עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי איזה תכנית שעבדה מצויין ב- Win98, אבל כשעברתי ל-2000 יש איתה איזה בעייה: איזור מסוים בתכנית נראה כג'יבריש. נראה לי שהתכנית נכתבה ב-Delphi. כנראה הגופן שהיא משתמשת בו לא מתאים ל-2000. השאלה שלי היא: האם יש איזושהיא דרך למצוא באיזה גופנים התכנה משתמשת?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. אני מקווה שזה הפורום הנכון, הבעייה היא לא עם C++ אלא עם הסביבת עבודה... אז ככה, יש לי קובץ header בשם Tokenizer.h, בצד שמאל יש לי את רשימת הקבצים שיש בפרוייקט שלי, לחיצה על Tokenizer.h פותחת לי טאב חדש בשם Tokenizer.h שבו אני יכול לשנות את הקוד... כידוע לכם (אני מניח), כשמקמפלים קוד הקומפיילר עושה link בין הקבצים, בין היתר, כמובן, בין הקובץ header לקובץ cpp הבעייה היא שאצלי הוא עושה לינק בין קובץ בשם tokenizer.h לקובץ Tokenizer.cpp (ההבדל היחיד בין 2 קבצי הheader שציינתי הוא שאחד מתחיל באות קטנה ואחד באות גדולה) אני לא מוצא שום קובץ בשם tokenizer.h, ולא עשיתי include בשום מקום לקובץ בשם tokenizer.h, הוא לא מופיע לי ברשימת הקבצים של התוכנית, הוא לא מופיע בתיקייה של הפרוייק…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by Parallel,

ההודעה המדוייקת היא disk isn't ready on drive F "...אני מקבל אותה כשאני רוצה לקמפל את הקוד לא יודע מה זה ולמה...זה בכלל הכונן של הסידירום ואני התקנתי אותה דרך ההרדדיסק {הורדתי אותה מהאינטרנט} אם מישהו יכול לעזור או לתת לי קומפיילר אחר ...דרך אגב אני עובד עם אקס פי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, עד לא מזמן עבדתי עם VS6.0(הישן והטוב..) פתאום הוא לא קימפל שום דבר(התקנה חדשה לאחר פרמוט), פשוט עף לו התקנתי VS2008(מבלי להסיר את ה-6.0, הפלא ופלא אחרי ה-6.0 עבד כמו גדול, אבל מחקתי אותו כמו אידיוט גדול), עכשיו הוא היחיד שיש לי לא ברור לי למה הוא לא נותן לבנות שום דבר (אחרי בילד, שגם הוא קבור תחת אלף תפריטים, אני מקבל את אותה ההודעה שהפת' לא נמצא...) ובכלל את כל ה-PRECOMPILE שיט הזה ונמאס לי לראות STDAFX בכל חור מישהו יכול להסביר (בבירור, שלא כמו בטוטוריאל שלהם - אלף לינקים, אפס הסבר) איך אני בונה פרוייקט, הכי פשוט שיש ,עם הגרסא החדשה?.. אני מבולבל לגמרי מכל העסק...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. מה אומרת השגיאה 1>LINK : fatal error LNK1561: entry point must be defined? יש לי 2 קבצים בתיקייה של הפרוייקט תודה איל

7. היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iakovl,

התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by avihneo,

שאני כותב משהו בSDL .. הוא מריץ לי את התוכנית בלי אף שגיאה וערה מופיע מסך שחור אבל איך בו כלום .. ואז נופיעות מלמטה הודעות כאלה : Loaded 'ntdll.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32kernel32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMyProjectsSDL2DebugSDL.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32winmm.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32user32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32gdi32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32advapi32.dll', no matching symbolic …

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Mazumotte,

שלום לכולם. התחלתי ממש לא מזמן לתכנת בC++ ורציתי לנסות לבנות מערך "מוגן" בעזרת טמפלטים וכד'. הבעיה שלי היא שאני מקבל את השגיאות הנ"ל: אין לי מושג מאין הן נובעות, שכן ממימשתי את כל מה שהגדרתי: template <class T> class PArray { public: PArray<T> (int size); ~PArray<T> (); int GetSize(); T * operator[] (int index); PArray<T> operator+ (int n); PArray<T> operator- (int n); PArray<T> operator-- (); PArray<T> operator++ (); PArray<T> operator+= (int n); PArray<T> operator-= (int n); private: int size; int offset; T m_PArray [1]; }; #include <stdio.h> #include "PArray.h" tem…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. (לעורך הפורום - נתתי כותרת חדשה) אני בונה אתרים ומשתמש ב-ASP. יש לי קטע קוד שמקבל שם תיקייה מהמשתמש ופותח תיקייה במקום מסוים בדיסק, ברצוני להעתיק לתוך התיקייה החדשה קובץ מסוים ואז אני נתקל בבעיה שאין הרשאות כתיבה בתיקייה זו, כיצד אני נותן הרשאות כתיבה לתיקיה ברגע שהיא נוצרת?? מהו הקוד לכך ב- ASP???

