עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה הפקודות בשפת C שעושות טקסט עם צבע?

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Albetron,

התחלתי ללמוד מבוא למדעי המחשב ונתקלתי בשאלות לא מובנות...אשמח אם מישהו יודע למה התכוונו. אז ככה..הביאו קטע קוד ולאחר מכן דרשו לענות על שאלות אמריקאיות. while [FONT=monospace]( ! karel.rightIsBlocked() ) [/FONT] [FONT=monospace]{ [/FONT] [FONT=monospace]if [/FONT] [FONT=monospace](karel.frontIsBlocked() ) [/FONT] [FONT=monospace]{ [/FONT] [FONT=monospace] karel.turnLeft(); [/FONT] [FONT=monospace]} [/FONT] [FONT=monospace]else [/FONT] [FONT=monospace]{ [/FONT] [FONT=monospace] karel.move(); [/FONT] [FONT=monospace]} [/FONT] [FONT=monospace]} [/FONT] הפקודה הזאת מאוד פשוטה אבל לא מציינים בכלל מהו המצב ההתחלתי של האובייקט..איפה הוא נמצא וכ'ו. ל…

5. Started by emperor,

שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד c. הבנתי שאני יכול לתכנת אפילו בדפדפן אבל אני צריך מהדר. איזה מהדר אני צריך? תודה

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by 7799170,

אהלן חברים סיימתי עכשיו לימודי בדיקת תוכנה Qa ידני ואני מוזמן לראיונות עבודה, וכולם שואלים אותי מה גובה השכר אותו אני רוצה אשמח אם יש כאן מישהו שנמצא בתחום והוא יכול לעזור לי בעניין ולפרט מה הם טווח השכר בשוק למתחיל ללא ניסיון מניסיון, כל האתרים שיש להם מחשבוני שכר לא אמיתיים !!( בלשון המעטה)

7. Started by FearAge,

אני כותב משחק בjava ונתקלתי בבעיה לקשר פונקציה שכתבתי למשחק. הקטע מהמשחק: char [][] Board = new char [3][3]; int Pp; char xo = 'x'; Pp = reader.nextInt(); Functions.PlaceAndCheck (Board, Pp, xo); הפונקציה מקבלת: public static void CheckAndPlace (char [][] a, int b, char c) הבלו ג'יי אומר שהוא לא מוצא סימן - מתודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assaf990,

איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצאתי פתרון שעובד רק בIE אבל לא FIREFOX ומשום מה הZ-INDEX לא ממש הלך גם מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by quixtion,

using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace ConsoleApplication2 { class Program { static void Main(string[] args) { int num, m = 0, s = 0; Console.WriteLine("Enter a num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); do { s = s + num % 10; num = num / 10; m = m + 1; } while (num > 0); Console.WriteLine(" lmespar yesh {0} sfrot ", m); Console.WriteLine("schom hsfrot ho {0} ", s); } } } מישהו יכול להסביר מה קורה בשרות שאחרי הDO ??

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by AskingAlexandria,

היי אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בצורה ברורה ועניינית מה זה decorator למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה בג'אבה. יש לי מבחן על כל העניינים האלה שבוע הבא ובאמת שלא הצלחתי להבין את הדקורייטור. תודה, ארנון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iem,

שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני נותן קוד הזמנה (A,B,C,D או E) רווח וכמות, מכניס כמה הזמנות שאני רוצה (אנטר עבור הזמנה חדשה) ובסוף x לפירוט ההזמנה. בתוצאה שאני אמור לקבל זה טבלה שבעמודה הראשונה את הקוד (A,B,C,D או E), אח"כ כמות,מחיר של יחידה (נתון לי) ,כמה עולה כל הזמנה של פריט בנפרד ובסוף למטה בשורה חדשה ה-TOTAL של כל ההזמנה. לפעמים שורה או שניים יוצאים לי מהטבלה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //method who calclate the products price static int Price(char product) { int ThePrice = 0; if (product == 'A') { ThePrice = 100; } else if (produ…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by CB85,

