תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מייל דרך תוכנה שאני בונה ב#c ואני לא מצליח, או שהוא כותב שזה חיבור לא מאובטח ואני אפעיל את הssl או שהוא כותב בשהחיבור נסגר, זה הקוד מה אני עושה לא בסדר? using (MailMessage mail = new MailMessage()) { SmtpClient client = new SmtpClient(); mail.To.Add(new MailAddress ("...")); mail.Subject = "error"; mail.Body = textBox1.Text; mail.From =new MailAddress ("..."); client.Host = "smtp.gmail.com"; client.Port = 587; client.EnableSsl = true; client.Credentials =…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהיא בPHP לעשות חיפוש באתר אחר שיש לי את הכתובת שלו ואחרי החיפוש לתפוס ממנו לינק כל שהוא ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני להקליד 3 מחרוזות ולהציגן על המסך. להלן התכנית שכתבתי: #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; #include <iomanip> using std::setw; void main() { char myFirst[3]; char mySecond[2]; char myThird[5]; cin.ignore(); cin >> setw(4) >> myFirst; cin.ignore(); cin >> setw(3) >> mySecond; cin.ignore(); cin >> setw(6) >> myThird; cout << myFirst; cout << endl; cout << mySecond; cout << endl; cout << myThird; } כשאני מריץ את התכנית אני מקליד את 3 המחרוזות כך: 123 (enter) 45 (enter) 67890 (enter) התכנית מציגה על המסך: 23 (שורה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות תוכנה שמתקשרת עם שרת.. על 2 מחשבים שונים ולכן יצרתי על אותו מחשב 2 תוכנות קטנות שאחד מעביר לשני מידע התוכנות באמת עובדות כל עוד אני עושה את זה על הכתובת הלוקלית שזה 127.0.0.1 עכשיו ניסיתי לעשות את זה ברמה אמיתית יותר ולכן שמתי בתוכנת השרת את כתובת הIP של המחשב, ( נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig ולקחתי את הכתובת שרשומה שם שזה 10.195.32.231 ובתוכנת הקליינט הצבתי בדיוק את אותה כתובת גם כן אבל אין תקשורת בין 2 התוכנות, תוכנת הקליינט קרסה יש למישהו מושג למה לא מצליח לי? הבנתי שאני צריך לשים בכתובת הלקוח כתובת של המחשב שאני רוצה להתחבר אליו שזה כתובת השרת אינטרנט בשרת זה דרך סטיק כזה של אורנג ואת המחשב של הקליינט הוא מחובר דרך הפלאפון אשמח לעזרה שזה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בשאלה על עצים בינריים, שאלה 4 סעיף ב'. ניסיתי לפתור ולא הצלחתי. השאלה: http://img171.imageshack.us/img171/363/23522552.jpg אם אפשר פתרון או לפחות הכוונה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
צריך עזרה בבקשה לממש אלגוריתם (אלא אם קיימות ספריות מוכנות שאפשר להשתמש בהן ) בג'אווה או אנדרויד. מדובר בשיטת הצפנה : Rijndael - 256 bit ECB mode תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
העלתי את המערכת לליקוס ואני לא יודע איך להתקין אותה . תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנת, ואני חושב בעיקר על פיתוח משחקים. איזו שפה הכי כדאי ללמוד בשביל מטרה זו? שנה הבאה אני כנראה אלמד C# איך זה לפיתוח משחקים? ועוד משהו קטן שלא קשור: אני כנראה אלמד פרולוג (בינה מלאכותית לפי מה שהבנתי), מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני מסכים שהדיון הקודם לא היה קשור לכותרת. מספר קטגוריות להשוואה: - יעילות (מבחינת זמן עד שהפרוייקט מוכן). - קלות כתיבה. - נראות לעתיד של השפה. - קוד פתוח \ סגור. - יכולות. -כד'. HIT US
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני יוצר את הstruct בין אם בmain ובין אם לא ומצהיר על מערך של כאלו, כאשר אני שולח אותו לפונקציה אני מקבל שגיאת קומפילציה על טיפוס לא שלם. האם יש מיקום ספציפי בקובץ הmain.c שלי שבו הגדרת הstruct חייבת להופיע? (לפני או אחרי משהו?) כרגע היא מופיעה בתוך פונקצית הmain כאשר כל פונקציות העזר, בינהן גם אלו שמקבלות את מערך הstructים מוגדרות מעליה. מדובר בc רגיל, לא visual , לא c++ ולא c#. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהקשר לשאלון האמריקאי שבנושא הקודם, כעת אני בשלב שאני מקבל את התשובה, ברצוני שלחצו A, B, C, D בהתאם לתשובה, ניסיתי למצוא בעצמי את התחביר אך ללא הצלחה. מהו התחביר לפעולה הנ"ל בעזרת המטודה ReadKey? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום). השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קלט - הכנס מספר (במילימטרים ) ומוציאים פלט כך ק"מ : מטרים : סנטימטר : מילימטר : תודה לעונים . כלומר ק"מ + מטרים +סנטי + מילי = לקלט שהוכנס
