עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by FPSbanana,

אני מחפש TC++ להורדה לא מצאתי בגוגל ואני יכול להתקין את זה על הנייד שלי?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by 00000,

למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by omri_ro,

קניתי ספר בשביל להתחיל ללמוד VB6 אבל משום מה אין שום תירגול בספר אלא רק תרגילי הדוגמא שעל הדיסקט המצורף, יש איזה ספר תרגול למתחילים שאתם יכולים להמליץ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by bm1125,

הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by hakimon1,

לום לכולם אני מחפש מערכת של oscommerce-2.2 מתורגמת לעברית אם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד או שיכול לעזור לתרגם.. ושאלה נוספת האם המערכת של PHPNUKE יש לה יכולות להוות אתר מכירות עם קטלוג וממשק של מכירות והכל? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, בהמשך לשאלות הקודמות שלי: הקוד נראה כך: MailMessage m = new MailMessage(); m.From = this.TextBox1.Text; m.To = "zahiz07@gmail.com"; m.Subject = "Mail From Fashion"; m.Body = this.TextBox2.Text; m.Priority = MailPriority.Normal; if (this.TextBox1.Text != "") { SmtpMail.SmtpServer = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Send(m); this.Panel1.Visible = true; this.Panel2.Visible = false; } else { this.Panel1.Visible = false; this.Panel2.Visible = true; } ההערה שאני מקבל היא זו: At least one of the From or Sender fields is required, and neither was found. אבל יש שולח.. ניסיתי גם לשנות ל "LocaHost" …

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by E-R-P,

הבעיה היא כך: נתונות n נקודות (x,y). צריך למצוא תת קבצוה מקסימלאית של נקודות שהמרחק בין הנקודות הוא לכל היותר d בשרשרת. הכוונה בשרשרת: שהמרחק בין x1 ל x2 הוא לכל היותר d. המרחק בין x2 ל x3 הוא לכל היותר d המרחק בין x3 ל x4 הוא לכל היותר d. וכולה. אך לא חייב שהמרחק בין כל שתי נקודות הוא לכל היותר d. יכול להיות שבמקרה הנ"ל המרחק בין x1 ל x3 הוא יותר מ d. דבר נוסף הסימון x1,x2 וכולה, יכול להיות על כל נקודה. זה לא אומר ש x1 הוגדר מראש להיות x1. סימנתי זאת רק לגבי הנוחות. ואין חשיבות לסדר של x1,x2 וכולה. אני צריך אלגוריתם כמה שיותר יעיל מבחינת זמן ריצה וזיכרון. אך אם יש פיתרון שיעיל יותר מבחינת זמן ריצה ולוקח יותר זיכרון זה גם בסדר העיקר שיהיה יעיל משמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mwalker03,

יש לי סטרינג מוצפן אבל אני לא יודע מהי שיטת ההצפנה, יש דרך לדעת ע"פ הסטרינג לדעת מהי שיטת ההצפנה ?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. התמונה: הבעיה: תודה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום לכולם, ראשית אני רוצה לציין שאכן ערכתי חיפוש בפורום - אך מה שהמליצו עליו כבר לא מיוצר ולא נמכר יותר. אשמח להמלצה על ספר שאכן ניתן לרכישה ללימוד עצמי של C++ למתחילים ובעברית (הכרחי) אני תלמיד יב' , לומד 5 יח' מדעי המחשב, אנחנו לומדים java ואני רוצה ללמוד בעצמי C++ . אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 13k צפיות
  12. שלום. אני עובד בשביל ארגון ללא מטרת רווח, והיום עלתה השאלה בעקבות טבלה שקיבלנו ובה מיילים של 50,000 בעלי עניין. איך שולחים מייל ל 50,000 איש? אשמח אם מישהו יוכל לייעץ בעניין הזה, כי אני ממש לא מכיר דרך לעשות כזה דבר (חבר אמר לי שאפשר דרך Constant Contacts, אבל ביקש שאבדוק אם זה לא יחשב כ SPAM). המון תודה חשוב לציין - מדובר באנשים שנתנו את המייל מרצונם, ומצפים לקבל מייל מאיתנו. אני מציין זאת כדי שיהיה ברור - החברה שאני עובד בה איננה ספאמרית! אני מציין זאת כי לאחר שקראתי את ההודעה, זה יכול להיקרא כאילו אני מבקש עזרה בשליחת ספאם. אבל זה ממש לא המקרה. אז תודה.

