עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by jon the papaya,

מה גורם להודעה הזאת ואיך מתקנים אותה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dorbe,

למדתי בעבר C ומעט אסמבלר אני מחפש ללמוד שפה חדשה על מנת להרחיב את הידע וגם מכיוון שיש לי לא מעט זמן פנוי. איזו שפה הכי כדאי לי ללמוד? אני רוצה שאותה שפה גם תהיה שימושית בשוק העבודה, וגם לא קשה יותר מידי ללמידה עצמית בהתחשב בזה שאין לי יותר מידי ניסיון קודם. אשמח להמלצות, ואם יש אתרים ומדריכים באינטרנט שיעזרו לי להתחיל זה רק יעזור! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hagai-,

השתמשתי בקוד הבא ע"מ ליצור תיבת בחירה, הבעיה היא שאני לא מצליח לקשר לחיצה על אחת מהאופציות להעלאת עמוד מסויים. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function go3(){ if (document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value != "none") { location = document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value } } //--> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- document.write('<form name="selecter3"><select name="select2" size=1 onchange="go3()">'); document.write('<option value=none>הנתיב הטכנולוגי'); documen…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by miaoo673,

בקוד הבא: #include <iostream> using namespace std; class A{ int i; public: A(int ii = 0) : i(ii) {} const A& operator+(const A& a) const{ return A(this->i + a.i); } const A& operator-(const A& a) const{ return A(this->i - a.i); } friend ostream& operator<<(ostream& out, const A& a){ out << a.i; return out; } }; void main(){ A a(5), b(3), c(7); cout << a + b - c; } בmain, פעולת החיבור מתנהגת כצפוי ומחזירה אובייקט A עם שדה i=8. אבל פעולת החיסור מתנהגת כאילו האופרנד השמאלי לא מאותחל בכלל. איפה יכולה להיות הטעות בקוד שלי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום, אני מחזיק DB חינמי דרך mongoLab. אני צפתח אתר אינטרנט מסויים דרך הIDE החינמי של cloud9. כתבתי את השרת שלי ב nodeJS. לצורך העניין יש לי 2 ראוטים לבקשות. בשני המקרים כל מה שהבקשה מבצעת זה את הדבר הבא: פונה לקולקציה, כאשר כל בקשה פונה לקולקציה אחרת, ומחזירה את כל המסמכים ממנה. בשתי הקולקציות יש מסמכים. להלן הקוד: var collection = db.collection('chat-users'); collection.find().toArray(function(err, docs) { console.log(JSON.stringify(docs)); res.end(JSON.stringify(docs)); db.close(); }); משום מה, בקולקציה הראשונה אין בעיה, אבל בקולקציה השניה, למרות שיש מסמכים, לא חוזר כלום ואני מקבל undefiend. למישהו יש מושג למה? תודה, אור

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xjj,

שלום, אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה? מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shaharo,

a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by OBR,

אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לא והלך לי, אני רוצה להציג ערך מתוך NUM בטבלה cunter של הSQL שלי (יש שם רק עמודה אחת בלבד ID=0, ככה שזה אמור להיות ממש פשוט) את התצוגה דווקא הצלחתי לעשות רק המקש לא עובד לי, אני רוצה שהכפתור שם יעשה לי +1 לערך המספרי של NUM. אני צריך את זה בfuntion jscript ... מה לא בסדר ?! <html><script> function update() { <?php mysqli_query($conn, "UPDATE counter SET num=5 WHERE id=0"); mysqli_close($conn);?> }</script><body> <?php$servername = "mysql.hostinger.co.uk";$username = "41232133_db";$password = "1231321356";$dbname = "12303123_db"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); $sql = "SELECT num FROM counter WHERE id…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Yair Tz,

אהלן, בזמני החופשי תכנתתי CAPTCHA עבור הרשמה ו-LOGIN של מערכת שאני עובד עליה, מה דעתכם? (במידה ויהיה צורך, אעלה גם עמוד לבדיקה) עריכה - הרגע שמתי לב שהתמונות יצאו באיכות נוראית, "במציאות" הן יוצאות מצויין: עוד דבר, הסרתי את כל האותיות שקל לבלבל אותן דוגמת- i,l,2,s,5,o,0,q,Q וכו'.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 13:00:58 בחיי, 32 צפיות ו-0 תגובות?? :-\[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amitrotem,

שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Far_Away,

אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by נעמה.,

מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RonCohen,

איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. זה הקוד מקור http://www.k-otik.com/exploits/08082004.ServuLocal.c.php הוא רושם שיש לי 10 שגיאות ועוד משהו עם קובץ LINK.EXE בקודים אחרים זה רושם לי משהו עם CL.EXE \ LC.EXE שהוא מחפש ולא מוצא --------------------Configuration: 1 - Win32 Debug-------------------- Linking... 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__recv@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__send@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__closesocket@4 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__shutdown@8 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__connect@12 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__socket@12 1.o…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by asihiz,

אני בונה משחק עם לוח שמצויר בתלת מימד(מעין טרפז).כאשר אני מעלה את ה-applet,הקווים האלכסונים יוצאים קצת מקווקוים ולא ישרים,כאילו אין מספיק פיקסלים בחלון הישומון.אפשר לשנות זאת עי שינוי הרזולוציה בווינדוס אבל אני מעלה את המשחק לרשת ואיני רוצה שיצטרכו רזולוציה מטורפת כדי להעלות את זה.שאלותי הן... 1)אם אני בונה את המשחק ברזולוציה של 1200*1600 ,האם שאעלה אותו לאינטרנט יראו בדיוק את אותה הגרפיקה עם רזולוציה סטנדרטית? 2)אם לא,האם יש אפשרות להגדיר יותר פיקסלים בתוך הישומון על ידי JAVA? 3)אשמח להצעות יצירתיות.... ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ה*לה,

תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. יש לי טופס מאוד פשוט לביצוע חיפוש באתר שמורכב רק משדה של טקסט וכפתור submit. עכשיו אני רוצה לוודא שיש ערך כלשהו (שהוא לא רווח) בשדה הטקסט לפני שאני שולח אותו לטיפול בדף PHP. איך אני עושה את זה? חשבתי לשנות את הכפתור מסוג submit לסוג button ולהוסיף שדה onclick שיריץ פונקציה בjavascript שתבדוק אם יש ערך ואם יש אז הוא יבצע את הפעולה submit אני רק לא יודע איך אני בדיוק כותב את זה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

האם מישהו מכיר קוד המאפשר הוספה אוטומטית של סימן מים/לוגו על התמונה שאני מעלה לאתר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by marking,

אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.