עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by michaelsko,

שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שאלתי היא, כאשר אני עושה אתר בasp.net הוא נמצא בעצם בספרית הC:\inetpub\wwwroot ולכל קובץ יש קובץ cs שמחובר אליו , שזה לפי הבנתי קובץ הסי שארפ יושב על השרת... וכאשר אני רוצה להקים את האתר שהוא יהיה ברשת בצורה ממשית אני פשוט מעתיק את כל הספריה מוצא שרת IIS שם אותו שם ורק מסמן איזה קובץ אני רוצה כ home page וזהו יש לי אתר שעובד בצורה של קליינט סרבר ועכשיו בלימודים הכניסו לנו איך ליצור שרת, שאני צריך לעשות ליסטינר ולשים את מספר הפורט שלו מה ההבדל אני לא יודע? מה הקטע בניהם הרי גם זה שרת וגם השני הרי שיוזר מבקש הודעת get באתר asp.net זה אוטומטי יודע איפה השרת למה אני צריך לעשות שרת עם כל האובייקטים האלה אם אני לא בדיוק צריך אותם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avive,

שבת שלום הביאו לנו את התרגיל הבא ואשמח לרעיון איך לכתוב אותו, תודה מראש סדרת פיבונאצ'י היא סדרת מספרים שבה כל איבר הוא סכום שני האיברים שקודמים לו. ערכו של האיבר ה-0 הוא 0 וערכו של האיבר הראשון הוא 1. סדרת פיבונאצ'י מתחילה כך: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 … כתבו תכנית המקבלת מיקום בסדרה ומחזירה את ערכו. דוגמה: עבור הקלט 7, הפלט יהיה 13. יש לוודא את תקינות הקלט. מיקום בסדרה לא יכול להיות מספר שלילי או שבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eliom,

אפשר הסבר על הקוד הזה איך הוא מתבצע ומה הוא אומר.תודה . #include <stdio.h> int main() { int x, y; scanf("%d%d", &x, &y); if (x = y) printf("The 2 numbers are equal\n"); return 0; }

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nehmia,

אני יודע שזה בספרייה TIME.H ולא ידוע שום דבר יותר מזה.. אני רוצה את השעה בתוך משתנה int

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by falukky,

יש לי את השאלה הבאה: נתונות 3 מחלקות B, A ו- C כאשר מחלקה B יורשת מהמחלקה A והמחלקה C יורשת מהמחלקה B. כמו כן נתון שלמחלקה A מוגדרת התכונה x . כל המחלקות נמצאות באותו פרויקט. האם יש גישה מתוך הקוד של המחלקה C לתכונה x של המחלקה ?A סמנו מה נכון מהמשפטים הבאים: א. מתוך המחלקה C אין גישה לתכונות של המחלקה A אפילו אם הם מוגדרות כ- protected מכיוון שמדובר בשתי רמות של ירושה ב. יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default ג. יש גישה לתכונה x של המחלקה A ע"י הפקודה super.super._x ד. יש גישה בכל מקרה מכיוון שהמחלקה C יורשת בעקיפין מהמחלקה A בעיקרון התשובה הנכונה היא ב' אבל רשום יש גישה רק בתנאי שהתכונה x במחלקה A מוגדרת כ- protected או default אבל אין איזכור…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …

12. Started by yokai,

האם ניתן להעביר משתנים ל view וכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלה אם לא, מה הדרך המומלצת יש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצרים וכול מוצר שיך לחנות אחרת. אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על view שאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטע כולל עדכונים והוספה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשב שלי את APACHE ושרת MYSQL בשביל לעבוד על פיתוח האתר שלי. וכדי להתחבר לmysql אני משתמש שה- host שווה ל-localhost והמשתמש הוא root אבל בשרת אחסון הנתונים שונים אז מה שניסיתי לעשות זה פתחתי קובץ בשם constant.php ובו כתבתי <?PHP define("MYSQL_HOST", "localhost"); define("MYSQL_USER", "root"); define("MYSQL_PASS", "pepper123"); define("MYSQL_DB", "dbdb"); ?> ואז פתחתי קובץ index.php שבו כתוב- <?php # call constants.php for database connection details require'constants.php'; //Make a MySQL Connection mysql_connect("MYSQL_HOST", "MYSQL_USER", "MYSQL_PASS") or die(mysql_error()); mysql_select_db("MYSQL_DB") or die(mysql_error());…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by matteo,

#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by TecNodRom,

אהלן, יש לי מחלקה שיש בה מערך דינאמי של int(אסור צ'אר) מה שאומר שהיא צריכה לקבל גם גודל. השאלה שלי, אם בתוכנית הראשית עלי לקבל מספר חשבון ואז לשלוח אותו למחלקה כדי שתעדכן את הגודל ותעתיק את המספר חשבון למשתנה הפרטי שבמחלקה כיצד ניתן לעשות זאת? והרי זה לא מחרוזת תווים וצריך לקלוט מספר-מספר. (מה שלא הגיוני כי יש המון נתונים מספריים שצריך לקלוט וכולם צריכים להיות דינאמיים במחלקה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Get-Process,

היי אני תמיד משתמש בreturn אבל אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של המשפטים הבאים: return -1 return 1 return 0 איזה סוג ביטוי זה ? ומהו מבצע ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by erone,

delete plz

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by VanGogh,

שלום ליושבי הפורום. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לפתור קושיא, ואשמח לקבל את עזרתכם. הרי היא לפניכם: A 5-digit positive integer is entered through the keyboard. using recursion, write a function to calculate sum of digits of the 5-digit number: והרי הפונקציה שכתבתי: int DigitSum(int x) { int digit=0; if (x>0) { digit+=x%10; /* צבירה של ספרת האחדות */ DigitSum(x/10); /* רקורסיה לאחר שספרת האחדות קוצצה */ } else { return(digit); } } הרקורסיה עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שכל אימת שהפונקציה מזמנת את עצמה, היא מאפסת את digit, וכך לא מתבצעת צבירה של סכום הספרות. מאידך, אינני יכול לוותר על איפוס של digit... איך אפשר להתגבר על זה, או לכתוב את זה בדרך אחרת? תודה רבה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. מישהו יכול לתת לי קוד ב HTML או JAVA שניתן לגלות IP אני רוצה שיכנסו לדף מסוים וכל אחד יראה את ה IP שלו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by meshorer,

הי, יש לי מערכת ישנה הכתובה ב asp.net 4.0. יש לי בה WebForm המכיל update panel ו Ajax Controls ToolKit ModalPopUpExtender. בדף הזה אני מבצע שליחת אימיילים למספר משתמשים בזה אחר זה באמצעות Task שאלתי היא כיצד אני יכול מתוך ה Task ו/או בסיומו לעדכן את ה ui כלומר את המשתמש ולתת לו התראות בדבר זה. Task sendMailTask = Task.Factory.StartNew((stateObj) => { // some code },2000); try { if (!sendMailTask.IsCanceled && !sendMailTask.IsFaulted) { StatusMessagesContainerModalDialog.Attributes["class"] = "modal-…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by OBR,

אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים