תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להפעיל תוכנה שעוצבה והוכנה ב- Visual Basic ב- פוקט פי.סי? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה, מקווה שזה המקום הנכון... אני מקבל טקסט, כל אות בו הוחלפה באות אחרת או באחד מהמספקים 0-9. לדוגמה: הטקסט המקודד הוא uio כאשר המפתח הוא: u=a; i=b; o=c ולכן התוצאה היא abc. עכשיו, הבעיה היא שהמפתח אינו ידוע. מישהו מכיר את זה? יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר ובאתר שלי יש כמו סקר שכאשר מסיימים אותו ועושים שלח הוא כביכול שולח את זה לאימייל שלי בצורה גלויה כלומר פותח פתאום את הOUTLOOK בשביל לשלוח את המכתב. מה שאני רוצה זה שכשאר מישהו ילחץ על שליחת הטופס זה ישלח לבד לאימייל שלי ובמקביל יעלה דף שאומר תודה שהצבעת משהו כזה. אז ככה.. השאלות לסיכום הם: 1. האם יש דרך לעשות את זה באופן סמוי כלומר שישלח את המכתב בלי להפעיל OUTLOOK? דרך אגב רשמתי בפקודה POST אם זה משנה. 2. אם באקטיב של הפקודה אני יכול לעשות 2 אקטיבים כלומר אחד לאימייל ואחד לדף אחר בנוסף לזה.? דבר שלישי ואחרון זה אם אפשר רק דרך HTML לעשות כפתור הוספה למועדפים כלומר שמישהו ילחץ על המילה וזה יעלה חלון הוספה למועדפים? תודה מראש חברה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי לערוך את פוטר האתר ולהכניס לו תפריט נוחה תחתונה אבל משהו נדפק בקוד. מאחר ואני לא מתכנת אני לא מצליח לאתר מה דפוק שם: <div id="footer"> <?php theme_module("footer"); ?> <?php switch ($current_page_filename) { case 'kop1.php': echo <a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a><$php> break; default: '<a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a>'<$php> break; } ?> </div> <!-- footer --> </div> <!-- calosc --> התופעה היא שבלי הקוד הזה האתר עולה אבל אם אני מכניס את הקוד הזה אז האתר לא עולה בכלל ומציג לי הוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כותב תוכנית בשפת C. אסור לי להשתמש בחילוק כפל או אחוז וגם לא ב POW וכדו... חילוק פחות או יותר הבנתי איך מבצעים, אבל אם נגיד יש לי לתת שארית למישהו יש מושג ? למשל 3\8 התוצאה היא 2 עם שארית שהיא 2, איך מגיעים לשארית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה המקום, אבל אני מקווה. ראיתי פה כמה אשכולות בנושא.. אני מחפש מערכת מוכנה לאתר עם פאנל ניהול והכל, האתר צריך לכלול: - אפשרות להעלות מדריכים - אפשרות לטעינת עיצוב מותאם אישית - אפשרות להעלות קבצים להורדה עם עמודי הורדה והסברים תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני בונה אתר לבצפר בASP ופתאום שאני נכנס לאתר הוא עושה לי: Error Type: ADODB.Field (0x80020009) Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מקודם זה עבד ופתאום זה לא עובד איך אני מתקן את זה? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלנו שאלה במערכים והסתבכתי בחלק אחד בשאלה: ביקשו תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין -100 איך אני עושה מספרים אקראיים? הבנתי שיש ספרייה לזה אבל איך משתמשים בה? תוודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו בכיתה י"ג הנדסת תוכנה במכללת אורט כפר סבא ב14 למרץ אני מסיים ובאפריל אמור להתחיל י"ד.... לא התקבלתי לבסמ"ח אבל מצד שני התקבלתי בתור פרויקטנט לחיל האויר לא ידוע לי הרבה על פרויקטנט בחיל האויר והאמת שאני די מבולבל אם שווה להמשיך למסלול של פרויקטנט בחיל האויר? כמה זה טוב? איך התנאי שרות בחיל האויר? ואם זה יעזור לי אחרי הצבא? מי שיש לו נסיון או שיודע דברים על זה אשמח שתשתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
