תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
טוב בגדול המטרה שלי היא לקבל מילים מתוך קובץ טקסט את המילים שאני מקבל אני צריך להכניס לטבלת גיבוב את ההכנסה אני מבצע לפי מערך - כלומר יש לי מערך של מחרוזות של מילים אותם קיבלתי מהקובץ טקסט והאינדקס של כל מילה הוא המיקום בטבלה אפשר לראות שהטבלה מצויירת יפה לעין אבל התקלה שאני לא מצליח לראות אולי בגלל שאני כבר 6 שעות יושב על זה היא השילוב של שני הפעולות להלן הקוד import java.util.Arrays;import java.io.BufferedInputStream; import java.io.DataInputStream; import java.io.File; import java.io.FileInputStream; import java.io.FileNotFoundException; import java.io.FileReader; import java.io.IOException; import java.io.LineNumberReader; import java.io.Reader; /** * This pr…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הוא שם לי באתר לינק במקום ריבוע של סירטון יוטיוב. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבנוי על מערכת hebnuke אני בשלבים של שילוב במערכת עם מערכת פורומים IBHeb במקום הפורומים שבאים עם המערכת. אני זקוק לסקריפט שמעביר את ההודעות והפורומים עצמם ממערכת phpbb לIB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דרך לבצע אינטגרציה בין C++ ל VB, כלומר לייצא אובייקטים (class) מתוכנית הכתובה בשפת C++ לתוכנית הכתובה בשפת VB. סביבת העבודה היא visual studio 6. שמעתי על פתרונות כגון activex או COM, אבל מאחר שאין לי ניסיון איתם אשמח לרעיונות.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמעתי שלאתרים הבנויים בלפאש יש בעייה עם מנועי החיפוש. יש לי אתר, שיש בו רק כפתורים מפלאש והאתר עצמו הוא html. האם זה יכול להפריע לאתר שלי להתפרסם במנועי החיפוש כמו גוגל וכ'ו? תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רק בתחילת תואר המדמח וכפי שאתם יודעים הרוב זה רק מתמטיקה ודברים אחרים,אין תכנות.. איך אני יכול להעלות את הרמה שלי בתכנות ,בכמה זמן אוכל להגיע לרמה שאוכל באמת לתכנת ו"ליצור" משהו ? יש לי ידע בC (הנדסאי + אלקט' ומחשבים בתיכון) אבל לא גדול וגם שם הרבה שכחתי..
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לקולם ברצוני לבנות תוכנית שבודקת האם מחרוזת א' כלולה במחרוזת ב', מחרוזת ב' כלולה במחרוזת ג' וכך הלאה עד מחרוזת N אחרונה נכון לאכשיו בניתי פונ' המחזירה TRUE אם מחרוזת STR1 נמצאת במחרוזת STR2 bool is_inside(const char str1[MAX_STR_LEN], const char str2[MAX_STR_LEN]) { bool same; //Is chars is equal for(int second=0; str2[second]!=CLEAR_CELL; second ++) { same = true; for(int first=0; (str1[first]!=CLEAR_CELL) && (same!=false); first++) if (str1[first]!=str2[first+second]) same = false; return (same); } return (same); } (אשמח לראות את הדוגמה שלכם של הפונ' הנ''ל בצורה יותר יפה) מכאן אני צריך להריץ את הפונ' בלולאה, בתוך לולאה str1 מקבל את המחרוזת…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני לא מגיע עם רקע בתכנות או סייבר, לכל היותר, אני יודע ממש קצת לקרוא HTML בלי שניסיתי איי פעם ללמוד, פשוט הבנתי לבד. במבחנים פסיכוטכניים שעשיתי יצא לי שאני בן אדם חוקר, אמנותי וחברתי עם צד מילולי מאוד חזק. אני לא מתחבר לנוסחאות במתמטיקה, זה משעמם ואני למען האמת אף פעם בבית ספר לא הבנתי למה זה בכלל אמור לעניין אותי, לעומת זאת מחקר על דברים מאוד מעניין אותי, מקום שבו אני יכול לממש את העצמי שלי ולהביא אותו לידי ביטוי. ככה שכנראה במדעי המחשב אני לא אשרוד אלא אם אשפר את הצד המתמטי שלי, אבל גם אז יש מצב שאשתעמם. אני מבין שהיום ההייטק זה המקום להשתכר בכבוד בישראל, ולכן אני חושש מאוד מבחירה בצד ההומני. כמובן שיש דברים אחרים שחשבתי עליהם כמו תקשורת חזותי…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת (מאוד) מתחיל ב C#, יש לי טיפה רקע בC ובתיכנות למיקרו בקרים של 8 ביט. לכן יש לי הרגל ו"טיק" לנסות לכתוב קוד יעיל. היום כתבתי את הקוד הבא: private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { byte[] data= new byte[256]; for (ushort i = 0; i < 256; i++) { data[i] = (byte)i; } CommHandler.EncodeManchester(data); stopWatch.Start(); for (ushort i = 0; i < 256; i++) { ushort