עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kudo,

שלום לכולם בפורום, ראשית כל, סליחה מראש אם אני בפורום הלא מתאים. אני מתכנת מתחיל ב phonegap, עם ידע בסיסי ב html, css, js. ומעוניין ליצור אפליקציה, שמתעדכנת באופן יומי/שבועי בתכני טקסט/וידאו/ואודיו. אך אינני יודע כיצד לגשת לתכנון אפליקציה כזאת... הכוונה שעם כתיבת הקוד עצמו אני אסתדר, אך אינני מרגיש שאני ניגש לבניית האפליקציה בצורה חכמה. זו לי הפעם הראשונה, שאני בונה אפליקציה שלא על בסיס אתר קיים..ומאוד חשוב לי לבנות אותה בצורה מסודרת, חכמה עם לראייה לטווח רחוק של תחזוקה נכונה. כך שאני מאד מתלבט.. האם אני צריך לרכוש שטח אחסון כלשהוא שעליו יישמרו קבצי הטקסט/וידאו/אודיו? האם כל שבוע אני אצטרך לעדכן את הקוד של האפליקציה…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. עשיתי תוכנית לקוח ושרת המתחברת למחשב באמצעות המחלקה ServerSocket.. תוכנית הלקוח מתחברת באמצעות פורט והאייפי של המחשב השרת. נוצר חיבור כאשר הלקוח והשרת נמצא באותה רשת הביתית שלי. ניסיתי את הלקוח במחשב שנמצא מחוץ לרשת אך הפעם לא עבד החיבור.. אולי אתם תוכלו לנסות לעזור לי עם זה הקוד של השרת: [size=0.7em]public static void main(String[] args) throws IOException {[/size] [size=0.7em] final int port = 2000;[/size] [size=0.7em] ServerSocket serverSocket = null;[/size] [size=0.7em] try {[/size] [size=0.7em] serverSocket = new ServerSocket(port);[/size] [size=0.7em] System.out.println("Listening on port " + port);[/size] [size=0.7em] } catch (IOException e) {[/siz…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by attiass,

enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mcalfi,

קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by eliom,

אפשר הסבר על הקוד הזה איך הוא מתבצע ומה הוא אומר.תודה . #include <stdio.h> int main() { int x, y; scanf("%d%d", &x, &y); if (x = y) printf("The 2 numbers are equal\n"); return 0; }

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dvirf1,

היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. החלטתי לראשונה לפרסם תוכנית שעשיתי. בשפת C#. מדובר בתוכנית נחמדה שנועדה בעיקרה, להקל על המשתמש להוריד ולהתקין את התוכנות הנחוצות למחשב [מי לא נצרך לזה אחרי פרמוט וכדו'..] + תוכנות שמתחילה היו לשימושי ושמתי אותם גם ברשימה שאולי יהיו לתועלת השאר. הנקודה העיקרית בתוכנית, זה הפשטות והקלות להוריד ולהתקין , אפילו כמה תוכנות בבת אחת. כמו כן, לתוכנית אפשרות להתעדכן אם אני מחליט להוסיף עוד תוכניות לרשימה. אז אין צורך בשום עדכון חיצוני רק בכפתור בתוכנה [שמוריד קובץ טקסט זמני], ואז הרשימה מעדכנת תוכניות חדשות לרשימה או גרסאות חדשות לתוכנה. אשמח לחוות דעת, הערות, הארות, כל דבר. יניב. צילום מסך של התוכנית: להורדה: הורדה+סיקור ב SorceForge : לינק הורדה ישירה : לינק

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, נגיד ויש לי תוכנה ב-C# או ב-JAVA, יש אפשרות לשים אותה בפלאפון? כלומר לשים אותה אוליי כמשחק או משהו (אני יודע שמשתמשים במשהו שנקרא JAR\JAD למשחקים) או אוליי לשים את התוכנה שאני בונה (c# או java ) באתר WAP ולגלוש דרכו בתוכנה? אם אף אחת מהאפשרויות,איך אני בונה תוכנה לפלאפון? תודה רבה רבה מראש ! ד"א זה מתוכנן לפלאפונים לא בעלי מערכת פתוחה (סימביאן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sharonp,

היי, בוקר טוב ! :-* אני צריך קצת עזרה בלהבין את הבעיה שמצורפת, כלומר איך להתחיל אותה ומאיזו זווית בדיוק לגשת.. קצת קשה לי להבין איך לכתוב את הקוד שיקלוט קלט כל כך ארוך וידע להפריד בין הפקודות השונות. אפשר עזרה ככה בגדול? תודה לעוזרים ויום נעים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by avive,

שבת שלום הביאו לנו את התרגיל הבא ואשמח לרעיון איך לכתוב אותו, תודה מראש סדרת פיבונאצ'י היא סדרת מספרים שבה כל איבר הוא סכום שני האיברים שקודמים לו. ערכו של האיבר ה-0 הוא 0 וערכו של האיבר הראשון הוא 1. סדרת פיבונאצ'י מתחילה כך: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 … כתבו תכנית המקבלת מיקום בסדרה ומחזירה את ערכו. דוגמה: עבור הקלט 7, הפלט יהיה 13. יש לוודא את תקינות הקלט. מיקום בסדרה לא יכול להיות מספר שלילי או שבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by moran14,

היי רציתי לדעת אם יש פורום מוכן חוקי שאפשר להשתמש בו, משהו פשוט, לא יותר מדי מסובך {הפורום בעברית} תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OBR,

אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מנסה להפעיל את הקומפיילר SDCC בעזרת notepad++ (רק בשביל לבדוק שאין טעויות בקוד), אך אני לא ממש מצליח. בnotepad++ יש את הפקודה run שבעצם מפעילה קובץ בדומה לStart -> Run. ניסתי לעשות משהו כזה: cmd /c SDCC &(FULL_CURRENT_PATH) & pause אך ניראה שבגלל שהשתמשתי בcmd הוא לא מבין ש&(FULL_CURRENT_PATH) הוא Environment Variable של notepad++ שאמור להכיל את הpath של הקובץ. למישהו יש פיתרון איך לגרום לSDCC לקמפל את הקובץ הנוככי שפתוח בnotepad++ דרך פקודת הrun בתוכנה ? ד"א, זה command line compiler כך שאני רוצה שהחלון ישאר לי פתוח שאוכל לראות איפה כל השגיאות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by erone,

delete plz

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shmulike,

אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bdoron,

יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים