תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מתודת ההוספה וההצגה של כל הטבלה עובדות. הפעולות של העידכון לא עובדות. תמונות: http://img72.imageshack.us/i/citiesclass.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/debuging.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/programy.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי שרת שתומך ASP העלתי את העבודה שלי בC# משהו ממש קטן (סוג של טופס הרשמה) כאשר אני רוצה לפתוח את הדף שבניתי דרך הדפדפן הוא מציג לי את ההודעה הזאת: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לצור תוכנית פשוטה שמחשבת אינטגרל של sinx+cosx בעזרת Riemann Sums פעם אחת בשימוש FOR ופעם אחת בשימוש WHILE אני התחלתי לכתוב משהו אבל לא יודע איך לקשר לפה לולאה... מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום במקרה התחלתי לקרוא ספר java משנת 2000 כשאז הגרסה היתה 1.2. האם זה מיושן מידי? אני מאמין שבבסיס השפה נשארה אותה שפה אלא שה api התרחב. לא ככה? חוץ מזה באיזה תוכנת פיתוח (כלומר עורך ומריץ תוכניות) כדאי להשתמש? רצוי במיוחד אחד חופשי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התבקשתי לכתוב תוכנית רקורסיבית בC שמקבלת שתי מחרוזות ובודקת האם הם השתקפות אחת של השניה. לדוגמא abcd ו- dcba, עכשיו חשבתי לקחת את הפוינטר של אחד מהמחרוזות לסוף המחרוזת ולהשוות אותו לפוינטר השני שמצביע על תחילת המחרוזת השניה, הבעיה שבפונקציה רקורסיבית זה קצת קשה לעשות את זה. מישהו מכיר דרך אחרת? או אולי פונקציה שמריצה את הפוינטר לתו האחרון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש ליצור קובץ אצווה שבכל פעם שאריץ אותו, יצור לי קובץ טקסט ששמו הוא התאריך הנוכחי בתצורה הזו: 110412 ולאחר מכן יריץ אותו. הצלחתי ליצור משהו דומה ונשארתי עם 2 בעיות/שאלות, זה הקוד: @Echo Off @For /F "tokens=1,2,3,4 delims=/ " %%A in ('Date /t') do @( Set Day=%%B Set Month=%%C Set Year=%%D Set All=%%D%%C%%B ) echo >> C:\%All%.txt notepad C:\%All%.txt בעיה 1: שם הקובץ הוא 20110412 במקום 110412, איזו פקודה תמחק את 2 התווים הראשונים? בעיה 2: חלון ה- cmd נשאר פתוח ברקע כל עוד ה- notepad פתוח, איזו פקודה תגרום לחלון ה- cmd להיסגר למרות שה- notepad נשאר פתוח? רב תודות, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לבנות אתר להשוואת מחירים ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה: [list type=decimal] [*]האם יש פלטפורמות\סקריפטים שעוזרים? [*]האם אתרים כמו ZAP חושפים API כלשהו שמאפשר לקבל מידע? (כמו שאמזון חושפים) [*]האם יש אפשרות לעשות את זה עם CURL ו - REGEX? יש לי ידע רב ב - JAVA\PHP וידע מאוד בסיסי ב - PYTHON.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
struct soldierr { char kind[6]; }; typedef struct soldierr Soldier; int playGame(Soldier board[][], char turn); בMAIN playGame(&game,starter); כל הרעיון הוא לשלוח את המערך ולא שהפונקציה תיצור עותק שלו. כמובן שניסיתי ללא ה&. אולי אני צריך לשות ככה int playGame(Soldier* board, char turn);
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשל, אני רוצה תוכנה שתשאל איך קוראים לך, ולאחר מכן תקרא בשמך ותברך אותך. void main() int name { printf ("Hello entity,\n By what name do you wish to be known?"); scanf ("%c", "&name"); printf ("Hello %c, I am glad you could join us.") } לא בדקתי את הקוד הזה אבל בעיקרון זה מה שאני רוצה שיהיה. חבר'ה - אני לא מבקש שתכתבו בשבילי את הקוד רק תגידו לי איך, מקסימום דוגמה או שניים...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים... יש לי בעיה עם תוכנית C שכתבתי, התוכנית אמורה לקלוט חשבונות בנק של אנשים לתוך רשימה, והיא עובדת כך: כאשר מפעילים אותה היא מבקשת ממך להכניס פקודה, כאשר מכניסים פקודת new מתקבל מסך שמאפשר לך להקליד את הפרטים של החשבון (מקלידים הכל בשורה עם רווחים) כאשר לוחצים אנטר החשבון נקלט. ואז אמורה להופיע שורה המבקשת ממך שוב להקיש פקודה. הבעיה היא שהשורה הנ"ל מופיעה פעמיים משום מה, וזה קורה אך ורק לאחר פקודת new. צירפתי לכאן את הקוד כאשר כל החלקים הלא רלוונטים לפקודת new הוכנס לתוך הערה ולמעשה השארתי רק את החלק הבעייתי, הקוד המצורף תומך רק בפקודת new שכן רק היא הבעייתית ואין צורך בהעתקת כל הקוד, הקוד ניתן לקימפול ובדיקה. שימו לב הפרוצדרות שיוצרות את הבעיה הן newA…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשיש לי עמוד שכולל בתוכו חיבור ל DATABASE אני צריך לפתוח את האתר עם הDEBUGGER של VISUAL STUDIO כדי שיפתח לי איזשהו פורט ורק אז אני יכול להכנס לאתר ולהתחבר לבסיס הנתונים מבלי לקבל שגיאה. http://img528.imageshack.us/img528/3394/d3jn6.jpg כפי שאתם רואים יש את הפורט בכתובת אבל אז אני לא יכול להביא את האייפי שלי למישהו כדי שיתחבר לאתר כי להוסיף את הפורט לכתובת האייפי לא עוזר. הנה כשאני מנסה להתחבר רגיל http://img513.imageshack.us/img513/4598/d2iz7.jpg אגב, בסיסי הנתונים שבאים עם הSQL SERVER כמו 'MASTER' מאפשרים לי להתחבר ללא הקטע הזה של פתיחת פורט עם הדיבאגר. בין אם זה חיבור רגיל LOCALHOST או אייפי שאני מביא למישהו אחר... http://img528.imageshack.us/img528/57/d1if7.jpg איך אני…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז מי שמכיר wzzip.exe הוא תוסף חינמי של Winzip שאפשר להריץ מ Batch File ולדחוס קבצים ל- Zip. כתבתי את הקוד הבא ואני רוצה להשתמש הקוד הזה ולשים אותו כ Shutdown Script במחשב שלי: MD d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4% WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\documents.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\My Documents" WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\Favorites.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\Favorites" השורה הראשונה יוצרת תיקייה בשם Backup עם התאריך של היום. השורה השנייה מריצה את הקובץ Wzzip ומגבה את כל תיקיית My Documents שלי. כאשר אני מריץ את הקובץ Batch הוא מבקש ממני ללחוץ על איזהו מקש כדי להתחיל בביצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור באתר שלי מסד נתונים שיהיה למעשה שמור בקובץ xml, והייתי רוצה לדעת איך אני עושה שברגע שאני מעלה לאויר את האתר היוזר הראשון שנכנס ורושם את הפרטים שלו זה מייצר קובץ xml וזהו וכל יוזר אחר פשוט יוסף לקובץ ממ הבנתי שאני עושה את זה בקובץ global.asax במתודה Application_start האם המתודה הזאת רצה פעם אחת בכל חיי האתר? מן startup כזה או שכל פעם שיוזר נכנס המתודה הזאת רצה דבר נוסף האם אני יכול ליצור בglobal.asax משתנים גלובלים? הפרוייקט שלי מסוג Web Site
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרו שנכתב כחלק מקוד בC שמדמה סימולציה מסוימת, שאינני מצליח להבין מה בתכלס המקרו הזה בודק. הנה: BN(data,n) (((data)&(1<<(n)))>>(n)) מתרגום חופשי הבנתי שהוא מקבל שני שלמים מבצע AND בין data ל2^n את התוצאה מחלק ב2^n, הרצתי את המקרו בכמה לולאות אבל לא הצלחתי למצוא בפלט שום קשר לוגי... אשמח לקבל עזרה מה המשמעות של המקרו הזה, מה לדעתכם המקרו הזה בודק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפה הכי טובה למשוך ממשחק נתונים וkernel bypass אפשר לעשות את זה טוב גם פייטון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנת, ואני חושב בעיקר על פיתוח משחקים. איזו שפה הכי כדאי ללמוד בשביל מטרה זו? שנה הבאה אני כנראה אלמד C# איך זה לפיתוח משחקים? ועוד משהו קטן שלא קשור: אני כנראה אלמד פרולוג (בינה מלאכותית לפי מה שהבנתי), מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ערך של DOUBLE שאני רוצה שהוא יכנס לתוך STRING איך שהוא... יעני אם רשום בDOUBLE 543.34 אז בSTRING יהיה רשום אותו דבר (רק שהוא יחשוב שזה תווים כאילו) ניסיתי לעשות CASTING הקומפיילר אמר שאי אפשר ניסיתי לעשות parseString אבל אין לSTRING תפקודה הזאת בכלל משהו יודע? SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביום שלישי הקרוב יש לי מבחנים לגאמ"א ואני אצטרך לכתוב קוד ב-CPP. למדתי רק את הסינטקס הבסיסי של השפה מזמן ואני רוצה קצת לתרגל קצת מקרים מסובכים יותר גם כדי לפתח את הלוגיקה שלי וגם כדי להזכר בשפה. אתמול פתרתי את חידת 8 המלכות בתכנות פרוצדוראלי ואני מתכוון להעביר את זה גם לתכנות מונחה עצמים בשביל התרגול. אילו חידות נוספות יש שאני יכול לפתור לתרגול?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-