תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מגיע עם רקע בתכנות או סייבר, לכל היותר, אני יודע ממש קצת לקרוא HTML בלי שניסיתי איי פעם ללמוד, פשוט הבנתי לבד. במבחנים פסיכוטכניים שעשיתי יצא לי שאני בן אדם חוקר, אמנותי וחברתי עם צד מילולי מאוד חזק. אני לא מתחבר לנוסחאות במתמטיקה, זה משעמם ואני למען האמת אף פעם בבית ספר לא הבנתי למה זה בכלל אמור לעניין אותי, לעומת זאת מחקר על דברים מאוד מעניין אותי, מקום שבו אני יכול לממש את העצמי שלי ולהביא אותו לידי ביטוי. ככה שכנראה במדעי המחשב אני לא אשרוד אלא אם אשפר את הצד המתמטי שלי, אבל גם אז יש מצב שאשתעמם. אני מבין שהיום ההייטק זה המקום להשתכר בכבוד בישראל, ולכן אני חושש מאוד מבחירה בצד ההומני. כמובן שיש דברים אחרים שחשבתי עליהם כמו תקשורת חזותי…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני כותב אפליקציה בפייתון שבה אמור להיות משולב קוד שרשום בג'אווה סקריפט(עוד צריך ללמוד את זה). אני זקוק למידע שמתקבל מהקוד בג'אווהסקריפט כדי לעשות בו שימוש בקוד שרשום בפייתון. באופן ספציפי אני כותב אפליקציה שמריצה סרטונים מיוטיוב ואני צריך לדעת מתי מסתיים סרטון כדי לעבור לסרטון הבא. לפי מה שקראתי את המידע ניתן לקבל באמצעות youtube player API והוא עובד בג'אווה סקריפט.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד כאן http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/java-se-jdk-7-download-432154.html אני מקבל הודעת שגיאה של השרת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין להטמיע נגן בוורדפרס עם סרגל עליון וסרגל צד ובו הקבצים להשמעה, ואפשרות להזיזם עם חיצים כמו בדוגמא הבאה: http://www.taamu.co.il/?category=video&subcat=4 אשמח להתעדכן ולשמוע תשובות!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני למשל יודע שאני משתמש בהמון זיכרון אבל רק לצורך פעולה מסויימת ואחריה אני לא צריך אותו אני יודע שה garbage collector פועל אוטומטית לנקות את הזיכרון. אבל, יכול להיות שבמשך הזמן שאני רץ בתוכנית אני אשתמש בעוד זיכרון ויכול להיות שיחסר לי זיכרון בגלל שה garbage collector עדיין לא שיחרר את הקודם. חשבתי אולי אפשר להפעיל אותו ידנית לאחר הפעולה הראשונה ואז אני אהיה בטוח שיש לי מספיק זיכרון.... יש לי עוד כמה שאלות קטנות : איך אני גורם לכך שאם אני עומד עם העכבר על איזה button מסויים אני אראה הסבר (שאני רשמתי כמובן) בתוך תיבה צהובה כזאת? כתבתי תוכנית שעושה כל מיני פעלות על DataBase . התוכנית בעברית. איך אני יכול לעשות שיהיה למשתמש אפשרות שיבחר להחליף שפה לאנגלית למשל. בהקשר לאו…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם ניתן להריץ את הקומפיילר של #C על מערכת הפעלה windows 98 ? לפני שכולכם תקפצו ותאמרו לי להתקין XP. יש לי בבית XP והכול עובד פיקס. הבעיה היא שהתחלתי עכשיו ללמוד ואני רוצה לתרגל גם בעבודה, בעבודה אנחנו עובדים על 98 ואין מצב לשדרג.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שאני מחפש בגוגל האם ניתן לכוון שיגיע לעסק מסויים בדף הראשון לחיפוש ? ואיך עושים זאת , אמרו לי משהו בדף HTTP
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המטרה- אני מפרסם בלוח מסויים, תמורת כסף. המטרה היא שהסקריפט הזה בעצם "יקפיץ" לי את המודעה שלי לראש התוצאות בלוח, סמקום שאני אכנס 3 פעמים ביום ויקפיץ. האם ניתן לעשות דבר כזה? אני לא מבין בזה ואשמח לעזרה. תודה
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. תחת WordPress, האם ניתן (באמצעות פלאג-אין?) לדעת כמה צפו בויידאו מסוים? יותר חשוב: באתר יש הרשמה, ועל המשתמשים לקחת "קורסים" (על ידי צפייה בווידאו). האם ניתן לשים מעין tracker ולדעת שהמשתמש צפה בווידאו? נאמר שמשתמש בשם אבי נכנס לאתר, נרשם, עכשיו הוא חבר. כעת הוא צפה בווידאו מספר 1. אני רוצה שהאתר "ידע" שאבי צפה בווידאו הזה. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אבל break כזה שיוצא מכל הפונקציה (ולא רק מהלולאה האחרונה)? ???
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה המצב אני מעויין לדעת האם פונקצית MAIL מזירה ביטוי TRUE או FALSE והאם אני יכול להכניס אותה בתוך IF
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לבנות אתר להשוואת מחירים של מחשבים מחנויות בארץ , האם ידוע לכם על חנויות שיש להם API שמספק את המידע הנחוץ (בדומה ל - AMAZON ו - EBAY)? האם יש אתרי השוואת מחירים כמו ZAP שמספקים API כזה?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, למשהו יש מושג אם קיימים קורסים אשר מלמדים שפת תכנות כלשהי במתכונת אישית/פרטית באזור באר שבע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
וקומפלייר מתאים? אולי גירסה לסטודנטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת מתודה שסוגרת את כל החלונות הפתוחים (GUI) אבל לא מפסיקה את הפעולה של התוכנית? או אפילו יותר טוב מתודה שעושה replay לתוכנית?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה שלאחר שהכניסו טקסט בפקד TextBox של asp.net תקרא פונק' JavaScript איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מעוניין בקובץ bat לרשימת ה-boot
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-