תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה? בתודה רבה מראש,נחום.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למדתי בעבר C ומעט אסמבלר אני מחפש ללמוד שפה חדשה על מנת להרחיב את הידע וגם מכיוון שיש לי לא מעט זמן פנוי. איזו שפה הכי כדאי לי ללמוד? אני רוצה שאותה שפה גם תהיה שימושית בשוק העבודה, וגם לא קשה יותר מידי ללמידה עצמית בהתחשב בזה שאין לי יותר מידי ניסיון קודם. אשמח להמלצות, ואם יש אתרים ומדריכים באינטרנט שיעזרו לי להתחיל זה רק יעזור! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון הסלולרי שלי למחשב דרך USB פתחתי את הפורט ויצרתי CONNECTION אני רוצה לדעת מתי הטלפון מנותק ומתי הוא בשיחה אני יודע שיש פקודת AT COMMAND שמחזירה ערך מסוים שלפי זה ניתן לדעת מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , השתחררתי מהצבא לפני כשבועיים , הייתי במודיעין שדה 3 שנים לוחם/תצפיתן. חבר טוב שלי שעכשיו סיים קורס בפתוחה במבוא למדעי המחשב , אמר לי שאני יכול להתקבל בתור בודק תוכנה לאחר השחרור בחברות הייטק. כמובן אני בטוח שלא מדובר בבודק שיורד לפרטים הקטנים ביותר , אלא יותר כמו בודק האם פונקציות תקינות או לא... ההשכלה שלי כרגע היא תיכונית בה עשיתי 5 יחידות מתמטיקה ובמדעי המחשב , ובגרות מלאה מן הסתם. יש סיכוי לקבלה בעבודה הקשורה במה שלמדתי ? אני כרגע בתהליכים לעבוד בתור מאבטח בחברת הייטק .. אבל עדיף כמובן להתשמש במה שלמדתי (אומנם לא התעסקתי בו כמעט 3 שנים בכלל) מאשר להיות סתם שומר בשג לעת עתה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: נתונות 3 מחלקות B, A ו- C כאשר מחלקה B יורשת מהמחלקה A והמחלקה C יורשת מהמחלקה B. כמו כן נתון שלמחלקה A מוגדרת התכונה x . כל המחלקות נמצאות באותו פרויקט. האם יש גישה מתוך הקוד של המחלקה C לתכונה x של המחלקה ?A סמנו מה נכון מהמשפטים הבאים: א. מתוך המחלקה C אין גישה לתכונות של המחלקה A אפילו אם הם מוגדרות כ- protected מכיוון שמדובר בשתי רמות של ירושה ב. יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default ג. יש גישה לתכונה x של המחלקה A ע"י הפקודה super.super._x ד. יש גישה בכל מקרה מכיוון שהמחלקה C יורשת בעקיפין מהמחלקה A בעיקרון התשובה הנכונה היא ב' אבל רשום יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default אבל אין איזכור…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על שפה חדשה לאנדרואיד בשם Kotlin איפה אפשר להתחיל לכתוב איתה ואיפה אפשר להריץ אותה? אני לומד כבר שנה תכנות בC# ואסמבלר (אני יודע שזה מיושן מאוד אבל אין מה לעשות)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב תוכנית שסורקת מהמשתמש את שמו והדפס את סכום ערכי האסקי של המחרוזת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתמשתי בקוד הבא ע"מ ליצור תיבת בחירה, הבעיה היא שאני לא מצליח לקשר לחיצה על אחת מהאופציות להעלאת עמוד מסויים. <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function go3(){ if (document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value != "none") { location = document.selecter3.select2.options[document.selecter3.select2.selectedIndex].value } } //--> </script> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- document.write('<form name="selecter3"><select name="select2" size=1 onchange="go3()">'); document.write('<option value=none>הנתיב הטכנולוגי'); documen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד פשוט HTML לשליחת טופס ישירות מעמוד HTML פשוט שיגיע לדואר שלי מבלי לפתוח את תוכנת הדואר המותקנת במחשב. הכי פשוט שיש רועי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה? מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא והלך לי, אני רוצה להציג ערך מתוך NUM בטבלה cunter של הSQL שלי (יש שם רק עמודה אחת בלבד ID=0, ככה שזה אמור להיות ממש פשוט) את התצוגה דווקא הצלחתי לעשות רק המקש לא עובד לי, אני רוצה שהכפתור שם יעשה לי +1 לערך המספרי של NUM. אני צריך את זה בfuntion jscript ... מה לא בסדר ?! <html><script> function update() { <?php mysqli_query($conn, "UPDATE counter SET num=5 WHERE id=0"); mysqli_close($conn);?> }</script><body> <?php$servername = "mysql.hostinger.co.uk";$username = "41232133_db";$password = "1231321356";$dbname = "12303123_db"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); $sql = "SELECT num FROM counter WHERE id…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-