עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by becker_li,

שלום אני לומד JAVA ומחפש המלצה לתוכנה טובה שתוכל גם לערוך לקמפל לעשות דיי באגינג וכו' .... תודה!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אבל לא לחפש תו -תו... אלא דרך אחרת שאפשר למצוא האם קיימת מחרוזת כלשהיא במחרוזת אחרתת ... תודהה לכל העוניםם ...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by Astralk,

אילו שפות צריך כדי ללמוד את אלה שבכותרת?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by Stoichkov,

שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by eli33,

שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מצורף בזאת קובץ המכיל פרויקט ב-VB אשר מדגים לכם את מה שאני רוצה מהחיים שלכם שזה בעיקר: שתראו בעזרת איזה טיפוס נתונים בניתי פוליגון ואיך הדברים עובדים אצלי כדי שתוכלו לעזור לי עם בקשתי. קודם כל תריצו את התוכנית, תלחצו על הכפתור NEW POLY וכפתורי השליטה בפוליגון הם: החיצים בשביל להזיזו ממקום למקום, 1-להגדיל, 2-להקטין, 3-לסובב לצד אחד, 4-לסובב לצד שני. שימו לב שיש בדיקת גבולות לפוליגון שלא יצא מהטופס. עכשיו הסיבה שאני מזיין לכם את השכל עם זה היא כי אני רוצה לבנות פונקציה מסוימת ואין לי מושג איך. טענת כניסה: מקבלת שני פוליגונים ובודקת אם אחד יצא מהשני (הכוונה שפוליגון אחד תקוע בשני והפונקציה בודקת אם חלק מסוים שלו יצא) טענת יציאה: אם לא יצא מחזיר 0 אם יצאו בודק מאיזה כיוון (צי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ובחינם כמובן 8) ועוד איפה אני יכול ללמוד המרות בין בסיסים מדצימלי להקסדצימלי וכו'?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by Headspin,

האם בסופו של דבר כל אחד יכול ללמוד ולהבין C ו C++ ? אני אגיד לכם ככה אני מתכוון למכור את האוטו לטובת לימודים...וזה כנראה יהיה מה שאני הכי אוהב ומה שאני הכי מבין מחשבים... חשבתי על ללכת גם על תכנות האם כדאי לי ? נראה לי שאני די אוהב את זה..רק הרבה אומרים שצריך הרבה מתמתיקה אבל ברמה התאורתית לא משתמשים בה ביכלל רק בשנה הראשונה קשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני בונה פרויקט ASPX, וצריך ליצור גרפים שיוצגו באתר. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by oded900,

אני מעוניין ללמוד תוכנת צד שרת שתאפשר לי להקים אתר מכירות באינטרנט בצורה הטובה ביותר, אתר שיכלול פרטים רבים למכירה שאני יוכל לשנות בכל רגע נתון, משתמשים,כרטיסי אשראי וכמו כן הגנות אבטחה תואמות לאתר שכזה... השאלה שלי היא איזו שפה PHP/ASP היא עדיפה מניסיונכם לבניית אתר שכזה? וכמו כן מה נותן יותר אפשרויות אבטחה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by sherlock1212,

ואחרי זה להדביק אותו בword או כל דבר אחר?

15. Started by The-Devil,

שלום לכולם רציתי לדעת איך משתמשים בקובץ Header למה הוא משמש אני יודע בערך- לייצג את הפונקציות אבל אני לא מבין מאיפה הוא לוקח את הפונקציות עצמן ולמה לא להשאיר את הכול בתוכנית הראשית תודה

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by ktbnus,

עקב מספר עולה של שאלות מהסוג: איפה אני מוריד קומפילר? איפה אני מוצא מדריך? וחוסר שימוש טוטלי ב גוגל החלטתי להוסיף רשימה של שפות תיכנות האתרים: הרשימה לקוחה מפורום JINX ובאנגלית ( מגיע להם כבוד על המאמץ): http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31285 http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3417 אתר נוסף אם מדריכים טובים בעיקר לעיצוב אתרים ואינטרנט http://www.alpha-sector21.net/news.php וכמובן www.google.com www.google.co.lil

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

התחלתי ללמוד פייתון ונתנו לי שאלה לבית : לכתוב תוכנית המדפיסה את כל הזוגות הסדורים של מספרים טבעיים שסכומם 17 . אפשר אולי כיוון לפתרון ?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by ranl666,

