תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
משום מה רק האוברלואד הזה לא עובד לי, למה? friend ostream& MYCLASS::operator<<(ostream& out, const MYCLASS& a) const; ועשיתי INCLUDE לIOSTREAM תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ שיהיה בסגנון bat או כל אלטרנטיבה אחרת המטרה שלו היא להוריד למחשב קובץ שנמצא על שרת שלי (לדו: http://84.154.454.54) ע"מ להתחבר לשרת יש צורך להקיש שם משתמש וסיסמא רגילים (ברגע ששמים את הכתובת הוא מבקש אותם) השרת הוא IIS6 . בתוכו נמצא קובץ פשוט לדו : אם לחצתי על הקובץ (לדו bat) הוא יוריד לי את הקובץ על השרת למיקום ידוע מראש . תוחדה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חסר לי כנראה ה-GCC COMPILER ל- ECLIPSE שרץ לי תחת WIN XP. איך הגעתי למסקנה ? כאשר אני כותב תוכנית ושם נניח אפילו את ה- include-ים בהתחלה, אני מקבל error כי הם לא מוכלים בפרוייקט. פעם שעברה שהיתה לי הבעיה הזו אני הוספתי את ה-GCC רק שאני לא זוכר איך ואולי בכלל יש דרך אחרת לעשות זאת... אשמח לעזרה.. תודה !!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה. אני בכיתה יב' עובד על פרויקט הגמר ב visual basic. עכשיו אני עושה מערכת הזמנות שמבוססת על מערכת קיימת לכן הכל נמצא כבר בראש רק מוכן להיכתב. יש איזה פקד במערכת בעבודה שמשמש לרשימת המוצרים בהזמנה. הפקד הזה מזכיר בצורה מסויימת את ה List View, אבל לא מצאתי ב listview אופציה שאני יכול לדוגמא לכתוב לבד משהו בשורה, או סתם להוסיף שורה באמצע כמו שאפשר במערכת. צילמתי עם הפלאפון איך נראה הפקד: עכשיו סתכלו בפרטי הזמנה. איפה שרשום קוד מבצע אני יכול לכתוב מה שבא לי, ולדוגמא אם אני רוצה להוסיף עוד שורה אני עושה קומבינציית מקשים Ctrl + מקש חץ למטה וזה פותח עוד שורה ככה יש לי אופציה להקליד עוד פריט בהזמנה. ה list view לא מאפשר לי דברים כאלה. חוץ מזה שבצורה מאוד מעצבנת ג…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לפתח אתר די מתקדם. אני רוצה שיכלול מנוע חיפוש מותאם אישית ( שאני אבנה) פורומים ממשק ניהול תוכן תבניות אני כבר יודע HTML וPHP עם MYSQL ברמה בסיסית מה עוד נדרש לי? איזה ספר ו\או אתר כדאי לי ללמוד ממנו? (רצוי ספר) חוץ מזה יש לי עוד מספר שאלות: מה ההבדל בין קידוד WINDOWS -1255 ו- UTF8 ומה יותר כדאי? מה זה וורדפרס? תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עושה 10 יחידות מדעי המחשב ול5 היחידות השניות אנחנו בונים משחק/תוכנה תלת מימדי/ת בC#, אני בונה קוביה הונגרית ויש לי בעיה אם אני מסובב פאה רוחבית ואחר כך פאה אנכית אז הקוביה המשותפת לשני הפאות מסתובבת בנוסף לשני הצירים האלו גם בציר Z. בחלק מהעמודים יש מתודות או חלקי קוד לא בשימוש/בהערות זה דברים שהיה לי צורך בהם ועכשיו כבר אין לי וסביר להניח שיהיה בהמשך אז אפשר להתעלם מזה. קישור להורדה:http://www.filefront.com/17428606/Pr...hDirection.rar תודה מראש לעונים .
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אני לומד כעת בכיתה י"ג ואנחנו צריכים לעשות פרויקט בC# אני לא רוצה לעשות פרויקט רגיל שמו 4 בשורה או דמקה אני רוצה לשלב קצת גרפיקה עם XNA חשוב שהפרויקט יהיה עםאלגוריתם שמחשב ישחק כנד המשתמש תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאן טופס ג'אווה סקריפט שאני רוצה שהלקוחות שלי ימלאו את שדות החובה ולקבל למייל בעת לחיצה על שליחה אני מקבל 404....איפה צריך לתקן? <form method="get" action="mailto:shairubin@gamer.org.il" onsubmit="return FormAproval()" > <!--Personal info--> <div id="personalInfo"> <ul> <li><span style="color:#FF0000">*</span>שם :</li> <li> טלפון :</li> <li><span style="color:#FF0000">*</span>אי-מייל :</li> </ul> </div> <div id="inputPersonalInfo"> <ul> <li><input type="text" name="user" id="user" value="" onblur="UserValidat…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש בתחום למדתי בנתיים html ו css כדי לבנות אתר מידע כשאת החיפוש עושים בשאלה חופשית כמו באתר של אגד http://www.egged.co.il/ זה שרושמים שאלה חופשית והחיפוש מזהה מילים ומילים נרדפות בצירופים שונים. לדוגמא לכל תשובה במאגר מידע אני יכול להגדיר איזה שילובים של מילים ומילים נרדפות יובילו לתשובה השאלה איזה שפות ללמוד בשביל אתר כזה ואיך נקראת מערכת חיפוש כזאת בשביל ללמוד עליה עוד? אם בעתיד ארצה להכניס פרסומות AdSense לאתר שיושב על אחסון חינמי של AWARDSPACE.COM זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תוכנת צד שרת שתאפשר לי להקים אתר מכירות באינטרנט בצורה הטובה ביותר, אתר שיכלול פרטים רבים למכירה שאני יוכל לשנות בכל רגע נתון, משתמשים,כרטיסי אשראי וכמו כן הגנות אבטחה