תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
התרגיל יחסית פשוט,לבנות תוכנה המציגה את סכום ספרותיו של מספר טבעי.אני חושבת שאני בכיוון הנכון אבל משהו מתפספס לי כי כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה(: תודה מראש #include<conio.h> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<stdlib.h> void main(){ unsigned long long x,sum=0; printf("please enter a number:"); scanf_s("%llu",&x); while(x){ sum+=x%10; x=x/10; } printf("the digit's sum is:%llu",sum); _getch(); }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתרגיל JAVA תרגיל מס' 9 מהשאלון של 2006 זה התרגיל: נתון מערך דו מימדי שאיבריו הם 1,0 רצף של איברים בשורה או עמודה שמכילים את הספרה 1 הוא שרשרת אורך השרשרת הוא מס' האיברים שמכילים את הספרה 1 איבר במערך יקרא מוקף אם הוא מכיל את הספרה 1 וגן אורך השרשרת בשורה שבה הוא נמצא שווה לאורך השרשרת בעמודה שבא הוא נמצא יש לספור את מס' האיברים המוקפים אני פתרתי את התרגיל ככה: import jeliot.io.*; public class MyClass { public static void main() { int [][]a= new int [10][10]; int sumr=0; int sumc=0; int count=0; for (int i=0; i<a.length; i++) { for (int j=0; j<a[i].length; j++) { a[i][j]=Input.nextInt(); } } for (int i=0; i&…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה לממש את הפונקציה public static String bigNumbersAddition(String n1, String n2) אשר תקבל שתי מחרוזות ותבדוק האם המחרוזות מכילות מספרים בלבד. במידה והקלט לא תקין על הפונקציה להחזיר null במידה והקלט תקין עלי להמיר את המחרוזת למערך של תווים ע"י שימוש בפונקציה toCharArray. עם שתי לולאות בדקתי אם המחרוזות מכילות אכן רק מספרים . במידה והקלט באמת תקין אני צריכה להחזיר מערך של תווים. הבעיה היא שכאשר אני משתמשת בפונקציה toCharArray ואני רוצה להחזיר בסוף הפעולה את המערך זה רושם לי שאי אפשר להפוך מchar ל string. מישהו יודע אולי מה הבעיה בקוד שכתבתי ? תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את השאלה הבאה: "קלוט 10 מספרים סכם כל שניים מהם במהלך הקליטה והדפס בכל פעם את הסכום" עכשיו חשבתי על שתי דרכים לעשות את זה אבל בשתי הדרכים התוכנית נתנה שגיאה ואני די בטוח שכתבתי את זה לא נכון אז אשמח אם תוכלו להראות לי איך עושים את זה.. אני יודע איך לקלוט 10 מספרים בלולאה אבל אני לא יודע איך במהלך הקליטה לסכם כל שניים ולהדפיס... דרך 1: #include <stdio.h> int main(void) { int num=0,a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; while(num<10){ printf("Enter a num:"); scanf("%d",&a,&b,&c,&d,&e,&f,&g,&h,&i,&j); num++; } a+=b; c+=d; e+=f; g+=h; i+=j; printf("%d",a); printf("%d",c); printf("%d",e); printf("%d",g); printf("%d",i); fflush(std…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace _ { class Program { static void Main(string[] args) { int[,] mat=new int[15,20]; for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) for (int j = 0; j < mat.GetLength(0); j++) mat[i, j] = i; Printmat(mat,r,c); } static int Printmat(int[,] m,int r,int c) for (int i = 0; i < mat.GetLength(0); i++) { for (int j = 0; j < ma…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות קוד להדפסת קוד גריי בצורה רקורסיבית (ללא שימוש בלולאות) מבחינת הגבלים: אסור להשתמש במשתנים סטטיים ובלולאות. מבחינת ספריות, רק stdio. הרעיון אותו אני צריך לממש הוא: עוברים מקוד גריי של 1-n ביטים לקוד גרי של n ביטים באופן הבא: 1. הופכים את סדר האיברים בקוד גריי של n-1 ביטים מהסוף להתחלה. 2. משרשרים את הרשימה המתקבלת מסעיף 1 אחרי הרשימה של קוד גריי של n-1 ביטים. 3. עבור החצי הראשון של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים הראשונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 0. 4. עבור החצי השני של איברי הרשימה שהתקבלה מסעיף 2 (האיברים האחרונים של רשימה זו) משרשרים לתחילתם את הספרה 1. 