13. Started by shmulike,

אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום. באתר שלי יש עמוד של צור קשר. כלומר יש שדות שצריך למלא ולשלוח והמייל נשלח אלי. הבעיה היא ששמתי לב, שלפעמים מגיעים אלי טפסים מוזרים מבוטים, ולכן אני רוצה להוסיף קוד אימות לפני שליחת המכתב. איך אני מוסיף קוד אימות לאתר(האתר ב html). האם יש קוד אימות בנוי(מוכן) שאפשר לשלב כבר באתר? אני מעונין באימות טוב שלא יגיעו אלי עוד טפסים מבוטים. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש לקנות ספר\מצגת שמסבירה VHDL מתקדם, ולא מהתחלה (חשוב שיהיה בעברית- יש לי מצגות באנגלית) שמעתי על הספר של אייל חברבר, אבל אינני יודע איכן אני יכול לקנות אותו (צריך חנות פיזית) תודה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by ביצה,

אהלן! בחרתי במגמת אלקטרוניקה במקום מחשבים משמע אני ילמד שפת תכנות C ולא JAVA. השאלה, היא האם היום שפת C שימושית יותר או פחות, או אותו דבר כמו שפת JAVA. עוד שאלה: שווה להשיקע בללמוד שפת C? או שזה חרטה כי יש שפות אחרות כמו JAVA שיותר שימושיות וכדאי להשקיע בהם יותר. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. זה משאיר לי את fixed קבוע משייט על המסך שאני גולל, אבל ב IE זה לא עובד, הבנתי שאין שם fixed יש דרך אחרת לקבל את האפקט עם CSS תודה <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- #aa { width: 600px; margin-right: auto; margin-left: auto; border: medium solid #000000; } #inside { background-color: #996600; position: fixed; width: 600px; } --> &l…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by DanielHatuka,

מודלים חישוביים, מישהו יודע למה צריך את הנושא הזה?ומה עושים בו? התחילו ללמד בכיתה ואני לא מבין כלום... בבקשה מי שיודע לענות לפחות על אחד שאולי אני יבין: כתוב לשפה מעל לא"ב (a,b) שמקבלת את כל המילים ש: 1. מכילות את הרצף abaaba 2. מתחילות באות אחת ומסתיימות בשניה (למשל מתחילות ב-a ומסתיימות ב-b) 3. האות הראשונה נמצאת לפחות פעמיים במילה 4. מכילות מספר אותיות שמתחלק ב-3 בלי שארית (גם 0 עונה על הכלל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. באתר שבניתי לנייד, השורה התחתונה לא מקובעת לתחתית המסך: http://mob.eliezer-movers.co.il/ בניגוד לאתר הזה, שהשורות למעלה ולמטה מקובעות: http://galcomm.mobi/or-media.aspx האם אפשר ב html5 לקבע את השורות למעלה וגם למטה? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by OmerS,

אני רוצה לעשות משחק סנייק לדוס.. הכל די מתוכנן לי בראש חוץ מזה שאני צריך לעשות מין לולאה שתאפשר לתוכנית גם לבדוק כל הזמן אם לחצו על מקש חדש (כדי לשנות את הכיוון של הנחש) וגם באותו זמן להמשיך להזיז את הנחש ללא הפסקה... איך אני עושה את זה? בתודה מראש, עומר..

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. שלום לכולם חוץ מ-אקליפס, אתם מכירים תוכנה לעריכת PHP שבו אני יכול להקליד אותיות בעברית? התוכנה הנוכחית שלי לא מרשה זאת, כשאני כותב "ברוך הבא לאתר" זה עושה לי ככה: ???? ??? ???? אם שאלה זו כבר נענתה אתם יכולים להפנות אותי לTHREAD הזה? כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by א,

אני מנסה לכתוב קוד שיקבל מחרוזת, ותו כלשהו. כאשר מה שיודפס זאת תת-המחרוזת שמתחילה באותו תו (מהמופע הראשון שלו במחרוזת). צריך להקצות מקום לאותה תת מחרוזת ואז להדפיס אותה. עוד דבר - אסור להשתמש בפונקציות ספריה מוכנות בשביל מחרוזות. משום מה זה דוחף לי את התו \n (שורה חדשה) בפנים, כך שנאלצתי לשים במיוחד תנאי בשביל זה. רק אני לא מבין למה זה קורה. זה הקוד: http://pastebin.com/cRj92XmW

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ashafir,

אני לומד מבוא למדעי המחשב ואני צריך עזרה בפתרון התרגיל הבא: התרגיל הוא מפרק מצביעים ואנחנו עובדים בשפת C\C++ שאלה 6 . כתבו תוכנית הקולטת סדרה של מספרים שלמים חיוביים מן הקלט, הסדרה מסתיימת במספר -1 על התוכנית להדפיס את ערכי כל המספרים שמופיעים בסדרה 3 פעמים או יותר, ואת האינדקסים שלהם. לדוגמא, עבור הקלט: 23422524342-1 התוכנית תדפיס כפלט: 2: 0,3,4,6,10 4: 2,7,9 הנחיות: 1. על התוכנית לרוץ ביעילות .nlog(n) 2. חלקו את התוכנית לפונקציות עזר, והקפידו על כללי תכנות נכון. צריך עזרה בבקשה בדרך פתרון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by elixvx,

באיזה סדר המחשב בודק תנאי כאשר יש "וגם"? מיממין לשמאל או משמאל לימין? לדוגמא אם אני רוצה לבדוק שמחסנית כלשהי לא ריקה וגם לא מופיע בה תו מסוים. האם אני יכול לכתוב את התנאי כך שלא יקרה מצב שהוא יקרא את התו לפני שהוא יבדוק אם המחסנית לא ריקה?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.