עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

שלום לחברי הפורום, ברצוני להקים אתר ואני צריך את עזרתכם בנושאים הבאים: 1. שרת - מחפש שרת יציב, אך זול, שיוכל להחזיק את העסק כמו שצריך. 2. דומיין - כמה עולה דומיין ישראלי, איך משיגים אחד וכ'ו. 3. מערכת - אני צריך מערכת לניהול תוכן כמו WORDPRESS. איך משיגים? וכ'ו נתחיל בשלות השאלות הללו, אם יהיו עוד - אעדכן את הדיון. תודה ראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by OzZzZz,

שלום לכולם אני רוצה ליצור קובץ אצוואה שמעתיק לי תיקייה ותתי תיקיות ממחשב X למחשב Y. אני רוצה לשים את הקובץ שיעבוד כל שעתיים ויעתיק את כל השינויים שחלו בתיקיית המקור. כאשר הוא מעתיק לתיקיית היעד שלא ידרוס אף קובץ אלא אם חלו בו שינויים ובמידה וחלו בו שינויים שלא יציג שום הודעה על כך, שפשוט ירוץ אוטומטית. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by robicon,

105 --> 105.0 120.506 --> 120.5 187.2389 --> 187.23 אני צריך לעשות שהמספר יהיה עם שתי ספרות אחרי הנקודה לא בעזרת printf המספר הראשוני הוא דאבל אז חשבתי להדפיס אותו כאשר הוא int ואז להדפיס נקודה, ואז להפדיס את המספר בדאבל פחות המספר ב int כדי שישאר מספר כגון 0.305 למשל ואז לכפול במאה. הבעיה היא שזה משאיר 30 ואני צריך שזה ישאיר 3 כמו בדוגמא השניה למעלה אני צריך לעשות את זה בעזרת קאסטינג..... אשמח לקבל תשובה ח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

7. Started by orninyo,

שלום זה הקוד: window.open("lists.php",locationStr+"width=400,height=1000,toolbar=no,status=no"); הבעיה היא שבFF זה עובד באופן תקין בIE זה פותח חלון רגיל ומתעלם מהמאפיינים (גודל וכו..)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by gal_il50,

מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by netanel1,

שלום אני כרגע עובד על פרויקט טכ"מ בשפת VB. ואני צריך לבנות דוח שבעתיד יודפס. האם מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי איך לחבר את הדוח למסד נתונים לדוח? בבקשת עזרה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by robicon,

אני צריך לקלוט מהמשתמש גודל של מערך, ואז לקלוט ממנו מספרים עד לגודל המערך איך אני עושה את זה ב C? (אני רגיל לג'אווה ששם זה לא בעיה) איך בעצם אני בונה מערך בגודל שהמשתמש הכניס? תודה

• 21 תגובות
    • 11.8k צפיות
  11. היי, אני מעוניין ליצור דרך משתנה B player מערך בגודל 7, איך עושים זאת? תודה מראש מחלקה A class A{ private: char name[80]; B player(int Psize=7); }; מחלקהB class B{ private: int* pile; int size; ....}; Pile::Pile(int size){ this->size = size; pile = new int[size]; }

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by icebreak,

http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://80.230.251.33/ בנתיים הו נמצא על המחשב שלי ולא העלתי אותו עדין על שום שרת.... עכשיו תגידו מה אתם אומרים על העיצוב תוכן ול הרעיון הכללי של האתר!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amilo,

חברי הפורום שלום: אני רוצה ללמוד C ולשם כך הורדתי תוכנה שנקראת DEV -C++ והשאלתי ספר מהספריה "המדריך השלם לשפת C " אבל בשום מקום לא רשום איפה אני כותב פיזית את שורות הקוד ואיך אני מריץ את התכנית הלכה למעשה. מצורפת תמונה:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by chen902,

שלום שלום ובוקר מצוין לכולם, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי BYTE שחלק מהסיביות בו משמשות לי דגלים, אני מחפש דרך לפנות לBYTE כמערך סיביות. מצאתי אובייקט שנראה מבטיח ונקרא "BitArray" המציג סיביות כמערך בוליאני, אך אני לא מצליח "לטעון" לתוכו את הByte שלי.. כמו כן, הייתי רוצה להמנע משימוש באופרטורים ביטים (OR AND) (בכל זאת C#..) אם מישהו מכיר את האובייקט הנ"ל, או אחר אחר שיעזור לי, אני אשמח לקבל את עזרתו. תודה, חן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. אני יודע HTML ברמה בסיסית - בינונית . אני התחלתי ללמוד עם ה PHP אבל זה קצת קשה עלי . אולי אני צריך ללמוד משהו אחר במקום ואחרי זה ה PHP ? מה הצעדים ללימוד בניית אתרים . הראשון הוא HTML השני : השלישת : וככה . אני צריך מהשפה הקלה לשפה הקשה . ואני זקוק לאתר בחינם לתרגל עליו . כאילו לבנות אתר עם ה HTML ו PHP והשפות בניית אתרים אחרים שאשים אותם בתוך האתר ואתרגל . אני צריך אתר חינם .

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by koko0,

ניסיתי מלא צורות של Dim Googleurl As New Uri("[url]http://www.google.co.il/"[/url]) Dim Google As New WebBrowser Google.Url = (Googleurl) Google.Refresh() MsgBox(Google.Url) אבל זה מחזיר דבר ריק...מה הטעות שלי? [.net]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום וברכה! אני מתלבט בין לימודי תואר ראשון במדעי המחשב באחת האוניברסיטאות לבין לימודי סייבר, כאשר תחום בסייבר קצת יותר מושך את ליבי. אמנם בכמה מהאוניברסיטאות ניתן לבחור כקורסי בחירה קורסים העוסקים בסייבר אבל להבנתי הקורסים האלו מועטים ודיי בסיסיים. שאלתי היא היכן ניתן ללמוד לעומק כמקצוע של ממש סייבר? האם יש המלצות על מקומות שכדאי או לא כדאי ללמוד בהם. והאם לימודי תואר ראשון במדעי המחשב יפתחו לי בעתיד גם אפשרות לעסוק בסייבר? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ניר.,

כתבתי תוכנית בשפת JAVA ולאחר ביצוע קומפילציה הופיע לי השגיאה הבאה מספר פעמים ולא הצלחתי לפתור אותה: Severity Description Resource In Folder Location Creation Time 2 Cannot make a static reference to the non-static method getCount() from the type Rabbit Empty.java Predator-Prey line 20 17:45:18 26 ספטמבר 2008 מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה? תודה מראש לעוזרים....

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by ALAV,

למישו יש אתר\ ספר להורדה עם תרגילים בתכנות למתחילים\בינוניים?

25. Started by zvirozenb,

אני מחפש קומפיילר של delphi 7 עבור תוכנה שנכתבה בשפה זו לפני כמה שנים ואני צריך לשנות בתוכה דברים ולקמפל מחדש צבי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.