תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. יש לי טבלה של סטודנטים לדוגמא, ואני צריך לכתוב שאילתה ב SQL שתחזיר לי את כל הסטודנטים שהאות הראשונה שלהם היא בין A ל L. איך אני כותב את זה? אני יודע כעיקרון איך לעשות את זה ע"י WHERE (Students.name) Like 'A* ואפשר לעשות את זה על כל האותיות עם OR מפריד. אין דרך קצרה יותר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי אפליקצית VB2010 שעובדת מול מסד נתונים של access ומאפשרת למשתמש מסויים להכניס נתונים למסד. בטעינה הראשונית של המסך הראשי של המשתמש הנ"ל נוצרת רשימה דינאמית של linkLabel בטופס, כאשר לכל שורה במסד הנתונים נוצר לינק לטופס אחר שמאפשר לראות את כל הנתונים של אותה שורה במסד. (בטופס הראשי מוצג רק סיכום של המידע). הבעיה היא שכאשר אותו משתמש יוצר (דרך מסך נפרד שנפתח מהמסך הראשי) שורה חדשה במסד הנתונים וחוזר למסך הראשי שלו - הלינק החדש לא מופיע. עשיתי הרבה בדיקות ואני יודע שהלינק עצמו נוצר. אבל הוא לא מופיע על המסך עד שלא סוגרים את הטופס הראשי ופותחים אותו מחדש שזה משהו שאני לא יכול לעשות מסיבות טכניות. ניסיתי כבר מספר פקודות כגון Refresh Invalidate ללא הצלחה אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה בנוגע לעריכת קבצי CSV בפייתון. נניח ויש לי קובץ CSV שמורכב מ-3 עמודות ואני רוצה למחוק חלק מערך בתא(למשל: במקום10:00:00 PM שיהיה 10:00) איך אני עושה את זה? אני יודע לעשות לולאה שתעבור על כל שורה אבל איך אני מוחק חלק מתא ספציפי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אז מה שלמדתי בבית ספר זה: List<Type> a = new List<Type>; Node<Type> p = a.GetFirst(); הבעיה זה שב Visual Studio 2010 זה לא עובד אז איך כן?
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי אתר להגיש כפרויקט לבגרות .. יש לי אתר בנוי בhtml ובjava script ואני צריך לשלב בו גם asp בשביל ההרשמה... הבעיה היא שאני לא מכיר שרת איכסון שתומך בasp ובמסד נתונים אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי תודה מראש [ואם זה לא מתאים לפה אז תעבירו לפורום המתאים]
-
לא כ"כ הצליתי להבין מה ההבדל מהמדריך שפורסם פה.... תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מסמנת שורה בDATAGRID, את השורה אני יכולה למצוא עם selectItem, איך אני מקבלת את הערך של אחד התאים ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יוצר מחלקה A ומחלקה B. אני מעוניין שמשתנה מסויים מ-A יהיה מצביע למחלקה B או לחילופין שפונקציה תקבל/תחזיר מצביע למחלקה B. אני מגדיר B* PB האם אני צריך לעשות include ל-b.h בקובץ a.h או ב-a.cpp ? אני מקבל שגיאה שחסר ";" לפני הכוכבית של המצביע, C2143. מקווה שהייתי ברור. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי למעלה Import java.util.*; אני מנסה להגדיר תור: Queue<Integer> R = new Queue<Integer>(); וזה עושה לי שגיאה. אני לוחץ על האיקס האדום והוא רושם לי cannot instantiate the type queue<Integer> יכול להיות שחסרה לי איזו מחלקה שאני צריך להוריד? יש לי Eclipse Unit4. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל: לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר. הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה. תודה רבה! תום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני בן 21 ומחפש להתחיל להיתעסק עם תכנות כרגע סתם בשביל הכיף/להרחיב את הידע(בערב אחרי העבודה איזה שעה ביום בערך ובסופי שבוע כשיש יותר זמן אז גם להיתעסק עם זה)בעיקרון יש לי ממש ממש טיפה ידע(כיתה ח' למדתי איזה שנה C ואני די בטוח שאני לא זוכר מזה כלום ) עכשיו קראתי קצת באינטרנט והאמת זה עוד יותר בילבל אותי כי ראיתי שיש מיליון שפות תכנות אז השאלה שלי זה מאיפה להתחיל. אני מעוניין בעצם בשפה הכי פשוטה שממנה כביכול ייצאו שפות אחרות עכשיו אם אני לא טועה זה C או C++ או בC# יש לי ספר של הוד עמי לשפת התכנות C שיצא ב2001(שאיתו למדתי בכיתב ח' ) השאלה אם הוא עדיין רלוונטי? אני יודע שההודעה די מבולגנת כזה אבל פשוט אני די מבולבל ורציתי לתת כמה שיותר מידע לגבי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לפני זמן קצר נכנסתי לעולם ההייטק מצד התשתית והאינטרנט (לימודי MCITP ) והמטרה שלי היא ללמוד שפות תכנות על מנת להבין ולדעת לבנות קילוגרים,וירוסים,טוריאנים וכו'. (אחרי לימודי ה MCITP הכיוון הוא לאבטחת מידע) לכן אני מאוד אשמח אם תוכלו לכוון אותי איזו שפה להתחיל ללמוד ועל ספרים הטובים ביותר שתוכלו להמליץ. יש לציין שאין לי ידע כלל. תודה על העזרה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכוון מתי אני שם CONST בחתימה של פונקציה , בערך המוחזר והערך שהיא מקבלת. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי.. אני מנסה להבין איך אני אמורה להשתמש בsscanf איך אני יכולה להפריד בין כל מילה ומילה בשורה? אני רוצה לשלוח כל מילה למקום אחר. האם זה נכון להשתמש בזה כך: sscanf(buff, "%s,%s,%s,%s,%s,%s,%s", command, temp1, temp2, temp3, temp4, temp5, temp6); buff מייצג את השורה שלי וכל temp זה המקום שאליו אני רוצה להכניס כל מילה ומילה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה בויזואל סטודיו C . אני אמור לקלוט מחרוזת לתוך מערך(את זה כבר עשיתי) ולהדפיס תת מחרוזת מקסימלית(מכל התת מחרוזות מבחינת הגודל) שחוזרת על עצמה הכי הרבה פעמים במחרוזת הראשית. אני אתן דוגמא: במחרוזת 121212 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (3 פעמים) היא "12". במחרוזת 1000022 ,התת מחרוזת הכי גדולה שחוזרת על עצמה הכי הרבה (4 פעמים) היא "0". תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש קטע כזה שאפשר להתייחס למספר כמספר מאוד גדול או כמספר שלילי. 'שיחקתי' קצת עם המחשבון של הווינדוס במצב programmer, מצאתי ש- 87H זה 135 (כשמתייחסים אליו כמספר גדול) אבל אם אני מקטין את זה לבית אחד (8 סיביות) זה -121. זאת הכוונה כשהמחשב יכול להתייחס למספר ב- H בשתי צורות? דבר נוסף תמיד אני תוהה וזה חשוב בכל האוגרים AX,BX וכו' קודם בא AL ואז AH או ההפך? (אם זה בטבלה, אז זה מצב אחד או2?) AL ---- AH -------------------------- AH ---- AL דבר נוסף, מה הפקודות XOR, OR, MUL, IMUL עושות? ואם אפשר עם דוגמאות טובות והסבר טוב שאני יבין, כי כל מה שאני מצאתי בגוגל זה למשל - XOR , עושה פקודה של XOR בין 2 אופרנדים. (מה אני אמור להבין מזה)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. במסגרת פרוייקט בבית הספר התבקשתי לרשום פונקציה שבודקת את הטופס ע"י onsubmit. והפונקציה צריכה להציג את הערכים שהוקלדו בטופס. כאשר אני מריץ את הפונקציה וממלא את שדות הטופס ולוחץ על כפתור שלח זה לא נותן לי שום הודעת alert. אני חושב שיש לי בעיה בפונקציה, אבל אני לא יודע מה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. תודה לעוזרים (: הקוד: <html> <head> <script type="text/javascript"> var msg = ""; function myfunc() { var nick = document.tofes.nick.value; var pass = document.tofes.password.value; var pass1 = document.tofes.password1.value; var mail = document.tofes.email.value; var gen = document.tofes.gender.checked; …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-