שלום, אני מתכנת די חדש ואני יושב על הענין הזה המון זמן. אני לא מצליח לעשות import!! אני עובד ב-eclipse עם scala. פתחתי פרוייקט ושמתי בו class מסויים ואני רוצה לייבא אותו לפרוייקט אחר. ניסתי לעשות הכל. ניסיתי לשים את השורה של ה-import לפני הקוד, אחרי, באמצע. ניסיתי לשנות את השם או לייבא רק חלק מהפרוייקט למשל- import x.blind(סתם שם) חשפתי באנטרנט וניסיתי לעשות גם import scala.x ובהחלט גם ניסיתי לעשות import x._(בסקאלה זה _ ולא *) איך עושים import?? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני צריך לכתוב קוד שיוצר מטריצה ריבועית (נניח 3X3 או 5X5 וכו') ממלא אותה במספרים רנדומליים ממספר מינימום עד מספר מקסימום (נניח 1 עד 9) ולאחר מכן לחשב את הנקודות "שיא גובה" שיש במטריצה (שיא גובה נחשבת נקודה שכל השכנים שלה שמקיפים אותה מהצדדים והאלכסונים שלה-יותר נמוכים ממנה). אני צריך למצוא: א. כמה שיאי גובה יש ב. את המיקומים שלהם (להחזיר מיקום בצורה של האינדקס נניח [3][2] ג. את המיקומים של הנקודות הנמוכות ביותר עכשיו השאלות שלי הן ככה: א. איך אני יכול לעבור על כל המטריצה ולבדוק אם זה שיא גובה? כי למשל בארבעת הפינות אני נתקע בבעיה כי אם אני רוצה לבדוק לכאורה את הפינה במיקום של ה [n-1] למשל אני לא יכול כי …

20. Started by iem,

בשאלה המצ"ב אני בגדול יודע איך לכתוב את התוכנית למצב בו אני מקבל מערך שזה בעצם מה שמבקשים, אבל הבנתי שאני צריך להקצות דינמית זיכרון. 1) לא הבנתי למה להקצות דינמית ?! 2) האם אני יכול לכתוב את התוכנית רגיל ואז להוסיף הקצאה ? משהו פה לא כ"כ מסתדר לי... הרי אני מקבל מערך ומבצע פעילות כללית עליו לפי הדרישה, אז מה הקשר להקצאה דינמית שאמרו שצריך... ואיך בדיוק אני עושה את זה עם MALLOC CALLOC ? ניסיתי להבין אותן אבל לא כ"כ הצלחתי... תודה !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by laufgas,

אני מנסה להבין למה הפלט שונה בין 2 תוכניות שעל פניו לא נראה שקיים הבדל בין שתיהן: שימו לב בבקשה ללולאת ה-for בשתי התוכניות. התוכנית הראשונה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; for(counter=0; counter < 15 ; counter++){ srand((unsigned)time(NULL)); d1 = rand() % 6 + 1; d2 = rand() % 6 + 1; total = d1 + d2; printf("You rolled %d and %d: Total %d\n", d1, d2, total);} return(0); } התוכנית השניה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; srand((unsigned)time(NULL)); for(counter=0; coun…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Lior Azi,

יש לי טבלת רשימת מוצרים , לדוגמא כרטיסי מסך....הארדדיסקים...זכרון ואני רוצה לקשר אותה לטבלאות אחרות, שיהיה בהתאם למה שיבחר מרשימת המוצרים לדוגמא: זכרונות-> 128 מגה 256 מגה 512 מגה וכשאני יבחר הארדדיסקים אז: 80 ג'יגה 40 ג'יגה וכו'..... אשמח אם תענו לי על השאלה ו/או תמליצו לי על אתרים באנגלית/עיברית שיעזרו לי (אני די בהתחלת הלמידה של ACCESS)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הי, אני מחפש שירות שבוודאי קיים אבל אין לי מושג אפילו באילו מילים להשתמש כדי לחפש אותו. משהו בין מייל דרופבוקס וגוגל דוקס.. הרעיון הוא למצוא פלטפורמה שבה ניתן להזדהות להעלות קבצים, ולקבל עידכון על סטאטוס הקובץ (התקבל/בבדיקה/נערכו תיקונים). משהו כמו מערכת שאפשר יהיה להפעיל לתלמידים ששולחים מטלות בית למורה שמאפשרת מעקב מבחינתם.... יש רעיונות ? -תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by doker,

יש לי אובייקט ואני רוצה לעשות מתוך אותו אובייקט בנייה מחדש זאת אומרת איפוס של האובייקט ופשוט שיבצע את הconstructor מחדש. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The-Q,

התחלתי ללמוד C, וניסיתי להכין תוכנית פשוטה, רק כדי לראות אם מה שלמדתי נכון. התוכנית מבקשת ממך להכניס מספר, אם הוא אפס, היא יוצאת מהתוכנית, אם הוא כל מספר אחר, היא אומרת משהו בתוספת המספר. אני מצליח להפעיל את התוכנית, היא עובדת, אבל לא משנה איזה מספר אני מכניס היא יוצאת מהתוכנית. הנה הקוד: #include <stdio.h> void test1(int quit_hi2) { if(quit_hi2 != 0) { printf("\nHello World\n"); printf(" %d", quit_hi2); } else { exit(0); } } main() { int quit_hi; printf("Please enter any number. 0 means quit : "); scanf("%d", &quit_hi); test1(quit_hi); } מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.