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי קלאס שגורם להמון הודעות שגיאה יתכן ואי אפשר להגדיר קלאס כזה.. אשמח אם תבדקו את העניין.. יש לי קלאס בשם סטודנט. ועשיתי את הקלאס בשם סטודנטד הבא: #ifndef PART2_STUDENTS_H #define PART2_STUDENTS_H #include <vector> #include "part2_student.h" class Students{ public: Students(vector <Student> vec); ~Students(); unsigned int calculate_avg_grade(); void print_avg_grade(); void print_max_grade(); void print_min_grade(); unsigned int find_median_grade(); void print_median_grade(); void print_the_grades(); private: vector <Student> _vec; }; #endif
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני כותבת תוכנית ממש פשוטה בC בויזואל ואני כל הזמן מקבלת שגיאה לא מובנת. לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב זה מסתדר ואז חוזר שוב, לא נראה לי שזה קשור לקוד בכלל זו השגיאה: Error 2 error MSB6003: The specified task executable "link.exe" could not be run. The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section open. C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets 392 6 trg והינה הקוד: # include <stdio.h> typedef int boolean; # define TRUE 1 # define FALSE 0 int posStringInStr(char str[], char string[]); void main() { char str[] = "abcdacba", string[] = "cb"; printf("%d\n", posSt…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי C# וJAVA איך אפשר לחזור לגועל נפש הזה בקיצור יש לי מערך תלת מימדי ואני ליצור מצביע אליו משהו בסיגנון: void InitBlocks(){ GLbyte piece1[N][N][N]={{0,1,0, 0,1,0, 0,1,0}, {0,1,0, 0,0,0, 0,0,0}, {0,0,0, 0,0,0, 0,0,0}}; GLbyte p[N][N][N]; %8%8 p[0]=&piece1[0]; //BlocksArray[0].Cubes=piece1; } השורה שמסומנת ב%8%8 לא עובדת ... מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשיש לי עמוד שכולל בתוכו חיבור ל DATABASE אני צריך לפתוח את האתר עם הDEBUGGER של VISUAL STUDIO כדי שיפתח לי איזשהו פורט ורק אז אני יכול להכנס לאתר ולהתחבר לבסיס הנתונים מבלי לקבל שגיאה. http://img528.imageshack.us/img528/3394/d3jn6.jpg כפי שאתם רואים יש את הפורט בכתובת אבל אז אני לא יכול להביא את האייפי שלי למישהו כדי שיתחבר לאתר כי להוסיף את הפורט לכתובת האייפי לא עוזר. הנה כשאני מנסה להתחבר רגיל http://img513.imageshack.us/img513/4598/d2iz7.jpg אגב, בסיסי הנתונים שבאים עם הSQL SERVER כמו 'MASTER' מאפשרים לי להתחבר ללא הקטע הזה של פתיחת פורט עם הדיבאגר. בין אם זה חיבור רגיל LOCALHOST או אייפי שאני מביא למישהו אחר... http://img528.imageshack.us/img528/57/d1if7.jpg איך אני…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הכללית... יש גבול לכמה שאפשר (וכדאי) לכתוב בשורה אחת. אני מחפש אלגוריתם/תכנית (בכל שפה עם עדיפות ל cpp) אשר בהנתן פולינום המיוצג ע"י triangle mesh ונקודה (הכל בתלת מימד) תקבע האם הנקודה נמצאת בתוך או מחוץ לפוליגון. התכנית יכולה להניח שהפוליגון הינו פוליגון פשוט (כלומר לא חותך את עצמו). אה.. ולמי שרוצה לעזור ולא מכיר את המושג triangle mesh : מדובר בייצוג של פולינום (כאמור) ע"י סדרת משולשים, כאשר כל משולש מיוצג ע"י שלוש נקודות. תודה מראש. מטי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תחילה אני ארשום לכם את הקוד שרשמתי ואחרי זה אסביר שתבינו מה הבעיה... זה הקוד : string _dataString = ""; protected void Page_Load() { DataSet _ds = new DataSet(); _ds.ReadXml(Server.MapPath("Customers.xml")); DataTable _dt = new DataTable("Menu"); /* creating Columns to Ment table */ DataColumn _dc; _dc= new DataColumn("name"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("price"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("calories"); _dt.Columns.Add(_dc); _ds.Tables.Add(_dt); DataRow _dr = _ds.Tables["Menu"].NewRow(); _dr["name"] = "yori"; …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-