תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי , מחפש פונקציה שתחזיר לי את התקייה הנוכחית בה אני נמצא בהרצת התוכנית , C סביבת יוניקס , האם קיימת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ז"א - לבדוק שאכן התא הספציפי קיים במערך ולא "מחוצה לו"?? :bash: תודה......
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בסטודיו וזה כנראה ה ide הכי גרוע שיצא לי להיתקל בו, איטי בטירוף ונתקע כל הזמן ונסיתי את כל השיטות להמהיר אותו וזה עדיין הדבר הכי גרוע שיצא לי לעבוד איתו אפילו התקנתי מחדש וכלום לא עוזר.... האם יש חלופה ראויה לסטודיו?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ב-visual studio יש אפשרות להריץ step over מספר קבוע של פעמים? יש לי איזה מיון שרץ 10000 פעמים ואיזה שגיאה בסוף, האם יש אפשרות להריץ 9999 פעמים ואז פשוט לראות מה קורה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני אמור לבנות אתר ע"י איש מקצוע, שעובד עם ג'ומלה 2.5. הבנתי שאוטוטו יש 3.5, כך ש2.5 נחשב כבר למיושן. כמי שאינו מבין בתחום - רציתי לדעת האם ישנה בעיה כלשהי בכך? האם זה משנה אם האתר ייבנה בזה או בזה? עד כמה הענין הזה חשוב? לפי מה שהבנתי הצורך שלו לבנות ב2.5 הוא מפני שיש לו הרבה פיתוחים שנעשו ב2.5 ולכן הוא לא רוצה לבנות מראש ב-3.5. אשמח לקבל יעוץ מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה שאני תוהה לגביה..... בשביל עצמי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשמתי מחלקה לתאריך { class Date { private int day; private int month; private int year; private bool status_ok; public Date() { Console.WriteLine(" Day of Birth: "); SetDay(Convert.ToInt16(Console.ReadLine())); Console.WriteLine(" Month of Birth: "); SetMonth(Convert.ToInt16(Console.ReadLine())); Console.WriteLine(" Year of Birth: "); SetYear(Convert.ToInt16(Console.ReadLine())); } // Get Set function for day public int GetDay() { return day; } public void SetDay(int d) …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, החלטתי לעשות הסבה לתחום המחשבים. למרות שעשיתי תואר שני במדעי החברה, יש לי יכולת למידה גבוהה וגישה למקצועות הריאליים. אני מתכננת ללמוד במכללת מדיאטק הייטק ומתלבטת מאוד אם כדאי ללמוד תכנות או בדיקות תוכנה. היות שאני בת 34, אני מוטרדת בעיקר לגבי היכולת שלי להשתלב בשוק העבודה. באיזה משני התחומים יהיה לי קל יותר למצוא עבודה, בהנחה שאעבור את הקורס בהצלחה? תודה, יוליה
-
- 9 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שאלה חובבנית ממישהו שלא מבין כמעט כלום אבל אשמח לתשובה מהירה... נאמר לי שלמקש הרווח אין ערך בינארי (כשמקלידים מספר אשראי) וזה לא כל כך ברור לי. הרי יש למקש קוד ASCII אז כיצד זה יכול להיות שהוא לא מתורגם לבינארית? או שלא הבנתי את משמעות הדברים? (המשפט נאמר לי כששאלתי מדוע צריך להקליד את מקבצי המספרים על כרטיס האשראי ביחד וללא רווח כפי שהם מודפסים)... תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול בניתי משחק סנייק קטן ב-C++ ומשום מה המשחק שוקל 2 מגה ומשחקי סנייק אחרים שראיתי שוקלים הרבה פחות (כמה קילובייטים..). ואז התחלתי להתלבט אם המבנה של המשחק שבניתי נכון או שאולי סתם סיבכתי אותו יותר מדי. למי שמעוניין להוריד את המשחק: http://www.fileflyer.com/view/GCI3nB7 (המקשים הם W-למעלה, A-שמאלה, S-למטה, D-ימינה) המבנה הוא ככה: בעיקרון יש Segment שזה בעצם תו כלשהו Snake שזה כל הנחש עצמו שהמשתנה העיקרי שלו הוא מערך של Segment Board לוח המשחק Game המחלקה הראשית שמריצה את לולאת המשחק ומודיעה על סוף המשחק. האם המבנה הזה נכון או שסתם עשיתי יותר מדי מחלקות? זה המבנה היותר מפורט: Segment class Segment { private: int x; int y; char sign; public: Se…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בימים אלה אני צריך להחליט האם להתחיל תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. כמעט ואין לי רקע בתכנות. השאיפה העיקרית שלי היא לרכוש כלים ידע וניסיון כדי לעסוק בפיתוח AI ליישום מערכות שונות ותחום הגיימינג. השאלה שלי אליכם היא כמה מומלץ אם בכלל להתחיל תואר למען השאיפה הזו. ואיפה זה מומלץ לדעתכם. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הכוונה שלי בשאלה היא האם למשל את הדומיין WWW.בנקלאומי.CO.IL (במידה והיה פנוי) היה מותר לי לרכוש?
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עבור פיתוח רוב האפליקציות. תכנות בעיקר C#
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לומד בבי"ס לתכנת בשפת אסמבלר. תחילה למדנו את את השפה למעבד 8086\88 וכיום אנחנו לומדים את המעבד 8031. מעניין אותי לדעת אם יש כאן מישהו שלומד, או לחילופין יודע לתכנת בשפה זו. בעוד כמה חודשים אצטרך לבנות פרוייקט רציני בנושא ולכן אני רוצה להתחיל להתמקצע בעניין. בנוסף, אשמח לדעת אם איזה תוכנות אתם עובדים, תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-