תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
void main() { int constex; printf("Enter a value of fixed expenses\n"); _flushall; scanf("%d", &constex); if ( ) printf("Input error!\n");#include <stdio.h> השאלה שלי היא איך אני מוציא/מדפיס הודעת שגיאה כאשר הקלט של המשתמש הוא אותיות במקום מספרים? הדרישה היא שהקלט של constex יהיה רק ספרות. קו החשיבה שלי היה להוסיף משתנה כלשהו מסוג char נניח שאקרא לו ch ללא ערך מסויים, ולאמר ש if constex==ch printf "INPUT ERROR" זה לא עבד לי. אח"כ ניסיתי להגדיר את ch בצורה הבאה ch>='A' && ch<='z' ולאמר שאם constex=ch printf INPUT ERROR גם זה לא עבד. רעיון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, שדרגתי עכשיו לוונדוס 7, והייתה לי תוכנה בשפת פייטון שעבדה בXP, אבל עכשיו היא לא עובדת ב7. אני פותח את הקובץ, והוא מיד נסגר. הצלחתי לתפוס PS של מה שהוא כותב בנתיים. יש לזה סיבה שתוכנה לא תעבוד על ווינדוס מסוים? מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון הסלולרי שלי למחשב דרך USB פתחתי את הפורט ויצרתי CONNECTION אני רוצה לדעת מתי הטלפון מנותק ומתי הוא בשיחה אני יודע שיש פקודת AT COMMAND שמחזירה ערך מסוים שלפי זה ניתן לדעת מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב תוכנית שסורקת מהמשתמש את שמו והדפס את סכום ערכי האסקי של המחרוזת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מנשמע אנשים. יש לי רעיון לתוכנת ציור בפורמט שאני מאוד מאמין בו. מה שיגרום לתוכנה לבלוט בניגוד לשאר התוכנות זה לא כלי הציור שבה, שמן הסתם לא יוכלו להתחרות בתוכנות כמו PAINTER או PHOTOSHOP בגרסא שאנחנו ניצור, אלא דווקא הממשק. יותר מזה אני לא אגיד כאן. אם מישהו חושב שהוא מסוגל לעמוד באתגר הזה, ליצור תוכנת ציור שתעבוד כמו שצריך (אני לא חושב שחסרים רפרנסים לדברים דומים שאפשר לעבוד מהם), והוא יכול ליצור ממשק דמוי PICASA VIEWER, אשמח לחבור איתו ולהרים את הפרוייקט. אני אחראי לרעיון ולצד הגראפי. אני רק צריך מישהו שיוכל לבנות את המנוע של הכל. hakushinkan(a)gmail . com
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: נתונות 3 מחלקות B, A ו- C כאשר מחלקה B יורשת מהמחלקה A והמחלקה C יורשת מהמחלקה B. כמו כן נתון שלמחלקה A מוגדרת התכונה x . כל המחלקות נמצאות באותו פרויקט. האם יש גישה מתוך הקוד של המחלקה C לתכונה x של המחלקה ?A סמנו מה נכון מהמשפטים הבאים: א. מתוך המחלקה C אין גישה לתכונות של המחלקה A אפילו אם הם מוגדרות כ- protected מכיוון שמדובר בשתי רמות של ירושה ב. יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default ג. יש גישה לתכונה x של המחלקה A ע"י הפקודה super.super._x ד. יש גישה בכל מקרה מכיוון שהמחלקה C יורשת בעקיפין מהמחלקה A בעיקרון התשובה הנכונה היא ב' אבל רשום יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default אבל אין איזכור…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי , השתחררתי מהצבא לפני כשבועיים , הייתי במודיעין שדה 3 שנים לוחם/תצפיתן. חבר טוב שלי שעכשיו סיים קורס בפתוחה במבוא למדעי המחשב , אמר לי שאני יכול להתקבל בתור בודק תוכנה לאחר השחרור בחברות הייטק. כמובן אני בטוח שלא מדובר בבודק שיורד לפרטים הקטנים ביותר , אלא יותר כמו בודק האם פונקציות תקינות או לא... ההשכלה שלי כרגע היא תיכונית בה עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ובמדעי המחשב , ובגרות מלאה מן הסתם. יש סיכוי לקבלה בעבודה הקשורה במה שלמדתי ? אני כרגע בתהליכים לעבוד בתור מאבטח בחברת הייטק .. אבל עדיף כמובן להתשמש במה שלמדתי (אומנם לא התעסקתי בו כמעט 3 שנים בכלל) מאשר להיות סתם שומר בשג לעת עתה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי מערכת ישנה הכתובה ב asp.net 4.0. יש לי בה WebForm המכיל update panel ו Ajax Controls ToolKit ModalPopUpExtender. בדף הזה אני מבצע שליחת אימיילים למספר משתמשים בזה אחר זה באמצעות Task שאלתי היא כיצד אני יכול מתוך ה Task ו/או בסיומו לעדכן את ה ui כלומר את המשתמש ולתת לו התראות בדבר זה. Task sendMailTask = Task.Factory.StartNew((stateObj) => { // some code },2000); try { if (!sendMailTask.IsCanceled && !sendMailTask.IsFaulted) { StatusMessagesContainerModalDialog.Attributes["class"] = "modal-…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה מסד נתונם ומערכת שתכניס אליו נתונים. אני רוצה שיהיה לי תא שהערך שלו יהיה מיוחד.. כלומר לעשות איזה תא, לקרוא לו ID ולהגדיר לו שהוא יעלה ב1 כל פעם (אני משתמש ב SQL SERVER EXPRESS לצורך העניין) עד פה אין בעיה (האמת היא שבכלל אין בעיה אבל זאת שאלה יותר תאורטית) ]אני לא מכניס "הרבה" שורות והבנתי שהגודל המקסימלי של int ב SQL SERVER EXPRESS יכול להגיע ל 2147483647 אז אני לא אגיע לזה גם עוד 1000 שנים, אבל מה עושים כשעוברים את המספר הזה (לא אצלי כמובן.. אבל זה גרם לי לחשוב) איך מטפלים בזה? חשבתי לעשות תא ייחודי שיהיה לפי תאריך ושעה (datetime) ויש שם דיוק של אלפיות השניה אז זה כנראה יהיה מיוחד.. אבל מעניין אותי מה באמת עושים תוכניתנים (לא חובבים כמוני) איתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד פשוט HTML לשליחת טופס ישירות מעמוד HTML פשוט שיגיע לדואר שלי מבלי לפתוח את תוכנת הדואר המותקנת במחשב. הכי פשוט שיש רועי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על שפה חדשה לאנדרואיד בשם Kotlin איפה אפשר להתחיל לכתוב איתה ואיפה אפשר להריץ אותה? אני לומד כבר שנה תכנות בC# ואסמבלר (אני יודע שזה מיושן מאוד אבל אין מה לעשות)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה למשל לבנות ספר טלפונים איך אני עושה שישמרו כל מספרי הטלפונים שנרשמים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-