תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך קוד פשוט שמבצע fft בשפת c לטובת פרויקט שאני עובד עליו. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המשתמש מצייר על פנאל על ידי גרירת עכבר ועל ידי לחיצת קונטרול ורווח נפתחת לו חלונית שבה הוא בוחר את עובי,צבע,ומהירות שחזור הציור. משום מה נוצר מצב בשחזור שישנה נקודה קטנה(filloval ) והיא רצה על כל נקודות מערך הציור ולא עושה כלום. אשמח לעזרה, import java.awt.BorderLayout; import java.awt.Color; import java.awt.Font; import java.awt.Graphics; import java.awt.Label; import java.awt.Point; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import java.awt.event.KeyListener; import java.awt.event.MouseEvent; import java.awt.event.MouseListener; import java.awt.event.MouseMotionListener; import ja…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לקרוא בדיוק על הספרייה הגרפית ולא כ"כ הבנתי כאן משהו לא הבנתי כ"כ מה המשמעות לכך שהמחלקה Container היא מסוג composite או היא מימוש של composite למה זה הופך אותו שונה ממחלקות נגזרות אחרות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי בקוד הבא ע"מ ליצור תיבת בחירה, הבעיה היא שאני לא מצליח לקשר לחיצה על אחת מהאופציות להעלאת עמוד מסויים. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function go3(){ if (document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value != "none") { location = document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value } } //--> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- document.write('<form name="selecter3"><select name="select2" size=1 onchange="go3()">'); document.write('<option value=none>הנתיב הטכנולוגי'); documen…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק DB חינמי דרך mongoLab. אני צפתח אתר אינטרנט מסויים דרך הIDE החינמי של cloud9. כתבתי את השרת שלי ב nodeJS. לצורך העניין יש לי 2 ראוטים לבקשות. בשני המקרים כל מה שהבקשה מבצעת זה את הדבר הבא: פונה לקולקציה, כאשר כל בקשה פונה לקולקציה אחרת, ומחזירה את כל המסמכים ממנה. בשתי הקולקציות יש מסמכים. להלן הקוד: var collection = db.collection('chat-users'); collection.find().toArray(function(err, docs) { console.log(JSON.stringify(docs)); res.end(JSON.stringify(docs)); db.close(); }); משום מה, בקולקציה הראשונה אין בעיה, אבל בקולקציה השניה, למרות שיש מסמכים, לא חוזר כלום ואני מקבל undefiend. למישהו יש מושג למה? תודה, אור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא והלך לי, אני רוצה להציג ערך מתוך NUM בטבלה cunter של הSQL שלי (יש שם רק עמודה אחת בלבד ID=0, ככה שזה אמור להיות ממש פשוט) את התצוגה דווקא הצלחתי לעשות רק המקש לא עובד לי, אני רוצה שהכפתור שם יעשה לי +1 לערך המספרי של NUM. אני צריך את זה בfuntion jscript ... מה לא בסדר ?! <html><script> function update() { <?php mysqli_query($conn, "UPDATE counter SET num=5 WHERE id=0"); mysqli_close($conn);?> }</script><body> <?php$servername = "mysql.hostinger.co.uk";$username = "41232133_db";$password = "1231321356";$dbname = "12303123_db"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); $sql = "SELECT num FROM counter WHERE id…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
void main() { int constex; printf("Enter a value of fixed expenses\n"); _flushall; scanf("%d", &constex); if ( ) printf("Input error!\n");#include <stdio.h> השאלה שלי היא איך אני מוציא/מדפיס הודעת שגיאה כאשר הקלט של המשתמש הוא אותיות במקום מספרים? הדרישה היא שהקלט של constex יהיה רק ספרות. קו החשיבה שלי היה להוסיף משתנה כלשהו מסוג char נניח שאקרא לו ch ללא ערך מסויים, ולאמר ש if constex==ch printf "INPUT ERROR" זה לא עבד לי. אח"כ ניסיתי להגדיר את ch בצורה הבאה ch>='A' && ch<='z' ולאמר שאם constex=ch printf INPUT ERROR גם זה לא עבד. רעיון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך למיין מערך int ב C רצוי רק עם לולאת FOR ו WHILE/DO WHILE
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , השתחררתי מהצבא לפני כשבועיים , הייתי במודיעין שדה 3 שנים לוחם/תצפיתן. חבר טוב שלי שעכשיו סיים קורס בפתוחה במבוא למדעי המחשב , אמר לי שאני יכול להתקבל בתור בודק תוכנה לאחר השחרור בחברות הייטק. כמובן אני בטוח שלא מדובר בבודק שיורד לפרטים הקטנים ביותר , אלא יותר כמו בודק האם פונקציות תקינות או לא... ההשכלה שלי כרגע היא תיכונית בה עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ובמדעי המחשב , ובגרות מלאה מן הסתם. יש סיכוי לקבלה בעבודה הקשורה במה שלמדתי ? אני כרגע בתהליכים לעבוד בתור מאבטח בחברת הייטק .. אבל עדיף כמובן להתשמש במה שלמדתי (אומנם לא התעסקתי בו כמעט 3 שנים בכלל) מאשר להיות סתם שומר בשג לעת עתה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול איחסון בgodaddy, יש לי דומיין cn-apps.net מ- domain.com. העלתי לאיחסון קובץ index.htm פשוט ואני לא מצליח להציג אותו כשהאתר עולה. שמתי אותו גם בתיקייה הראשית (הROOT) וגם בתיקייה public_html. האייפי של האתר הוא 192.186.207.226 הדומיין cn-apps.net הגדרתי לו nameservers: ns41.domaincontrol.com ns42.domaincontrol.com והגדרתי אותו pointer לIP של האתר. חייב חייב עזרההה! זמין גם בסקייפ codeninja_apps ובמייל: codeninjaa@gmail.com תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקובץ 2010tar4 אני לא מבין למה זה מדפיס 4 ולא 5 בשורה מספר 13 4 לחלק 3 כפול 4 =5.3333 או 16/3 בקובץ 2010tar1 בשורה מספר 17-18 יש 2 הדפסות של ptr פעם ראשונה זה מדפיס 5 פעם שניה זה מדפיס משהו אחר ואני לא מבין למה זה משתנה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד את הבסיס של פייתון ואני מנסה לעשות איזו משימה די פשוטה ואני תקוע קצת.. אשמח לעזרת המנוסים פה בפורום! המשימה שלי: לכתוב תוכנה המבקשת מהמשתמש 10 מספרים בידיוק (לא משנה אילו) ולאחר שהמשתמש מכניס אותם אז התוכנה בעצם מחשבת את הממוצע של המספרים. הצלחתי לתחום את הפעולה של הכנסת המספרים לעשר פעמים בלבד אבל אני לא מצליח לבצע את הפקודה שבה התוכנית מבצעת פעולת חיבור לכל המספרים, ומשם מחלקת אותם (פחות בעיה). אשמח מאד לעזרה! לכל העוזרים תזכרו שהידע שלי הוא מאד מאד בסיסי כך שההסברים שלכם צריכים להיות בשפה שתהיה מובנת לי :) תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-