תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם. ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך. אז דרישות הפרויקט: 1. בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה. 2. כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה. 3. יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו. זה גם פותר א…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה: : הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא. העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב. העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב. [b]צריך לממש את היישום הכולל כמה תהליכים מקביליים המסונכרנים באמצעות תהליך ראשי. הימנע מליצור תהליך בשלב שאינו פעיל. אין קלט.[/b] זו התכנית שרשמתי ויש לי בעיה, אשמח לעזרתכם: ??? ??? class BuildCheir extends Thread // build sheled { int numA,k; public BuildCheir(int nb, int _k) // constructor { numA=nb; k=_k; start(); } public void run () { Syste…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גרסא V1 של האתר סיקורים שלי הושלמה שעות של עבודה קשה. מתלהב מהתהליך GitHubGitHub - xrTor/Thiseldb_V1: Thiseldb is a movie and tv se...Thiseldb is a movie and tv seires blog. Contribute to xrTor/Thiseldb_V1 development by creating an account on GitHub.אשמח לשמוע על באגים ורעיונות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד עיצוב אתרים. התחלתי לקרוא את הספרים: Head start web design ו The principles of beautiful web design אבל הספרים האלה מדברים בתאוריה על צבעים, וסידורי טקסט וכל מיני דברים כאלה... ואני צריך ספר או מדריך שמלמד את זה, וגם איך ליישם את זה בפוטושופ. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד עכשיו עם תבניות פלאש דרך XML כאשר אני מנסה להכניס טקסט עברי יוצא בשפת מראה השאלה היא איפה בקוד מכניסים את הDIR=RTL הידוע?? להלן הקוד: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <content> <!-- general vars --> <settings> <item name="companyName1_1st_Letter"><![CDATA[<b>W</b>]]></item> <item name="companyName1"><![CDATA[<b><font letterSpacing="-3">omen<font color="#151515">’s</font></font></b>]]></item> <item name="companyName2"><![CDATA[<font letterSpacing="-1"><b>STORE</b></font>]]></item> …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מערך בתכנית בפסקל, אבל אני לא יודע יודע מה הגודל שלו ואני מזין לו את הגודל במהלך התכנית, יש איזושהי אפשרות לקבל את הגודל ושרק אז הוא יצור את המערך?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה? בתודה רבה מראש,נחום.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי המציא את שפת אסמבלר?? מחפש חומר על מקור השפה אסמבלר (בטענה שהיא הומצאה ע"י יהודי) Cranchh כתבתי מהיוזר שלו כי לא היה לי כח להתחבר...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתור עכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורה עגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכה אבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כמה בעיות\שאלות שהייתי שמח לקבל עזרה בהן, אז אשמח לעזרתכם.. 1) למדתי תכנות בVB בתיכון, אבל אני עד היום לא באמת יודע את ההבדל בין ויזואל בייסיק לויזואל סטודיו. מישהו יכול להסביר לי בקצרה? 2) התקנתי עכשיו ויזואל סטודיו 2008, במטרה לכתוב תוכנית שעובדת עם מסד נתונים של אקסס, בשפת ויזואל בייסיק. אבל, לפי הרושם הראשוני שקיבלתי, הסינטקס של VB ממש השתנה. מהפונקציות לטעינת קבצים, ועד שורות הקוד שבהם משתמשים לעבודה עם מסדי נתונים. נוצרה בעיה, שכאילו איבדתי שפת תכנות שידעתי. אני מנסה כבר כמה ימים להבין איך מוסיפים שורה לטבלה במסד נתונים של אקסס(לכתוב את הפקודה בעצמי), ואני פשוט לא מצליח. אפילו קטעי הקוד שאני מעתיק מהעזרה של מיקרוסופט לא עוזרים. מישהו יכול לכתו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בניתי אתר: http://shotokai.bkalut.co.il/ (נבנה בוורדפרס) נתקלתי בבעיה, שהייתה נראית לי קצת מוזרה: בדקתי את האתר במחשב, בנייד ובאייפד ורק באייפד - לא רואים את תתי התפריטים. למשל בתפריט בטאב "קאטות", כשמעבירים את העכבר, רואים תתי תפריט. אבל באייפד זה לא עובד. למה?? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ שאני מעתיק אותו לתיקייה מסויימת ואני רוצה שבלחיצת הכפתור שם הקובץ ישתנה לשם התיקייה שבתוכה הוא נמצא כל פעם מדובר בתיקיות שונות ועל הקובץ לשנות את שמו לשם התיקיה בכל פעם שאפעיל את ה batch file תודה רבה לעוזרים שחר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, זה טיפונת מסובך, אני אנסה להסביר את השאלה. יש לי טבלה פשוטה ב-Access, שאני מנסה להכניס אליה רשומה חדשה. הטבלה מורכבת מ-3 שדות. ID (מספור אוטומטי), שם, ומס' תעודת זהות. כשניסיתי להכניס רשומה במשפט INSERT כזה: insert into TestTable values (5, 'zvika', 123) הכל עבד. אבל כמו שציינתי קודם, השדה הראשון אמור להיות ממוספר אוטומטית. (כלומר כל רשומה חדשה תקבל ID+1 של הרשומה הקודמת) אז חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שכנראה המשפט אמור להיות: insert into TestTable values (DEFAULT, 'zvikaaa', 12312) אבל כשאני כותב אותו אני מקבל Exception שמעיר ש"לא ניתן ערך עבור אחד הפרמטרים". אני מתקשר עם בסיס הנתונים דרך תוכנית ב-C#. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם מישהו יודע ויכול לעזור להלן פרטי המטלה: יש לייצר Script בשפת PowerShell של Microsoft אשר רץ על Domain, אוסף את כלל שמות השרתים, מעדכן טבלת Sql Server ומציג את התוצאות במסך ה-PowerShell. להלן כמה פרטים נוספים שיכולים לשמש אותך במטלה: 1. שם ה-Instance ב-Sql Server הינו: SQL_Inst 2. שם שרת ה-Sql Server הינו: SQL_Server 3. שם ה-Domain הינו: DOM 4. שם הטבלה הינה: SQL_PS
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בוקר טוב ! :-* אני צריך קצת עזרה בלהבין את הבעיה שמצורפת, כלומר איך להתחיל אותה ומאיזו זווית בדיוק לגשת.. קצת קשה לי להבין איך לכתוב את הקוד שיקלוט קלט כל כך ארוך וידע להפריד בין הפקודות השונות. אפשר עזרה ככה בגדול? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות להופעת השגיאה הזאת?: error C2061: syntax error : identifier 'List' השגיאה מופיעה בקובץ LIST.c List מוגדר (typedef) בקובץ LIST.h אשר יש בו אינקלוד לLIST.c ובלי קשר: יש איזה אתר שמרוכזים בו הסברים לשגיאות של קומפיילרים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות autocomplete, כאשר הנתונים בתוך שדה ב sql server ואני עובד עם asp.net והאם אתם ממליצים על זה? http://www.asp.net/ajaxlibrary/ajaxcontroltoolkitsamplesite/autocomplete/autocomplete.aspx תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-