תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר קוד המאפשר הוספה אוטומטית של סימן מים/לוגו על התמונה שאני מעלה לאתר ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הקוד מקור http://www.k-otik.com/exploits/08082004.ServuLocal.c.php הוא רושם שיש לי 10 שגיאות ועוד משהו עם קובץ LINK.EXE בקודים אחרים זה רושם לי משהו עם CL.EXE \ LC.EXE שהוא מחפש ולא מוצא --------------------Configuration: 1 - Win32 Debug-------------------- Linking... 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__recv@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__send@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__closesocket@4 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__shutdown@8 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__connect@12 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__socket@12 1.o…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה. מה הסיבה שאקספלורר ופיירפוקס(למשל) מציגים בצורות שונות את הטקסט בעמודים? הטקסט באקספלורר נראה אחרת, וגם תופס יותר מקום. השאלה היא כללית בסה"כ, וכמובן שמדובר על מקרים שבהם הפונט נקבע בקוד המקור. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק DB חינמי דרך mongoLab. אני צפתח אתר אינטרנט מסויים דרך הIDE החינמי של cloud9. כתבתי את השרת שלי ב nodeJS. לצורך העניין יש לי 2 ראוטים לבקשות. בשני המקרים כל מה שהבקשה מבצעת זה את הדבר הבא: פונה לקולקציה, כאשר כל בקשה פונה לקולקציה אחרת, ומחזירה את כל המסמכים ממנה. בשתי הקולקציות יש מסמכים. להלן הקוד: var collection = db.collection('chat-users'); collection.find().toArray(function(err, docs) { console.log(JSON.stringify(docs)); res.end(JSON.stringify(docs)); db.close(); }); משום מה, בקולקציה הראשונה אין בעיה, אבל בקולקציה השניה, למרות שיש מסמכים, לא חוזר כלום ואני מקבל undefiend. למישהו יש מושג למה? תודה, אור
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות פונק' רקורסיבית. המקבלת את המחרוזת הראשית, ושתי מחרוזות נוספות "ריקות", ומפרידה את האותיות והספרות לשתי מחרוזות, האחת של אותיות והשנייה של ספרות. הנה מה שכתבתי אך זה לא עובד בכלל ואני לא מוצא את הבעייה.. תודה לעוזרים. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<string.h> void F_String(char *st,char *st1,char *st2) { if(*st=='\0') { *st1='\0'; *st2='\0'; return; } else if(*st>='A'&&*st<='Z'||*st>='a'&&*st<='z') { *st1=*st; st++; } else { *st2=*st; st2++; } F_String(st,st1,st2); } int main() { char st[101]={0},st1[101]={0},st2[101]={0}; printf("Enter string: "); gets(st); F_String(st,st1,st2)…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דומיין נוסף לאתר שלי אני רוצה ששתי הדומיינים יהיו זמינים והדומיין החדש ימשוך את הנתונים לדוגמא: לצורך הדוגמא נגדיר את שתי הדומיינים בשמות הראשון (הישן): domain.me השני (החדש): domain.co.il כל הקבצים נמצאים בתיקייה "/domains/domain.me/public_html/" ברגע שיכנסו לכתובת domain.co.il/about.html שזה יפנה ל - domain.me/about.html domain.co.il/contact.html שזה יפנה ל - domain.me/contact.html חשוב שהכתובת דומיין לא תשנה ניסיתי עם htaccess לעשות את הדבר הבא (הקובץ htaccess באתר החדש) RewriteRule ^contact.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=contact[/url] [QSA] RewriteRule ^aboutus.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=aboutus[/url] [QSA] *** הערה בדומיי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה למשל לבנות ספר טלפונים איך אני עושה שישמרו כל מספרי הטלפונים שנרשמים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני כותב מערכת MVC ודיי תקוע עם מימוש ה view. אני עובד עם xsl בתור template engine ופרט ל xhtml אני מעוניין גם לפלוט את התוכן כ json וכ xml. אם חושבים על זה בצורה ישירה, אין לי בעיה ליצור מחלקה של view וממנה להוריש את שלושת המחלקות הנ"ל כאשר כל אחת תביא פונקציונליות שתלויה ב content type שלי. אבל! וזה אבל גדול, נחשוב רגע על שרת REST. אין לי רצון לשכתב את הקוד (כי הוא כבר כתוב ועושה את העבודה) אבל שרת REST יכול לספק את המידע בכל מיני אופנים בניגוד לאפליקצית web שמספקת נניח רק xhtml ו json בקריאות ajax, אפליקצת ה REST תחזיר את התוכן לפי מה שמבקשים ממנה, כלומר: http://api.example.com/users/13.json מחזיר את המידע כ json, ולעומתו http://api.example.com/users/13.xml מח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מערך מצביעים שכל מצביע מצביע על מחרוזת.איך אני יכול לדגום את גודל המערך מצביעים. שאלה ב-C++. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבצע את הפעולות הבאות ב-CMD או בעזרת סקריפט: 1. כניסה ל-control panel 2. כניסה Network Connections 3. בחירה ב- Next 4. בחירה באפשרות הרביעית (האחרונה בעצם) 5. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 6. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 7. בחירה ב- Next 8. בחירה ב- Next 7. בחירה ב- Finish במילים אחרות, ליצור חיבור למחשב אחר כ-Guest האם הדבר אפשרי? אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש פה מתכנתים ב-.NET שיכולים לספר על הכלים שהם עובדים איתם לבדיקת זיכרון וזליגות זיכרון בתוכניות שלהם (בעבודה או בפרטי). אצלנו עובדים בעיקר עם .NET Memory profiler, אבל היא איטית (לתוכנית שלנו) ורציתי לדעת אם יש עוד אופציות טובות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, בזמני החופשי תכנתתי CAPTCHA עבור הרשמה ו-LOGIN של מערכת שאני עובד עליה, מה דעתכם? (במידה ויהיה צורך, אעלה גם עמוד לבדיקה) עריכה - הרגע שמתי לב שהתמונות יצאו באיכות נוראית, "במציאות" הן יוצאות מצויין: עוד דבר, הסרתי את כל האותיות שקל לבלבל אותן דוגמת- i,l,2,s,5,o,0,q,Q וכו'.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 13:00:58 בחיי, 32 צפיות ו-0 תגובות?? :-\[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-