תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחלתי להשתעשע לי עם עורך C# , אני בונה כל מיני אפליקציות קונסול פשוטות,ואני רוצה לדעת איך להפוך אותם לEXE שכל אחת בלי מהדר C# יכול להריץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לעשות קובץ bat פשוט מאוד שיעשה לי את כול הקבצים בתקיה שמסתיימים בסיומת txt שיכתוב להם בהתחלה $ מה הכוונה נגיד eli.txt שיהיה eli.txt$ שרק יוסיף את הסימן דולר להתחלה הצלחתי לעשות אבל הוא מוריד לי את האות הראשונה של הקובץ ומחליף אותה בדולר וזה לא טוב אני צריך שכול האותיות ישארו ורק הדולר יכנס זה הפקודה שאני רשמתי rename *.txt $*.txt תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין ה Struct של ה Color ל ComboBox?? כך שכל הצבעים יופיעו בתוך הקומבו-בוקס כלל השמות???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הבעייה היא קטנה לדעתי: יש לי קובץ class מוכן כבר עם כל הפונקציות בתוכו. עכשיו אני רוצה בקובץ אחר class אחר להשתמש בקודם, כשאני מגדיר את המשתנים שהם מהסוג של הקלאס הקודם הכל עובד. אבל שאני רוצה להשתמש בפונקציות הוא רושם שהוא לא מזהה את הסימבול של השם של הפונקצייה. מישהו יכול לעזור בבקשה... 2 הקבצים באותה תקייה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי תכנון מערכת לניהול חנות (הקוד יכתב בJAVA). השאלה שלי על איזה DB אתם ממליצים להשתמש?? אני רגיל לעבוד עם Access. אבל התחלתי לחקור קצת בMySql, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות שאני לא מכיר. הDB אמור להחזיק נתונים של כמה שנים (רצוי כמה שיותר) שיהיה מהיר וחזק. אפשרות קלה לגבות אותו (אם יש אפשרות מובנה לעשות את זה דרך הקוד זה יהיה פנטסטי). לגבי MutiThreading רצוי שתהיה האפשרות לתמיכה בו זמנית בכמה לקוחות (אבל לא קריטי מקסימום נעשה סנכרון עם הServer). אני לא כל כך בקיא בכל הDBA. אם יש משהו שאני מפספס אני אשמח אם תעזרו לי כאן.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע בכתיבת הפקודות: PUSH SI PUSH[bX] hggggg תתעלמו מה- hggggg פשוט לא הצלחתי לרשום סוגריים מרובעות כמו שצריך בלי קשקוש אחרי זה. בכל אופן מדוע הפקודות הללו דוחפות למחסנית 2 תאים צמודים בכתובות BX ו- BX+1 ולא רק ב- BX. והאם מה שנדחף למחסנית זה הכתובת או התוכן באותו כתובת\כתובות כמו שטוען המחבר ? אבקש תשובה לשתי שאלות אלו. הרבה תודה אנשים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לדוגמה לפתוח את המדיה פלייר עם כפתור שאני עושה (windows application)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תוכניתנים יקרים! יש לי בעיה בשימוש ב-WebService ב-C# (הסביבה היא Visual Studio 2005). ה-WebService רץ על שרת IIS נפרד. בפרויקט של ה-WebService על השרת, בקובץ Reference.cs שמכיל את כל ה-Referenceים ל-Classים שה-WebService מייחצן, כל ה-Data Members בכל ה-Classים מוגדרים כ-public. לעומת זאת, בפרויקט על מחשב אחר שבו יש Web Reference ל-WebService הזה, בקובץ Reference.cs אותם Members הפכו משום מה ל-private ונוספו properties שהם public לאותם ה-members. איך אפשר לבטל את השינוי, כך ש-Web Reference לא ייחצן לי את ה-Data Members באמצעות properties אלא ישאיר אותם כ-public ויתן לי גישה ישירה אליהם? האם ההגדרה הזאת היא בפרויקט שמכיל את ה-WebReference או בפרויקט של ה-WebService עצ…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לפתור לי את הבעיה: ריבוע קסם הוא ריבוע המכיל מספרים טבעיים שבו סכום כל שורה, סכום כל עמודה, וסכום כל אלכסון שווים. כתוב פעולה המקבלת ערכים של מערך דו-ממדי ומחזירה true אם המערך מהווה ריבוע קסם, או false אחרת. דוגמה לריבוע קסם שבו סכום כל שורה, כל עמודה וכל אלכסון שווה 15: 4 9 2 3 5 7 8 1 6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני שולח קובץ מתוכנית #C איך אני מודד את מהירות העברתו לצד השני? מהירות שליחה ומהירות קבלה. גם בעבודה עם בינארי וגם בעבודה עם Serialization תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה. קובץ ה- css: http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש TC++ להורדה לא מצאתי בגוגל ואני יכול להתקין את זה על הנייד שלי?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בתוכנה שלי הוספתי כמה שורות שכשהמשתמש מסמן V בהגדרות אז התוכנית תפעל אוטומטית כשהמחשב נכנס לחלונות. RegistryKey startupKey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run"); string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + AppDomain.CurrentDomain.FriendlyName; if (startupCheckbox.Checked) startupKey.SetValue("NAME", "\"" + path + "\""); else startupKey.DeleteValue("NAME"); בדקתי ב-REGISTRY וזה מוסיף את הKEY והכל בסדר, מופיע בדיוק כמו שאר הערכים שמופעלים כשהמערכת עולה. אבל כשאני מתחיל את המערכת זה לא עובד :\ כלומר זה מפעיל את התוכנה אבל במקום להתחיל אותה זה מציג: וכשאני לוחץ על "view t…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנושא הוא מודלים חישובים. אני צריך להוכיח חופשיות הקשר של שפה כלומר לבנות לה אוטומט מחסנית אם אפשר. השפה היא הסבר של השפה במילים: a בחזקת i b בחזקת i+k-j c בחזקת j d בחזקת k כאשר i j k גדולים מ-0 וk גדול מ j
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם איזה שפות תכנות בונים משחקים( לא פלאש) משחקים משחקים נגיד CS, RainbowSix, Silkroad וכו' וכו' ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משיגים (שומרים כמחרוזת) את יעד הקובץ שאליו מצביע קובץ LNK מסויים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-