תואמות לאתר שכזה... השאלה שלי היא איזו שפה PHP/ASP היא עדיפה מניסיונכם לבניית אתר שכזה? וכמו כן מה נותן יותר אפשרויות אבטחה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצביע למערך של מבנה מסויים שיצרתי. איך אני מעביר את הייחוס של המצביע למערך למחלקה אחרת. הרי המחלקה האחרת לא מכירה את המבנה הנ"ל. עזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב.net יש קונפיגורצייה לכל תוכנה שיושבת קובץ XML. האם יש תוכנה (רצוי קוד פתוח) שיודעת להציג את הקונפיגורצייה למשתמש בצורה נוחה עם GUI (במטרה לחסוך לעצמי לכתוב אחת)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התחלתי קצת ללמוד תיכנות בזמן האחרון בגלל זמן פנוי התחלתי עם CS ואז עברתי ל VB בגלל המלצה של חבר האם יש הבדל מהותי בניהם ? במסגרת VS2010 האם אני יכול להגיד שאם אני יודע VB מצויין אני יכול להתסדר יפה עם CS ? לפי מה שהבנתי מהחבר שאין הבדל שניהם מפורשים בתצורה CS למחשב ה VB נראה לי יותר מאורגן ומובן לקורא בגלל זה בחרתי ללמוד אותו
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו, אני מנסה לשרשר שני אובייקטים אבל הבעיה שהוא כותב שאי אפשר לעשות את זה. הינה הקוד שאני רוצה לעשות: lblResult.Content=lblResult.Content+btn1.Content; אני רוצה לחבר ל Label בשם lblResult אני ה Content של הכפתור btn1. הבעיה שהוא כותב לי שאי אפשר לחבר שני אובייקטים. איך אני משרשר את שניהם?
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום: אני רוצה ללמוד C ולשם כך הורדתי תוכנה שנקראת DEV -C++ והשאלתי ספר מהספריה "המדריך השלם לשפת C " אבל בשום מקום לא רשום איפה אני כותב פיזית את שורות הקוד ואיך אני מריץ את התכנית הלכה למעשה. מצורפת תמונה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי באמזון את הספרים הנ"ל: http://www.amazon.com/Learning-MySQL-JavaScript-Step---Step/dp/0596157134/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-2 http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Dynamic-Web-Sites/dp/032152599X/ref=cm_cr_pr_product_top http://www.amazon.com/PHP-MySQL-Web-Development-4th/dp/0672329166/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293278850&sr=8-1 אשמח לקבל הצעות נוספות
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני צריך לבצע שליפה מה-DB של בערך +100 רשומות רנדומליות מה-DB. אני לא מומחה גדול ל- SQL אבל אני יודע שהשאילתא שהיום אני מבצע היא לא הכי יעילה. SELECT * FROM TABLE ORDER BY RAND() LIMIT 200 בנתיים זה עובד סבבה כי אין לי הרבה רשומות (20), אבל הטבלה אמורה לגדול לכמה אלפים טובים לפחות. בטבלה יש עמודה של IDs שהיא AUTO_INCREMENT והיא Primary Key. לפי מה שאני מבין יש לי 2 אופציות. 1. לבצע שאילתא יעילה יותר - אולי תוכלו להפנות אותי לאחת כזו. ראיתי פה כמה http://akinas.com/pages/en/blog/mysql_random_row/ אבל הם כל פעם שולפים רשומה אחת, וכשניסיתי להגדיל את הטווח זה לא החזיר לי מספר קבוע של ערכים. 2. לבצע שליפה כדי לברר את מספר הרשומות הקיימות. ב-PHP לחולל 100+ מספרים רנדומלים …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בקורס במבנה מחשב לנטרל פצצה בינארית. כלומר אנחנו מקבלים קובץ הרצה, עושים לו objdump ומסתכלים על הקוד אסמבלי שמתקבל במטרה לעבור את כל השלבים בלי שתיקרא הפונקציה explode_bomb. הדרך שמשתמשים בה היא debugging בעזרת gdb. עברתי 5 מתוך 6 שלבים ונתקעתי פה: 08048bf7 <phase_6>: 8048bf7: 55 push %ebp 8048bf8: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048bfa: 57 push %edi 8048bfb: 56 push %esi 8048bfc: 53 push %ebx 8048bfd: 83 ec 3c sub $0x3c,%esp 8048c00: 8d 45 dc lea 0xffffffdc(%ebp),%eax 8048c03: 89 44 24 04 mov %eax,0x4(%esp) 8048c07: 8b 45 08 mov 0x8(%ebp),%eax 8048c0a: 89 04 24 mo…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני בונה מערכת שבה אני מציג פרטים מתוך ה Mysql ואני רוצה לחלק את זה לעמודים שלא יציג לי הכל בדף אחד הבעיה היא שאני מציג את זה כרגע בצורה הזאת: 5 4 3 2 1 ואפשר לעבור לכל דף בלחיצה על העמוד הבעיה היא שאני רוצה שזה יציג לי את זה בצורה כזאת http://up351.siz. co.il/up2/g3mcvjlwnqzd.jpg תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תיקיה עם מספר קבצים שאחד מהם זה XML ועוד תיקיה עם תמונות . עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לעלות את הקובץ לאתר שלי והוא לא קורא אותם אבל קובץ SWF הוא כן יכול לקרוא. מה אני אמור לעשות שהוא יוכל לקורא אותם האים יש דרך להמיר אותם לSWF או דרך אחרת. תודה מראוש קובי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-