תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הי כולם. אני מנסה לנסות לצייר כל מני דברים ב- Java. חשבתי על להתחיל עם קווים פשוטים קודם, אבל גם עם זה אני נתקל בבעיות. כל ה- Java שאני יודע זה משנת לימודים אחת בבצפר (2 יחידות) אז אני לא יודע הרבה, רק את הבסיס. בכל מקרה, התחלתי לחפש כל מני ספריות שתומכות בגרפיקה, מצאתי את שני אלו http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api/java/awt/Graphics.html http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/awt/geom/package-summary.html מביניהם נראה לי ש Graphics תתאים לי יותר מ- Geometry מכיוון שב- Geometry לא נראה שממש אפשר לצייר את הקווים. הבעיה היא שאני לא מבין איך להשתמש בספריה Graphics. אני לא רואה ממש איזה Constructor שאני יכול להתמש בו ולכן אני לא יכול להתחיל להשתמש בפקודות שלה. אשמח…
-
- 30 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הקוד הזה לא עובד ב-IE וב-FF כן? function makeObject(){ var browser = navigator.appName; if(browser == "Microsoft Internet Explorer"){ var obj = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); }else{ var obj = new XMLHttpRequest(); } obj.overrideMimeType('text/xml'); return obj; } var request = makeObject(); var which; var id = 0; function getPage(which){ document.getElementById('nex').disabled = true; document.getElementById('pre').disabled = true; id = which ? id+1 : id-1; request.open('GET', 'find.php?id=' + id , true); request.send(null); request.onreadystatechange = parseAns; } function parseAns(){ if(request.readyState =…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מקווה שמותר לדבר על דברים כאלה פה... בכל מקרה מישהו זוכר את הסינטקס?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לרכז טבלה ב-HTML באמצע העמוד (ולא את התוכן) בלי להשתמש ב-ALIGN אלא בעזרת STYLE והמאפיין TEXT-ALIGN רק שזה מרכז לי את התוכן לאמצע ולא את הטבלה (ואילו בIE גם את הטבלה) ניסיתי גם לעטוף את הטבלה בתגיות DIV אבל התוצאה הייתה דומה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר עבור אחסנה שנתית לאתר בנפח של 500MB, העלות היא - 1,190 ש"ח הייתי שמח לקבל חוות דעת בנוגע להצעה (מצ"ב..) אם למישהו יש הצעה אחרת/נוספת/משופרת להציע לי, אני אשמח לקבל אותה.. תודה רבה מראש, נאור. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הינה לדוגמא: http://www.spicygames.com/storm/forum דיברתי עם המנהל של החברת אחסון הוא אמר שהשרת תומך והוא יכול להסביר לי איך אבל אני קצת מרגיש באסה עם זה שאני מבקש ממנו כל דבר והוא גם ככה בן אדם עובד אז מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה שיהיה כמה שמות משתמש עם סיסמאות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד את הויזואל בייסיק נט והוא דורש את הויזואל סטודיו כדי להתחיל את העבודה והלמידה לפי הספר הויזואל סטודיו אמור להיות ברשימת התוכניות לא הבנתי....זה תוכנה שאני אמור לקנות או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
עריכה: שכחוו מהכול הבעיה היא אחרתת אז ככה יש לי בעיה יש לי תוכנה שפותחת סוקט - התקשרות, עם תוכנת סרבר ואחרי שהסוקט נפתח אני שולח לסוקט הודעה כל שהיא עכשיו יש בעיה עד שאני לא סוגר את הסוקט ההודעה לא נשלחת יש למישהו פתרון? אני מוכן לשים את הקוד של התוכנה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב אנחנו צריכים לכתוב אתר אינטרנט(אפליקצית מייל פשוטה) יש כמובן שימוש בהתחברות למסד נתונים לשם הנוחות יצרתי מחלקה (שהיא סינגלטון כי ממה שהבנתי היא צריכה להיות מוגדרת רק פעם אחת) שתפקידה הוא ליצור קשר למסד הנתונים ולאחר מכן אני יכול לשלוח לאובייקט הנ"ל שאילתות והוא יחזיר לי את הרשימות המבוקשות(SELECT...) או יוסיף דברים חדשים(INSERT) הבעיה הכי גדולה שיש בעיה בהתנתקות של חלק מהשדות של האובייקט ולכן נוצרות לי מלא חריגות תיאור החריגות: SEVERE: Servlet.service() for servlet Inbox threw exception com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLNonTransient ConnectionException: No operations allowed after statement closed. at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInst ance0(N…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי תכנון מערכת לניהול חנות (הקוד יכתב בJAVA). השאלה שלי על איזה DB אתם ממליצים להשתמש?? אני רגיל לעבוד עם Access. אבל התחלתי לחקור קצת בMySql, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות שאני לא מכיר. הDB אמור להחזיק נתונים של כמה שנים (רצוי כמה שיותר) שיהיה מהיר וחזק. אפשרות קלה לגבות אותו (אם יש אפשרות מובנה לעשות את זה דרך הקוד זה יהיה פנטסטי). לגבי MutiThreading רצוי שתהיה האפשרות לתמיכה בו זמנית בכמה לקוחות (אבל לא קריטי מקסימום נעשה סנכרון עם הServer). אני לא כל כך בקיא בכל הDBA. אם יש משהו שאני מפספס אני אשמח אם תעזרו לי כאן.