עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יצרתי לעצמי איזה פרויקט קטן ואני מאוד מתלבט, אני אסביר לכם מה הבעיה ואשמח אולי למישהו יש הצעה לפיתרון נורמלי הבנתי שיותר נורמלי לעבוד בdataset מאחר והטבלאות יושבות לי בזיכרון ורק כאשר אני רוצה לעדכן הadapter עושה לי את הupdate הבעיה היא שיצרתי טבלה בdataset שמרכיבה 2 טבלאות ולכן אני לא יכול לעדכן אותה, העידכון מתבצע לפי מה שהומלץ לי פה דרך 2 שאילתות נפרדות לדוגמא : אם יצרתי dataset שמכיל בתוכו טבלה שעושה join בין טבלה של employee לבין טבלה של person אז אם אני רוצה להוסיף עובד אני צריך לעשות 2 שאילתות insert , אחת לטבלה של employee ואחת לטבלה של person . פה הדברים הופכים להיות יותר מורכבים.. מאחר שזה דורש ממני להוסיף בdataset עוד 2 טבלאות, אחת של הemployee ואחת של pers…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני רוצה לקרוא כתובת של אתר אינטרנט מתוך קובץ טקסט ואז לבקר בו. כיצד אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Amit Bar,

שלום לכם! אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות.. ושמעתי שעדיף לקנות ספר מאשר ללמוד באינטרנט. אז ככה, אני צריך עזרה בבחירת שפה להתחלה, וספר מומלץ ואיכותי שאוכל ללמוד ממנו טוב... ואם אפשר טווחי מחירים פחות או יותר, זה יהיה מצוין. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bdoron,

יש לי view ב mysql שאני מריץ פרוצדורה שרשמתי הוא מראה לי את הנתונים מהview כמו שאני רוצה, הבעיה שלי היא שאני מריץ את בפרוצדורה בado.net ומקבל את התוצאה בdatareader התוצאה לא תקינה הוא מעלים לי שורות , אבל רק שורות של אנשים שכבר נמצאים בטבלה, כאילו הוא עושה לי unique למרות שלטבלה אין מפתח ראשי, זה טבלה שמאחסנת אירועים של אנשים, ולכל אדם מותר שיהיה מספר אירועים. זה הקוד של ado.net: public string GetLoansFromTable(string email) { string json = ""; using (MySqlConnection conn = new MySqlConnection(myconnectionstring)) { using (MySqlCommand comm = new MySqlCommand("SP_GetAdminLoans", conn)) { comm.Comman…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by udist,

אני צריך למצוא אלגוריתם יעיל ככל הניתן (לינארי) אשר הקלט שלו זה מחרוזת S והפלט שלו הוא תת מחרוזת T של S כך שאם נשרשר את T לעצמה n פעמים, כלומר T^n נקבל את המחרוזת S בתחילת T^n, כלומר S היא רישא של T^n.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by card,

שלום אני רוצה לכתוב פונקציה קטנה שמציירת חץ בצורה תוכנתית, כשהפונקציה מקבלת כקלט 2 נקודות P1 ו-P2, ואז היא תמתח קו בינן, ותוסיף עוד שני קווים עבור ראש החץ. (ראש החץ הוא בנקודה השנייה - P2) כך שהחץ יראה לדוגמא כך: לשם הפשטות נניח שבין הקו העיקרי של החץ לבין 2 הקוים של ראש החץ, יש זוית של 30 מעלות (עם כל אחד מהם). (אבל זה יכול להשתנות בעתיד, אז עדיף שהמספר 30 יופיע כקבוע באלגוריתם, כך שאוכל לשחק עם זה לפי הצורך) כמו כן האורך של הקווים של ראש החץ, הוא קבוע, למשל 10 פיקסלים, ולא משתנה בהתאם לאורך החץ. איך אני עושה את זה? תניחו שיש לנו את הפונקציה ()DrawLine שמקבלת כקלט 2 נקודות, ומציירת קו בינהן, אז כעת בעצם נשאר לי להשתמש בה 3 פעמים, אחרי שאחשב את 2 הנקודות הנוספ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by elnat4,

שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני צריך להגיש פרויקט די גדול באוניברסיטה בC# והפרטנר שלי נטש אותי ולא יכול היה לעזור לי עם העבודה. אין לי מושג איך לעשות אותה, אני מבקש מעומק הלב, בבקשה תעזרו לי אחרת לא אסיים את הקורס. אני מוכן לשלם 300 שקל (מחייו של סטודנט זה הרבה) עבור מי שיעשה לי אותה וישלח לי את הקוד עם הערות בצד למה כל דבר וכו'. מי שמוכן לעזור בבקשה שירשום ואחזור אליו בפרטי עם העבודה עצמה. תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by א,

כשאני מקמפל את הקובץ המצורף בסיומת cpp, הקוד מתקפל (למעט כמה אזהרות). כשאני משנה את הסיומת ל c, מתווספות אינסוף אזהרות והקוד לא מתקפל. למה זה קורה? אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kalimero1234,

יש לי ץNET 4 על המחשב וכעט ניסיתי להתקין את חבילת הGUI של MYSQL. וזה אומר לי שאני חייב .NET 3.5 האם אני יכול להתקין בנוסף ל.NET 4 את NET 3.5? או שזה גורם לבעיות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by LOTE,

http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp עשיתי את אותו הקוד, אבל עם תמונה שונה. CSS: div.background { width:500px; height:250px; background:url(download.jpg) repeat; border:2px solid black; } div.transbox { width:400px; height:180px; margin:30px 50px; background-color:#ffffff; border:1px solid black; opacity:0.6; filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */ } div.transbox p { margin:30px 40px; font-weight:bold; color:#000000; } HTML: <div class="background"><div class="transbox"> <p>BLA </p> </div> </div> תוצאה: 1. ניסיתי בעזרת text-align:center להעביר את התי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מחפש נגן מדיה לאתר אינטרנט שתומך בכתוביות בנפרד (ויודע לחבר אותם, כמו ביו-טיוב). האם אפשר לקבל בבקשה קוד, או מידע נוסף על נגן כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן לכולם , בניתי שיטה רקרוסיבית למיון מערך חד מימדי , אבל התוצאות לא משהו .(נראות קרובות למטרה , אבל משהו התפספס לי כאן ..) מישהו רואה את הבעיה ? מצורף . - - - תגובה אוחדה: - - - קצת התבלבלתי איתו .. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, איך אני מיישם קובץ שכתבתי בJAVA? כלומר, אני משתמש בתוכנה Eclipse כדי לכתוב בJAVA אבל איך אני משתמש במה שרשמתי לתוכנה ממשית בXP ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by level10,

שלום יש לי את השאלה הבאה: "קלוט 10 מספרים סכם כל שניים מהם במהלך הקליטה והדפס בכל פעם את הסכום" עכשיו חשבתי על שתי דרכים לעשות את זה אבל בשתי הדרכים התוכנית נתנה שגיאה ואני די בטוח שכתבתי את זה לא נכון אז אשמח אם תוכלו להראות לי איך עושים את זה.. אני יודע איך לקלוט 10 מספרים בלולאה אבל אני לא יודע איך במהלך הקליטה לסכם כל שניים ולהדפיס... דרך 1: #include <stdio.h> int main(void) { int num=0,a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; while(num<10){ printf("Enter a num:"); scanf("%d",&a,&b,&c,&d,&e,&f,&g,&h,&i,&j); num++; } a+=b; c+=d; e+=f; g+=h; i+=j; printf("%d",a); printf("%d",c); printf("%d",e); printf("%d",g); printf("%d",i); fflush(std…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

אני מתכנת מתחיל וכרגע התחלתי בתור תוכנית ראשונה לכתוב תוכנית שתפתור סודוקו(אווו איזה משחק משעמם)... עכשיו חשוב לי מאוד היעילות בשביל המהירות אך מצד שני זה בא על חשבון הקוד הקריא. לדוגמא: אני רוצה לסרוק אם קיימת אפשרות יחידה בשורה אז אני יכול לייצר פונקצייה אחת שכוללת שלוש פונקציות של בדיקת שורה טור וריבוע ואז הקוד קריא או לעשות את הכל בפונקצייה אחת ובתוך כל הלולאות לעשות כל מיני קומבינציות כך שזה יהיה מאוד יעיל אך ספק כמה זמן יקח לבן אדם מן השורה לקרוא את הקוד. אז מה אתם אומרים להשאר במסגרת של פונקצייה בת עשר שורות לכל היותר וחלוקה לתתי משימות(כמובן כמה שיותר יעיל) או לוותר על זה ולדאוג ליעילות. אני יחסית בשלבי סיום של התוכנה ושאני מסתכל לאחור אפשר לוותר על כמה סריקות ולע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nitzo,

שלום לחברי הפורום, אני משתמש חדש זוהי שאלתי הראשונה לאחר שעברתי על החיפוש בשנים האחרונות הייתי בתהליך של חזרה בתשובה ולא התעניינתי בלימודים גבוהים\קורסים וכדומה. אני בעל ראש אנליטי, אוטודידקטיות וניסיון לא-רב בתכנות. אני עוד מעט בן 28, רוצה לעבור קורס שיפתח לי צוהר לעבודה חדשה. אני מעוניין בעצה\חוות דעת לגבי הקורס שבחרתי Php+Seo+webmastering הבנתי מהפורומים שאנשים נהנים מאד מהעיסוק ב PHP כמו כן יש ביקוש לידע הזה הקורס אורך חמישה חודשים בלימודי בוקר ו.... זהו אשמח לתגובות מעשירות תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dror_levy,

שלום לכולם! הפונקציה הבאה הבאה אמורה למצוא כמה רחובות שונים קיימים מה לא בסדר בה? תעזרו בבקשה,מי שיכול (זה נראה מחורבש - תעשו קופי פייסט לתוכנה וזה יסתדר) void FindStreetCountAndMaxCountInStreet(Person *personArr[],int persons_count,int *street_count,int *max_count_in_street) { char **dif_names; int i,j; *street_count=0; for(i=0;i<persons_count;i++)//רץ כמספר האנשים בעיר { for(j=0;j<=street_count;j++)//רצ כמספר הרחובות השונים-כאשר המספר גד על כל שם רחוב שונה חדש שנמצא //אם שם הרחוב שונה מכל שאר הרחובות שמאוחסנים במערך המצביעים למחרוזות if( strcmp(personArr->address.pStreetName,dif_names[j]) ) { //תגדיל את מונה מספר הרחובות השונים באחד *str…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Noririco,

אהלן... אני סטודנט למדעי המחשב, מה שרציתי לשאול הוא מה העיקר בלימוד C ? ואם אני אחדד השאלה אז על מה אני צריך למקד את עצמי כשאני לומד?, כמובן שללמוד הכל , אבל מהו העיקר ? כאילו על מה להתאמן הכי הרבה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TomerPerez,

#include <stdio.h> void main() { int x; char ch; printf("Enter a number"); scanf_s("%d", &x); printf("You have entered the number %d\n", x); printf("Enter one char and press enter: \n"); fflush(stdin); ch = getchar(); printf("you entered the char"); putchar(ch); putchar('\n'); getch(); } לפני כמה ימים קיבלתי ספר לתכנות בשפה C מחבר. הספר יחסית ישן אבל הוא המליץ לי עליו. אני לא מצליח להריץ את הדוגמה הבאה כמו שצריך. ניסיתי להשתמש בפונקציה _flushall() או בfflush(stdin) הספר משנת 2001 ונכתב על יד יואב נתיב אם ללמוד מהספר הזה הוא בזבוז זמן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספר אחד, ספר למתחיל. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by BlOcker,

שלום לכולם, אני חדש , שמח להיות פה אני מקווה להתשלב. אני צריך בבקשה טבלת aski תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.