עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כאשר אני יוצר את הstruct בין אם בmain ובין אם לא ומצהיר על מערך של כאלו, כאשר אני שולח אותו לפונקציה אני מקבל שגיאת קומפילציה על טיפוס לא שלם. האם יש מיקום ספציפי בקובץ הmain.c שלי שבו הגדרת הstruct חייבת להופיע? (לפני או אחרי משהו?) כרגע היא מופיעה בתוך פונקצית הmain כאשר כל פונקציות העזר, בינהן גם אלו שמקבלות את מערך הstructים מוגדרות מעליה. מדובר בc רגיל, לא visual , לא c++ ולא c#. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KrackeR,

לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Mevartma,

אני מקווה שאני שואל בפורם הנכון ואם לא אז אשמח שתעבירו את זה לפורום הנכון. השאלה היא: יש לי סקריפט שפשוט מספק רשימה של הקבוצות/פורומים של משתמש, עכשיו הבעיה היא שהרשת שלי בנוייה בתצורת Forest עם כמה דומיינים למטה. אז כך כאשר יש למשתמש מסויים קבוצות אשר נמצאות בדומיין אחר הסקריפט זורק שגיאה שהוא לא מצליח למצוא אותם. מה שאני שואל האם יש דרך להריץ את השאילתה על ה-Forest ולא בדומיין ספציפי???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, זה הדבר הראשון שאני כותבת בASP ונראה לי שנתקעתי.. יש לי טופס רגיל שמועבר לדף ASP שאמור להוסיף רשומה לטבלה ולעדכן את השדות שמולאו. הצלחתי להגיע למצב שהכל רץ בלי הודעות שגיאה אבל... למעט שדה השעה והתאריך, שום דבר לא מתעדכן! <% Dim DB Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection") DB.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("updates.mdb") & ";" Dim upRS Set upRS= server.CreateObject("ADODB.Recordset") upRS.Open "Select * From changes", DB, 3, 3 upRS.AddNew IF (request("mcsqled")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLED")= True IF (request("mcsqldb")="checked") THEN upRS.Fields("mcSQLMCDB")=true IF (request("websql")="check…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ophir91,

שלום מצאתי שרת שתומך ASP העלתי את העבודה שלי בC# משהו ממש קטן (סוג של טופס הרשמה) כאשר אני רוצה לפתוח את הדף שבניתי דרך הדפדפן הוא מציג לי את ההודעה הזאת: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מדובר במדעי המחשב ב' שנת תשנ"ט. מי שמוצא, יתברך. תודה, Anyway. Ptyahoo.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ovid,

צריך עזרה בבקשה לממש אלגוריתם (אלא אם קיימות ספריות מוכנות שאפשר להשתמש בהן ) בג'אווה או אנדרויד. מדובר בשיטת הצפנה : Rijndael - 256 bit ECB mode תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by netalish,

היי, אני כותבת תוכנית ממש פשוטה בC בויזואל ואני כל הזמן מקבלת שגיאה לא מובנת. לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב זה מסתדר ואז חוזר שוב, לא נראה לי שזה קשור לקוד בכלל זו השגיאה: Error 2 error MSB6003: The specified task executable "link.exe" could not be run. The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section open. C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets 392 6 trg והינה הקוד: # include <stdio.h> typedef int boolean; # define TRUE 1 # define FALSE 0 int posStringInStr(char str[], char string[]); void main() { char str[] = "abcdacba", string[] = "cb"; printf("%d\n", posSt…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by mega1234,

אחרי C# וJAVA איך אפשר לחזור לגועל נפש הזה בקיצור יש לי מערך תלת מימדי ואני ליצור מצביע אליו משהו בסיגנון: void InitBlocks(){ GLbyte piece1[N][N][N]={{0,1,0, 0,1,0, 0,1,0}, {0,1,0, 0,0,0, 0,0,0}, {0,0,0, 0,0,0, 0,0,0}}; GLbyte p[N][N][N]; %8%8 p[0]=&piece1[0]; //BlocksArray[0].Cubes=piece1; } השורה שמסומנת ב%8%8 לא עובדת ... מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by iceman90,

מצטער על הכותרת הכללית... יש גבול לכמה שאפשר (וכדאי) לכתוב בשורה אחת. אני מחפש אלגוריתם/תכנית (בכל שפה עם עדיפות ל cpp) אשר בהנתן פולינום המיוצג ע"י triangle mesh ונקודה (הכל בתלת מימד) תקבע האם הנקודה נמצאת בתוך או מחוץ לפוליגון. התכנית יכולה להניח שהפוליגון הינו פוליגון פשוט (כלומר לא חותך את עצמו). אה.. ולמי שרוצה לעזור ולא מכיר את המושג triangle mesh : מדובר בייצוג של פולינום (כאמור) ע"י סדרת משולשים, כאשר כל משולש מיוצג ע"י שלוש נקודות. תודה מראש. מטי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by vourt,