שלום, אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל ישנה אופציה כלשהי, המאפשרת ליצור קישור "עקיף" דרך האתר, כלומר ברגע שמציבים את העכבר מעל הקישור, בשסטטוס-בר יהיה רשום קישור לא אל האתר המקושר, אלא אחד מורכב מסימנים ואותיות, תחת הדומיין של האתר שלי... שמעתי שעושים דברים כאלו דרך JAVA... בעקרון לא משנה לי איך לעשות, העיקר לעשות את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML באתר edX, הגעתי לתרגיל שאני אמור ליצור קישור שכאשר לוחצים עליו הוא נותן פקודה לדפדפן להוריד את דף האינטרנט שקישרתי למחשב. זה לא מצליח לי, אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה טעיתי, תודה. זה הקוד: <!DOCTYPE html> <html lang="en-US"> <head> <title>HTML Page</title> </head> <body> <a href="http://www.micorosoft.com" target="_blank" download>http://www.microsoft.com</a> </body> </html>

18. אני בונה תוכנה בC# עכשיו אני רוצה לעשות קובץ התקנה לתוכנה (כדי להגדיר כמה דברים בפתיחה ראשונית של התוכנה ) שאלתי איך עושים זאת.... שאלה שניה... בתוכנה שלי אני משתמש בפתיחת קובץ exe באמצעות הפקודה System.Diagnostics.Process.Start עכשיו אחרי שפתחתי את קובץ הEXE אני רוצה שהתוכנה תעשי באופן אוטו' כמה פעולות לדוגמא פתחתי את הEXE שיש לו שתי עמודות וכפתור SEND עכשיו באופן אוטו' אני רוצה שיקליד שמה בעמודה הראשונה "אבאבא" בשניה "סבבה" ואז SEND איך עושים זאת??

19. כלומר מספרים עם 50 ספרות וכדומה.. ואיזה אופרטור עובד על זה? כמו INT, LONG ,DOUBLE וכו'... (צריך למספרים לא שלמים...)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maverick,

שלום לכולם. בניתי מאגר נתונים באקסס ואף גזרתי ממנו טופס נחמד שבו אפשר למלא את הפרטים שאני צריך. רציתי להוסיף כפתור של חיפוש רשומה. איך אני מגדיר חיפוש רשומה ב-VBA? אני רוצה לקלוט מהמשתמש את המחרוזת לחיפוש ולהפעיל את החיפוש במאגר.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by mp91,

אהלן, הכוונה לשפת ג'אווה שאלה ראשונה נניח ויש לי משתנה CHAR שיש לו את הספרה '9'. ואני רוצה להמיר את ה 9 הזה לINT . האם הדבר ייתכן? שאלה שנייה System.out.println("Good\b Luck!"); אני חוקר את הפקודות של ה סלאשים ויש גם סלאש בי ורציתי לדעת מה זה עושה? שאלה שלישית System.out.println("Good\f Luck!"); אותו דבר רק סלאש אף... מה זה עושה? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. יש לי שאלה כזאת: יש לי מחרוזת עם מספר מסויים של תווים שאחד מהם הוא ספרה בין 1 ל9 (כמובן שהיא מסוג CHAR) עכשיו, אני צריך לעשות משהו כזה: אם המחרוזת היא למשל AVT4G אז עכשיו היא תהיה AVTTTTTG או אם היא RTO2P RTOOOP הבנו? אז עכשיו מישהו יכול לעזור לי? ומהר כי זה די דחוף ולמחר...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jackok111,

אני מנסה להוסיף תמונה ב- C#, כאשר הפקד הוסף באופן פיזי על הלוח, ואת התמונה אני רוצה להטעין כל פעם מחדש בתכנות. העליתי את התמונה לתוך ספריה שנקראת pics. כאשר אני כותב בתכנות: image1.imageUrl = server.mapPath("./pic/pic1.jpg") אני לא מקבל שגיאה, אך התמונה לא נטענת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. שלום, אני די חייב עזרה בתוכנית הזו ויש כמה דברים שהייתי שמח להבין בה.. אני יודע בגדול מה היא אמורה לעשות אבל אני לא מבין למשל בפונק': add_timer מהו האובייקט השני שהיא מקבלת אחרי sec כמו כן לא זכור לי שלמדתי מה הכוונה בביטוי כמו: new_timer->time=sec אני יודע מה הכוונה ב-* לא ב- <-. #include <stdio.h> #include<conio.h> #include <stdlib.h> #include <windows.h> typedef void(*fun_t)(void); typedef struct timer_s{ int time; fun_t fun; struct timer_s* next; }timer; timer* head=NULL; void add_timer(int sec, fun_t fun) { timer* curr,*new_timer; new_timer=(timer*)malloc(sizeof(timer)); new_timer->time=sec; new_timer->fun=fun; ne…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.