עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zahiz007,

שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בJAVA- איך אני מוצא אורך שורה של מטריצה _mat [][] שנתונה? אולי אפשר איך שהוא להשתמש בהגדרות של המחלקה כי זה פרמטר שניתן באיתחול של המחלקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by RonCohen,

איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amitrotem,

שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tal lu,

היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה

8. שלום, קניתי היום דומיין נוסף לאתר שלי אני רוצה ששתי הדומיינים יהיו זמינים והדומיין החדש ימשוך את הנתונים לדוגמא: לצורך הדוגמא נגדיר את שתי הדומיינים בשמות הראשון (הישן): domain.me השני (החדש): domain.co.il כל הקבצים נמצאים בתיקייה "/domains/domain.me/public_html/" ברגע שיכנסו לכתובת domain.co.il/about.html שזה יפנה ל - domain.me/about.html domain.co.il/contact.html שזה יפנה ל - domain.me/contact.html חשוב שהכתובת דומיין לא תשנה ניסיתי עם htaccess לעשות את הדבר הבא (הקובץ htaccess באתר החדש) RewriteRule ^contact.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=contact[/url] [QSA] RewriteRule ^aboutus.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=aboutus[/url] [QSA] *** הערה בדומיי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Far_Away,

אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by assaf990,

מחפש להמיר מחרוזת dror ל- d*r*o*r תודה

13. Started by פיני1805,

שלום אנשים יש לי מערך מצביעים שכל מצביע מצביע על מחרוזת.איך אני יכול לדגום את גודל המערך מצביעים. שאלה ב-C++. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by marking,

אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום. אני צריך לבנות פונק' רקורסיבית. המקבלת את המחרוזת הראשית, ושתי מחרוזות נוספות "ריקות", ומפרידה את האותיות והספרות לשתי מחרוזות, האחת של אותיות והשנייה של ספרות. הנה מה שכתבתי אך זה לא עובד בכלל ואני לא מוצא את הבעייה.. תודה לעוזרים. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<string.h> void F_String(char *st,char *st1,char *st2) { if(*st=='\0') { *st1='\0'; *st2='\0'; return; } else if(*st>='A'&&*st<='Z'||*st>='a'&&*st<='z') { *st1=*st; st++; } else { *st2=*st; st2++; } F_String(st,st1,st2); } int main() { char st[101]={0},st1[101]={0},st2[101]={0}; printf("Enter string: "); gets(st); F_String(st,st1,st2)…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

אשמח לדעת אם יש פה מתכנתים ב-.NET שיכולים לספר על הכלים שהם עובדים איתם לבדיקת זיכרון וזליגות זיכרון בתוכניות שלהם (בעבודה או בפרטי). אצלנו עובדים בעיקר עם .NET Memory profiler, אבל היא איטית (לתוכנית שלנו) ורציתי לדעת אם יש עוד אופציות טובות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by נעמה.,

מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by The_overclocker,

הורדתי תוכנה לשפת C, היא עדיין ב SOURCE עכשיו כשאני מנסה לקמפל זה מבקש ממני כלמיני קבצים: (strings.H לדוגמא) איפה אני כול להוריד אותם, ומישהו יכול להגיד לי איך קוראים להם באנגלית??, אני יוטדע שבעיברית קוראים להם רבצי הידור, אך כיצד קוראים להם באנגלית? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by VIRUS,

אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום רב, החלטתי לתכנת בשפת c, ואני צריך מדריך או ספר שאיתם אני יוכל ללמוד לעומק c. אשמח לקבל כמה מדריכים/ספרים. בתודה מראש, yosda-boy

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by עG,

שלום, כבר נשאלה שאלה דומה אך לא נענתה תשובה העונה עליה במדיוק. יש לי בעיה בקליטת משתנים.... התוכנית שלי צריכה לקלוט בשורה עד 5 משתנים עד להופעת נקודה. הבעיה היא שיש מצב שאני לא אקבל פרמטרים לכל המשתנים אלא פרמטר אחד או שניים(או יותר) כשאחריהם נקודה. אין לי מושג איך לעשות זאת.. אם משהו יוכל לעזור אני ממש אשמח... תודה רבה!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kabirsh,

שלום אני צריך למיין מערך int ב C רצוי רק עם לולאת FOR ו WHILE/DO WHILE

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sinbad2,

שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Sheik Yerbouti,

מועבר לפורום לימודים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים