עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by roey8,

שאלות תכנותיות בפסאדו קוד יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח להבין אודה לעוזרים: 1) נתון עץ בינארי בעל N איברים עם תכונת הערימה. הצע אלגוריתם היוצר בנוסף עץ חיפוש מאברי הערימה מבלי לשנות את הערימה. מהי סיבוכיות האלגוריתם? האם ניתן לממש את האלגוריתם בזמן O(N? הוכח או הפרך 2)נתון אוסף של איברים. לכל איבר יש מפתח ועדיפות. ברצוננו להכניס את האיברים לתוך עץ בינארי שיקיים את תכונת עץ חיפוש ביחס למפתחות ואת יחס הערימה ביחס לעדיפות. האם ניתן לארגן כל קבוצת איברים באופן כזה? אם כן הסבר איך, אם לא תן דוגמא נגדית

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by yigael_o,

היי, אני צריך ללמוד את זה וכרגע אני לומד ב w3schools אםיש למישהו משהו יותר טוב (במיוחד יותר מעמיק) אני אשמח. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by shahaf14,

טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by didi18,

לא עולה לי רעיון אפילו... פונקציה שמקבלת מחרוזת ותת מחרוזת ומחזירה כמה פעמים מופיעה התת מחרוזת במחרוזת

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^DaGoN^,

אז אני בונה מערכת ממש פשוטה של פורום, אבל יש לי מספר בעיות. אז ככה הרעיון הוא, שאתה רושם תגובה בתוך textarea מה שרשמת נשלח לקובץ MDB בטבלה שנגיד יקראו לה posts ואז בדף של הדיון יודפסו התגובות. עכשיו, הבעיה היא שב-ACCESS יש לי מגבלה של 250 תווים אם זה טקסט, ואני כמובן רוצה שהמגלבה תהיה הרבה יותר ארוכה. בעיה שנייה היא, שאני כותב תגובה ויורד שורה שהתגובה נשלחת לקובץ MDB הוא לא יודע איך לרדת שורה והוא כותב לי את הכל בשורה אחת, איך אני גורם לו לרדת שורה? דבר אחרון זה אני רוצה שיהיה בכל כותרת את המס' תגובות לאותו דיון, אני יודע שזה עם counter אבל אני לא ממש בקיא בשפת ASP אז אני צריך עזרה. תודה מראש.

7. Started by Demon.M,

In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shoshana,

יש לי משהו כזה: <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" ></asp:TextBox> אני רוצה לשנות את צבע התוכן של הפקד בקוד הJS. איך?? אם אפשר קוד ברור (ניסיתי TextBox1.fontColor וזה לא עבד!)

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by BneXt,

שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

האם מותר לי לעשות דבר כזה ב- c: switch(j) { case j<5: printf("blabla"); case 10<j<50: printf("booo"); כי משום מה זה עובר לי קומפליצה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברים! יש לי תכנית שאני צריך לבנות. איך אני יכול למצוא מה גודל המחרוזת הכולל רווחים? הפונקציה strlen(str) (כאשר str זוהי שם של סתם מחרוזת) יודעת להחזיר את גודל התווים עד לרווח הראשון. כלומר היא לא יודעת מה אורך כל המשפט אלא רק מה אורך המילה הראשונה. איך אני מוצא את אורך כל המשפט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by oba3k,

איפה אפשר למצוא דברים חביבים?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by aliza-k,

שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!

15. Started by פיני1805,

JNB FAR,$ לאן זה קופץ ומה זה הדולר?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by Moshe Ben,

שלום! אני צריך להוציא מידע למפתח המקבילי. הבעיה היא שבXP אי אפשר ליצא מידע למפתח המקבילי. קראתי פה http://www.galium.co.il/vbe/lpt_1.htm והבנתי שזה כן אפשרי. וקראתי גם את זה http://logix4u.net/Legacy_Ports/Parallel_Port/How_Inpout32.dll_works_.html אך לא הבנתי איך להשתמש בהם. אני משתמש ב visual express. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Stoichkov,

שלום אני די חדש בפורום הזה צריך עזרה בבנאי העתקה תודה לעוזרים. יש לי מחלקה שכתוב לי שאני צריך ליצור בה שני בנאיים אחד מקבל שלושה ערכים שלמים וקובע את התאריך החדש (day month year) והשני הוא בנאי העתקה המקבל תאריך ויוצר תאריך חדש שערכיו הם כמו אלו של התאריך שהתקבל כפרמטר. עכשיו אני פחות או יותר מבין מה זה בנאי העתקה השאלה שלי היא לשם מה יוצרים אותו ואיך יוצרים אותו? זה הבנאי שלי. public Date (int day, int month , int year ) { _day= day; _month = month; _year = year; }

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by ranran,

שלום אני תקוע באיזה קטע בC# איך דרך קוד אני גורם לעכבר לעשות קליק? כלומר יש לי כמו שלט כזה שכבר תיכנתתי את הפקודות שלו לC# עכשיו את תנועת העכבר דרכו כבר סידרתי אני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור (לא משנה איזה) זה ידמה לחיצה על העכבר (הכפתור השמאלי) תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by GNR,

אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by HeDesXs,

כותרת (#C בין ++C/C)

• 23 תגובות
    • 15.8k צפיות
  21. Started by tigerex,

מישהו מכיר פקודה ב-php שתגרום לטופס מסויים להישלח ישר לאיזה מייל שאני רוצה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by RayZ,

אני מחפש ספר ללימוד השפה PHP. ספר בעיברית. מישהו מכיר,יודע היכן לקנות? (המדריך של PHP ישראל ממש לא מובן)

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם אני רוצה ללמוד תיכנות וחשבתי על c# כשפה הראשונה כי לפי מה שהבנתי היא הטובה מבין c,c++ ו c# אז אמרתי שאני יתחיל איתה כשפה ראשונה ומשם אני ילמד עוד שפות אני רוצה לקנות ספר טוב שמסביר הכל אין לי שום ידע קודם לגבי תיכנות אני רוצה ספר שמסביר הכלל ולא כאילו אני מתכנת 5 שנים ואני צריך לדעת את כל המושגים חחחח טוב ניראה לי שהבנתם אז תודה רבה עמית

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי חברים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה פויינטר לפויינטר ? הפונקציה אמורה מקבלת מערך דו מימדי ריבועי arr בגודל size, ומחזירה: 1 אם סכום אברי האלכסון, שאורכו length, וכיוונו מימין למעלה לשמאל למטה, שווה ל sum כתבתי פה משהו #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int special(int **arr,int size,int length,int sum) { int newsum=0; int i,j=0; for(i=length;i>0;--i) { newsum+=arr[i][j]; j++; } if(newsum==sum) return 1; else return 0; } int main(){ int a[][3]={9,8,7,6,5,4,3,2,1}; printf("%d",special(a,3,2,14)); return 0; } אני יודע שיש שגיאה בהפעלת הפונקציה... אבל למרות זאת זה מתקמפל ישמח לעזרה

25. שלום, אז ככה, מי שמכיר יש פרוייקט שנקרא LAME שהוא OPEN SOURCE כזה שנכתב ב-C++ שאפשר דרכו להמיר קבצי WAVE ל-MP3. בכל מקרה, אני עובד ב-C# אבל אני רוצה להשתמש בפונקציות של התכנית הזאת. יצרתי ב-C++ פרוייקט קטן שבו יש את הפונקציות שאני רוצה להשתמש בהם ושמרתי את זה ב-DLL. השאלה שלי, איך דרך C# אני יכול לשלוח למחלקה הזאת מערך, והתכנית הזאת שבעצם מכינה מהמערך הקיים מערך חדש, תחזיר חזרה ל-C# את המערך החדש. מישהו יודע איך עושים את הקישור הזה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.