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by orninyo,

שלום יש לי תמונה בפינה הימנית העליונה מתחתיה יש לי DIV המוגדר בCSS כך: div#buttons { position:absolute; margin-top:70px; margin-right:15px; } הכל עובד טוב חוץ מהשורה השלישית בFF זה עובד תקין והmargin הוא 15px מקצה העמוד (מתחת לתמונה) אך בIE הmargin מתחיל החל מקצה השמאלי של התמונה (מתחת לתמונה) איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by shaithebest,

שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום חברים בתבנית ג'ומלה בסיסית אני רוצה להקים אתר תדמית חדש ויש בעייה באזור הלוגו. בצדדים של הלוגו התפתחו אוזניים כאלו מעצבנות איך מוריד אותם? הJPG יושב בתוך הHEADER שזה דיב בפני עצמו. ראו צילום מסך: http://img262.imageshack.us/f/16734821.jpg/ ראו קטע קוד CSS div#header_l{ position: relative; } div#header_r { height: 280px; text-align: left; } div#logo { position: absolute; left:20px; top: 15px; width: 1020px; height: 250px; background: url(../images/webnetInternet-big.jpg) 0 0 no-repeat; margin-left: 0 auto; } למישהו יש מושג איך מעיפים את האוזניים בצד?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by RomaDev,

שלום!! התקנתי היום פורום PHPBB והוא עובד מצויין חוץ ממשהוא קטן!!! כאשר רוצים להרשם צריך להכניס שם משתמש סיסמה ודואר אלקרוני וכאשר אני לוחץ שלח פתאום צצה לי ההודעה הזאת! Failed sending email ועשיתי הכול התקנתי את PHP ואת MySql איזה 10 פעם וכלום לא עזר!!! מה לעשות????

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by meialua,

שלום, כשאני משתמש במשפט ה-MCI: play myMedia FullScreen זה באמת מציג לי את הוידאו המתנגן במסך מלא, והכל עובד מצוין. כשאני רוצה לחזור למסך הרגיל אני לוחץ על הוידאו (כאשר הוא במסך מלא) והוא חוזר למצב הרגיל, אך משהה את הוידאו. איך ניתן להציג את הוידאו במסך הרגיל לאחר חזרה מהFULL SCREEN ושגם ימשיך לנגן אותו? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by nirt,

בניתי שתי מחלקות שכל אחת מהן צריכה להפעיל מתודות בשנייה. המחלקות הן סינגלטון ולכן בכל אחת אני רוצה להחזיק פוינטר לשנייה. הבעייה היא שהגדרת פוינטר כמשתנה מחלקה בכל אחת מהן נכשל - ודי ברור למה - הפרהפרוססור פועל על אחת מהן לפני השנייה ולכן שהשנייה עדיין לא מכירה את הראשונה. איך אני פותר את הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by shaharo,

a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני נתקל כבר זמן מה בבעיה שאני לא מצליח לפתור והיא קבלת נתוני טופס יצירת קשר למייל שלי בג'יבריש במקום בעברית אני אשמח לקבל עזרה בפתרון הבעיה עמוד הטופס: http://www.anv-laser.com/contactus.html קובץ PHP מצורף כקובץ TXT כדי להעלות לפורום אבל בפועל הקובץ שמור כ- PHP אשמח מאוד לקבלת עזרה למציאת הפתרון

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שימו לב לקוד הפשוט הבא: for (float k=0; k<=2; k+=0.1) { System.out.print(k + " "); } ושימו לב לפלט: 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.70000005 0.8000001 0.9000001 1.0000001 1.1000001 1.2000002 1.3000002 1.4000002 1.5000002 1.6000003 1.7000003 1.8000003 1.9000003 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים אותה? יודע למה זה קורה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yooda,

עשיתי ישומון של כדור שנע בתוך ריבוע אבל הוא לא מפסיק להבהב אז עשיתי חציצה כפולה וזה פתר את בעית ההבהוב אבל עכשיו זה בשחור-לבן וגם הכדור מעתיק את עצמו ולא ומעביר את עצמואז מה שיוצא זה קו שחור.... מה עושים??????

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by N N C,

שלום לכם... יש לי בעיה קטנה עם c++. יצרתי שתי מחלקות, candidate ו badCandidate. כאשר האחרונה יורשת מהראשונה. וכאשר אני מנסה לאתחל את badCandidate בצורה הבאה: Candidate = badCandidate(somevalues) ואני מנסה להדפיס את ערך type (סטרינג שמוגדר לשם הקלאס) מודפס לי תו ריק (כלומר כלום). מצורף הקוד של שתי המחלקות: public: Candidate(); Candidate(short,string,string,int); Candidate(const Candidate&); virtual ~Candidate(); virtual string getType(); short getId(); string type; string getFName(); string getLName(); int getPVote(); friend void operator<<(ostream& os, Candidate& Candid); bool operator<(Candidate); bool operator==(Candidate); friend…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Aviyaari,

אחת הבעיות המפורסמות ( ראו למשל ויקיפדיה) ממשפחת NP והסיבוכיות לפתרונה היא (!O(n השאלה שלי היא האם ידוע אלגוריתם בסיבוכיות נמוכה יותר לבדיקת נכונותו של פיתרון נתון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

אני מניח שכולם יודעים על מה אני מדבר. במידה ולא יש לבחור בעיה הוא רוצה להגיע למספר מקומות באותו יום, הוא צריך לבדוק מהיא הדרך הכי מהירה שלו. פתרון לדבר הזה עשיתי, ארוך מסורבל ודי מעפן ואיטרטיבי - הנחתי שזה עד 5 מקומות. מה שאני מחפש זה איזה פתרון יעיל. כמובן שאין לזה פתרון ידוע טוב (שיורד מהסיבוכיות של !n). אבל אשמח לכיוונים נוספים שיעשירו את הידע שלי, כמובן שרקורסיבי. שפה? אם זה משנה שיהיה C. תודה.

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים