תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לרשום ערך ל-run ול-uninstall שב-local machine, אותו קוד עובד על ה-currrent user, מישהו יודע למה ב-local machine הוא לא עובד? אני צריך לצייין שהוא לא זורק אף שגיאה, הוא פשוט לא רושם שם כלום, וכן אני מריץ אותו עם הרשאות מנהל. זה הקוד: using (RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run", true)) { rk.SetValue("appName", "appPath"); // rk.Close(); } אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך ליצור מסמך windows form, אבל אני צריך שהוא ידע להגיב ולהשתנות כשמשנים את גודל החלון ו/או הרזוולציה. זה לא יצא כל כך מובן אז אני ינסה להסביר: יש לי חלון (לא מסך מלא) ואני רוצה שהוא יראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו (וגם כאשר הוא ברזולוציה שונה מהמחשב שלי). בג'אווה יכולתי להשתמש ב-layout כדי ששינוי גודל החלון יגרור שינוי גודל של הפקדים. יש מקביל ב-C#? או כל פיתרון יעיל אחר? קראתי באינטרנט שהפיתרון הוא לבנות לפי הגודל הקטן ביותר בו ישתמשו בתוכנה, זה נכון? זה די מטופש ויוצר המון שטח ריק לכאלו שישתמשו בחלון גדול יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בניתי Console Application של איקס עיגול שבוע שעבר וחבר סיפר לי שיש הרבה אנשים מבינים באתר הזה, אז חשבתי לפרסם ולשמוע מה דעתכם. אני לומד C# רק שבועיים אז אל תצפו למשהו מדהים, עם זאת אשמח אם תפרטו לי כמה שיותר מה אפשר לשפר בשביל שהתכנית תהיה יותר יעילה ומובנת ולמה. התכנית: http://pastebin.com/M67nXUam# כל שחקן מכניס בתורו מספר שורה ועמודה, התכנית מכריזה אם יש מנצח או תיקו, בודקת שאין ניסיון לשכתוב "משבצת" שכבר שובץ בה X/O, מדפיסה בתחילת כל משחק את מספר המשחק והתוצאה (נקודות של X, נקודות של O, מספר משחקים שנגמרו בתיקו). ועוד שאלה: את הלולאה שאין ניסיון שכתוב (רמאות) כתבתי בתור לולאת while, אבל מכיוון שהיא בכל מקרה חייבת לרוץ פעם אחת ואז אם התנאי עדיין מתקיים לרוץ שוב ו…
-
- 6 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
בגדול זה אמור להיכתב במטלב, אבל גם אלגוריתם\רעיון יעזרו. בלי לולאות\רקורסיות\דברים מתחכמים אחרים שעושים דברים דומים תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לתכנת באסמבלר הכי בסיסי שיש (8086). אני עובד עם VISUAL STUDIO 2009 ושם אין את האפשרות אפילו ליצור פרוייקט אסמבלר. מצאתי מאמר שמסביר איך לקמפל ולהריץ אסמבלר של 586 ב VS אבל זה לא עוזר לי. מישהו יודע איך אני יכול להריץ ולדבאג אסמבלר 8086 ב VS2009? תודה על העזרה , ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות תוכנה שעושה אוטומציה לכמה פעולות שאני עושה מול שרת HTTP. הסנפתי את הפאקטות הרלוונטיות, השאלה היא איך אני מייצר סשיין שזהה בכל צורה למה שהסנפתי. אני יודע שאני מדבר באוויר פה בלי קוד, אבל לצערי הקוד במקום בו אין אינטרנט ואין לי שום דרך להוציא אותו או להכניס קוד לאיפה שאני.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לממש את הלולאה הבאה: for (int i=0; i<5; i++( k[i= i+5;] אני יודעת לבדוק את התנאי i<5 ולבצע את הקפיצה. איך מבצעים את ההצבה? <i נמצא ברגיסטר $0, k נמצא ברגיסטר $1>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בעיקרון זה פשוט מאוד, רק ששכחתי אפילו איך קולטים ממשתמשים... אז אתם מבינים למה אני שואל פה... כל זה בגלל בעיה מעצבנת עם האקספלורר או משהו, ואני יודע שעוד אנשים לא יכולים לקרוא את המפרטים... אז מה שאני רוצה לעשות זה סקריפט שיבקש את המשתמש שאתה רוצה לקרוא את המפרט שלו ויעביר אותך אליו. משהו קצר, לא קשה... צריך להכניס לפני הלינק, קריאה ל Input box שתבקש את שם המשתמש שלו המפרט אותו אתה רוצה, ואחרי זה להכניס בלינק, במקום ה"Username" את המשתנה הנקלט. או אפילו אם אפשר לעשות redirect ישירות ללינק שנוצר. תודה על העזרה <html> <head> <title>HWZone specs</title> </head> <body> <script language=javascript> <a hr…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לצרף גרפיקה לפסקל? אמרו לי שאפשר לזמן את התוכנית לתוכנה אחרת כמו VB ושם ליצור ממשק... (משהו כזה פחות או יותר), או לעשות גרפיקה בפסקל... אחד מהשניים יעזור לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי תוכנה ב#c שאמורה לרוץ כל יום, בקצרה התוכנה בסך הכל בודקת תאריכים ולפי זה שולחת מיילים, לא משהו מסובך במיוחד וכל התוכנה לא מגיעה למגה אחד, הבעיה שאצלנו המחשב לא בהכרח נדלק כל יום ובמיוחד לא בשעות הנצרכות, כדי לפתור את זה הציעו לי להריץ את התוכנה על שרת. אני לא מתמצא בתחום הזה בכלל, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר במושגים האלה. האם אפשר להריץ קוד #c רגיל על שרתים? ואם כן האם יש כאלה חינמיים, (אני לא מתכוון להשקיע כסף בשביל תוכנה בגודל מגה), ובכללי אשמח לקצת מושגים בסיסים, כדי שאני אבין קצת יותר טוב עם מה אני מתעסק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתואר ראשון בניהול מערכות מידע במהלך התואר אני לומד תכנות C# בשיעורי הבית יש לי תרגיל שאין לי מושג איך לפתור אשמח לעזרתכם. להלן התרגיל: מדפיסה את השורה: Type small number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הקטן. מדפיסה את השורה: Type big number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הגדול. לאחר מכן התוכנית מדפיסה את כל המספרים (מהמספר הקטן עד למספר הגדול) שמתחלקים ב6 או שספרת האחדות שלהם או שספרת העשרות שלהם היא 6 תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עץ בינארי <לכל קודקוד יש שני בנים, תמיד האב גדול משני בניו> אני צריכה לכל בן ימני ליצור קוד עם המסלול איך הגעתי אליו מהשורש <אם הלכתי ימינה נוסיף 1 ואם שמאלה נוסיף 2> לכן לכל קודקוד יש שדה מסוג CHAR* <הגדרתי לו גודל מקסימום 8> שאליו נשרשר את המסלול אבל זה לא עובד! זו הפונקציה שכתבתי: void H::kidud(tav* temp) { if (temp) { if(temp->incidence!=root->incidence) { if(temp->right!=NULL) { strcat(temp->right->kod,temp->kod); } if(temp->left!=NULL) { strcat(temp->left->kod,temp->kod); } } if(temp->value!=0) { cout<<endl<<temp->value<<": "<<temp-&…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות for וקיבלנו את השאלה הבאה.. כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם. שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחר איך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קראתי במקור מסוים שהפיכתן של פונקציות TEMPLATE לINLINE מקטינה את ניפוח הקוד לא הבנתי כיצד? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי פיתחתי תוכנה שמשתמשים בה בארגון שלי. אני רוצה לעשות שהיא תהיה מאוקטבת דרך השרת איך ניתן לעשות את זה? הכוונה היא לשרת אקטיבציה שיתממשק עם התוכנה שלי. אני אקצה את כמות המשתמשים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-