עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Argo013,

אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bdoron,

יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sharonp,

היי, בוקר טוב ! :-* אני צריך קצת עזרה בלהבין את הבעיה שמצורפת, כלומר איך להתחיל אותה ומאיזו זווית בדיוק לגשת.. קצת קשה לי להבין איך לכתוב את הקוד שיקלוט קלט כל כך ארוך וידע להפריד בין הפקודות השונות. אפשר עזרה ככה בגדול? תודה לעוזרים ויום נעים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BedB0y,

שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by שריה 24,

שלום! מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות autocomplete, כאשר הנתונים בתוך שדה ב sql server ואני עובד עם asp.net והאם אתם ממליצים על זה? http://www.asp.net/ajaxlibrary/ajaxcontroltoolkitsamplesite/autocomplete/autocomplete.aspx תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mgm,

שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד עכשיו עם תבניות פלאש דרך XML כאשר אני מנסה להכניס טקסט עברי יוצא בשפת מראה השאלה היא איפה בקוד מכניסים את הDIR=RTL הידוע?? להלן הקוד: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <content> <!-- general vars --> <settings> <item name="companyName1_1st_Letter"><![CDATA[<b>W</b>]]></item> <item name="companyName1"><![CDATA[<b><font letterSpacing="-3">omen<font color="#151515">’s</font></font></b>]]></item> <item name="companyName2"><![CDATA[<font letterSpacing="-1"><b>STORE</b></font>]]></item> …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני צריך למחוק איזה ערך של מפתח ברג'יסטרי . ניסיתי לעשות export של התיקייה בלי הערך ואז ללחוץ על הקובץ אבל זה לא עזר . איך ניתן לעשות זאת בפשטות , כלומר שמשהו ילחץ על כפתור והערך ימחק תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by matteo,

#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי קובץ שאני מעתיק אותו לתיקייה מסויימת ואני רוצה שבלחיצת הכפתור שם הקובץ ישתנה לשם התיקייה שבתוכה הוא נמצא כל פעם מדובר בתיקיות שונות ועל הקובץ לשנות את שמו לשם התיקיה בכל פעם שאפעיל את ה batch file תודה רבה לעוזרים שחר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by I.Robot,

שלום. אני צריך מערך בתכנית בפסקל, אבל אני לא יודע יודע מה הגודל שלו ואני מזין לו את הגודל במהלך התכנית, יש איזושהי אפשרות לקבל את הגודל ושרק אז הוא יצור את המערך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jeyjey,

אפשר הסבר עליה בקצרה? ואיך משתמשים בה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by alex7788,

אני צריך להגדיל מערך בזמן ריצה.איך עושים את זה? אני יודע שיש וקטור אבל אסור לי להשתמש מותר רק מערך כרגע.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Some Thing...,

שלום אני מעוניין למצוא אתר שמסביר איך אני עובד עם TELENET פעם היה לי אבל אני לא זוכר את הכתובת... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by wow,

אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yahalom,

אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקיי, זה טיפונת מסובך, אני אנסה להסביר את השאלה. יש לי טבלה פשוטה ב-Access, שאני מנסה להכניס אליה רשומה חדשה. הטבלה מורכבת מ-3 שדות. ID (מספור אוטומטי), שם, ומס' תעודת זהות. כשניסיתי להכניס רשומה במשפט INSERT כזה: insert into TestTable values (5, 'zvika', 123) הכל עבד. אבל כמו שציינתי קודם, השדה הראשון אמור להיות ממוספר אוטומטית. (כלומר כל רשומה חדשה תקבל ID+1 של הרשומה הקודמת) אז חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שכנראה המשפט אמור להיות: insert into TestTable values (DEFAULT, 'zvikaaa', 12312) אבל כשאני כותב אותו אני מקבל Exception שמעיר ש"לא ניתן ערך עבור אחד הפרמטרים". אני מתקשר עם בסיס הנתונים דרך תוכנית ב-C#. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Nahum2,

האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה? בתודה רבה מראש,נחום.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.