עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by roxnity,

אהלן, מישהו יכול לכתוב איזו תכנית שיכולה לקבל קובץ, לקרוא אותו ולשכתב ? (נאמר אם זה טקסט עם אותיות קטנות אז זה יהפוך את האותיות לגדולות ולהפך) // אם אפשר, הסברים על התכנית יעזרו מאוד ! .

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by ay2011,

שלום, רציתי לדעת, יש לי טופס MDI ושני טפסי בניו. טופס בן אחד קולט נתונים מקובץ חיצוני שבניתי. לצורך העניין, תאריך וטמפרטורה. טופס בן שני פולט רשימת התאריכים שקלטתי בהתחלה, וממוצע הטמפרטורה שקלטתי בהתחלה. יש לי שתי שאלות, 1) איך אני רושמת קוד הנמצא בטופס הקליטה, שבטופס הפליטה יציג לי את רשימת התאריכים כל 2 שורות שכן אני רושמת שני נתונים טמפ' ותאריך וכל פעם בקובץ הוא רושם תאריך בשורה אחת ובשורה השנייה את הטמפ' וכן הלאה.... 2) איך אני רושמת את הקוד שייחשב לי את הממוצע של הטמפ' ובמידה ומחקתי את אחד הנתונים הוא ייחשב לי את הממוצע החדש. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מספר חברים רוצים להרים אתר בעברית של סירטונים. בדקתי קצת את הנושא והבנתי שאני צריך: 1. דומיין 2. איחסון עם FFMpeg, שנותן לי הרבה מקום ותעבורה. 3. סוג של נגן שיאפשר בעתיד שילוב פירסומות ולוגו אתר (מה הכי טוב?) 4. הם גם רוצים שיהיה משולב בו פלאש כדי שייראה מאוד נחמד ומזמין יש עוד משהו שאני צריך כדי להרים את האתר? נראה לי שאני מפספס משהו

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by אתי :),

שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kalimero1234,

שלום, התחלתי ללמוד PHP ואני רוצה לבנות אתר ודרכו ללמוד. (יש לי ידע בסיסי בPHP HTML JAVASCRIPT CSS ועוד כאלו דברים ואני רוצה להתעמק בהם..) אבל דרך שפת התכנות בלבד אני לא יודע איך לעשות אתרים שנראים יפה (הרי כל מה שאני מכיר זה טקסטים, טבלאות וכו'). אני לא רוצה להשתמש במערכת לניהול תוכן כמו JOOMLA כי זה לא תכנות כל כך.... השאלה שלי היא איך אני בונה UI כמו שצריך בלי מערכות לניהול תוכן... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש אפשרות להכניס את לוח השנה של גוגל לתוך אתר אינטרנט? גם כן, שאנשים יוכלו להוסיף אירועים אבל רק באישור שלי הם יופיעו. ^ אם אין יש מערכת דומה שיוכלה לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Aviv C,

קיבלתי תרגיל של אופטימיזציות שכולל שימוש שהם עושים ב- OpenGL. אני משתמש ב- Microsoft Visual C++ על Windows 7 Home Premium 64 bit. אני רוצה להוסיף לפרוייקט שלי ב- Visual C++ איזושהי תיקייה שנמצאים בה כל מיני קבצי h, lib, dll שקשורים ל- OpenGL. אני מתכוון שמה שאני רוצה לעשות זה שזה יכיר את זה בזמן הקומפילציה והלינקינג ולא יזרוק לי כל מיני שגיאות. לצערי, כל מה שהמתרגלת שלנו אמרה לנו לעשות הוא: איך אני עושה את זה נכון וכך שיעבוד? ד"א אני מעדיף לא להעביר את קבצי ה- dll ל- system32 אז אני אשמח לפיתרון שמשאיר את התיקייה עם הקבצים במקומם ופשוט מכיר אותם איכשהו.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by domiel,

אהלן, אני מתכנן לבנות תוכנה שעושה אוטומציה לכמה פעולות שאני עושה מול שרת HTTP. הסנפתי את הפאקטות הרלוונטיות, השאלה היא איך אני מייצר סשיין שזהה בכל צורה למה שהסנפתי. אני יודע שאני מדבר באוויר פה בלי קוד, אבל לצערי הקוד במקום בו אין אינטרנט ואין לי שום דרך להוציא אותו או להכניס קוד לאיפה שאני.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by arielman22,

שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, יש לי מאגר נתונים עם שתי טבלאות: טבלה ראשונה books מכילה רשימה של שמות של ספרים העמודות בה הן: bookId, bookName טבלה שניה words מכילה את כל המילים מכל הספרים העמודות בה הן: wordId, word, bookId bookId ו wordId הם primary key ו bookId בטבלת words הוא Foreign Key האם ניתן לכתוב שאילתה שתדפיס רק את כל המילים שמופיעות בכל הספרים? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by daniel4300,

איך אני יכול להעביר מידע בין שתי FORM? ניסיתי לקרוא לפעולה ממשתי הפורמים בשם משותף static,אבל אז אני לא יכול לגשת לתכונות של הform,יש לי הודעת שגיאה: "keword 'this' is not valid in a static property static method or static feild initializer" איך אני יכול להעביר תכונה כמו: this.button.Text מform מסוים לform אחר? תודה מראש לכל העוזרים!

