עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, יצרתי רשימה מקושרת טמפלטית ומיון מיזוג מתאים, אני מקבל stack overflow כאשר הרשימה מכילה +5000 איברים. המיון עובד כמו שצריך עבור 2000 למשל. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה template <class T> Node<T>* LinkedList<T>::merge_sort(Node<T>* head) { Node<T>* head_one; Node<T>* head_two; if((head == NULL) || (head->get_next() == NULL)) return head; head_one = head; head_two = head->get_next(); while ((head_two != NULL) && (head_two->get_next() != NULL)) { head = head->get_next(); head_two = head->get_next()->get_next(); } head_two = head->get_next(); head->set_next…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ftom2,

הי, מה מקובל לגבות בהתחשב בתנאים הבאים: 1. אתר פורטפוליו קטן (4 -5 דפים) 2. תומך בכל הדפדפנים העיקריים (IE 7+,CHROME,FF) 3. רץ על JOOMLA 4. אני מקבל PSD מוכן. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by gshhar,

אני אמור לקלוט תאריך בפורמט dd/mm/yyyy ולהחזיר פלט של 3 int's של התאריך (יוםת שעה ושנה) אני אמור לכתוב את התרגיל במתודה, כתבתי משהו אבל יש לי בעיות בהמשך, המתודה שלי מקבת את הסטרינג בפורמט dd/mm/yyyy, ממירה את הסטרינג ל-int ומכניסה את ה-3 int's למערך, מעכשיו הבעיות שלי מתחילות, איך אני רושם בהמשך שידפיס לי את כל ה-int's למסך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stArray = new string[3]; int[] NumArray = new in…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by uzico2,

שלום לכולם. אני מתכנת חדש ב JAVA ולא ממש יודע היכן אני יכול להוריד ספריות של ECLIPSE ( וכמה שיותר ) על מנת שתהיה לי היכולת להשתמש בחלקות מוכנות מראש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני רוצה להסב את ה-string שיש לי (מכיל ספרות) ל-int איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by soheyrom,

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by gng,

אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום). השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובת בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני מבצעת חיבור לבסיס נתונים (ACCESS) , מפעילה שאילתה של הוספת ערך חדש לעמודות בטבלה. (באמצעות מודל 3 השכבות) להלן הקוד שכתבתי. אני יוצרת קישור ל2 טבלאות שונות - dtkey,dtclass יש ערך אחד במסך שצריך להכנס ל2 הטבלאות במאגר (class_mis) בהרצה של התוכנית אני מקבלת שגיאה שישנה כפילות ביעד הפלט, מצורף תצלום של השגיאה.. אודה מאד על העזרה.. תודה!! private void ok_Click(object sender, EventArgs e) { dtkey.Columns.Add("br_kod"); dtkey.Columns.Add("class_mis"); dtkey.Columns.Add("place"); dtclass.Columns.Add("class_mis"); dtclass.Columns.Add("class_name"); dtclass.Columns.Add("rol_desc"); dtclass.Columns.Add("pay");   DataRow up1 = dtkey.NewRow(); up1[0] = br_kod.Text; up1[1…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by netalish,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, אני כותבת פונקציה שמקבלת מחרוזת(str) ומחסן מחרוזת (storage), ואני רוצה שתמצא לי את המחרוזת האחרונה(שנכנסה אחרונה למחסן) במחסן שלא מכילה את str. אני משתמשת בפונקצייה strstr אבל בכל קלט היא מחזירה לי NULL. מצורפת הפונקצייה אודה על כל עזרה // finds the last line entered to storage the dosent contains str and prints it if found // if didnt find then prints an error message bool lastLineWithNoStr(char **storage,int size, int nextLine,char *str) { int i=0; bool strNFound=FALSE; char * g; while(i<size && strNFound==FALSE) { g=strstr(str,storage[(nextLine-i-1)%size]); //g=strstr("bbcb","bc"); if(g==NULL) //if(…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by jeet87,

למי שלא מכיר את המשחק Bejeweled, המשחק הוא לוח מגודל 8X8 של יהלומים מצבעים שונים, המשתמש צריך למצוא רצף של יהלומים ע"י החלפת שני יהלומים אם יש רצף שיותר גדול מ3 הם נעלמים הלבנים שמלמעלה יורדות ונכנסות חדשות וכך הלאה(עבור כל רצף המשתמש מקבל ניקוד) אני כותב את המשחק בC++ הבעיה שלי זה האלגוריתם למציאת רצף, נניח המשתמש לוחץ על איזשהו כפתור אז שהוא יציג לו את ההמהלך שכדאי לו לקחת בשביל שיתן לו רצף של יהלומים, כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו אני מגלה שיש עוד מקרים שלא חשבתי עליהם תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ftom2,

הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. מה עושים במקרה כזה? האם צריך להשיג את ה-template בשתי גרסאות, או שיש דרך לקחת כל template, ולגרום לו להיות RTL? (בלי עריכה מטורפת של ה-CSS..)

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  17. המטרה היא לעשות פעולה שקשורה לשעה של המערכת עליו פועלת התוכנה .

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. יש לי תרגיל שבו אני אמור להכניס מספר ולקבל אותו בהקסה. אני אמור לכתוב מתודה שעושה את זה ובגלל שזה קצת מבלבל אותי פתרתי את התרגיל בתור התחלה ללא מתודה ושאני רוצה להעביר את התרגיל למתודה נהיה לי בלגאן. אני רואה מה הבעיה שלי, hexNumber מקבל את הערך הנכון (למשל אם אני מכניס את המספר 125 הוא מקבל 7D)ה אבל כשאני רושם return hexNumber; אני מקבל את השגיאה Cannot implicitly convert type 'string' to 'int' ואין לי מושג מה לעשות הפיתרון לתרגיל ללא מתודה מצורף בקובץ טקסט וזה עם המתודה בהמשך, הבעיה שלי היא ההבנה איך אני מעביר דברים למתודה זה מבלבל אותי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace NumberToHex { class Program { …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם, האם ב-visual studio יש אפשרות להריץ step over מספר קבוע של פעמים? יש לי איזה מיון שרץ 10000 פעמים ואיזה שגיאה בסוף, האם יש אפשרות להריץ 9999 פעמים ואז פשוט לראות מה קורה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by garnett,

שלום אני חדש ב XML זה הקוד שלי: <image imageURL="images/image.jpg" thumbURL="thumbs/imahe.jpg" linkURL="" linkTarget="" > <caption>טקסט מסוים שחוזר על עצמו</caption> </image> זה קוד שמקושר לגלירת תמונות של פלאש, השאלה שלי אם אפשר להשתמש במשתנה שמכיל את הטקסט שחוזר על עצמו בכל פעם שעולה תמונה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by shlomiabo,

אהלן חברים אני מחפש מפתח עם נסיון DATABASE. אני רוצה להוסיף לאתר בסיסי וקיים PHP אפשרות כניסה עם יוזר וסיסמא, לנהל את מאגר המידע של הלקוח (בסיסי מאוד - קבצי אודיו בודדים) ולבצע מעקב אחרי פעולות לקוח. אשמח מאוד אם מישהו מחברי הקבוצה יצור איתי קשר כאן או בפרטי - פרילנסר תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by mcalfi,

אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט ובכל אתר תכנות אפשרי הגעתי למסכנה שהאנגלית שלי בטוח פספסה משהו. הדרך היחידה שמצאתי לבעיה היא בC++ ולכן היא לא רלוונטית וכל מי שניסה לשאול איך עושים זאת בC# קיבל סירוב קליל. אבל שוב יכול להיות שפספסתי משהו. אז הנה קוד שבניתי הרגע בשבל הדוגמה ואני ממש מקווה שיש דרך שנותנת לי לבחור אם להסכים או לא להתקשרות של הלקוח איתי (צד השרת) לפני שהסכמתי לו. נגיד ויש לי רשימת IP בDB שאני מעוניין לסרב להתקשר אליהם ולכן אני לא רוצה לפתוח סתם חיבור ואחרי 2 שניות לסגור אותו. האם יש איזה שהיא דרך לדעת את הIP של הלקוח לפני שאני מסכים לחיבור שלו ורק אז להסכים או לא? אם כן איך? Socket listener = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolTy…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים