תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כתבתי תוכנית בשפת C: typedef struct{ long id; char name[20]; double price; }product; void main() { product a[3]; int i; for(i=0;i<3;i++){ printf("enter product code: "); scanf("%ld",&a[i].id); printf("enter product name: "); flushall(); gets(a[i].name); printf("enter product price: "); scanf("%lf",&a[i].price); } for(i=0;i<3;i++){ printf("product code: %ld\n",&a[i].id); printf("product name: %s\n",a[i].name); printf("product price: %lf\n\n",&a[i].price); } }#include <stdio.h> אחרי שאני מריץ אותה אני מתחיל להזין product code ו- product name וכאשר אני מזין product price ולוחץ אנטר מופיע לי הודעת שגיאה: runtime …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם כמה לינקים, אבל אני לא רוצה שהכתובת המלאה תופיע בהודעה. למשל, אני רוצה שמילה מסויימת תהיה בעצם קישור לאתר אינטרנט שאני אגדיר. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד HTML מספר של הוד עמי ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה. עכשיו שמתי לב שבמקום עברית, הדפדפן מציג כל מיני סימנים מוזרים, וזאת גם לאחר ששיניתי בדפדפן את הקידוד לעברית (windows-1255) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערך של אוביקטים מטיפוס X ו Y שהם היורשים של טיפוס Z האם אני יכול להגידר מערך מטיפוס Z ולהכניס לתוכו את האוביקטים מטיפוס X ו Y כמו בJAVA?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כותב קובץ .bat קטן , שכל מה שעליו לעשות הוא יצירת תיקייה חדשה בכל פעם שמפעילים אותו. מה שעשיתי הוא להכניס mkdir foldername מה שאני צריך הוא לתת פקודה שבכל פעם שמפעילים את הקובץ , אם כבר קיים תיקייה בעל אותו שם אז שהוא יוצר תיקייה חדשה עם שם ממוספר. זאת אומרת בפעם הראשונה שם התיקייה החדשה יהיה foldername בפעם שנייה foldername2 בפעם שלישית foldername3 וכן הלאה. תודה מני
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להבין את מבנה הזיכרון, ההצבעות והפלט אך ללא הצלחה. מישהו יוכל לעזור לי להסביר מה הקשר בין התכנית לפלט שלה? char *k[] = {"HOUSE", "FOR", "SHARE", "DEBUG"}; char **kk[] = {k+3, k+2, k+1, k}; char ***kkk=kk; int main() { printf("%s\n", **++kkk); printf("%s\n", *--*++kkk+3); printf("%s\n", *kkk[-2]+3); printf("%s\n", kkk[-1][-1]+1); return 0; } /*********** OUTPUT: SHARE SE UG OR **********/ פלט מהתכנית הזאת?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! כיום אני משתמש ברשת אחסון BlueHost אני משלם כ 89$ לשנה הכולל UNLIMTED דומיינים +דאבדומיינם+מייליים+תעבורה רשת ועוד... ממשק ניהול CPANEL עם התקנות של WORDPRESS, PRESTASHOP,MAGENTO ועוד רבים אחרים. אחד מהחסרונות של השרת הזה הוא זמן תגובה/טעינה איטי (של האתר) לגולשים שבאים מהארץ. (וגם אין סיומת של CO.IL) ועוד... לכן רציתי לשאול מה חברת השרתים שמומלצת בארץ שלנו או בעולם כך שזמן טעינת הדף יהיה מהיר (במיוחד ללקוחות מהארץ) ? אשמח לשמעו כמה אפשרויות והמלצות.. בתודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציות שמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודה אני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץ functions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציות לאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציה ממקום אחד לאחר. האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק מתחיל בג'אווה ואני לא מצליח לקרוא ל class ב main . מישהו יכול לעזור ? הקלאס שלי הוא זה(מתכוון בעיקר ל primes, הקלאס הראשון-isPrime גם פה בגלל שאולי צריך אותו כדי לקבל את השני...) public static boolean isPrime(int num) { boolean ans=true; if (num==1) ans=false; for (int i=2; i<=Math.sqrt(num) & ans; i=i+1) { if (num%i==0) ans=false; } return ans; } public static int[]primes(int min,int max { int min1=min; int j=0; while (min<max){ if (isPrime(min)) { j=j+1; min=min+1; } else min=min+1; } int[]arr = new int[j]; int i=0; while (i<arr.length){ if (isPrime(min…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת C בקומפיילר של בורלנד ורציתי לדעת את הפקודות של פתיחת קובץ חיצוני שנמצא נגיד באותה תיקיה של הקובץ EXE של התוכנית שלי ונגיד להציג דברים שכתובים שם או לאתחל משתנים לפי נותנים שיש בקובץ וגם איך לכתוב לתוכו... תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תוכניתנים יקרים! יש לי בעיה בשימוש ב-WebService ב-C# (הסביבה היא Visual Studio 2005). ה-WebService רץ על שרת IIS נפרד. בפרויקט של ה-WebService על השרת, בקובץ Reference.cs שמכיל את כל ה-Referenceים ל-Classים שה-WebService מייחצן, כל ה-Data Members בכל ה-Classים מוגדרים כ-public. לעומת זאת, בפרויקט על מחשב אחר שבו יש Web Reference ל-WebService הזה, בקובץ Reference.cs אותם Members הפכו משום מה ל-private ונוספו properties שהם public לאותם ה-members. איך אפשר לבטל את השינוי, כך ש-Web Reference לא ייחצן לי את ה-Data Members באמצעות properties אלא ישאיר אותם כ-public ויתן לי גישה ישירה אליהם? האם ההגדרה הזאת היא בפרויקט שמכיל את ה-WebReference או בפרויקט של ה-WebService עצ…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי היום פורום PHPBB והוא עובד מצויין חוץ ממשהוא קטן!!! כאשר רוצים להרשם צריך להכניס שם משתמש סיסמה ודואר אלקרוני וכאשר אני לוחץ שלח פתאום צצה לי ההודעה הזאת! Failed sending email ועשיתי הכול התקנתי את PHP ואת MySql איזה 10 פעם וכלום לא עזר!!! מה לעשות????
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני סטודנט במכללה וצריך לעשות פרוייקט (לא רציני, משהו ברמה של 5 דפים) על פרוטוקול תקשורת כלשהו בכל השכבות למיניהן. צריך בפרוייקט לבצע מדידות ולראות את ההבדלים בין מקרה א' כלשהו למקרה ב' (סתם דוגמא - לבדוק את מהירות טעינת דפי אינטרנט עם ובלי Cache). אשמח מאוד לרעיונות, תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני בונה מערכת שבה אני מציג פרטים מתוך ה Mysql ואני רוצה לחלק את זה לעמודים שלא יציג לי הכל בדף אחד הבעיה היא שאני מציג את זה כרגע בצורה הזאת: 5 4 3 2 1 ואפשר לעבור לכל דף בלחיצה על העמוד הבעיה היא שאני רוצה שזה יציג לי את זה בצורה כזאת http://up351.siz. co.il/up2/g3mcvjlwnqzd.jpg תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פרויקט של ניהול מסד נתונים. ואני רוצה לנהל את הנתונים בעזרת מודול 3 השכבות אני מסתבכת: שיכבת הDL בשיכבת הBL הגדרתי >> using dl ובשיכבת הgui הגדרתי >> using bl קודם כל הוא מסמן לי את שורות הusing בקו תחתי אדום - כלא תקין.. כביכול לא מזהה את זה.. יש לי הודעה שהוא לא מוצא את type של הnamespace - משו כזה.. מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה אני בונה תוכנה ב.net אשר עוסקת סביב אובייקט עץ שאני יצרתי, כרגע במהלך הפיתוח האובייקט סה"כ שוקל מספר kb בודדים אך בתיאוריה הוא עלול להתנפח מאוד ולהגיע לגדלים של מאות מגה ואולי אפילו גיגות. מה שמן הסתם מיד מקפיץ את הפחד מ"Out.Of.Memory" באופן עקרוני אני אמור לכתוב לאובייקט באופן קבוע ובמקביל גם לקרוא ממנו. לכן במקום להשתמש בbinary serialize הפשוט שאני משתמש בו כרגע חשבתי על לממש כמו xmlReader\Writer בעצמי לעץ שלי (בעיקר כי מבחינה לוגית זה נשמע מתאים, מעץ בניגוד להרבה אובייקט אחרים אפשר להפיק נתונים ולהשתמש בו מבלי לקרוא את כולו). רק שאין לי שמץ איך עושים את זה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה מראש תומר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני יומיים ומאז תוכנת הסי שלי שהיא Borlandc אינה נפתחת יותר. היא כותבת לי את ההודעה הבאה: 16 bit MS-DOS Subsystem c:\tc\boralndc\bin\bc.exe c:\windows\System32\autoexec.nt. The system is not suitable for running MS-Dos and Microsoft windows applications. Choose 'close' to terminate the application. מישהו יכול להגיד לי בבקשה מזה ההודעה הזו? ואיך אני פותר אותה? שני לחצנים שמופעים לי זה לסגור ואיגנור ושניהם לא עוזרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך דו-מימדי / טבלה אני לא יודע בדיוק איך לבנות את זה לכן אני לא יודע אם זה מערך או טבלה בדיוק כמו באתר הזה: http://www.onemilliondollarpage.com/ אני רוצה שיהיה רקע של תמונה מסויימת באתר בדיוק כמו באתר הנ"ל, ואין לי מושג את האמת איך לחלק את הטבלה לגודל כזה, שיהיה בה רקע, ויראו את ה-border של כל פיקסל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש סקריפט ב-javascript בהקשר ל-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לדעת איך אוכל שה-AUTOCOMPLETE שלי (השם משתמש והסיסמה שנשמרים על המחשב) יאובטח על מחשבי משתמשים. הדוגמא הכי קלאסית היא אתר זה, אשר כאשר אני מתחבר, אני מכניס את שם-המשתמש שלי והסיסמה בשדות הנחוצים, ומאופשר לי לשמור את הסיסמה והשם-משתמש ל-AUTOCOMPLETE... אך ב-AUTOCOMPLETE הסיסמה נרשמת בכוכביות... כך שגם עם פרצו למחשבו של המשתמש עדיין לא יכולים להיכנס כי הסיסמה מאובטחת. ואין צפייה. ושהשרת יקבל את בסיסמה בחזרה כמובן, מה-AUTOCOMPLETE. הייתי רוצה לעבוד עם הסקריפט בסביבת "CGI" או "PERL" אפשר בבקשה את הקוד במסודר? תודה רבה מלכתחילה.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הגדרתי MAP עם לינקים על RECTים איך אני שם תמונה שהלינקים יהיו עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות תרגיל ויש לי בעיה איתו. אני יודע מה הבעיה אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. הנה התרגיל: בתחרות מכוניות השתתפו N מכוניות. פתח ויישם אלוגריתם המקבל כקלט את הספר המכוניות ואת משך הזמן שלקח לכל מכונית לסיים את המסלול. פלט האלגוריתם: משך הזמן של המכונית הכי מהירה ומשך הזמן של המכונית במקום השני. הנה הקוד שכתבתי: int n, num1=10000, num2=10000, i, sum; Console.WriteLine("How many cars?"); n = int.Parse(Console.ReadLine()); for (i = 0; i < n; i++) { Console.WriteLine("How much time (sec)?"); sum = int.Parse(Console.ReadLine()); if (sum < num1) { num1 = sum; } if (sum < num2 && sum…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-