5. הרשימה שמתקבלת אחרי סעיף מספר 4 היא קוד גריי של n ביטים. יצרתי כבר את הפונ…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי תרגיל, בו יש 2 מבנים, מבנה אחד של סטודנטים בו יש: שם הסטודנט ומבנה מטיפוס ציונים. במבנה הציונים יש 2 שדות של ציון ראשון וציון שני. בהנחה שעשיתי את כל התרגיל, קלטתי את נתוני הסטודנטים ואת הציונים שלהם, אני רוצה לחשב את הממוצע של כל סטודנט וסטודנט, ולהחזיר את הממוצע הגבוה ביותר. ואת שמו של הסטודנט בעל אותו הממוצע. איני מצליחה להבין איך אני עוברת בין שדות המבנה עבור כל סטודנט ומחשבת את הממוצע אשמח להסבר, כי איני מוצאת דוגמה דומה שאוכל ללמוד ממנה מצורף הקוד עם הערות [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 15:21:43 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד עם אקליפס : אני צריך לפתח תוכנית המציגה כפלט את מספר המספרים השלמים בין 1 ל300 שהושרש שלהם הוא מספר שלם. אבל הבעיה שאין לי מושג איך אני בודק אם מספר הוא שלם או לא ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתרגיל בשפת JAVA זה הולך ככה : בתחרות מכוניות השתתפו N מכוניות . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר מכוניות N ואחריו משך הזמן שלקח למכונית לסיים את המסלול . על השיטה להדפיס את המספרים הסידוריים ואת משך הזמן של מכוניות שזכו במקומות ראשון ושני בתחרות. אז הבעיה שלי הייתה למצוא את המקום ה2 בתחרות כי אני יודע למצוא מקסימום . נקעתי בקטע של המקום ה2 . יש לציין כי זה תרגיל מדף עבודה מסכם בנושא לולאת FOR וזה צריך להיות המרכיב המרכזי של התשובה (לא למדנו מערכים). תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם תרגיל שיחשב את המספרים הראשוניים בין 1 ל-n ומדפיסה אותם. חשבתי על זה הרבה ולא הצלחתי למצוא את הפתרון תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
[LEFT][/LEFT] [LIST=1] [*][LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <iostream>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#339900]#include <string.h>[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]using[/COLOR] [COLOR=#0000FF]namespace[/COLOR] std[COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]const[/COLOR] [COLOR=#0000FF]int[/COLOR] MAX_LETTERS [COLOR=#000080]=[/COLOR] [COLOR=#0000DD]30[/COLOR][COLOR=#008080];[/COLOR][/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [*] [LEFT][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF]struct[/COLOR] per…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אהלן, תרגיל יעילות ממבחן. הצלחתי לפתור בסיבוכיות זמן (O(n. הבוחן הוריד לי 17 נקודות מתוך 25. רשם שיש אפשרות לפתור ב(O(logn. הקוד שלי הועבר למחשב איכשהו ורץ תקין. האם יש פיתרון בסיבוכיות זמן (O(logn? יש על מה לערער?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תתי מחרוזות הפוכות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזתת the end כל מחרוזת מכילה תת מחרוזות המופרדות בתו 0 עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזזת חדשה , כך שבכל תת מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת מחרוזת של המחרוזת המקורית ולהציג אותה כפלט למשל b0$%y0ggg0 תציג b0y%$0ggg0 class Program { public static string nana(string mila) { int ziro = 0; int ziro2 = mila.IndexOf("0"); string word = mila.Substring(0, ziro); string word2 = word; while (ziro2 != -1) { for (int i = ziro; i < word.Length - 1; i++) { word[i] = word2[i + word2.Length - 2 - i]; } ziro = ziro2 + 1; ziro2 = mila.IndexOf("0", ziro + 1); word = mila.Substring(ziro, ziro2…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב, כך שהידע שלי ב-C מוגבל למה שעברנו עד כה בשיעורים. אני קצת מיואש, לכן אשמח לעזרה בנושא. להלן הלינק לשאלה במלואה: http://img847.imageshack.us/img847/1818/tichnut2.p... דגשים בשאלה: המערך המוזן על ידי המשתמש רשאי להכיל מספרים שלמים (חיוביים ושליליים) וכמות האיברים בתת הסדרה שסכומם הוא מספר המטרה יכול להיות בין 1 לאינסוף. אם יש במערך שתי תתי סדרות או יותר אז מספיק להחזיר רק אחת מהן. ישבתי על השאלה הזו שעות ואני לא מצליח להבין איך לבנות את התוכנית כך שתעבור על כל האפשרויות הקיימות... רקורסיה נראית לי בלתי אפשרית משום שרקורסיבית ניתן לחבר רק מספרים סמוכים ואילו אם סכום המטרה מורכב מאיבר ראשון ואיבר חמישי במערך אז רקורסיה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנית הקולטת מהמשתמש מייל בודקת את תיקנותו(אם הוא נכתב כמו שצריך[לדוגמא @] ושומרת את המייל בתוך מערך מוקצה דינמית הבעיה היא שאני לא יודע איך לבצע את ההקצאה הדינמית אחרי שהמשתמש הכניס את הנתונים תודה לכל מי שיכול לעזור :-)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בפרוייקט סיום שלי שהוא שרת של צ'אטים וקליינט. הבעיה היא שכאשר מתחבר משתמש אז הוא מתווסף לרשימה הוויזואלית כמה פעמים במקום פעם אחת. כמובן שאי אפשר לעזור ככה על עיוור ואין פה איך להוסיף את כל התוכנה לכן מי שמוכן לעזור שישלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את הפרוייקט. תודה מראש מקווה שאנשים יעזרו
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות באסמבלר שלא הבנתי.. אני אנסח ת'שאלות בצורה יותר מקוצרת. 1. במשתנה char1 אות אנגלית גדולה. צריך שב-char2 תושם האות העוקבת. .model small .stack 100h .data char1 db 'C' char2 db ? .code start: mov ax, @data mov ds, ax cmp char1, ___________ je xx mov char2, char1 ______________ jmp finish xx: ________________ finish: mov ax, 4ch int 21h end start 2. מה תהיה תוצאת החישוב ומה יהיו ערכי הדגלים CF ו-OF לאחר הביצוע של כל אחד מהבאים? א. mov cl, 0ffh mov ch, 0fh sub cl, ch ב. mov dl, 10000001b sub dl, 5 ג. mov cx, 0a000h mob bx 0ffffh sub cx, bx 3. רשמו מה יהיה מצב הדגלים ZF ו-CF לאחר ביצוע כל אחד מקטעי התכניות שלהלן: א. mov ax, 30h cmp ax, 20h ב. m…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
??? ??? ???איך אני מקבל מחרוזת המכילה משפט המורכב מעברית ואנגלית ואז הופך את המילים שבעברית בו כך שבעצם המילים בעברית יהיו כתובות מהסוף להתחלה כמו שכותבים בעברית ויזואלית.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השפה בא אני משתמש היא jsp,העבודה הזו היא לבניית אתר לבגרות לבית ספר. השפות האחרות שנמצאות בעבודה: html, css,jsp,mysql,java script. כעת אני מנסה לבנות פעולה שתשנה ערכים במסד נתונים ואני לא מבין מה הבעיה. [ <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1255" pageEncoding="windows-1255"%> <%@ page import ="java.sql.*" %> <%! String connectionURL = "jdbc:mysql://localhost:3306/tomer"; Connection connection = null; Statement statement = null; ResultSet rs = null; %> <%! void connectDB(){ try { Class.forName ("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); connection =DriverManager.getConnection(connectionURL,"root","root"); statement = conn…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה המצויינת שאני מקבל פה עד עכשיו הבעיה ממש הזויה נתתי איזה חלק קוד קטן לחבר הקןד עובד אצלי ב 100% הקוד הוא : rect=new RECT; rect->left=0; rect->top=0; rect->right=1024; rect->bottom=768; InvalidateRect(hwnd,rect,FALSE); כאשר בהגדרת החלון מוגדר: RECT *rect; הקטע הזה אמור לגרום לכך שכל המסך לא נגיש מה שאמור לרענן אותו 2 הפרויקיטים לידי והקטע פשוט זהה בשניהם אצלי זה עובד ואצלו הארורים זה : main.cpp(983): error C2059: syntax error : 'constant' main.cpp(984): error C2039: 'rect' : is not a member of 'tagRECT' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\PlatformSDK\Include\WinDef.h(296) : se…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-