עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by spinchicken,

מישהו מכיר איזה אובייקט MFC שאני יכול לשים, שייצור לי גרף ש"רץ" עם כל נק' שאני שולח אליו? אני מנסה ליצור ויזואליזציה לווליום של קובץ קול.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by big foot,

בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by guy81,

אשמח אם תוכלו לעזטר לי בשאלה 9 בעמוד 5 כאן: (מקווה שמתאים לכאן ולאתר בכלל...) http://www.shlomiru.com/courses8/course22/algorithms.pdf נבצע את אלגוריתם קרוסקל למציאת עץ פורש מינימלי כאשר נמיין את הצלעות כך: קדום נשים את הצלעות השכנות ל-u ואח"כ את שאר הצלעות ונמיין את כל זה בעזרת מיון יציב. נריץ קרוסקל ומה שנקבל זה מה שצריך.. יש פתרון אך אשמח לדעת אם גם שלי נכון(אני טועה בדר"כ בזה..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ilia121,

יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  6. Started by matteo,

אני מתכנת ב c++ ורציתי לשאול איך אני מכניס גרפיקה למשל איך אני יוצר כפתור(button) שרשום עליך start לדוגמא אני לא רוצה שתאכילו אותי עם כפית אם אפשר יהיה אז שמישהו יתן דוגמא משלו או שפשוט תביאו לי קישור למדריך ותודה נ.ב. חיפשתי הרבה והגעתי לשימוש בדירקס וכל מיני כאלה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by lordgod,

אני לומד בביה"ס זה הבסיס... טוב אז גרפיקה אנחנו לא לומדים אבל נתנו לנו משהו (דף שרשום איך לעשות טקסט ורקע בצבעים) אז שאני עושה : textcolor (4) cprintf("lordgod"); זה לא עושה את זה בצבע ... אז איך עושים ? כמובן 4 = red ...

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ~שירה,

אני צריכה לבנות תוכנית כזו: לממש מחלקה של מכונית, מטוס, סירה <לכל אחד יש מלא פרמטרים חלקם משותפים ולכן יש מחלקת בסיס שהם יורשים ממנה> אח"כ אני צריכה לבנות חלון שיש בו תפריט שכשאלחץ על מכונית יופיע לי בTEXTAREA רשימה של כל המכונית שיש לי. בנוסף ישנם כפתורים להוספה, מחיקה ועדכון פרטים על כלי רכב. אם אני רוצה להוסיף מכונית, בלחיצה על הכפתור נפתח לי חלון עם מלא שדות שבכל אחד אני צריכה להשלים את הפרטים על המכונית (מספר סידורי, יש.אין רדיו) וישנו כפתור OK, איך אני גורמת שבלחיצה על הכפתור אכן תווסך לי המכונית לרשימת המכוניות <הם ברשימה, איך אני מוסיפה אותה לשם עם הפרטים שלה>????? כשאני לוחצת על כפתור "עדכון" אני צריכה שבכל השדות יופיעו לי הפרטים שמלאתי על המכונית …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by asaf999,

שלום לכולם איך אני יכול לצרף גרפיקה לפסקל? אמרו לי שאפשר לזמן את התוכנית לתוכנה אחרת כמו VB ושם ליצור ממשק... (משהו כזה פחות או יותר), או לעשות גרפיקה בפסקל... אחד מהשניים יעזור לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Spidey_man,

שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FireStar,

שלום לכולם ושוב במסגרת שיעור תכנות, התחלנו ללמוד רקורסיה. כדי לפשט את הנושא, המרצה הראה לנו תכניות בגרפיקת הצב (דומה מאוד לשפת לוגו) ואמר לנו לתכנת כמה תוכניות בבית בשביל לתרגל את הרעיון. אני כמובן העתקתי בדיסקט את הספריה המתאימה עם הקובץ (turtle משהו), אך כשהגעתי הביתה לדיסקט כנראה היה רצון משלו...בקיצור לא עובד. אני די צריך את הקובץ הזה כדי לשבת על זה קצת בסופ"ש, אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו? בנוסף לזה, האם מישהו מכיר אתרים שנותנים קודים ודוגמאות לכך?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by ktanta harta,

מצורף בזאת דוגמא לשימוש בבאאוטלוק דרך vb לכל המעוניינים

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by generalA,

יש למישהו אולי אתר (רצוי בעברית) של תרגילים פתורים בלבד לרמת אוניברסיטה (כולל מבנים ומערכים ופונקציות מתוסבכות ומצביעים) תודה אנשים !

14. Started by BURTON,

מקווה שמותר לדבר על דברים כאלה פה... בכל מקרה מישהו זוכר את הסינטקס?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by shir gold,

אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. היי כתבתי תוכנית ונתקעתי בשורה שאמורה לחשב את הערך של משנה מסוים ב math.sqrt ואז לחשב אותו בחזקה ב math.pow, זה ממש דחוף ובהקדם!! בבקשה!! דוגמא SuMofCilometers = Math.sqrt(0 - 0 + cilometer1 + cilometer2); זה אמור לחשב לפי משפט פיטגורס את מרחק בין שתי נקודות

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתי זה היה ריסטרט של אחריי 60 שניות אבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל: SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -R V= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32 START euch.cmd START euch.bat SHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -R START euch.bat COPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup חשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו.. אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. היי לכולם, אחלה פורום ותודה מראש למשיב/ים אני כבר משתגע בניסיון להבין את אקסס אני לא קולט מי יודע מה אנא להסביר לי בסובלנות ובדיוק רב (תודה) אני מנסה ליצור שאילתה שתראה בעצם רשימת מוצרים לליקוט לאיסוף ע"י המחסנאי כלומר : בתחום האירועים : טבלה: שם השירות , האם הוזמן טבלה שנייה : תת פריט המשויך לשירות שהוזמן , האם לוקט / נאסף לדוגמא: דוכן פופקורן , כן רשימת איסוף: ל: דוכן פופקורן: מלח , נאסף גרעיני תירס , (לא סומן במלבן- לא נאסף) אני חושב שהבעיה שלי מתחילה בהגדרת האינדקסים : האם צריך להיות אינדקס משותף לשתי הטבלאות? כיצד אני מקשר ביניהן (כבר הגעתי עד לשאילתה בניסיון לעשות קיבוץ לפי COUNT אך יש בעיה הערה וכול'. סליחה על אריכות דברי אולם אני ממש מתוסכל..... אני…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. זה דחוף ואני חיייב את זה תוך חצי שעה... אני צריך תוכנית כזאת ב-javascript: קלוט מספר כלשהו ובדוק אם המספר שלילי וזוגי הדפס הודעה שלילי וזגי אם המספר חיובי ואי זוגי הדפס הודעה חיובי ואי זוגי.. מי שעונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by baruchiro,

אני מנסה להציג טקסט כלשהו בTextBox, והוא מוצג בתור המון סמלים כאלו- � . הטקסט הוא sream שחוזר מבקשת אינטרנט... requestHttp.GetResponse().GetResponseStream() איך אני יכול להציג אותו בשפה שלו..? תודה!!

22. Started by יוכי,

בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, אני צריך לצורך פרויקט תכנות, לדחוס נפח גדול כדי להעביר להעלות אותו ל-colab ולפתוח אותו שם. אני חייב לשמור על הקבצים ללא איבוד בכלל, פקטור הדחיסה לא חשוב לי, מיצידי שאני שנפח הקבצים ישאר זהה לנפחם כאשר הם לא דוסים, רק שיהיו מאוגדים בפורמט zip או RAR. אני משתמש בתוכנת winrar לדחיסה, אבל אני יכול להשתמש גם בכל תוכנה אחרת מתאימה שאתם מכירים או בקוד python. אני מצרף את התמונה מהתוכנה של winrar אם מישהו יכול לעזור לי לבחור את הפרמטרים הנכונים לדחיסה ללא איבוד מידע בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים