תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני עובד על אתר (עם פריימים, גרפיקה, פלאש וכו') וברזולוציה של המחשב שלי בו אני עובד על האתר הוא נראה מצויין, אך במחשבים אחרים עם רזולוציה אחרת (או אצלי עם רזולוציה אחרת) כל העיצוב והפורמט של האתר פשוט נדפק ונהרס. השאלה אם יש סקריפט, או כל דרך שהיא לגרום לעיצוב ולמבנה להשאר בכל רזולוציה, בלי להתחיל לעצב את האתר מחדש עבור כל רזולוציה שהיא. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב2 בעיות: 1) התקנתי WAMP וכשאני מנסה להכנס לMYSQL CONSOLE יש לי את שורת הסיסמא, ברגע שאני לוחץ אנטר עד לא מזמן הייתי יכול להמשיך ולעבוד עם הDATABASES אבל משהו קרה (שאני לא יכול להצביע בדיוק מה זה) וכעת כל פעם שאני לוחץ אנטר בשורת הסיסמא החלון של ה MYSQL נסגר. 2) נסיתי להתקין את הגירסא העברית לדרופל 7 אך באמצע ההתקנה אני מקבל הודעה מהסגנון table variable already exist וההתקנה פשוט נעצרת. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה שיחחרתי איזה משחק שבניתי בפייסבוק ולצערי דווקא בתקופה של השחרור שהיא הכי קריטית השרת שלי התחיל לקרטע. השרת שלי מבצע קריאות פשוטות אל מול פייסבוק, וכל פניה הכי פשוטה מקבלת ברוב הפעמים שגיאה כמו - couldn't connect to host לדוגמה שורות פשוטות כמו - $session = $facebook->getSession(); $currentID = $facebook->api('/me?fields=id'); מוציאות לי שגיאה כזו Exception in GetUserID: couldn't connect to host StackTrace: Array ( [0] => Array ( [file] => /users/home/aagnt2sv/web/public/Facebook/facebook-php-sdk-7d538d3/src/facebook.php [line] => 523 [function] => makeRequest [class] => Facebook [type] =>…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. הכנתי תוכנית לניהול נתונים של מוצרים בחנות (דוק,תיאור,ומחיר) בעזרת מערך של מצביעים (כשכל מצביע מאותחל במבנה מוצר) . בניתי כבר את התוכנית והכל בסדר. אבל עכשיו הוספתי גם אפשרות של שמירה לקובץ בינארי. בשמירה- אני כאילו קודם רושם לקובץ את מספר המוצרים שיש (כדי שמתי שירצו לטעון נתונים מהקובץ התוכנית תדע כמה נתונים לטעון). ואחרי מספר המוצרים אני רושם לקובץ את כל המבנים אחד אחרי השני בלולאת FOR . הפונקציה שטוענת את הנתונים מהמוצר קוראת קודם את מספר הנתונים שהיא צריכה לטעון, מקצה זכרון עבור מערך בגודל כזה, וטוענת את הנתונים לכל המבנים בלולאה. זה עובד די בסדר, רק שהתיאור (שהוא בתווים) לא יוצא טוב, מודפסים לי הרבה חרבושים. הנה הקוד- רק הורדתי את כל הפונקציות הלא חשובות: …
-
- 44 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות enhanced view באתר שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה GDE Error: Unable to retrieve document contents. Please try again or switch to Standard Viewer. יש לי את הגרסה החדשה ביותר של התוסף, ואני לא מוצא בגוגל מידע עדכני על מהות התקלה. ב- standard view הקבצים אכן פועלים כמו שצריך, אבל כאשר אני מפעיל enhanced view או את אחד מהפרופילים השונים שמציע התוסף, אני ישר מקבל את הודעת השגיאה. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות/נתקל בבעיה הזאת בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהבנה של חיפוש לינארי ובינארי,אפשר לקבל הסבר?. יש לי עוד בעיה בשאלה הזו: 8. כתוב תוכנית, שקולטת וקטר בן 20 איברים מספריים שונים, ומדפיסה האם הוקטור ממוין מיון עולה, מיון יורד, או שאינו ממוין. אני אודה לכל מי שיענה פשוט מחר יש לי מבחן ואני חייב עזרה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication10 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] vec = new int[6]; int l = vec.Length; int i; Console.WriteLine("type {0} integers", l); for (i = 0; i < l; i++) vec[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (i=vec[0];i<vec[6] ;i--) { …
