תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבנות תוכנית בסיסית עם GUI של Hello World ב-CPP על בסיסי המאמר הנ"ל: http://www.cprogramming.com/tutorial/opengl_first_windows_app.html אני משתמש ב-Dev-C++ וכשאני מנסה להדר הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ stdafx.h. הבנתי שהקובץ הזה שייך ל-Visual Studio, האם יש דרך להשתמש בקובץ אחר במקום זה עם אותו קוד או שאני צריך לכתוב קוד שונה? ואם אפשר אז אני אשמח גם לקבל לינקים ללמידת GUI ב-CPP ללא VS. תודה מראש! נ.ב. הקוד בדיוק כמו בלינק אבל אם למישהו אין כוח להכנס אז הנה הקוד: /* Trim fat from windows*/ #define WIN32_LEAN_AND_MEAN #pragma comment(linker, "/subsystem:windows") /* Pre-Processor directives*/ #include "stdafx.h" #include <windows.h> /* Windows Proced…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים בבקשה תעזרו! אני צריך לכתוב פרוצדורה שקולטת מחרוזת של תווים הנמצאים באוגר $a1 באוגר $a2 נמצאים מספר התווים באוגר $a3 נקלט מספר מ 0 עד 9 שיקרא x. על הפרוצדורה לבצע מחיקת תווים לפי המיקום של המספר שבאוגר $a3. לדוגמא: מחרוזת של : 1234567890 המספר x = 3 למעשה הפלט יהיה 123567890 צריך לצמצם את החור שנוצר אחרי מחיקה ולהדפיס את המחרוזת מהסוף להתחלה. כלומר הפלט יהיה 098765321
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רציתי לכתוב תוכנית שעושה כפל חילוק + - בINPUTDIALOG ועשיתי כזה דבר \ import javax.swing.JOptionPane; import java.math.*; public class Addition { public static void main( String args[] ) { int op = 0; int sum = 0; String firstNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter first integer" ); String secondNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter second integer" ); int number1 = Integer.parseInt( firstNumber ); int number2 = Integer.parseInt( secondNumber ); String o = JOptionPane.showInputDialog( "1=* 2=+ 3=- 4=/" ); int op3 = Integer.parseInt( o ); if(op3==1 ) { sum = number1 * number2; // add numbers }…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי ידע מצומצם ב-javascript. אני מעוניין להרחיב אותו באמצעות הבנה/כתיבה של סקריפטים להנאתי. חיפשתי איך לבטל את ההודעות הקופצות במהלך הסרטונים ב-youtube. מצאתי את זה: http://stackoverflow.com/questions/23687561/turn-off-youtube-annotations-using-javascript למיטב הבנתי אני צריך רק להוסיף את הקוד לקובץ js (כמובן שיש את ההגדרות בתחילת ה-user script כמו ה-namespace וכו'). לצערי זה לא עובד. נניח כדי לשנות את הצבע של העמוד כתבתי: document.body.style.background = '#8080CC'; וזה עבד. מישהו יכול לעזור בנידון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתיים למדתי C ו-C++, וכעת אני מעוניין להתחיל ללמוד Java בכוחות עצמי. אשמח לקבל ממכם המלצה לספר או אתר טוב בעברית (או אפילו עדיף גם ספר וגם אתר) ללימוד JAVA. האם לאור הרקע והידע שיש לי אני אוכל לעבור לתכנת בקלות בJAVA או שהמעבר לא אינטואיטיבי? בנוסף, אשמח להמלצה על תוכנה בה אני אוכל לתכנת, בדומה ל-visual C++ בה אני משתמש לתכנות ב-C++.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
where i can find tutorials in hebrew/english(pref. hebrew) for php and where i can find atutorial to build a fourm in php 10x
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי עבודה מהמורה שלי למחשבים לעשות תוכנה שתקלוט רמת קושי (מספר הספרות) ופעולה חשבונית (כפל/חיבור/חיסור) ותחשב ניקוד לפי רמת הקושי. זו התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <time.h> #include <stdlib.h> void main() { int num1, num2, count=0, sum=0, dif, plus; long sol, right; char peula, finish; printf("Do you wish to continue? Y / N "); scanf(" %c", &finish); while(finish!='Y' && finish!='N') { printf("ERORR! Press Again: "); scanf(" %c", &finish); } srand(time(NULL)); while(finish=='Y') { printf("\nWhat peula do you want to use?\n"); printf("Addition: A\n"); …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
