תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני בונה אתר למישהו ואני לא יודע איך עושים את האייקונים של ה אייסיקיו והמסנגר שיהיו און ליין ואוף ליין ז"א אומרת כמו באתר כאן יש אנשים מחוברים לאייסיקיו או למסנגר וזה מראה שהם מחוברים ואם לא מחוברים זה מראה שהם מנותקים האתר נבנה ב html תודה מקרב לב לעוזרים יום טוב ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הורדתי GSIM והוא כותב שזה לא מתאים לוינדוס שלי (7 64ביט) הורדתי EDSIM גם משום מה לא עובד... מישהו מכיר סימולטור שכן יעבוד על 7 ? תודה [=
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
באתי לכתוב פה על איך שאני לא מצליח לגרום לפרוייקט לפעול וכמה אני מיואש מזה וכו', אבל בסוף קלטתי שניסיתי ליצור כל הזמן Win32 Console App ולא פשוט Win32 App.. (אני יכול להשבע שעשיתי פרוייקטים של console על המחשב הקודם שלי עם VC6 והם עבדו עם ספריית SDL..). בכל אופן, כל מה שנשאר לי מהפרשה שלי עם הספרייה הזו היא האזהרה הבאה בעת הבניה: 1>LINK : C:\Users\user\Documents\Visual Studio Codename Orcas\Projects\Breakout\Debug\Breakout.exe not found or not built by the last incremental link; performing full link 1>MSVCRTD.lib(cinitexe.obj) : warning LNK4098: defaultlib 'msvcrt.lib' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library 1>Embedding manifest... …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט מחשבים, ואני צריך למשוך מידע מאקסל (שם אני מנהל את הפרטים של הפרוייקט), לויזואל סטודיו (שם אני מציג את הפרטים ועורך). מישהו יודע איפה אפשר למצוא מדריך או ספר? אני צריך את זה ממש דחוף ולא מוצא בשומקום..!! יש לי עוד שאלה קטנה מקווה שתוכל לעזור לי, אני מדבר על windows form application בשפת c# איך אני יכול מתוך מחלקה לבצע פעולה שתשנה את הvisible של פריט מסוים למשל של button? אני יודע לשנות את זה מהמאפיינים של הפריט פשוט בvisible לשנות לtrue\false אבל אני צריך לשנות את זה מפעולה במחלקה ,צריך פעולה בשפת c#.. מקווה שניסחתי את זה טוב..
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני כבר מיואש לגמרי, אני מנסה לבדוק כבר שבוע איך אפשר לשלוח מייל באמצעות המסד נתונים PHPMYADMIN, בעצם יש לי טבלה ובה שמורים הנתונים (שם, אימייל וכו) ורציתי לדעת האם ואיך אפשר לשלוף את הנתון מייל ולשלוח אליו מייל. ממש תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור יישום וובי שעושה שימוש בXML. הבעיה שהשימוש ב- XMLHttpRequest לא מאפשר לי שימוש בקבצי XML בלי שרת. יש דרך להשתמש בקבצי XML מקומית -בלי שימוש בשרת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שהGC יוצר תור של מצביעים לכל האובייקטים שיש להם Dtor ובזמן הביצוע של GC הוא מעביר אותם לתור נוסף. אחרי שהוא מסיים את העבודה ומשחרר את כל הthreads הוא עובר על התור הזה בthread אחר ומפעיל את כל הפונקציות ההורסות. 1)האובייקט שיש לו Dtor עובר לדור 1 לא? 2)מתי משמידים את האובייקט? האם הDtor עושה את זה בלי קשר לקוד שכתבנו בתוכו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום יצרתי listview ב c# עם תיבת סימון לכל שורה. כאשר אני מסמן שורה היא יורדת לסוף הרשימה, נצבעת באפור, ונמתח עליה קו חוצה. עד כאן הכל בסדר, הבעיה היא כאשר אני מוריד את הסימון מתיבה, לא קורה שום דבר, למרות שלפי הקוד היא אמורה להיצבע חזרה ללבן, בלי קו חוצה, וחזרה לראש הרשימה. ניסיתי כבר את הפקודות של beginupdate ו endupdate ו refresh אבל שום דבר לא משפיע, הרשימה פשוט לא מתעדכנת. אני מפרסם את הפוסט לאחר מלא חפירות בגוגל ולא מצאתי עדיין את הפיתרון. אני אשמח לשמוע עצה או פיתרון לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לעשות אתר כזה? http://www.spacemania.co.il/ מה הפונקציות שהשתמשו כאן, איך עשו שהתמונה לא תזוז כאשר הדף יורד מטה. אשמח לידע, תודה מראש ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה הבעיה בביטוי הבא: while((x=find(&s1[0],&s1[19+1],z)!=(&s1[20])) && ((y=find(&s2[0],&s2[19+1],z)!=(&s2[20]))) שימו לב שהמערכים s1 ו-s2 בפועל בעלי 20 מקומות ו-z הוא בעצם define.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברה. אני אגש ישר לבעיה: יש לי תמונה. אני מסמן עליה פוליגון (רצף נקודות במרחב שמתחברות בשרשרת). אני רוצה לרוץ על כל הפיקסלים על התמונה, שנמצאים בתוך הפוליגון. אני חושב שהאלגוריתם צריך להיות דומה לזה שבפונקציה המוכנה e.graphics.drawpoligon() , כי היא בעצם צובעת את כל הפיקסלים שנמצאים בתוך התמונה. אני צריך כיוון בנושא. תודה! אודי.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, בניתי אתר שמבוסס על עיצוב של Photoshop עם הוספת מלל דרך FrontPage. האתר עובד בסדר גמור דרך Explorer אבל כשפותחים את האתר דרך ה FireFox כל העיצוב מתפרק לגורמים. להלן האתר: www.orthoptics.co.il מה עלי לעשות בכדי להתאים את האתר גם ל FireFox? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, נניח שיש לי פונקציה שמקבלת נתונים (stringים) וחיבור לבסיס נתונים (OleDbConnection). הפונקציה פותחת חיבור (OleDbConnection.open()) ואז כותבת לתוך ה-DB נתונים בעזרת OleDbCommand וExecuteNonQuery. כמובן שבסוף הכתיבה הפוקנציה סוגרת את החיבור. ועכשיו אני קורא לפונקציה הזאת המון פעמים מכל מיני מקומות בתוכנה האם עדיין יהיה שימוש בConnection pool? או שבכל פעם שאני קורא לפונקציה הוא יפתח חיבור מחדש כי זה כבר לא אותו block? יש דרך חכמה יותר לעשות את זה? כדאי נניח לכתוב דברים ל-XML ולעשות תהליך אחר שאחת ל-X זמן יטען את כל הXMLים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-