עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by orninyo,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by gkman,

שלום לכולם. ברצוני לפתח אתר די מתקדם. אני רוצה שיכלול מנוע חיפוש מותאם אישית ( שאני אבנה) פורומים ממשק ניהול תוכן תבניות אני כבר יודע HTML וPHP עם MYSQL ברמה בסיסית מה עוד נדרש לי? איזה ספר ו\או אתר כדאי לי ללמוד ממנו? (רצוי ספר) חוץ מזה יש לי עוד מספר שאלות: מה ההבדל בין קידוד WINDOWS -1255 ו- UTF8 ומה יותר כדאי? מה זה וורדפרס? תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by kisin,

יש לי בעיה עם עברית בתוך מסד הנתונים mysql כשאני מכניס נתונים בעברית לתוך מסד הנתונים, דרך האתר, אז העברית מופיעה כג'יבריש בתוך phpmyadmin. כשאני שולף את הנתונים מהמסד נתונים בעזרת שאילתא בחזרה אל תוך האתר אז זה כן מופיע בעברית. הבעיה שלי היא שבתוך מסד הנתונים זה מופיע כג'יבריש ואני לא יכול לערוך תוכן ישירות בתוך phpmyadmin. עוד דבר, כשאני מכניס נתונים בעברית ישירות אל תוך המסד נתונים ישירות דרך phpmyadmin אז זה מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני יכול לפתור את זה? בבקשה תעזרו לי כי זה משגע אותי. ישבתי ימים על בניית אתר ועכשיו הקטע הזה עם העברית עוצר אותי... צירפתי תמונה שתראו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שימו לב לקוד הפשוט הבא: for (float k=0; k<=2; k+=0.1) { System.out.print(k + " "); } ושימו לב לפלט: 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 0.6 0.70000005 0.8000001 0.9000001 1.0000001 1.1000001 1.2000002 1.3000002 1.4000002 1.5000002 1.6000003 1.7000003 1.8000003 1.9000003 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך פותרים אותה? יודע למה זה קורה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://Rar.Co.iL/files/Rar-1125756222.jpg אחרי שאתם מורידים תשנו את הסיומת ל EXE. תגידו לי מה דעתכם, התחלתי ללמוד פסקל אתמול בערב. אם אסור לשים כאן דברים שהכנתי אז תגידו לי..

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  8. יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  9. אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DaTHE,

שלום, יש לי מערך בשם olympic_state שהוא מטיפוס מבנה olympic_state typedef struct{ char state[20]; int num_of_athlets; int gold,silver,bronze; }olympic_state אני צריך למיין אותם לפי מס' המדליות (של כולם ביחד),עשיתי את זה בפונקציה הבאה: void order() { int temp; for(p=olympic_states;p-olympic_states<50;p++) { if( (*P).gold +(*P).silver + (*p).bronze ) < ( (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze) { temp = (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze; (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze = (*P+1).gold + (*P+1).silver (*P+1).bronze (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze = temp; } } for(P=olympic_states;P-olympic_states<50;P++) { printf("\n %s ".P->state); }…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מעוניין לבצע ניתוח (Parsing) על טקסט ולזהות סמיכות בין מילים. אני שומר את המילים בתוך dictionary מסוג <string, int> (ז"א, סוג של list אשר שומר string מסויים ואת מספר הפעמים - ה-count-ים - שהופיע בטקסט). אם יש לי את המילים "בית ספר", "עורך דין", "בית משפט" בטקסט, אני מעוניין שהאלגוריתם יזהה (למשל) שהמילה "בית" ושהמילה "ספר" הן מילים סמוכות ושיחשיב את שתי המילים בתור "צירוף" / כמקום אחד ב-dictionary עם count יחיד ולא כ-2 מקומות עם שני count-ים נפרדים. חשבתי על אפשרות השוואה של כל מילה ומילה בטקסט למאגר של כל מילות הסמיכות הקיימות. אם המילה הנוכחית היא התחלה של אחד מה"צירופים" שבמאגר, תתבצע השוואה בין המילה העוקבת לנוכחית לבין הסיומת של ה"צירוף" שנמצא (כמובן שאבצע …

12. והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by ~שירה,

אני צריכה לצור קובץ וכל פעם להכניס לתוכו עוד פרטים ושזה יעמוד בטבלה מסודרת <עמודה של שם, עמודה של שם משפחה, עמודה של טלפון וכו'> איך עושים את זה??? אשמח לכל עזרה שהיא. לא מוצאת את ידי ורגלי.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  14. http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shoshana,

מה עושה הפונ' getBool() בjs?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני רוצה ללמוד שפת c+ שאני לומד את זה לבד בלי מורה בלי כלום זקוק למדריכים מפורטים מ-א' עד ת' תודה רבה לעוזרים אלי .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ה*לה,

פונקציה רקורסיבית שמכניסה איבר לרשימה ממוינת. כתבתי תנאי עצירה: insert(X,[],[L|X]). אבל, הרצה לדוגמא: ?- insert(5,[],L). L = [H186 | 5] ; no למה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, אני מעוניין ליצור דרך משתנה B player מערך בגודל 7, איך עושים זאת? תודה מראש מחלקה A class A{ private: char name[80]; B player(int Psize=7); }; מחלקהB class B{ private: int* pile; int size; ....}; Pile::Pile(int size){ this->size = size; pile = new int[size]; }

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום אני רוצה להדפיס את שורות הטקסט מתוך קובץ הטקסט, הקוד הבא מדפיס לי את כל השורות לא כולל האחרונה... איפה השגיאה שלי? FILE* fin; char line[MAX]; fin = fopen(argv[1],"rt"); for (fscanf (fin, "%s", &line); !feof (fin); fscanf (fin, "%s", &line)) puts(line);

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by amilo,

חברי הפורום שלום: אני רוצה ללמוד C ולשם כך הורדתי תוכנה שנקראת DEV -C++ והשאלתי ספר מהספריה "המדריך השלם לשפת C " אבל בשום מקום לא רשום איפה אני כותב פיזית את שורות הקוד ואיך אני מריץ את התכנית הלכה למעשה. מצורפת תמונה:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by miaoo673,

היי, יש לי מבנה שאחד השדות שלו הוא מערך של מבנים. לכל אחד מהמבנים במערך, יש שדה מטיפוס int ושדה מטיפוס char*. אני מעוניין לאתחל את המבנה החיצוני, כך שבכל אחד מהמבנים הפנימיים המספר יתאפס והמצביע יצביע לnull. האם ישנה דרך יעילה לעשות זאת? (בלי לולאות למיניהן)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by robicon,

רציתי לדעת מה השיטות שלכם כאשר אתם מקבלים קוד ונשאלים מה הוא עושה. או יותר נכון כיצד אתם מריצים את הקוד על דף ? ךדוגמא קוד public class IntVector { private int []_arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector(int size) { _arr= new int[size]; } public int what () { int m =_arr[0]; for (int i=0; i<_arr.length; i++) for (int j=i; j<_arr.length; j++) { int s=_arr[i]; for (int k=i+1; k<=j; k++) s += _arr[k]; if (s > m) m=s; } return m; }

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. תמיד רציתי להיות מתכנת משחקי מחשב, אבל רק לאחרונה נכנסתי לזה ברצינות ואני רוצה לדעת מאיפה אני מתחיל. האתר היחידי שראיתי בינתיים הוא GameDev.Net ונראה שהוא נותן מענה מצוין לתוכניתן המשחקים המתחיל. האם אתם מכירים מקורות נוספים? חשוב לציין - המקצוע שלי הוא תוכניתן כך שניתן להניח שאני אוכל להתמודד עם שפות התכנות בהן משתמשים (c/c++). תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by kobian,

שלום לכולם יש לי תיקיה עם מספר קבצים שאחד מהם זה XML ועוד תיקיה עם תמונות . עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לעלות את הקובץ לאתר שלי והוא לא קורא אותם אבל קובץ SWF הוא כן יכול לקרוא. מה אני אמור לעשות שהוא יוכל לקורא אותם האים יש דרך להמיר אותם לSWF או דרך אחרת. תודה מראוש קובי

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.