תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כאן טופס ג'אווה סקריפט שאני רוצה שהלקוחות שלי ימלאו את שדות החובה ולקבל למייל בעת לחיצה על שליחה אני מקבל 404....איפה צריך לתקן? <form method="get" action="mailto:shairubin@gamer.org.il" onsubmit="return FormAproval()" > <!--Personal info--> <div id="personalInfo"> <ul> <li><span style="color:#FF0000">*</span>שם :</li> <li> טלפון :</li> <li><span style="color:#FF0000">*</span>אי-מייל :</li> </ul> </div> <div id="inputPersonalInfo"> <ul> <li><input type="text" name="user" id="user" value="" onblur="UserValidat…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל האוזרים אני רוצה להגדיר משתנה שיהיה בrom ולא בram (C#) איך אני עושה את זה עם אפשר והאם אפשר שאני יגדיר משתנה ל34 ובפעם ההבאה שאני יכנס לתוכנה המשתנה יהיה 34 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבוא אני מקבל 2 מערכים למשל [d, e] ומערך שני [a, b, c, d, e, f] אני אמור לרשום פונקציה רקורסיבית שתבדוק אם המערך הראשון הוא תת מערך של השני (בדוגמא שלי הוא כן תת מערך) ותחזיר true או false מה שכן אני לא אמור להשתמש בלולאות אלא בפונקציה רקורסיבית, אני יודע איך לבדוק בלי רקורסיה אבל מתקשה לחשוב על הפיתרון באמצעות רקורסיה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שרת אובונטו ואני רוצה לשים עליו איזה פאנל של איחסון אתרים. מישהו מכיר אחד חינמי שעובד על אובונטו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשתמש מצייר על פנאל על ידי גרירת עכבר ועל ידי לחיצת קונטרול ורווח נפתחת לו חלונית שבה הוא בוחר את עובי,צבע,ומהירות שחזור הציור. משום מה נוצר מצב בשחזור שישנה נקודה קטנה(filloval ) והיא רצה על כל נקודות מערך הציור ולא עושה כלום. אשמח לעזרה, import java.awt.BorderLayout; import java.awt.Color; import java.awt.Font; import java.awt.Graphics; import java.awt.Label; import java.awt.Point; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import java.awt.event.KeyListener; import java.awt.event.MouseEvent; import java.awt.event.MouseListener; import java.awt.event.MouseMotionListener; import ja…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בניתי אתרון בVS2008 פרוייקט WEBSITE בASP.NET עם קוד C# עם תאימות ל .net framework 2 דף הבית בשם Default.aspx עשיתי PUBLISH בדרך הרגילה לתוך תיקיה. והעלאתי את הכל לחשבון תלמיד שלי בbrinkster.net ואני מקבל שגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי לעבוד על איזו אפליקציה שאני יוצר ל- Facebook. האפליקציה ניגשת ל- MySQL DB להכנסה ושליפה של נתונים. זו פחות או יותר אפליקצית ה- WEB הראשונה שלי, ואני בא בעיקר מרקע של C#. אני לומד את ה- Syntax ואת כל הפיצ'רים של PHP תוך כדי עבודה ולכן אני לא ממש לומד את זה בצורה מסודרת. לא מעט פעמים אני שובר את הראש על חלק מהתקלות וגם Debugging לא ממש נוח. אבל עם הבעיות האלה אני יכול להסתדר בד"כ. הבעיות שמהן אני חושש הכי הרבה אלה בעיות קריטיות של ארכיטקטורה פגומה ובעיות אבטחה. אין לי מושג מהן הדרכים הנכונות לכתוב קוד ב- PHP ובכלל בסביבת WEB. בעיקר בדברים כמו איך כדאי לי לחלק Classes ופונקציות. קוד נקי ויעיל. ומאוד חשוב, לשמור על הביטחון של האתר. קראתי קצת על 'סניטציה' של…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לנו שיעור מעניין עם הסביבה של Raphsody, ובאחד מהתרגילים גילינו לחרדתנו (טוב נו, לחרדתי) שגם אם לא הגדרנו מופע של מחלקה, אלא רק מצביע למופע, ניתן יהיה לקרוא לפונקציות שלא משתמשות בשדות המחלקה. אני פטרתי את זה ב"נו, הסביבה של Raphsody היא לא לפי התקן", ושכחתי מזה. אחד מהחבר'ה בקורס, העלה את השאלה הזאת לרשימת התפוצה, ותוך כדי שיחה המליץ לי לראות שזה עובד גם בסביבה רגילה (VisualStudio, למשל). הרצתי, והזדעזעתי. יש למישהו הסבר? #include<iostream> using namespace std; class A { int a; public: void print(); }; void A::print() { cout<<"Testing, for Science"<<endl; } int main() { A* p; p->print(); system("pause"); }
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להעביר לprintBinary את המשתנים המעודכנים אחרי השינויים שנעשו בהם בfunc ניסתי להעביר לfunc את הכתובות שלהם כדי שהשינוי יבוא לידי ביטוי גם במיין אבל אז (אני חושב) זה היה בלתי אפשרי לבצע את הפעולות שfunc מבצעת יש איזה רעיון? (אילוצים: אסור לשנות כלום במיין ולא להוסיף משתנים, מותר רק לשנות את מה שהפונקציות מקבלות ואת המימוש שלהן) הסבר כללי מה התוכנית עושה שולחת לfunc מספר משתנה של ארגומנטים, func מבצעת מספר שינויים בסיביות שלהם ואז printBinary מדפיסה אותם בייצוג בינארי. (שתי הפונקציות עובדות באופן תקין, אני רק לא יודע איך לקשר בניהם) #include <stdio.h> #include <stdarg.h> #define ARG 3 #define AND & #define XOR ^ #define SIZE(x) sizeof(x)*2 …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד שפת C ויש לי בעיה בלהריץ איזה תוכנה (לפי דוגמא מאיזה אתר).
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים . הכול רץ ועובד . אבל משום מה 2 אלה לא עושות את התפקיד כמו שצריך . החיבור עובד חלקי לפחות .... http://pastebin.com/aq3d5rPf
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בתוכנית קטע שאני מקבלת מהמשתמש ערך כלשהו ואני מכניסה ת הערך הזה לתוך string אבל זה אמור להיות מספר כלשהו, איך אני יכולה לבדוק אם הערך הזה הוא מספר? אני ממש אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה !! תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-