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא ממש מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא קובץ בינארי ולתרגם אותו לקובץ טקסט. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני פותח פרויקט אישי ואני הייתי רוצה לדעת מבין אלה בפורום שעובדים כבר בתחום, איך מבחינת הספריות והתתי ספריות שצריכות להיות בספרית הפרוייקט הבנתי שזה הולך בצורה הזאת: 1. ספריה ראשית בעלת שם הפרויקט 2. בתוך הספריה הראשית ספריה של גיבויים של הפרויקט 3. עוד ספריה בתוך הספריה הראשית של דפי הפרויקט , תכנון .. ( WORD וכאלה מצגות ודיאגרמות. ) אשמח לדעת מה עוד... אגב איזה שם הספריה של הword וכאלה נקראת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (זה אני מהדיון הקודם) והתקדמתי לא רע.. ואחרי שצברתי קצת ידע אני צריך גם תרגול מעשי, הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי את 'pygame' התקנתי את התוכנה, הכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליח להשתמש בתוסף. כשאני רושם את הקוד הזה: import pygame, sys pygame.init() screen = pygame.display.set_mode([200,200]) image = pygame.image.load('C:\Python27\sim.png').convert_alpha() screen.fill([255,255,255]) screen.blit(image,[0,0]) pygame.display.update() מופיע לי חלון לבן קטן (כמצופה) רק שהוא תקוע, ואז אני חייב לצאת מהתוכנית.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר בערך חצי שנה או שנה משהו בסביבות זה.. שאני לומד HTML החלטתי להתקדם שלב ולנסות שפה חדשה- PHP זה מה שנראה לי הכי רלוונטי בשבילי.. מאיפה אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד? אתר? שיטת לימוד? וכו'... תודה. ועוד שאלה- האם הידע שלי ב HTML יעזור לי ב-PHP בהרבה דברים? כי ממה שהבנתי PHP משולב ב-HTML..
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מצאתי דוגמאות באינטרנט לתוכניות קווין (תוכנית שכותבת את הקוד של עצמה), אבל אני לא מצליח לחשוב על האלגוריתם. הבנתי גם שזאת שאלה נפוצה בראיונות עבודה... אשמח לעזרה, תודה !
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! הפונקציה הבאה: אמורה להעתיק את המצביעים למבנים במטריצה שהוקצאה קודם ונשלחה לפונקציה //A function to fill the city with the person pointers in the following order: //Each col is for a different street and in the col the person pointers are inserted //in the order of their house number. 0 should be the value of empty elements. void FillMatrix(const Person *CityPersonArr[],Person *personArr[],int persons_count,int cols,int rows) לא מחזירה כלום. כאשר: Person - הוא טיפוס מסוג מבנה [] Person *personArr - מערך מצביעים למבנה מסוג Person שמגיע לפונקציה כשהוא ממויין בסדר עולה לפי שם הרחוב int persons_count - מספר האנשים הכולל ( מספר האיברים במערך המצביעים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת, איך אפשר להשתמש באופטור חזקה בשפת C? ניסיתי לחפש באתרים השונים אבל מה שאני עושה לא עובד. בכל אופן, מה שעליי לעשות זה לחשב את הערך של הביטוי {(x - (x^3/3) + (x^5/5)} כאשר הערך שעל המשתמש להצין הוא בין -1 ל1. ממה שהבנתי אפשר לעשות זאת דרך הפונ' POW, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן ליישם אותה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי... אני אשמח אם תוכלו לתת לי קצת הסבר לגבי class. הבנתי שיש בזה חלקים שהם public ו- private. אבל אני לא מבינה ממש את הרעיון שמאחורי זה. למה זה יכול לשמש אותי לדוגמה? קראתי מלא דברים ועוד יותר הלכתי לאיבוד. למה הכוונה שאומרים לי בונים והורסים (constructor) ומה הכוונה לדיפולטי?!?!? (יש פונקציות/ מתודות שיש להם בונים והורסים ויש כאלה שמשתמשים בדיפולטי...מה הכוונה?!?!?!?). מומולץ לעשות לזה קבצי C ו H בנפרד? אני יודעת שזה הרבה להסביר אבל אולי בשפה יותר פשוטה -מאנשים, אני אבין. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-