תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני משתגע כבר. אני מנסה לקרוא את העמוד שמקבלים אחרי הפעולות הבאות: כניסה לקישור: 1. http://www.tase.co.il/TASE/General/Company/companyHistoryData.htm?companyID=000232&subDataType=0&shareID=00232017 2. בחירת קריטריונים בטופס, הכי חשוב זה התאריכים, כל השאר פחות. 3. לחיצה על הצג נתונים. אלו הנתונים שאני רוצה לקרוא. הייתי שמח אם היה אפשר לקרוא את הקובץ שנמצא תחת "ייצוא נתונים מהטבלה" --> TVS. זה יותר מסודר פשוט. שתי האופציות בסדר (או העמוד עצמו או הקובץ הנ"ל) אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: לפניך שתי טענות: 1. מחלקות באותה חבילה בג'אווה יורשות ממחלקה אחת שנמצאת אף היא באותה חבילה 2. אפשר להוסיף מחלקה חדשה לחבילה רק אם היא יורשת מאחת המחלקות שכבר צורפו לאותה חבילה מה מבין המשפטים הבאים נכון? א. טענה 1 נכונה וטענה 2 שגויה ב. טענה 2 נכונה וטענה 1 שגויה ג. שתי הטענות נכונות ד. שתי הטענות שגויות אני לא בטוח שהבנתי את טענה 1, ז"א מה שהתכוונו זה שאני לא אוכל לרשת ממחלקה אם היא לא באותה החבילה כי היא לא תכיר אותה ? בכל מקרה טענה 2 אני חושב ששגוייה. עוד שאלה: נתונה הפקודה הבאה: B b = new B(); ((A)b).myFun(); אילו מן המשפטים אינו יכול להיות נכון? א. הפונקציה myFun מוגדרת במחלקה A. ב. הפונקציה myFun מוגדרת בממשק C. ג. B הינה מחלקה הי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פעולה שתבנה שרשת חוליות בעורך X עם ערכים אקראיים. אני לא מצליח לחשוב על איך ליצור את החוליה ושיהיה לה את ה NEXT
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי עבודה לחופש, מעין הכנה למה שאלמד שנה הבאה - אובייקטים. עכשיו הדבר האחרון שאני רוצה זה שתעשו לי את העבודה. פשוט יש לי כמה שאלות. זה מה שהתחלתי לכתוב: אבל אין לי מושג איך להמשיך מפה. יש לי גם כמה שגיאות. איך אני מגדיר את האובייקטים האלו? איך אני ממשיך מכאן? אני ממש בור בחומר הזה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש שתמונת הרקע של div תקבע ע"י פונקציה ב js כך: <!DOCTYPE html> <html> <head> <style> div { width: 400px; height: 400px; border: 1px solid black; } </style> <script> function ChangeImage(param) { switch(param) { case '1': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver.gif"); break; case'2': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver1.gif"); break; } } </script> </head> <body> <div id="myDiv"></div> <script> document.getElementById("myDiv").style.backgroundImage = "url(ChangeImage('1'))"; </script&g…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לכתוב תוכנה למחשב כף יד עם מע' הפעלה חלונות 2003 מובייל. אני יודע שתוכנות שכתובות בג'אווה הן די cross platform. (נכון?) האם יש הבדל בקוד בין תוכנה לחלונות XP לבין פלטפורמה ניידת? גם לא ראיתי JDE או JRE מיוחדות לפלטפורמות ניידות, תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, כתבתי קוד הממש מחשבון בשפת גאווה. כאשר אני מכניס קלט דרך ה-eclipse הפלט יוצא נכון וכמו שצריך, גם כאשר אני מריץ את התכנית דרך ה-cmd הפלט יוצא נכון אם הקלט הוא דרך המקלדת, אך כאשר אני מכניס את אותו הקלט דרך קובץ יוצא פלט שונה, מצורף קובץ תמונה של ה-cmd והקובץ ממנו נלקח הקלט.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר ב-ASP.NET שמכיל עברית. על המחשב שלי - העברית נראית תקינה. כשאני עושה publish לשרת - אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. חיפוש בגוגל מעלה רק אנשים מיואשים או פיתרונות כושלים. למישהו יש פיתרון? בינתיים מצאתי Workaround די מגעיל ולא נוח: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = "טקסט בעברית:"; } כלומר, הטקסט בעברית נראה טוב אם אני שם אותו לאחר הטעינה של הדף, דרך הקוד. אשמח לקבל פתרונות לבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו אחרי שרשמתי את הפונקציה הזאת . private void oval(Graphics g , int x ,int y , int z , int w) { g.drawOval(x, y, z, w); } כול מה שאני צריך לעשות זה להפעיל אותה על 4 משתנים ? שאלה שניה בלולאה מקוננת בלולאה הפנימית אני משנה את ערכי Y ובחיצונית את X ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללכת לגאמא בצבא, מה אני צריך ללמוד? נכנסתי לפה בעיקר בגלל השם (שפות עיליות) אבל אם זה לא המקום אשמח לקבל הכוונה למקום הנכון, כי מחשבים זה תחום גדול ואני לא כלכך מבין בזה אבל מתכוון לחרוש יום ולילה על מה שצריך בשביל גאמא. ראיתי פה גם תכנות LOW LEVEL, פיתוח אתרי אינטרנט, תכנות כללי וכו', אני לא מבין בזה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו והתחום הזה תמיד משך אותי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שזה לא קשור לכאן אבל תוכנה זה הכי קרוב שמצאתי גוגל אנליטיקס על האתר שלי(אחד מהאתרים) פרסמתי בממומן של פייסבוק ובאנליטיקס של פייסבוק הם אומרים שלחצו עלי מיליון פעמים והמונה דופק... אני כיהודי לא סומך על אף אחד המיוחד לא על מארק צוקרברג ואני רוצה שהאנליטיקס של גוגל יראה לי בדיוק כמה פעמים הגיעו לאתר שלי מפייסבוק!!! אני לא מוצא את הכפתור שמראה את האינדיקציה הזו חוץ מ: All traffic sources שלא אומר לי כלום על כניסות מהפייסבוק זה לא הגיוני למי שיש נסיון עם אנליטיקס אני אשמח לעזרה אגב יהיה נחמד אם יהיה פורום קידום אתרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שהסקר יתקבל ברוח טובה .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש דרך לגבות DB של MySql דרך תוכנית?! אני צריך לכתוב תוכנית שעושה Backup וגם אפשרות ל-Restore.. תודה רבה! בבקשה אם אתם יכולים תעזרו זה ממש דחוף!!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי אתר קטן ואחסנתי אותו בשירות האחסון החינמי 000webhost. אני מעוניין שיבוצע כל שעה גיבוי מלא של מאגר הנתונים באתר אל המחשב שלי או לשרת אחר (-מדובר על כמה מגהבייט ). האם יש דרך לעשות זאת באמצעות תוכנת FTP כלשהי או בדרך אחרת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-