שלום ! אני עובד כרגע עבודה שקשורה לדטהבייס מאד גדול, ומעוניין להרחיב את הידע בנושא, - יש למישהו מושג איך אני מתקין SQL עם דטהבייס חיצוני או 'דמו' שאפשר ללמוד עליו ? המלצה על איזה אתר טוב ללימוד? - ויזואל בייסיק - מה הגירסה הכי 'הולכת' בשוק היום שכדאי ללמוד ? תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NimrodMaller,

אהלן אנשים!! את האמת שאני די לא מהתחום ובגלל זה אני פונה כאן לעזרתכם עם מספר שאלות: 1) מעולם לא תכננתי בעבר, והייתי רוצה לדעת איזה שפה בסיסית כדאי לי להתחיל ללמוד על מנת לבנות אתר ? 2) אחרי שלמדתי את השפה הזאת , עם איזה שפות נוספות כדאי להמשיך ? 3) אני מעוניין להקים אתר והייתי רוצה לדעת איזה שפות הכי כדאי ללמוד אם הדברים שבהם אני רוצה להשקיע באתר הם: עיצוב ברמה גבוהה, אופציה להעלאת סרטונים לאתר, ואופציה לדירוג גולשים ברשת. זה לבינתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by 114508534,

העלתי את המערכת לליקוס ואני לא יודע איך להתקין אותה . תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by לירון לירון,

איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by moo2004,

טוב אז מי שמכיר wzzip.exe הוא תוסף חינמי של Winzip שאפשר להריץ מ Batch File ולדחוס קבצים ל- Zip. כתבתי את הקוד הבא ואני רוצה להשתמש הקוד הזה ולשים אותו כ Shutdown Script במחשב שלי: MD d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4% WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\documents.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\My Documents" WZZIP.EXE -rp d:\Backup-%date:~4,2%-%date:~7,2%-%date:~10,4%\Favorites.zip "C:\Documents and Settings\Sapir\Favorites" השורה הראשונה יוצרת תיקייה בשם Backup עם התאריך של היום. השורה השנייה מריצה את הקובץ Wzzip ומגבה את כל תיקיית My Documents שלי. כאשר אני מריץ את הקובץ Batch הוא מבקש ממני ללחוץ על איזהו מקש כדי להתחיל בביצ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שפה הכי טובה למשוך ממשחק נתונים וkernel bypass אפשר לעשות את זה טוב גם פייטון?

20. Started by omfir,

מתודת ההוספה וההצגה של כל הטבלה עובדות. הפעולות של העידכון לא עובדות. תמונות: http://img72.imageshack.us/i/citiesclass.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/debuging.jpg/ http://img267.imageshack.us/i/programy.jpg/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omrit,

היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eido300,

אני מנסה לשלוח מייל דרך תוכנה שאני בונה ב#c ואני לא מצליח, או שהוא כותב שזה חיבור לא מאובטח ואני אפעיל את הssl או שהוא כותב בשהחיבור נסגר, זה הקוד מה אני עושה לא בסדר? using (MailMessage mail = new MailMessage()) { SmtpClient client = new SmtpClient(); mail.To.Add(new MailAddress ("...")); mail.Subject = "error"; mail.Body = textBox1.Text; mail.From =new MailAddress ("..."); client.Host = "smtp.gmail.com"; client.Port = 587; client.EnableSsl = true; client.Credentials =…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום באיזה שפות פיתוח, אפשר לכתוב תוכנית, שלא תצטרך Runtime Distributables בשביל לרוץ? NET. מן הסתם נפסלת ישר, כי היא צריכה את ה-NET Framework. מותקן, מה שלא תמיד קיים בכל מחשב. ++C אמורה להיות הבחירה הנכונה, אבל אני יודע שגם שם, לפעמים יש מצבים שזה דורש Runtime Distributables, אז מה צריך לעשות כדי להמנע מזה - כך שהתוכנה שלנו לא תדרוש את זה אלא פשוט תרוץ טוב? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. struct soldierr { char kind[6]; }; typedef struct soldierr Soldier; int playGame(Soldier board[][], char turn); בMAIN playGame(&game,starter); כל הרעיון הוא לשלוח את המערך ולא שהפונקציה תיצור עותק שלו. כמובן שניסיתי ללא ה&. אולי אני צריך לשות ככה int playGame(Soldier* board, char turn);

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.