תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשל, אני רוצה תוכנה שתשאל איך קוראים לך, ולאחר מכן תקרא בשמך ותברך אותך. void main() int name { printf ("Hello entity,\n By what name do you wish to be known?"); scanf ("%c", "&name"); printf ("Hello %c, I am glad you could join us.") } לא בדקתי את הקוד הזה אבל בעיקרון זה מה שאני רוצה שיהיה. חבר'ה - אני לא מבקש שתכתבו בשבילי את הקוד רק תגידו לי איך, מקסימום דוגמה או שניים...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! אני צריך פונקציה שתעבוד על מערך שלם, שסוגו אובייקט שאני יצרתי. כלומר: GameSquare [,] squares=new GameSquare[5,5] squares.ChangeMoveToStatus(true); כי אם אני עושה פונקציה רגילה במחלקה, היא עובדת על אובייקט בודד בלבד. אני צריך משהו שיעבוד על מערך GAMESQUARE כמו שgetLength עובד עליו. בדקתי על GetLength וראיתי שהוא חלק במחלקה בשם System.array .אני יכול להוסיף לה פונקציה או משהו כזה? או שאני צריך לרשת אותה ואז להגיד לתוכנית שלי להתייחס למערכים כMyArray:system.Array במקום כsystem.array ? עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL. mov al, 0 mov dl, 0 mov dh, 5eh cmp dx, 0 jnz end mov al, 1 end: . . . הקטע המוצע אינו נכון. א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון. ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון. ג. תקנו את התכנית. ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד איך לשלוח נתונים בפלאש (AS3) לשרת ולקבל ממנו נתונים אתם יכולים לכוון אותי מאיפה להתחיל? להביא לי מדריך או משהו? לכתוב בכלליות איך זה מתבצע? תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש 2 פונקציות ב ++C שבאמצעותן ניתן לבודד את החלק השלם והחלק העשרוני של מספר. למשל: myWhole(5/2) תיתן 2 ו myFraction(5/2) תיתן 0.5 אם לא קיימות פונקציות כאלה, מישהו יכול ליעץ לי איך כותבים אותן ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יצרתי צייר (דומה לשל ווינדוס) אבל אם אני גורר את החלון מחוץ לגבולות המסך אם שם עליו עוד חלון הגרפיקה נמחקת....איך אני מונע את הדבר הזה בצורה הטובה ביותר?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית קטנה בc++ ואני נתקל בבעיה בהרצה. התוכנית מקבל קלט של 3 משתנים - תו ושני מספרים שלמים. כאשר הוא נכנסת לswitch היא מבצעת פעולה בהתאם לתו. הפלט שמתקבל אחרי שמכניסים את המשתנים פעם ראשונה הוא תקין. אבל מהפעם השניה מודפסת כל פעם ההודעת שנמצאת בdefault. למרות שבשאר הcase יש break; בנוסף לכך מודפסת על פעם ההודעה "enter one character following by two integer numbers:" שנמצאת בתחילת הלולאה do-while. צירפתי בתחתית ההודעה סקרין שוט של הפלט למיקרה שאני לא מובן כל כך. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<math.h> int main() { int x, y; char ch; float avg, power; clrscr(); do { printf("enter one character following by two integer numbers: "); sc…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, רוצה להכניס לאתר שאני בונה קורא RSS שיציג את ה-FEED בקופסת SCROLL. מצאתי משהו כזה אבל הוא לא תומך לי בעברית. http://widgets.cc/rss/scrollbox מכניס את ה-FEEDS הבאים למשל: http://www.globes.co.il/webservice/rss/rssfeeder.asmx/FeederNode?iID=585 http://www.ynet.co.il/Integration/StoryRss2.xml בראש האתר שלי יש את הקוד הבא: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="he" lang="he"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> איך אני גורם לזה לתמוך בעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתחיל לעצבן אותי הקטע שהגרסאות החדשות של סקייפ תופסות כל כך הרבה מקום יחסית לתוכנת IM... עכשיו שמתי לב שכשהתוכנה הזאת מאריכה לי את הזמן שלוקח למחשב לעלות ב10 שניות... וזה גם מאט דברים אחרים... בכל מקרה, חשבתי על פתרון (וזה דבר נדיר במקרה שלי !!!!); לבנות דו-שיח שיעלה עם המחשב ובוא תהיו לי שתי בחירות: להפעיל את סקייפ לא להפעיל את סקייפ להתאבד לדעתי זה רעיון טוב, לא? כאילו, הזו שיח הזה הוא קובץ קטן ששוקל הרבה פחות מסקייפ... עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה; איך אני לעזאזל מכין את הזבר הזה? יש איזה תוכנה שמכינה כאלו דברים? צריך להכין/לערוך איזה קובץ? תודה רבה מראש!!!! אה כאן, הבחריה השלישית בדו שיח היית בצחוק.. נ.ב: אם לא הבנתם אותי, רק תאמרו כאן ואני יסביר יותר טוב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה רוצה לפתוח אתר של כל מיני סיקורים ואני רוצה לפתוח אותו על שרת בחול על איזה שרת אתם ממליצים? אם אפשר שתיי שמות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכול לגרום להפסקה של ריצת תוכנית בC (בכלליות). כמובן שהתוכנית עוברת את הקומפילציה בלי ארור/אזהרה...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו את זה : [code] import java.io.File; import java.util.Scanner; public class count { public static void main(String[] args) throws Exception { Scanner x = new Scanner(new File("test.txt")); int words = 0; while(x.hasNext("\\S+")) { String word = x.next("\\S+"); words++; } System.out.println(words); } } התכנית קוראת קובץ טקסט ומדפיסה כמה מילים יש בתוך הקובץ. יש לי שתי שאלות על הקוד : 1. מה בעצם הפקודה הזו עושה ? x.hasNext("\\S+") 2. מה הפקודה הזו עושה ? String word = x.next("\\S+");
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני כפתורים מסוג SUBMIT כאשר שניהם יושבים באותו הטופס(form) עכשיו בסקריפט שאני כותב אני רוצה להתייחס לכפתור ספיציפי(לכל כפתור יש תפקיד משלו) הבעיה היא לא חשוב איזה בדיקה אני עשיתי אם isset או בדיקה אם הערך עצמו של הכפתור זה פשוט לא עובד, אני יודע שאם כשאני שולח טופס אז הסקריפט מקבל את כל הדברים שהגדרתי בתוך הטופס האם יש לזה פתרון? תודה ושבת שלום
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ נתקלתי בתרגיל באחד מהמבחנים שלהם שפשוט לא היה לי מושג איך להשלים את זה אם למישו יש מושג אני אשמח אם הוא יעזור לי, התרגיל הראשון סעיף א' http://ks.ort.org.il/APPS/Public/GetFile.aspx?inline=yes&f=Files%2Fba3c28fc-8c3e-46d9-b4f3-effda4c7e27b%2F9b4c0411-2071-4619-bf7d-26b16b8a17a1%2F7ef63f14-bad4-4559-8806-64e5f7e02fc7%2F65518de7-b5d3-4066-9ed7-0d82aef2fda7.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזו גרסה להתקין במחשב. בעיקרון עד עכשיו תכנתתי בvisual studio 2010. אם אני מתקין 2012 אצטרך לעדכן את הקוד של הפרויקטים שלי? אני מתכנת לרוב בvb
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלנו לעבוד בביה"ס עם ASP.NET בVS2008, המורה נתנה לנו 2 שאלות: 1. כמה פעולות מתרחשות כשמפעילים אתר? 2. " " " כשלוחצים על button בדף שנפתח? אני חושב ששניהם זה 2 כי פונים לשרת ואז הוא מחזיר תשובה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-