תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כתבתי קוד שמחזיר פוינטר של char : char* two_num(int num){ int m=num/10; int n=num%10; char *c; switch(m) { case 2:c="twenty ";break; case 3:c="thirty ";break; case 4:c="forty ";break; case 5:c="fiftn ";break; case 6:c="sixty ";break; case 7:c="seventy ";break; case 8:c="eighty ";break; case 9:c="ninety ";break; break; } return c; } אני אמור לקבל מספר ולכתוב אותו באותיות. יש פונקציה נוספת שמוצאת את המספרים 1-10 ומחזירה *char רציתי לדעת אם יש דרך לחבר בין שניהם? אני רוצה להמשיך לכתוב את הפונקציה שאם ספרת האחדות גדולה מ0 אז להחזיר char שמייצג אותם. שאם אני מכניס למשל 25 יהיה לי c="twenty five"
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I'm having issue retrieving data from firebase.im trying to get the information related to this node "0506326662" and the sub-node "Location". I also created class named UserInformation that will hold the data as an object but for some reason i'm getting an error and i have no clue where it comes from and why. databaseReference.child("Users").child(numbeT). child("Location").addValueEventListener(new ValueEventListener() { @Override public void onDataChange(@NonNull DataSnapshot dataSnapshot) { for(DataSnapshot ds:dataSnapshot.getChildren()) { uInfo=new UserInformation…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך למיין מערך int ב C רצוי רק עם לולאת FOR ו WHILE/DO WHILE
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם INCREMENTAL BUILD. אני קיבלתי פרויקט בעבודה של שינוי בילד קיים. המטרה היא ליצור בילד הרבה יותר מהיר. הרעיון הוא כזה, בפרויקטים שלא השתנו (ולא נשענים על פרויקטים שהשתנו) לא יתבצע בילד. עקב מגבלות קודמות אני אמור להסתמך על בילד של VS ולא MSBUILD, ברור לי שהם מאוד קרובים אבל הם עדיין לא זהים. הבעיה שאני נתקל בה היא שגם אם כל ה SLN מתקמפל מקומי, ואני לא מבצע שום שינוי, יש פרויקטים שתמיד נבנים. הכוונה היא שאם נלחץ פעמיים רצוף F6 בראשון הכל רץ, כמצופה ובשני חלק גדול לא מתקמפל אבל יש פרויקטים שמתקמפלים תמיד. בשלב זה מדובר רק על קוד .NET. יש למישהו הערות\הארות או קישורים רלוונטיים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקבתי אחרי מה שכתוב כאן: http://learn.elgg.org/en/stable/intro/install.html אבל נתקעתי בשלב שצריך להיכנס לאתר להגדיר אותו בדפדפן (אחרי יצירת mysql) מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני נכנס לזה? שמתי את הקבצים כפי שהם ביקשו בתיקייה שהיא לא www. לכן שמתי את זה ב-public_ftp/elgg אשמח להכוונה פה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי שפות התכנות השונות והמטרה שלהן, אשמח אם אוכל לקבל תשובה קצרה ופשוטה בשביל להבין את הבסיס. את שפות התכנות ה"רגילות" אני מכיר - ג'אווה, C\++\#, VB וכו'. אבל אני מתקשה להבין בעניין שפות התכנות האינטרנטיות - PHP,HTML,JAVA Script, CSS, WordPress, Jython ועוד. ברשימה הזאת ברור לי שהכנסתי כמה שמות שאינם שייכים לשם, אבל הבלבול רב, ואני לא כל כך יודע מה כל מהם אמור לעשות. האם לכולן אותה מטרה רק עם יכולות שונות (כמו בשפות התכנות הרגילות)? מה הכוונה שאומרים תוכנת צד שרת, ותוכנת צד לקוח (בשביל מה צריך צד לקוח? הרי האתר מגיע מהשרת)? ואיזה משפות התכנות דלעיל מתאימות לשרת ואיזה ללקוח? איפה נכנס כל העניין של asp .net. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר. …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפוש מצאתי כמה פוסטים במושא אך לא הבנתי את עניין הגבולות, ליצור מספר רנדומלי משתמשים בrand() אבל אני רוצה מספרים רנדומלים בין 100- ל 100, רק שלמים מסוג int איך אני מבצע את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחלקה class abc { public: int x; abc() { x=0; } }; אני רוצה ליצור ממנו מערך דינמי (יקבע בהמשך) לדוגמא: class def { public: //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? abc aaa[][]; int size; def(int size) { this->size=size; //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? aaa=new abc; } }; אם אני רוצה להדפיס אותו איך מבצעים זאת? אני משער: void print2D_array() { int i,j; for(i=0; i<size; i++) { cout<<"\n"; for(j=0; j<size; j++) cout<<aaa[j].x<<setw(4); } } תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-