תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה המלצות באתרים שונים באינטרנט על הספר. האם מישהו פה קרא את הספר ויכול לתת לי חוות דעת? רציתי גם לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות את הספר? או באינטרנט אבל חוץ מאמזון? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התחלתי קצת ללמוד תיכנות בזמן האחרון בגלל זמן פנוי התחלתי עם CS ואז עברתי ל VB בגלל המלצה של חבר האם יש הבדל מהותי בניהם ? במסגרת VS2010 האם אני יכול להגיד שאם אני יודע VB מצויין אני יכול להתסדר יפה עם CS ? לפי מה שהבנתי מהחבר שאין הבדל שניהם מפורשים בתצורה CS למחשב ה VB נראה לי יותר מאורגן ומובן לקורא בגלל זה בחרתי ללמוד אותו
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשים אז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמש אחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'" השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Error אני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר on בבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנה לפרוייקט מסוים שאני עובד עליו, התוכנה צריכה לעבוד מול שרתים כמו ICQ בערך. זאת אומרת שזאת תוכנת קליינט שכל אחד שיתקין אותו על המחשב שלו יתחבר מול שרת מסויים וימשוך נתונים כלשהם.... איך ניגשים לתכנות כזה? באיזה שפת תכנות הכי טוב להשתמש כדי לממש את הרעיון הזה של תוכנת קליינט מול שרת? ועוד שאלה אם אני כבר באותו נושא - איך למעשה תכנתו את הICQ? באיזה שפת תכנות? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי קצת פרטים על הנושא...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, צריך פיתרון לכתיבת מידע לתוך oracle db מתוך excel. מישהו מכיר איך אפשר לעדכן טבלאות דטאבייס במידע שקיים בתוך עמודות של האקסל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב ToolBar ל-Internet Explorer, ורציתי לדעת מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת וכו'... חיפוש קצר בגוגל לא העלה הרבה לצערי (אף פעם לא הייתי חפשן גדול ). כמו כן אני יודע תכנות (C++, VB ועוד) ככה שזו לא הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קוד שעושה משהו מסויים ומשתמש ב-delay בין פעולה לפעולה, עכשיו מה שקורה ז זה אמור להיות מאוד מאוד מדוייק ה- delay ובגלל כל מיני שורות קוד באמצע הזמן מתארך לי למשל אם הכל צריך לרוץ 50 דק' אז זה יוצא עוד איזה דקה או שתיים שזה קריטי לי, מה שעשיתי זה לשים datetime מסויים איפשהו בקוד ועוד אחד ממש לפני ה- delay ואז הוריד מהזמן של ה- delay את הזמן בין 2 ה- datetime וככה הקוד ירוץ לי באופן יותר מדוייק אז אחרי 2 ה- datetime ששמתי יש לי את השורת קוד הבאה: double dif = d2.Subtract(d1).TotalMilliseconds; כאשר D1 ו-D2 הם ה-DateTime אבל ההבדל יוצא לי כל הזמן 0 ואני לא מבין למה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני קודדתי בית קולנוע בC++ ומשם נעצרתי אני לא יודע אין לי חשק להמשיך פשוט אני עובד אולי זה ביגלל זה? או ביגלל שחבר שלי מושך אותי לשמקחים חדשים ומגניבים? כדאי להמשיך לתכנת? אנ אקרא לזה אין לי מצברוח לקודד פשוט :\
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה מדף שקבלתי היום בבצפר ולא ממש למדנו את החומר הזה (משתנים גדולים וקטנים הכוונה אני חשוב הפקודה IF וTHEN). "כתוב תוכנית הקולטת 2 מספרים לתאים NUM1 ו- NUM2. התוכנית בודקת מי מהמשתנים גדול יותר ומדפיסה את התוצאה בליווי כותרת מתאימה" תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לפתור לי את הבעיה: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל עמודה, וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו-ממדי ומחזירה true אם המערך מהווה ריבוע קסם, או false אחרת. דוגמה לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 4 9 2 3 5 7 8 1 6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת מתחיל ואני מנסה לעשות פרוייקט C חדש בVS'08 אבל משהו לא מסתדר לי. אני עושה פרוייקט חדש ריק ב-Visual C++ (כי אין אפשרות לVISUAL C) ואז כשאני מנסה להוסיף קובץ חדש (NEW ITEM) אין לי אפשרות ליצור קובץ C אלא רק קובץ CPP. בבקשה תעזרו לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. אפשר בבקשה הסבר. על השורות בקוד הזה?. תודה. /* המרת מספר גדול של שניות לשעות, דקות ושניות */ #include <stdio.h> #define SECS_PER_MIN 60 #define SECS_PER_HOUR 3600 unsigned secnds, mints, hrs, mints_left, secnds_left; /* קליטת מספר השניות */ int main() { printf( "Enter number of seconds (<65000): "); scanf( "%d", &secnds); hrs = secnds / SECS_PER_HOUR; mints = secnds / SECS_PER_MIN; mints_left = mints % SECS_PER_MIN; secnds_left = secnds % SECS_PER_MIN; printf( "%u seconds is equal to ", secnds); printf( "%u h, %u m, and %u s", hrs, mints_left, secnds_left); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לערוך איתה דפי PHP בדיוק כמו שעורכים דפי HTML בפרונטפייג' תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני צריך לבצע שליפה מה-DB של בערך +100 רשומות רנדומליות מה-DB. אני לא מומחה גדול ל- SQL אבל אני יודע שהשאילתא שהיום אני מבצע היא לא הכי יעילה. SELECT * FROM TABLE ORDER BY RAND() LIMIT 200 בנתיים זה עובד סבבה כי אין לי הרבה רשומות (20), אבל הטבלה אמורה לגדול לכמה אלפים טובים לפחות. בטבלה יש עמודה של IDs שהיא AUTO_INCREMENT והיא Primary Key. לפי מה שאני מבין יש לי 2 אופציות. 1. לבצע שאילתא יעילה יותר - אולי תוכלו להפנות אותי לאחת כזו. ראיתי פה כמה http://akinas.com/pages/en/blog/mysql_random_row/ אבל הם כל פעם שולפים רשומה אחת, וכשניסיתי להגדיל את הטווח זה לא החזיר לי מספר קבוע של ערכים. 2. לבצע שליפה כדי לברר את מספר הרשומות הקיימות. ב-PHP לחולל 100+ מספרים רנדומלים …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-