תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין כל כך מי נגד מי בחומר הזה. להלן כמה שורות קוד ולאחר מכן אני אסביר את הבעיה בהבנה שלי. List<int> numList=new List<int>(); Node<int> pos=numList.Getfirst(); for(int i=0;i<3;i++) pos=numList.Insert(pos,i); את השורה הראשונה די ברורה יצירת רשימה של מספרים שלמים. השורה השנייה לא ברורה לי.מה זה NODE ולגבי הפונקציה של ה GETFIRST הוא מחזיר את המיקום הראשון של הרשימה?,אם כן אז הוא מחזיר 0 או NULL.מה זה NULL. לגבי ההכנסה של הערכים איך התוצאה תיראה. בקיצור אני לא מבין מה הולך פה ואני אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להכין תוכנית שקולטת מהמשתמש את המספרים השלמים a ו-b וש- a זה המספר ו-b זה החזקה של a כאילו----->>> a בחזקת b מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צרפתי 2 קבצים קוד\בעיה טוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסביר כל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחרים אבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה??? הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0 כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0 אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימה אם לא אז אני משנה את arr ב i ל 1 ומוסף את אותו קלף לרשימה כך לא היה לי אותו קלף פעמים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנה בעיה קטנה //Copy constructor Client::Client(const Client &cl) { _name=new char[sizeof(cl._name)+1]; strcpy(_name, cl._name); _kit=cl._kit; next=NULL; } //Destructor Client::~Client() { // delete _name; //not working!!! } אם אני מוריד את "//" בהורס התוכנה לא מורצת, הרי העתקתי את השם בבנאי, מה הבעיה בקוד, האם הבנאי לא תקין? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לקבל אתר שבו מסבירים על פונקציות ב Java? -חיפשתי באשכול המרוכז ולא מצאתי משהו מתאים- לדוגמא: כותרת של פונקציה בשפת Java: public static int funcA (int a, int b) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים על wordpress שמסבירים על מבנה הקבצים וה-DBים אני רוצה שיהיה לי בשלב הראשוני את היכולת לשדרג את המערכת wordpress באתר של אבא שלי. הוא טוען שהוא כ"כ ישן שכבר אי אפשר להשתמש בסקריפטים של wordpress כדי לשדרג. כרגע המערכת לא עובדת כמו שצריך- היא מציגה את התפריט משמאל- אבל מימין הכל לבן וריק. בשלב השני אני רוצה לנסות לבנות template משלי. אני מכיר פחות או יותר את הממשק ניהול והשימוש בו- אפילו התקנתי פעם אחת את המערכת (לא זוכר יותר מידי מזה), אבל מאחורי הקלעים, תפעול תקלות וכו' אין לי שמץ של מושג.. אם מישהו מכיר מדריך על שדרוג ידני של wordpress- אני אשמח קודם לשדרג ואז להתחיל ללמוד על המערכת.. אנחנו קצת (אוקי לא קצת- לגמרי) תקועים עם ניהול התוכן של האתר כי אין ממ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נגיד ויש לי תוכנה ב-C# או ב-JAVA, יש אפשרות לשים אותה בפלאפון? כלומר לשים אותה אוליי כמשחק או משהו (אני יודע שמשתמשים במשהו שנקרא JAR\JAD למשחקים) או אוליי לשים את התוכנה שאני בונה (c# או java ) באתר WAP ולגלוש דרכו בתוכנה? אם אף אחת מהאפשרויות,איך אני בונה תוכנה לפלאפון? תודה רבה רבה מראש ! ד"א זה מתוכנן לפלאפונים לא בעלי מערכת פתוחה (סימביאן)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבנות תוכנית בסיסית עם GUI של Hello World ב-CPP על בסיסי המאמר הנ"ל: http://www.cprogramming.com/tutorial/opengl_first_windows_app.html אני משתמש ב-Dev-C++ וכשאני מנסה להדר הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ stdafx.h. הבנתי שהקובץ הזה שייך ל-Visual Studio, האם יש דרך להשתמש בקובץ אחר במקום זה עם אותו קוד או שאני צריך לכתוב קוד שונה? ואם אפשר אז אני אשמח גם לקבל לינקים ללמידת GUI ב-CPP ללא VS. תודה מראש! נ.ב. הקוד בדיוק כמו בלינק אבל אם למישהו אין כוח להכנס אז הנה הקוד: /* Trim fat from windows*/ #define WIN32_LEAN_AND_MEAN #pragma comment(linker, "/subsystem:windows") /* Pre-Processor directives*/ #include "stdafx.h" #include <windows.h> /* Windows Proced…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שובר את הראש, מנסה הרבה דברים שונים, ופשוט לא מבין מה הטעות שלי. לצערי אני לא יכול לעשות debug כי ויתרתי על ISE (אני פשוט לא מצליח להבין איך משתמשים בדבר הזה) ואני עכשיו עם Icarus 0.9.5 module behavior_ha(b1,b2,sum,carry); input b1,b2; output sum,carry; reg sum_r,carry_r; initial begin carry_r=0; sum_r=0; if (b1==0) if (b2==1) sum_r=1; else if (b1==1) if (b2==0) sum_r=1; else if (b2==1) carry_r=1; $display("behavior ha b1=%b,b2=%b,sum=%b,carry=%b",b1,b2,sum,carry); end assign sum=sum_r; assign carry=carry_r; endmodule module behavior_fa(b1,b2,carry_in, sum, carry_out); input b1, b2, carry_in; output sum,carry_out; reg sum,carry_ou…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם. ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך. אז דרישות הפרויקט: 1. בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה. 2. כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה. 3. יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו. זה גם פותר א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר במקרה \ יכול להמליץ על מערכת חינמית לבניית אתר מכירות באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט בVB על גרפיקה תלת מימדית, יש לי שם פונקציה שהמורה הביא לנו,הפונקציה אמורה לבצע הסתרה בגופים קמורים בלבד. שכחתי כבר איך הפונקציה עובדת ורציתי להזכר... הפונקציה מקבלת גוף תלת מימדי Body ואת מספר הפאה, ומחזירה TRUE אם צריך להסתיר את הפאה,אחרת מחזירה FALSE Dim P1 As Point3D, P2 As Point3D, P3 As Point3D Dim v1 As Point3D, v2 As Point3D Dim N As Point3D Dim M As Point3D Dim Result As Single Dim C As Point3D C = WeightCenter(body) P1 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(1)) P2 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(2)) P3 = body.Ver(body.Faces(NoFace).Face(3)) SubVectors v1, P1, P2 SubVectors v2, P3, P2 m3Cross N, v1, v2 SubVectors M, P1…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ליצור אנימציה בasp.net למה אני מתכוון... לאלו שמכירים xna כאשר אני רוצה ליצור אנימציה אני רץ על מטריצה של תמונות עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני יכול לקחת מטריצה של תמונות או מגוון תמונות שירוצו אחד אחרי השני ואני יוכל לעשות אנימציה .. בגדול מה שאני רוצה לעשות זה כל פעם שאני עושה postback אני רוצה ליצור אנימציה של בקבוק מסתובב איך אני יכול לעשות זאת בדיוק? אשמח להצעות..
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שצריך עזרה ב asp, html ו-javascript אוו שסתם רוצה לשאול שאלות שקשורות בבנית אתרים שיפנה אלי ואני יעזור לו ......... אני לא מורה אבל אני יוכל לעשור כמה שאני יכול
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מריץ את התוכנה שכתבתי -כל פעם שאני קולט מספר ואז לוחץ ENTER אז החלון עף......וחוזר לחלון של הקומפיילר מה אני עושה לא נכון?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כמה בעיות\שאלות שהייתי שמח לקבל עזרה בהן, אז אשמח לעזרתכם.. 1) למדתי תכנות בVB בתיכון, אבל אני עד היום לא באמת יודע את ההבדל בין ויזואל בייסיק לויזואל סטודיו. מישהו יכול להסביר לי בקצרה? 2) התקנתי עכשיו ויזואל סטודיו 2008, במטרה לכתוב תוכנית שעובדת עם מסד נתונים של אקסס, בשפת ויזואל בייסיק. אבל, לפי הרושם הראשוני שקיבלתי, הסינטקס של VB ממש השתנה. מהפונקציות לטעינת קבצים, ועד שורות הקוד שבהם משתמשים לעבודה עם מסדי נתונים. נוצרה בעיה, שכאילו איבדתי שפת תכנות שידעתי. אני מנסה כבר כמה ימים להבין איך מוסיפים שורה לטבלה במסד נתונים של אקסס(לכתוב את הפקודה בעצמי), ואני פשוט לא מצליח. אפילו קטעי הקוד שאני מעתיק מהעזרה של מיקרוסופט לא עוזרים. מישהו יכול לכתו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה: : הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא. העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב. העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב. [b]צריך לממש את היישום הכולל כמה תהליכים מקביליים המסונכרנים באמצעות תהליך ראשי. הימנע מליצור תהליך בשלב שאינו פעיל. אין קלט.[/b] זו התכנית שרשמתי ויש לי בעיה, אשמח לעזרתכם: ??? ??? class BuildCheir extends Thread // build sheled { int numA,k; public BuildCheir(int nb, int _k) // constructor { numA=nb; k=_k; start(); } public void run () { Syste…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את השאלה הבאה: "קלוט 10 מספרים סכם כל שניים מהם במהלך הקליטה והדפס בכל פעם את הסכום" עכשיו חשבתי על שתי דרכים לעשות את זה אבל בשתי הדרכים התוכנית נתנה שגיאה ואני די בטוח שכתבתי את זה לא נכון אז אשמח אם תוכלו להראות לי איך עושים את זה.. אני יודע איך לקלוט 10 מספרים בלולאה אבל אני לא יודע איך במהלך הקליטה לסכם כל שניים ולהדפיס... דרך 1: #include <stdio.h> int main(void) { int num=0,a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; while(num<10){ printf("Enter a num:"); scanf("%d",&a,&b,&c,&d,&e,&f,&g,&h,&i,&j); num++; } a+=b; c+=d; e+=f; g+=h; i+=j; printf("%d",a); printf("%d",c); printf("%d",e); printf("%d",g); printf("%d",i); fflush(std…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בוקר טוב ! :-* אני צריך קצת עזרה בלהבין את הבעיה שמצורפת, כלומר איך להתחיל אותה ומאיזו זווית בדיוק לגשת.. קצת קשה לי להבין איך לכתוב את הקוד שיקלוט קלט כל כך ארוך וידע להפריד בין הפקודות השונות. אפשר עזרה ככה בגדול? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בניתי אתר: http://shotokai.bkalut.co.il/ (נבנה בוורדפרס) נתקלתי בבעיה, שהייתה נראית לי קצת מוזרה: בדקתי את האתר במחשב, בנייד ובאייפד ורק באייפד - לא רואים את תתי התפריטים. למשל בתפריט בטאב "קאטות", כשמעבירים את העכבר, רואים תתי תפריט. אבל באייפד זה לא עובד. למה?? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-