עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עקבתי אחרי מה שכתוב כאן: http://learn.elgg.org/en/stable/intro/install.html אבל נתקעתי בשלב שצריך להיכנס לאתר להגדיר אותו בדפדפן (אחרי יצירת mysql) מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני נכנס לזה? שמתי את הקבצים כפי שהם ביקשו בתיקייה שהיא לא www. לכן שמתי את זה ב-public_ftp/elgg אשמח להכוונה פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. מנשמע אנשים. יש לי רעיון לתוכנת ציור בפורמט שאני מאוד מאמין בו. מה שיגרום לתוכנה לבלוט בניגוד לשאר התוכנות זה לא כלי הציור שבה, שמן הסתם לא יוכלו להתחרות בתוכנות כמו PAINTER או PHOTOSHOP בגרסא שאנחנו ניצור, אלא דווקא הממשק. יותר מזה אני לא אגיד כאן. אם מישהו חושב שהוא מסוגל לעמוד באתגר הזה, ליצור תוכנת ציור שתעבוד כמו שצריך (אני לא חושב שחסרים רפרנסים לדברים דומים שאפשר לעבוד מהם), והוא יכול ליצור ממשק דמוי PICASA VIEWER, אשמח לחבור איתו ולהרים את הפרוייקט. אני אחראי לרעיון ולצד הגראפי. אני רק צריך מישהו שיוכל לבנות את המנוע של הכל. hakushinkan(a)gmail . com

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Salwaby,

טוב אחרי יומיים שאני נלחם עם הבעיה, הגעתי למסקנה שצריך לבקש עזרה. אז ככה: כתבו פונקציה הבודקת האם במערך נתון קיימת תת-קבוצה של מספרים אשר סכומם שווה למספר מטרה. אם תת-קבוצה כזאת קיימת, הפונקציה מעדכנת מערך עזר כך : - אם איבר i כלשהו במערך הנתון שייך לתת קבוצת הסכום, אז האיבר i במערך העזר = 1. - אחרת איבר i במערך העזר = 0. int find_sub_sequence(int sequence[], int sub_sequence[], int size, int sum) - the header הנתונים : מערך של מספרים שלמים. מערך עזר מאותחל באפסים. גודל המערכים (זהה). מספר מטרה (הסכום אליו שואפים להגיע). דוגמא: סכום מטרה : 60 1 21 6 42 34 47 56 17 13 - המערך הנתון. 0 0 0 0 0 1 0 0 1 - מערך העזר. והפונקציה תחזיר 1. סכום מטרה : 50 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - מ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by luk,

מה אומר ה-23h בהגדרה הבאה: nVar DB 23h, 'A' :

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by robicon,

כתבתי קוד שמחזיר פוינטר של char : char* two_num(int num){ int m=num/10; int n=num%10; char *c; switch(m) { case 2:c="twenty ";break; case 3:c="thirty ";break; case 4:c="forty ";break; case 5:c="fiftn ";break; case 6:c="sixty ";break; case 7:c="seventy ";break; case 8:c="eighty ";break; case 9:c="ninety ";break; break; } return c; } אני אמור לקבל מספר ולכתוב אותו באותיות. יש פונקציה נוספת שמוצאת את המספרים 1-10 ומחזירה *char רציתי לדעת אם יש דרך לחבר בין שניהם? אני רוצה להמשיך לכתוב את הפונקציה שאם ספרת האחדות גדולה מ0 אז להחזיר char שמייצג אותם. שאם אני מכניס למשל 25 יהיה לי c="twenty five"

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Zanzibar,

היי, אני מנסה להכין דף לסינון מוצרים עם AJAX (סינון לפי מחיר, צבע המוצר, חברה וכו,) השאלה היא איך אני הופך את הבחירה של המשתמש למחרוזת SQL? למשל המשתמש בחר להציג פריטים שהם בצבע כחול, מחברת אפל ומהמחיר הזול ליקר, המחרוזת שלי צריכה להראות ככה: SELECT * FROM products WHERE product_color = 'blue' AND product_company = 'apple' ORDER BY PRICE ASC <ul> <p>Filter by color:</p> <li><input type='checkbox'>Blue</li> <li><input type='checkbox'>Green</li> <li><input type='checkbox'>Yellow</li> <p>Filter by company:</p>…

7. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מנסה להפעיל את הקומפיילר SDCC בעזרת notepad++ (רק בשביל לבדוק שאין טעויות בקוד), אך אני לא ממש מצליח. בnotepad++ יש את הפקודה run שבעצם מפעילה קובץ בדומה לStart -> Run. ניסתי לעשות משהו כזה: cmd /c SDCC &(FULL_CURRENT_PATH) & pause אך ניראה שבגלל שהשתמשתי בcmd הוא לא מבין ש&(FULL_CURRENT_PATH) הוא Environment Variable של notepad++ שאמור להכיל את הpath של הקובץ. למישהו יש פיתרון איך לגרום לSDCC לקמפל את הקובץ הנוככי שפתוח בnotepad++ דרך פקודת הrun בתוכנה ? ד"א, זה command line compiler כך שאני רוצה שהחלון ישאר לי פתוח שאוכל לראות איפה כל השגיאות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by assaf990,

מחפש להמיר מחרוזת dror ל- d*r*o*r תודה

9. Started by gkman,

שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by asmon,

מישהו יכול לתת לי הסבר כללי מה זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by zahiz007,

שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מאיפה אני יכול להתחיל ללמוד עיצוב תוכנה ב-#C. אני לומד את החומר הזה שנה הבאה ואני שמעתי שזה חומר ממש קשה אז חשבתי להתחיל קצת ללמוד אותו בחופש הגדול... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by the_lighting,

שלום חברים, לאחר חיפוש מצאתי כמה פוסטים במושא אך לא הבנתי את עניין הגבולות, ליצור מספר רנדומלי משתמשים בrand() אבל אני רוצה מספרים רנדומלים בין 100- ל 100, רק שלמים מסוג int איך אני מבצע את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SLI/CF,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shaharo,

a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by GNR,

היי , השתחררתי מהצבא לפני כשבועיים , הייתי במודיעין שדה 3 שנים לוחם/תצפיתן. חבר טוב שלי שעכשיו סיים קורס בפתוחה במבוא למדעי המחשב , אמר לי שאני יכול להתקבל בתור בודק תוכנה לאחר השחרור בחברות הייטק. כמובן אני בטוח שלא מדובר בבודק שיורד לפרטים הקטנים ביותר , אלא יותר כמו בודק האם פונקציות תקינות או לא... ההשכלה שלי כרגע היא תיכונית בה עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ובמדעי המחשב , ובגרות מלאה מן הסתם. יש סיכוי לקבלה בעבודה הקשורה במה שלמדתי ? אני כרגע בתהליכים לעבוד בתור מאבטח בחברת הייטק .. אבל עדיף כמובן להתשמש במה שלמדתי (אומנם לא התעסקתי בו כמעט 3 שנים בכלל) מאשר להיות סתם שומר בשג לעת עתה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי שפות התכנות השונות והמטרה שלהן, אשמח אם אוכל לקבל תשובה קצרה ופשוטה בשביל להבין את הבסיס. את שפות התכנות ה"רגילות" אני מכיר - ג'אווה, C\++\#, VB וכו'. אבל אני מתקשה להבין בעניין שפות התכנות האינטרנטיות - PHP,HTML,JAVA Script, CSS, WordPress, Jython ועוד. ברשימה הזאת ברור לי שהכנסתי כמה שמות שאינם שייכים לשם, אבל הבלבול רב, ואני לא כל כך יודע מה כל מהם אמור לעשות. האם לכולן אותה מטרה רק עם יכולות שונות (כמו בשפות התכנות הרגילות)? מה הכוונה שאומרים תוכנת צד שרת, ותוכנת צד לקוח (בשביל מה צריך צד לקוח? הרי האתר מגיע מהשרת)? ואיזה משפות התכנות דלעיל מתאימות לשרת ואיזה ללקוח? איפה נכנס כל העניין של asp .net. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר. …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by amitrotem,

שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by חשיש,

כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by pbl1,

אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים