תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הבעיה עם אני מכניס אנגלית או רוסית אין בעיה ברגע שאני משנה לעברית זה פשוט לא מציג כלום. הקובץ שמור בקידוד utf-8 , זה קוד לדוגמא : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <mainmenu gap="6"> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>home</ID> <type>file</type> <file>home.swf</file> <xmlfile>xml/home.xml</xmlfile> <isdefault>true</isdefault> <inhtml>false</inhtml> </item> <item> <title>דוגמא</title> <slideshow>true</slideshow> <ID>about</ID> <type>text&l…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להשתמש בתבנית קיימת הבנוייה על HTML CSS ולהפוך אותה לידידותית לשפות מימין לשמאל לצורך העניין עברית מישהו רק יכול לרמוז לי, איפה בCSS או בHTML או בשניהם אני מוסיף את הפקודה direction:rtl יש פקודה אחת שתעשה את העבודה לכל התבנית או כל עצם צריך פקודה משלו? להלן קוד HTML <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Free Facebook iFrame Template #4 - Computer Store</title> <link href="css/styles.css" rel="style…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות ספר\מצגת שמסבירה VHDL מתקדם, ולא מהתחלה (חשוב שיהיה בעברית- יש לי מצגות באנגלית) שמעתי על הספר של אייל חברבר, אבל אינני יודע איכן אני יכול לקנות אותו (צריך חנות פיזית) תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מצאתי אלגוריתם ממש יעיל, לפחות לדעתי, ליצירת סודוקו באופן אקראי. האלגוריתם: 1. בחר משבצת במבוך באופן אקראי. 2. אם המשבצת ריקה - בחר מספר באופן אקראי. אחרת - חזור על פעולה מס' 1. 3. נסה להציב את המספר האקראי במשבצת האקראית שנבחרה. אם לא חוקי להציב את המספר במשבצת שנבחרה, חזור על פעולה מספר 2. 4. אם הלוח לא למלא, חזור לפעולה מס' 1. הנה קטע הקוד שאחראי על יצירת הסודוקו באופן אקראי: typedef struct { int number; int color; } square; int legal(int x, int y, int number) { int i, j; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[y][i].number == number) return 1; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[i][x].number == number) return 1; int squarex = …
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערך STRING שבתוכו רק מספרים איך אני ממיר אותו ל-INT ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בתור התחלה זו המחלקה STACK המגדירה מחסנית public class Stack<T> { private Node<T> first; public Stack() { this.first = null; } public bool IsEmpty() { return this.first == null; } public void Push(T x) { this.first = new Node<T>(x, this.first); } public T Pop() { T x = this.first.GetInfo(); this.first = this.first.Getnext(); return x; } public T Top() { return this.first.GetInfo(); } public override string ToString() { string str = "["; Node<T> pos = this.first; while (pos != null) { str = str + pos…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא : A 1 23/08/2011 2 25/08/2011 3 26/08/2011 4 31/08/2011 5 04/09/2011 משהו בסגנון: average =(a5-a4),(a4-a3),(a3-a2),(a2-a1) אבל שיקח את נתוני התאים אוטומטית לפי טור או בחירה מרובה (במקום שאני ירשום את התאים ידנית)
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי. סיימתי לעבוד על תוכנה (עבודה ארוכה של מספר שבועות שישבתי ימים ולילות), הכל עובד טוב ויפה, עד שניסיתי להוריד את התוכנה בעבודה, לראות איך היא עובדת במחשב אחר. ולמרבה ההפתעה, לאחר ההתקנה, ESET מצא וירוס מסוג Downloader Trojan SSA. (התוכנה שלי מורידה קבצים) מה עושים במקרה כזה? בESET משתמשים הרבה אנשים, ואם האנטי וירוס הזה יחסום לי את התוכנה, זה בעצם יחסום לי אחוז גדול מקהל היעד שאליו אני מכוון. אשמח לעצות! תודה מראש לכל מי שיעזור. עריכה: מוזר ביותר. בדקתי את אותו הקובץ באתרים שונים ואף אחד מהם לא מצא שום וירוס (כולל NOD32!) www.drweb-online.com Engine version: 5.0.2.3300 Total virus-finding records: 2608444 File size: 1.65 MB File MD5: c4b74710738d1de2bb4ffdb763420160 Be…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אמרו לי שאוכל לפתור את הבעיה אם אשתמש ב-NOTEPAD לאחר שמירת ה HTML אבל רציתי לדעת על פתרונות אחרים. יש לי אתר אינטרנט ואני לא מצליח לכתוב keywords בעברית ב HTML, כי כאשר מציגים את ה source של הדף העברית יוצאת בקודים כמו באותיות חיפוש במנועי חיפוש. איך ניתן לתקן את הבעיה? אני משתמש בעורך Nvu ל-HTML אגב. אגב, מעצבן שמבקשים ממני לקרוא את חוקי הפורום בכל פורום כאשר אין בקשות מיוחדות אלא רגילות. כדאי אולי לציין שאלו "בקשות רגילות". תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל לא לחפש תו -תו... אלא דרך אחרת שאפשר למצוא האם קיימת מחרוזת כלשהיא במחרוזת אחרתת ... תודהה לכל העוניםם ...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו פה מכיר מדריך/מאמר/חוברת טובה באינטרנט ללימוד של הנושא הנ"ל? אני צריך משהו דיי מעמיק, גם כי אני לא מתמצא בנושא יותר מידי, וגם כי אני רוצה לדעת אותו כמו שצריך. חיפוש בגוגל/msdn הניב כל מיני מדריכונים שהם ספציפים מידי / קצרים מידי / תאורטים מידי, וכו'. אני צריך משהו שעובר על הנושא משלב התאוריה עד לשלב כתיבת התוכנית. ובwin32, לא unix. תודה... עריכה: טוב אולי במקום לשאול את השאלה הזאת, אני אציג פשוט את הבעיה. בניתי שרת לתוכנת צ'אט, שיכולים להתחבר אליו כמה אנשים. עכשיו אני רוצה לבנות לקוח לתוכנה הזאת, עדיף בC++ סביבת windows. הבעיה העיקרית היא שאני צריך בו זמנית גם "להקשיב" לפורט שמחובר אל השרת, בשביל לדעת האם התקבלה ממנו הודעה חדשה, וגם לבדוק אם המשתמש כתב משהו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-