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, [אתר PHP] יש לי אתר שעובד על windows-1255, בנוסף לזה, הגדרתי בשרת את הקידוד הזה כברירת מחדל. כשאני מפעיל את האתר בFIREFOX הקידוד מתאים - ורואים את כל הכתוב בצורה מסודרת. [למרות שיש - »? - בתחילת העמוד..:\] כשאני מפעיל את האתר בIE7 הוא מפעיל אותו רק בUNICDOE ולא נותן לי להעביר את זה לwindows-1255... בנוסף לזה, כשאני שולח HEADER בתחילת העמוד, אני מקבל הודעת שגיאה שכבר נשלח OUTPUT לאתר למרות שזו שורת הקוד הראשונה. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הדפי asp שהכנתי לאתר שלי לבגרות, העלתי לברינקסטר, והדפים לא עובדים אם מישהו יכול לעזור לי (זה די דחוף) ואפילו לתת הסבר קצת מה כל דבר עושה, המורה שלנו לא סיימה ללמד בכלל את ה asp ועוד מעט בגרות..... http://www.kfar.org.il/zofim/asp.rarזה הקישור לדפים http://www40.brinkster.com/tal7/enter_check.htmlוזה הקישור שהעלתי בברינקסטר (סיסמה: 1234) בבקשה שמישהו יעזור לי!!!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
tcity.FindFirst "city=" & Str(cb_city) ERROR type mismatch מה צריך לעשות? tcity זה הטבלה city זה מפתח ראשי מסוג טקסט זה חלק מקוד של הצגת ערכים של טבלה עם עמודה אחת בשם city מסוג טקסט, פשוט טבלת מאגר ערים שמיוצגת בVB על ידי קומבו בוקס. הוא נותן לי את טעות 13 שכביכול אין תאימות בנתונים. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use1,email,pass3,pass4,c use1=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") pass4=request.form("pass2") c=request.form("value") if pass3=pass4 then s="insert into users(use, mail, pass, code) values('"&use1&"', '"&email&"', "&pass3&", "&c&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת") else response.write("בדוק סיסמא") end if %> אני מנסה להכניס לתוך המסד נתונים ערך בברית מחדל אבל הוא נכנס הערך בקוד של הASP הוא הC שנכנס מטופס …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
TcpListener s = new TcpListener(8000); אנו מקבלים את ההערה הבאה: Warning 1 'System.Net.Sockets.TcpListener.TcpListener(int)' is obsolete: 'This method has been deprecated. Please use TcpListener(IPAddress localaddr, int port) instead. http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=14202' C:\Users\Assaf\Desktop\Server\Server\Program.cs 29 29 Server איך אני מתקן את השורת קוד כדי שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני עושה קורס מבוא לתכנות ובכללי זה הכרות ראשונה שלי עם התוכנה. עד עכשיו עבדתי על התוכנה שהתקנתי במחשב של חברה שלי ועכשיו אנחנו כבר לא ביחד וניסיתי להתקין את התוכנה אצלי. התוכנה נראת אותו דבר VISUAL C++ 2010 EXPRESS רק שעכשיו רשום לי בסוגריים גם ADMINSTRATOR. לא יודע אם זה משנה. בכל מקרה הבעיה היא שהוכנה התחילה לעבוד לי בצורה מוזרה כמו שהיא פותחת וישר סוגרת את החלון של של התוכנה כשאני מריץ אותה. צריך להוסיף איזה פונקציות או משהו כדי שזה יעבוד. ישבתי על זה איזה שעה וחשבתי שהרבה יותר קל למצוא את התוכנה הישנה שהייתה לי. כל הכיתה שלי לא נתקלה בבעיה הזאת ובכללי כל השיעורים שלנו הם בלי התוספות. האם יש דרך להחזיר את זה לגרסה המקורית שהייתה לי?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה להבין את הרגיל הזה כבר זמן מה ולא מצליח,הנה התחביר. code] int num, max,i; Console.WriteLine("type 10 int.."); max = int.Parse(Console.ReadLine()); for(i=1;i<=19;i++) { num=int.Parse(Console.ReadLine()); max = int.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine("the high num is{0}",max); אני לא מבין איך זה מתקשר ללולאה למה דווקא i<=19 אשמח לקבל הסבר מפורט ומנומק. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-