if request.form("a")=a1 then application("mone1")=application("mone1")+1 end if if request.form("a")=b1 then application("mone2")=application("mone2")+1 end if if request.form("a")=c1 then application("mone3")=application("mone3")+1 end if if request.form("a")=d1 then application("mone4")=application("mone4")+1 end if response.write(application("mone1")) response.write("</br>") response.write(application("mone2")) response.write("</br>") response.write(application("mone3")) response.write("</br>") response.write(application("mone4")) %> <% אני מנסה לבנות סקר בASP בלי database עם הפונקציה application שתיהיה מונה כזה ויראה לי כמה הצבעות היו אני…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלו אותנו היום איך אפשר לבצע פוליפורמיזם בלי ביצוע ירושה? למישהו יש מושג מה השיטה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר בנה את העמוד הבא: http://www.dogspoker.net/glossaryhe.php השאלה שלו האם התוכן שנכתב עם ג'אבהסקריפט בדרך הבאה: for (var i = 0; i < kamut; i++) { document.write("<div id='e" + i + "'><p>"); document.write("<a class='ereh'>" + arrArahim[i] + "- </a>"); document.write(arrEsberim[i]); document.write("</p></div>"); } יזוהה על ידי החיפוש של גוגל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד 3 חודשים בטכניון מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד? האם אני זקוק למחשב נייד ומה ההמלצות ? על מה לשים דגש בשנה הראשונה יש לי עכשיו 3 חודשים חשבתי אולי ללמוד עצמאית את הבסיס באלגברה,בשפת C או אפילו אנגלית טכנית אפילו לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק לקראת שנת הלימודים תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ידע בסיס בשפת C, Visual C#. אני מעוניין לכתוב תוכנה רצוי שתעבוד ב WEB. צריך שהיא תבצע פקודות ב SNMP ותציג את הקלט שמתקבל. כמו שיהיו הרבה כאלו בטבלה מסודרת. איפה הכי נוח וקל יהיה לכתוב תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להטמיע באתר שלי באיזור ללקוחות רשומים בלבד סרטון יוטיוב שלי. הבעיה שברגע שאני שם את הסרט באתר (אפילו אם האיזור בו אני שם את הסרטון מחייב הרשמה מראש) - כל אחד שנכנס לשם יכול לבחור לצפות בסרט ביוטיוב ישירות ואז להעתיק משם את הקישור ולהפיץ אותו. האם יש דרך לחסום את האופציה להעתיק את הקישור של הסרטון ו\או לצפות בו ביוטיוב? או כל דרך אחרת שאתם מכירים בה בהם אני יכול להראות סרטון אצלי באתר (מבלי לשים את הסרט על האתר שלי) מבלי שניתן יהיה באמצעים סבירים להפיץ אותו? תודה, רם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איך אני מיישם קובץ שכתבתי בJAVA? כלומר, אני משתמש בתוכנה Eclipse כדי לכתוב בJAVA אבל איך אני משתמש במה שרשמתי לתוכנה ממשית בXP ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה כביכול מתחילנית, אבל האמת אף פעם לא נגעתי בעניין... יצא לי להיתקל בכמה תוכניות עם הביטוי נניח: if (a) { . . . } הכוונה שזה שקול ל- if(a!=0) { . . . } ?? רק רציתי לוודא.... תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי view ב mysql שאני מריץ פרוצדורה שרשמתי הוא מראה לי את הנתונים מהview כמו שאני רוצה, הבעיה שלי היא שאני מריץ את בפרוצדורה בado.net ומקבל את התוצאה בdatareader התוצאה לא תקינה הוא מעלים לי שורות , אבל רק שורות של אנשים שכבר נמצאים בטבלה, כאילו הוא עושה לי unique למרות שלטבלה אין מפתח ראשי, זה טבלה שמאחסנת אירועים של אנשים, ולכל אדם מותר שיהיה מספר אירועים. זה הקוד של ado.net: public string GetLoansFromTable(string email) { string json = ""; using (MySqlConnection conn = new MySqlConnection(myconnectionstring)) { using (MySqlCommand comm = new MySqlCommand("SP_GetAdminLoans", conn)) { comm.Comman…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הפונקציה הבאה הבאה אמורה למצוא כמה רחובות שונים קיימים מה לא בסדר בה? תעזרו בבקשה,מי שיכול (זה נראה מחורבש - תעשו קופי פייסט לתוכנה וזה יסתדר) void FindStreetCountAndMaxCountInStreet(Person *personArr[],int persons_count,int *street_count,int *max_count_in_street) { char **dif_names; int i,j; *street_count=0; for(i=0;i<persons_count;i++)//רץ כמספר האנשים בעיר { for(j=0;j<=street_count;j++)//רצ כמספר הרחובות השונים-כאשר המספר גד על כל שם רחוב שונה חדש שנמצא //אם שם הרחוב שונה מכל שאר הרחובות שמאוחסנים במערך המצביעים למחרוזות if( strcmp(personArr->address.pStreetName,dif_names[j]) ) { //תגדיל את מונה מספר הרחובות השונים באחד *str…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-