• 22 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. Started by Chamuelm,

אז מה שלמדתי בבית ספר זה: List<Type> a = new List<Type>; Node<Type> p = a.GetFirst(); הבעיה זה שב Visual Studio 2010 זה לא עובד אז איך כן?

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. אתר בית הספר שמסופק ע"י משרד החינוך (http://www.orianit.edu-negev.gov.il/) מאוד מאוד מוגבל, פרימיטיבי, מיושן ומאוד קשה להזין אותו בנתונים שוטפים ולשמור על נגישות גבוהה. מדובר על בי"ס של ~700 תלמידים בכיתות א'-ו' אז זה הופך להיות אתגר לא קטן... ועד ההורים המרכזי מעוניין להרים אתר עדכני ומושקע שיהיה נגיש גם לצוות ביה"ס, גם להורים וגם לתלמידים - משהו שיהיה קל לעדכון, נגיש (RSS, סלולר למשל) וישמש פלטפורמה נוחה לעדכון מערכת שעות, מטלות, אירועים, הודעות ודיונים. הכוונה לא לאתר פדגוגי יבשושי אלא גם פלטפורמה ליצירת קשר נוחה בין ההורים, התלמידים וצוות ביה"ס וגם בית לאחסון תכנים כמו תיעוד אירועים, מאגרי חומר לימודי ואולי גם סוג של בלוגים/דפי בית אישיים/פורום LIVE. תיאורטית יש מענ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by karazy360,

איך לקמפל מvs2008 בC++ כאשר אני בסביבה של XP לוינדוס 7 64 ביט ראיתי אופציה כזאת תחת BUILD אבל אין לי מושג איך לעבוד עם זה. בברכה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by _uri,

שלום, כתבתי אתר עם html ו javascript וחשבתי להמיר אותו ל php (כדי למנוע בעיות של חסימת js) אחד הדברים שהחלטתי לבדוק לפני שאני ממיר את הקוד זה איך לקשר בין האתר הישן והחדש (צריך לשנות את הסיומת, וזה אתר שכבר בשימוש) ממה שקראתי הדרך המומלצת היא ליצור קובץ .htaccess ולהשתמש ב redirect. בדקתי שהשרת לא חוסם שימוש בקבצים אלה, יצרתי קובץ בספרייה של קבצי האתר ובו שורה אחת בלבד: Redirect 301 /test.html [url]http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.html[/url] זה לא עשה כלום, כשניסיתי להעביר ספרייה שלמה (שמתי רק /) זה פשוט שיבש את הכתובת לכתובת לא קיימת (אין לי צורך להזיז ספרייה אבל זה הראה לי שאין חסימה של הקוד) יש למישהו רעיון מה לעשות? אגב, אם למישהו יש ניסיון אני משתמש בשרתי…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by KaLimeRo-,

והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ATirs,

אני צריך קוד פשוט בג'אווה סקריפט שבוא יש לי תמונה ומתחתיה אופציות של "אחורה" ו"קדימה", ואם אני לוחץ קדימה זה מעביר אותי לתמונה שונה אותו דבר לאחור, כאשר אני נשאר באותו דף... חיפשתי את הסקריפט באינטרנט אבל מצאתי כל מני דברים מסובכים ובעייתים. ממש תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by shaithebest,

הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sharon182,

כשאני יוצר מבנה גנרי (עץ או וקטור - לא משנה...) ובתוכו יש מצביעים לפונקציות אז איך המצביע עצמו יודע לאיזה פונקציה להצביע , לפונקציה שעושה פעולות עם INT או פונקציה עם פעולות עם CHAR? תודה...

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. טוב אז ככה, אני כבר מיואש לגמרי, אני מנסה לבדוק כבר שבוע איך אפשר לשלוח מייל באמצעות המסד נתונים PHPMYADMIN, בעצם יש לי טבלה ובה שמורים הנתונים (שם, אימייל וכו) ורציתי לדעת האם ואיך אפשר לשלוף את הנתון מייל ולשלוח אליו מייל. ממש תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ביצה,

שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ב C שמונעת ממני להמשיך פרוייקט , אני מנסה לבצע חילוק פשוט 5/4096 כאשר ניסיתי להכניס את התוצאה ל Double וגם ל Float אבל משום מה תמיד הערך המוחזר הוא 0 , כאשר התוצאה אמורה להיות 0.000122 האם למישהו יש עצה ? אני בטוח שזה קשור לחילוק / משתנים רק שאני לא עולה על זה.... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים