקצייה שהיא אינה חייבת לקבל פרמטר מסויים מרשימת הפרמטרים שהיא מקבלת, ואיך במקרה והיא לא קיבלה אותו, אני מגדיר שם default value? לא מצאתי באינטרנט את המידע.... תודה רבה שרון.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חברים מה הקוד להכנת "כפתור עריכה" כמו כאן בפורום הזה שיש את כפתור העריכה תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לייצור שאילתא כךשתעדכן את הנתונים בטבלה A מהנתונים בטבלה B אבל רק את הנתונים שלא מופיעים בשתי הטבלאות כלומר רק את החדשים - איך אני עושה את זה? תדוה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחפש סקריפט ב-javascript בהקשר ל-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לדעת איך אוכל שה-AUTOCOMPLETE שלי (השם משתמש והסיסמה שנשמרים על המחשב) יאובטח על מחשבי משתמשים. הדוגמא הכי קלאסית היא אתר זה, אשר כאשר אני מתחבר, אני מכניס את שם-המשתמש שלי והסיסמה בשדות הנחוצים, ומאופשר לי לשמור את הסיסמה והשם-משתמש ל-AUTOCOMPLETE... אך ב-AUTOCOMPLETE הסיסמה נרשמת בכוכביות... כך שגם עם פרצו למחשבו של המשתמש עדיין לא יכולים להיכנס כי הסיסמה מאובטחת. ואין צפייה. ושהשרת יקבל את בסיסמה בחזרה כמובן, מה-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לעבוד עם הסקריפט בסביבת "CGI" או "PERL" אפשר בבקשה את הקוד במסודר? תודה רבה מלכתחילה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל את השעה בג'אווה? אני מחפש פונקציה פשוטה כמו gettime בפסקל או time() ב-VB. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ASPX, וצריך ליצור גרפים שיוצגו באתר. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם מישהו עדיין לא מכיר? גוגל עושים תחרות מתכנתים Code Jam מעניין לשמוע מי משתתף ומה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי תופס וקישרתי אותו לבסיס נתונים אם asp ואז אחרי שאני מכניס נתונים לתופס ועושה submit. הוא רושם שגיאה ושהבסיס נתונים או האובייקט ניתנים לקריאה בלבד. אז הלכתי לקבצים בדקתי ואין קבצים שנמצאים במצב קריאה בלבד ואז שמתי לב שכל תיקיית ה-locahost שלי היא כולה במצב קריאה בלבד. אז נכנסתי לאפשרויות של התיקייה וניסיתי להוריד את ה-read only. הורדתי סמן לחצתי אישור בדקתי עוד פעם את האפשרויות של התיקייה ועדיין מסומן מצב קריאה בלבד. תודה מראש לכל מי שיצליח לעזור!
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני בונה דף שיחפש משתמשים בASP ומסיבה כלשהי יש לי את אותה בעיה תקועה: Technical Information (for support personnel) Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in FROM clause. /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp, line 20 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: GET /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp הנה הקוד של הדף עצמו <head> </head> <body bgcolor="black"> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open="Driver={Microsoft Access driver (*.mdb)};"&_ "Dbq=" &Server.MapPath("db/t…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-