crc=0; crc=crc16_update(crc, data[i]); } stopWatch.Stop(); stopWatch.Reset(); stopWatch.Start(); for (int i = 0; i < 256; i++) { …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם תוכנית שכתבתי שלא מסוגלת לרוץ אלא אם כן יש קבצי dll מסויימים בתקייה בה היא נמצאת. הורדתי אובייקט מהאינטרנט שאני משתמש בו בתוכנית שלי, שבא עם קבצי dll. התוכנית הסופית שלי, שעברה קומפילציה (קובץ עם סיומת exe) אינה מסוגלת לרוץ אלא אם כן קבצי הDLL בתקייה. האם יש דרך לצרף את קבצי הdll לתוכנית איכשהו כך שאני לא אצטרך שהם יהיו באותה התקייה של הקובץ תוכנית כדי שהתוכנית תרוץ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה "dev c++" והתחלתי לכתוב תוכניות בשפת C. רק יש בעיה קטנה (אני לא בטוח שתקראו לזה בעיה), שכתבתי למשל: #include <stdio.h> int main() { printf ("hello world"); } הכל טוב ויפה.. וזה כותב לי שאין שגיאות. ולפי מה שידוע לי, אחרי קימפול התוכנית אמור להופיע הפלט (חלון CMD שחור), ולי זה לא מופיע. פשוט לא קורה כלום ! החלון מהבהב לשבריר שנייה בציפייה שהפלט יופיע, אבל לא. אחזור שוב: דיבגתי>קימפלתי>אין שגיאות>לא מופיע פלט. מישהו יודע מה הבעיה פה לעזאזל ? האם זה אמור להיות כך ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
הי חברה אני מחפשת דרך לסגור דרך הקוד כל יישום/חלון שפתוח לי וגם עושה שמירה של נתונים אם צריך כמו למסמך וורד פתוח אם מישו יודע משו או כיוון אשמח לשמוע תודה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה אפשרות שהדף שלי יראה פחות או יותר אותו דבר, ללא תלות ברזולוציה של המשתמש. איך אני לעשות את זה? אני גם משתמש בcss sheet חיצוני, אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט באיקס בפינה הימנית של החלון ? איך אפשר לאבטח את סגירת הפורם ?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף טיימר שיעבוד ברקע (כלומר לא יראו אותו), שיגיד כמה זמן הקונסול עובד. מישהו יודע מה הקוד להכנסת טיימר כזה... נא לא להתייחס ל-4 תגובות ראשונות..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי אלגוריתם ממש יעיל, לפחות לדעתי, ליצירת סודוקו באופן אקראי. האלגוריתם: 1. בחר משבצת במבוך באופן אקראי. 2. אם המשבצת ריקה - בחר מספר באופן אקראי. אחרת - חזור על פעולה מס' 1. 3. נסה להציב את המספר האקראי במשבצת האקראית שנבחרה. אם לא חוקי להציב את המספר במשבצת שנבחרה, חזור על פעולה מספר 2. 4. אם הלוח לא למלא, חזור לפעולה מס' 1. הנה קטע הקוד שאחראי על יצירת הסודוקו באופן אקראי: typedef struct { int number; int color; } square; int legal(int x, int y, int number) { int i, j; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[y][i].number == number) return 1; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[i][x].number == number) return 1; int squarex = …
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות אתר למכירה של תוספי מזון באנגלית. האתר יכיל כ 40 מוצרים מאד דומים. רציתי לדעת מה מומלץ למערכת ניהול wordpress או joomla/ מה היתרונות או החסרונות ? האם יש המלצה לחברת איחסון שהדפים מהירים ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. האתר שלי בנוי בצורה של פריימים ויש לי קישור בתפריט של login. אני לוחץ ובחלון הארשי מופיע לי שדות login של שם-משתמש וסיסמא. במיקרה והוכנס שם-משתמש וסיסמא נכונים ה-session הופך ל-1 ובמקרה של ADMINISTRATOR ל-2. הנה קטע הקוד: הבעיה היא שאפקט ה-onmouseover של javascript לא עובד. אני יעריך מאוד אם מישהו יוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה חוקים לעץ משפחתי. חוק של "זוג" הוא- אם יש להם ילדים משותפים, הבעיה היא: שכשאני שואלת married(a,X) אז הוא יחזיר לי X= b כמספר הילדים. איך אפשר לעצור את זה אחרי פעם אחת?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הדפי asp שהכנתי לאתר שלי לבגרות, העלתי לברינקסטר, והדפים לא עובדים אם מישהו יכול לעזור לי (זה די דחוף) ואפילו לתת הסבר קצת מה כל דבר עושה, המורה שלנו לא סיימה ללמד בכלל את ה asp ועוד מעט בגרות..... http://www.kfar.org.il/zofim/asp.rarזה הקישור לדפים http://www40.brinkster.com/tal7/enter_check.htmlוזה הקישור שהעלתי בברינקסטר (סיסמה: 1234) בבקשה שמישהו יעזור לי!!!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-