תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנית עם GUI שבה יש כפתור ADD שפותח לי חלון שבו אני בוחר קבצים, איך מגדירים את זה ככה שהכפתור יזכור תמיד את ה-path האחרון שהוא היה בו ולא יחזור תמיד לתיקית default שלו ? מה שיש לי עד עכשו זה רק: (פותח את החלון windows לבחירת הקבצים) openFileDialog1.ShowDialog();
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. כמה עלים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 2. כמה צמתים פנימיים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 3. האם ניתן לממש מחסנית בעזרת ערימה ? אם כן, איך? אם לא, למה? 4. האם ניתן לממש תור קדימויות בעזרת עץ חיפוש בינארי? אם כן, איך? אם לא, למה? 5. באיזה רמות יהיה האיבר השלישי בגודלו בערימת מקסימום? 6. באיזה רמות יהיה האיבר הרביעי בגודלו בערימת מקסימום? <מקווה שזה המקום המתאים לשאול> תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ב C שמונעת ממני להמשיך פרוייקט , אני מנסה לבצע חילוק פשוט 5/4096 כאשר ניסיתי להכניס את התוצאה ל Double וגם ל Float אבל משום מה תמיד הערך המוחזר הוא 0 , כאשר התוצאה אמורה להיות 0.000122 האם למישהו יש עצה ? אני בטוח שזה קשור לחילוק / משתנים רק שאני לא עולה על זה.... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. כתוב הוראה אחת המדפיסה את כל האותיות הקטנות ותווי ההאסקי שלהן 2 . TAV1 TAV2 הם שני תווים (טיפוסם CHAR ) שכל אחד מהם מכיל ספרה . כתוב הוראה המאחסנת במשתנה NUM (שטיפוסו INT ) את המספר משני תווים אלו בסדר הבא לדוגמא TAV1= '1' TAV2='2' M אז NUM=1221 אשמח לתשובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש קטע כזה שאפשר להתייחס למספר כמספר מאוד גדול או כמספר שלילי. 'שיחקתי' קצת עם המחשבון של הווינדוס במצב programmer, מצאתי ש- 87H זה 135 (כשמתייחסים אליו כמספר גדול) אבל אם אני מקטין את זה לבית אחד (8 סיביות) זה -121. זאת הכוונה כשהמחשב יכול להתייחס למספר ב- H בשתי צורות? דבר נוסף תמיד אני תוהה וזה חשוב בכל האוגרים AX,BX וכו' קודם בא AL ואז AH או ההפך? (אם זה בטבלה, אז זה מצב אחד או2?) AL ---- AH -------------------------- AH ---- AL דבר נוסף, מה הפקודות XOR, OR, MUL, IMUL עושות? ואם אפשר עם דוגמאות טובות והסבר טוב שאני יבין, כי כל מה שאני מצאתי בגוגל זה למשל - XOR , עושה פקודה של XOR בין 2 אופרנדים. (מה אני אמור להבין מזה)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Class Section: public class Section { private Point _poCenterPoint; private double _length; } ל-Class Point שגם בו אני משתמש יש מתודות של getX(), getY(), ו-setX, setY Class Section זה מעין קטע שלו יש נק' אמצע (_poCenterPoint) ואורך (_length), הוא מקביל לציר ה-X ומקבל בבנאי שלו או 2 נק' או נק' אמצע ואורך. אחת מהמתודות שאני אמור לרשום היא public boolean equals(Section other) ז"א אני מקבל מקטע אחר ומחזיר true אם הם זהים. זו המתודה שלי: public boolean equals(Section other) { if (this._poCenterPoint == other._poCenterPoint && this._length == other._length) { return true; } else { return false; } } וה-main: Point p1 …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מהי הסיבוכיות של מציאת ערך בטבלת האש עם הרבה ערכים ומעט מפתחות? האם זה עדיין O(1) ? למשל מספר התלמידים בישראל כאשר המפתחות זה ציונים וצריך למצוא סטודנט. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב פרוייקט גמר הנדסאים. חשבתי על כתיבת משחק וובי (כדוגמת גינדיס וחבריהם). מישהו יכול לכוון אותי למדריכים בנושא ובבחירת שפת התיכנות ? (אם יש אתרים ספציפיים אז מה טוב) ממש תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשל, באתר כמו http://www.walla.co.il/ האתר עצמו הוא בעצם טבלה אחת גדולה, אבל מחולק להמון תאים כמו בצד ימין את כל המדורים באתר, בצד שמאל את התיבת דואר וכן הלאה. אני לא מבין איך עושים את החלוקה הזאת, בטבלת HTML זה לא נראה אפשרי.[br]פורסם בתאריך: 22.06.2007 בשעה 17:17:17 עוד שאלה, באתרים כמו: http://www.entry.co.il/default.aspשאתה לוחץ על לינק, בעצם יש לך מבנה בצד ימין והלוגו למעלה שהוא סטטי ורק הדף האמצעי משתנה, זה מערכת FRAMES? או שאני יודע שכבר לא עובדים יותר עם FRAMES ו-IFRAME, אז איזה דרך יש לעשות את המבנה הקבוע ושאתה לוחץ על לינק רק שהאמצע ישתנה. כי אני מתאר לעצמי שבאתרים האלה הם לא רושמים בכל דף את הקוד מחדש של כל המבנה, לא ככה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם . אני צריך לקלוט קלט מהמקלדת שהוא יהיה בטיפוס double ואם הוא מטיפוס אחר כמו אותיות וסימנים וכולי אני צריך לבקש מהמשתמש שיכניס עוד פעם קלט וחוזר חלילה איך אני עושה זה ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להציב גודל חלון 0 בשביל שלא יראו אותו.. שהוא יהיה פשוט פס דק! ואני לא מצליח משום מה שאני מציב אפס גודל החלון הוא לעולם לא אפס אלא כמעט חצי סנטימטר למה זה ? למה גובה אפס בחלון הוא לא אפס זה הxaml <Window xmlns:Monopoly="clr-namespace:Monopoly" x:Class="Monopoly.View.Window1" BorderThickness="0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" AllowsTransparency="True" Background="White" WindowStyle="None" ShowActivated="False" Title="Window1" Height="0" Width="400" Loaded="Initwindow" Foreground="{x:Null}" ShowInTaskbar="False"> <…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp עשיתי את אותו הקוד, אבל עם תמונה שונה. CSS: div.background { width:500px; height:250px; background:url(download.jpg) repeat; border:2px solid black; } div.transbox { width:400px; height:180px; margin:30px 50px; background-color:#ffffff; border:1px solid black; opacity:0.6; filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */ } div.transbox p { margin:30px 40px; font-weight:bold; color:#000000; } HTML: <div class="background"><div class="transbox"> <p>BLA </p> </div> </div> תוצאה: 1. ניסיתי בעזרת text-align:center להעביר את התי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רציתי לכתוב תוכנית שעושה כפל חילוק + - בINPUTDIALOG ועשיתי כזה דבר \ import javax.swing.JOptionPane; import java.math.*; public class Addition { public static void main( String args[] ) { int op = 0; int sum = 0; String firstNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter first integer" ); String secondNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter second integer" ); int number1 = Integer.parseInt( firstNumber ); int number2 = Integer.parseInt( secondNumber ); String o = JOptionPane.showInputDialog( "1=* 2=+ 3=- 4=/" ); int op3 = Integer.parseInt( o ); if(op3==1 ) { sum = number1 * number2; // add numbers }…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב פונקציה קטנה שמציירת חץ בצורה תוכנתית, כשהפונקציה מקבלת כקלט 2 נקודות P1 ו-P2, ואז היא תמתח קו בינן, ותוסיף עוד שני קווים עבור ראש החץ. (ראש החץ הוא בנקודה השנייה - P2) כך שהחץ יראה לדוגמא כך: לשם הפשטות נניח שבין הקו העיקרי של החץ לבין 2 הקוים של ראש החץ, יש זוית של 30 מעלות (עם כל אחד מהם). (אבל זה יכול להשתנות בעתיד, אז עדיף שהמספר 30 יופיע כקבוע באלגוריתם, כך שאוכל לשחק עם זה לפי הצורך) כמו כן האורך של הקווים של ראש החץ, הוא קבוע, למשל 10 פיקסלים, ולא משתנה בהתאם לאורך החץ. איך אני עושה את זה? תניחו שיש לנו את הפונקציה ()DrawLine שמקבלת כקלט 2 נקודות, ומציירת קו בינהן, אז כעת בעצם נשאר לי להשתמש בה 3 פעמים, אחרי שאחשב את 2 הנקודות הנוספ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מקמפל את הקובץ המצורף בסיומת cpp, הקוד מתקפל (למעט כמה אזהרות). כשאני משנה את הסיומת ל c, מתווספות אינסוף אזהרות והקוד לא מתקפל. למה זה קורה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה קוד שעזר לי ליצור תוכנית שכבר הרבה זמן רציתי לעשות (תוכנית שמשנה רזולוציה ל 1280X1024 בהפעלה, ולא שום דבר אחר). שיניתי קצת הקוד ששם כך שיתאים לרצוני, אני אעלה לפה את הפרוייקט כמו שהוא כדי שתוכלו לעזור לי. התוכנית שיצרתי פועלת כמו שצריך, אבל היא יוצרת טופס ונסגרת ישר, ואני רוצה לדלג על הקטע של טעינת כל מה שקשור לטופס. הבעיה היא שאני לא יודע כלום ב C#, ולא הרבה מדי על VS, ואני לא יודע מה עלי לשנות כדי שזה יקרה (או לחלופין, איזה סוג של פרוייקט אני צריך ליצור כך שלא יטען לי טופס). חוץ מזה, תכננתי לשים את התוכנית בתיקייה startup של היוזר שלי כדי שכשאכנס אליו הרזולוציה תשתנה אוטומתית, הבעיה היא שזה לא קורה כשחוזרים אליו לאחר switch user. אני אשמח עם תספרו לי על ד…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי ללמוד שפת C אז רציתי לדעת איזה דברים אני צריך ללמוד תרשמו לי בבקשה את הדברים החשובים למתחיל ואם זה חשוב להיות טוב באנגלית? או שזה לא קשור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבנות תוכנית בסיסית עם GUI של Hello World ב-CPP על בסיסי המאמר הנ"ל: http://www.cprogramming.com/tutorial/opengl_first_windows_app.html אני משתמש ב-Dev-C++ וכשאני מנסה להדר הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ stdafx.h. הבנתי שהקובץ הזה שייך ל-Visual Studio, האם יש דרך להשתמש בקובץ אחר במקום זה עם אותו קוד או שאני צריך לכתוב קוד שונה? ואם אפשר אז אני אשמח גם לקבל לינקים ללמידת GUI ב-CPP ללא VS. תודה מראש! נ.ב. הקוד בדיוק כמו בלינק אבל אם למישהו אין כוח להכנס אז הנה הקוד: /* Trim fat from windows*/ #define WIN32_LEAN_AND_MEAN #pragma comment(linker, "/subsystem:windows") /* Pre-Processor directives*/ #include "stdafx.h" #include <windows.h> /* Windows Proced…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-