חבר שלי סיים לא מזמן ספר שעוסק בC#, עכשיו הוא מתלבט, מה עדיף לו ללמוד XNA או direct?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני בונה צ'אט בMulticast, ולכן אין לי צד שרת. (במולטי אני יכול להשתמש בהאזנה לכמה פורטים) 1. בכל מחשב יש את אותה מחלקה ראשית שכתובה אותו דבר. אחד הפעולות במחלקה הראשית היא קבלת משתמשים שהתחברו כרגע והוספתם לליסט של המשתמשים. במחלקה משתמשים יש לי סתם שם ואידי. כמובן שהאידי של אותו משתמש יכול להיות שונה ממחשב למחשב (שוב, אין לי צד שרת שיארגן לי את הדברים האלה כי אני רוצה לייסם כמה שאפשר את הMULTI CAST). ליסט ראשי נוסף הוא הרשימה של החדרים שבהם המשתמש נמצא. בכל חדר יכול להיות X אנשים ובכל אחד מהX אנשים האלה, במחלקה שלהם, אותו ליסט יופיע בול. (כפילות נתונים במחשבים ברשת- האם זה דבר טוב? כי אני יכול למנוע את זה על ידי שרת.). דבר שני האם כדי לי לעשות את המחלקה הזאת…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני בונה כרגע ב C (ב SDL) משחק "מבוך" ואיתו גם אפשרות לעריכת שלבים. במשחק יהיה אפשרות לבנות שלב משלך, ולחלופין - לשחק במבוכים האקראיים שיווצרו שוב ושוב לפי דרישתו של המשתמש. הבעיה היא שאין לי אלגוריתם ליצירת מבוכים באופן רנדומלי (את הפונקציה למספר אקראי - רנדומלי יש לי). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אלגוריתם מתאים (בעיקר בגלל ש"אינטרנט רימון" חוסם לי את מרבית האתרים). את המשחק אני בונה ב C בעזרת ספריית ה SDL. אני רוצה שהתוכנית תהיה כמה שיותר טובה, ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי בעניין האלגוריתם, או לכל הפחות תכוונו אותי :-) תודה מראש, יוסף אור
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { char ch; char word; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); ch = (char)(Console.Read()); while (word != '*') { if (ch == 'Z') ch = 'A'; else ch = (char)(ch + 1); word = word + ch; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); word = char.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine(word); } } התוכנה הזאת אמורה לקלוט אות אות(בעצם מילה) ולהחזיר את המילה בפעם אחת כאשר כל אות במילה הופכת לאות שאחריה חוץ מהאות Z שהופכת לA. אבל זה נותן לי את השגיאה הבאה: Cannot implicitly convert type '…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לרוץ על Hash Table בצורה סדרתית כמו במערך? אם לא, אז יש אפשרות לשמור במערך מצביעים לאיברים בHash Table בזמן יצירת הHash Table, ואז לרוץ על המערך ולגשת לכל אחד מהאיברים בHash Table?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים יש מצב שמישהו כאן יכןל לעזור בשאלה קטנה? כמה ספרות במספר תלת ספרת שונות מאפס? את התשובה אני צריך לכתוב עם ביטויים בוליאניים כלומר רק ע"י && || ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי תרגיל לכתוב פונקציית fill כמו ה-paint bucket בצייר. תמונה מוגדרת כמערך דו מימדי של מספרים שלמים המייצגים את הצבעים השונים. אני אכתוב את הקוד, ואח"כ אצרף הסברים. public static boolean isInside (int[][] pic, int row, int col){ return (row<pic.length)&(row>=0)&((col<pic[0].length)&(col>=0)); } public static boolean legalNeighbor(int[][] pic, int x1,int y1, int x2,int y2) { boolean ans=false; if (isInside(pic,x1,y1)&isInside(pic,x2,y2)) if (((Math.abs(x1-x2) == 1)&(y1==y2))|((Math.abs(y1-y2) == 1)&(x1==x2))) ans = (pic[x1][y1]==pic[x2][y2]); return ans; } public static void fill(int[][] pic, int row, int co…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-