עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. UPDATE suppliers SET supplier_name = ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id) WHERE EXISTS ( SELECT customers.name FROM customers WHERE customers.customer_id = suppliers.supplier_id); מה באמת זה פותר ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by yooda,

אני עכשיו מתחיל ללמוד על אפלטים של java ואני נתקע בגלל שאין שום אתר טוב שיכול ללמד וכל אתר הוא על קצת מאוד חומר וגם אני רוצה ללמוד ליצור אפלט שקולט פרמטרים מהדפדפן טסקט וצבע ומציג אותו על המסך בבקשהההההה מי שיכול שיכתוב לי את האפלט וכך אני ילמד וגם בבקשה שיכתוב כאן כתובת לאתר תותח שמלמד אפלטים. מי שיעזור לי אני אודה לו מאוד.... תודה מראש!! נ.ב כשאתם שולחים כתובות של אתרים אני מעדיף שיהיו בעברית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות ספר להתחיל ללמוד שפת תיכנות אני חשבתי c או c++ אמרו לי שהספר #C כשפת אם ספר טוב אני רוצה לדעת אם הוא בא עם תוכנה ואני לא יודע כלום על שפות תיכנו כלום אני ורצה לדעת אם הוא מלמד מההתחלה ממש

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. התמונה: הבעיה: תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by HaEsrimVeArba,

טוב את כל זה עברתי ונראה לי שאני מבין, אני צריך רעיון למיני פרוייקט כדי לבחון את הידע שלי בנושאים אלו. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה משאיר לי את fixed קבוע משייט על המסך שאני גולל, אבל ב IE זה לא עובד, הבנתי שאין שם fixed יש דרך אחרת לקבל את האפקט עם CSS תודה <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- #aa { width: 600px; margin-right: auto; margin-left: auto; border: medium solid #000000; } #inside { background-color: #996600; position: fixed; width: 600px; } --> &l…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by CB85,

שלום, אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל ישנה אופציה כלשהי, המאפשרת ליצור קישור "עקיף" דרך האתר, כלומר ברגע שמציבים את העכבר מעל הקישור, בשסטטוס-בר יהיה רשום קישור לא אל האתר המקושר, אלא אחד מורכב מסימנים ואותיות, תחת הדומיין של האתר שלי... שמעתי שעושים דברים כאלו דרך JAVA... בעקרון לא משנה לי איך לעשות, העיקר לעשות את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by bm1125,

הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by dududs,

כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by ac1240,

אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני מנסה לשלוח מקשים למשחק (Battlefield) ע"י SendKeys אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד. ככל הנראה צריך איזה מגשר או שיטה אחרת לשלוח מקשים למשחקים מבוססי DirectX. יש למישהו מושג איך ?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by CobraBoy,

יודה לכם מאוד : בתחרות ספורט ארצית השתתפו 20 ספורטאים הספורטאים התחרו בשולשה מקצועות : ריצת 100 מטר - מתקבל זמן הריצה ב שניות (X) קפיצה לרוחק -מתקבל במטרים (Y) קפיצה לגובה -מתקבל בס"מ (Z) כתוב תכונית שתדרג את הספורטאים על פי הישגיהם בסדר יורד תוך הפעלת הכללים הבאים : ריצה 100 מטר - NIKUD=50/[X-8 קפיצה לרוחק - NIKUD=Y*10-5 קפיצה לגובה - NIKUD = [Z MOD 5 ]*10+0.01*Z

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אני לא מוצא בהם הבדל (אני בדבר כרגע רק על STATIC של פונקציות). כלומר בשתיהם אתה יכול להשתמש רק באותו CLASS ולא מבחוץ. ובקשר לירושה יש את PROTECTED שנותן ירושה ומשומש רק באותו CLASS. מה החמצתי?

• 5 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by yahalom,

אני מעוניין לעשות קובץ DLL אשר בו יהיה DB ולעשות WEBSITE שאפליקציה אחרת תיגש אליו ודרכו תוכל לגשת ל DB אשר נמצא ב ב DLL צירפתי את ה DB אל ה DLL ואני מתקשה להבין מה בעצם אני צריך לממש ב CLASS של ה DLL כדי לגשת מין ה WEBSITE אל ה DB תודה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kobipk,

אני רוצה ללמוד את שפת המחשב הזאת ואני כבר הרבה זמן מחפש מדריך למתחילים אחרי שאני ידע בסיס אני הולך ללמוד במכללה... למה ? כי כתוב ידע בסיסי בתוכנה ולי אין הבקש עזרה במציאת מדריך למתחיל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Lirux,

אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by nir007,

אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by אוראלהזמיר,

הי חברה יש לי שאלה מערך בן 128 מקומות ממולא במפסרים אקראים...אחרי המילוי צריך למיין אותו בשיטת select עשיתי וזה לא מחזיר את זה ממוין חחח איך אני קורא לפונקציה תעזרו לי בבקשה עם הקוד! תודה רבה #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> #include <time.h> #include <conio.h> #define n 128 void select(int a[],int size) { int i,j,temp; for(i=0;i<size-1;i++) { for(j=i+1;j<size;j++) if(a[i]>a[j]) { temp=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=temp; } } } void main() { randomize(); clrscr(); int a[n],i,j; //klita for(i=0;i<n;i++) a[i]=random(5000)+1; //hadpasa for(i=0;i<n;i++…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שאלה בכותרת אם יש כזה דבר

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by RunningWithScissors,

אני רוצה להגדיר מחלקה שתייצג string ואני רוצה שיהיה CONSTRUCTOR שיקבל CONST CHAR* class string{ private: char* str; public: string(const char* s); השאלה היא האם בCPP אפשר פשוט להשוות בין s ל str (עם const_cast)?ז"א האם יש התייחסות מיוחדת לchar* או שזה פשוט יגרום לכך שיהיו שני מצביעים לאותה כתובת. ובאותו הקשר אם באמת אי אפשר לעשות השוואה פשוטה וצריך להעתיק תו-תו האם בCPP נוסף תו 0\ אוטומטית לסופו של מערך CHARS למשל אחרי שאני עושה: char* s="Im a noobie"; וד"א מה זה EXTERN משתמשים בזה בספר שאני לומד ממנו כמה וכמה פעמים אבל לא טורחים להסביר מה זה ...

25. Started by GGuyZ,

אני מנסה לבנות סקריפט להיפוך טקסט עברי. כרגע השיטה שבה הוא עובד היא כדלקמן: הוא מקבל מחרוזת כלשהי כקלט. ישנה לולאה שעוברת לאורכה וברגע שהיא מאתרת אות בעברית, היא בודקת מראש(באמצעות לולאה מקוננת) את אורכה (סופרת את מספר התווים הרצופים בעברית). לאחר מכן מתבצעת החלפת האותיות במילה שנמצאה, והלולאה ממשיכה הלאה. בקיצור, הסקריפט מחליף את האותיות בכל מילה בעברית בנפרד במחרוזת. אך מתעוררים כאן 2 בעיות: 1. אם נכניס קלט שכזה: "ג'מיל אוהב בנות" אז המילה ג'מיל לא תתהפך כראוי, כי הסקריפט יתייחס לקלט המדובר כשתי מילים נפרדות(במקום לקבל "לימ'ג" נקבל "ג'לימ") 2. ההיפוך מתבצע על המילים עצמן ולא על כל השורה. לכן הפלט לא יחליף את סדר המילים. כלומר, "מה נשמע" יניב "המ עמשנ" ולא "עמשנ המ". אשמ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים