תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
הי. רציתי לדעת באילו פקודות אני יכול להשתמש כדי ליישר אלמנט (במקרה שלי - div) לתחתית ומרכז הדף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו תכנית שיוצרת מערך של 100 תאים ומכניסה מספרים רנדומליים 1-100 לכל תא. לאחר מכן המשתמש בוחר מספר מסוים והתכנית מחפשת את המספר במערך. import java.util.Scanner; public class arr { public static void main(String[] args) { Scanner s = new Scanner(System.in); boolean found, flag = true; int[] arr = new int[100]; for(int i=0; i<arr.length; i++){ arr[i] = (int) (1 + Math.random()*100); System.out.print(arr[i]+" "); } do { System.out.println(); System.out.print("Enter number to search: "); int num = s.nextInt(); if(num>0 && num<=100) { int…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת איפה ניתן להשיג חומר על שפת התכנות PHP, והאם ניתן לשלב אותה בתוך אתר שתוכנו נכתב ב-Html,JavaScript, Asp. הייתי רוצה לדעת איך יוצרים פורום ב-PHP או ב-ASP ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וכל מה שאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיאה שלמטה אפילו את הדבר הפשוט ביותר כמו: #include <stdio.h> void main(){ printf("dasdasd"); } 1>------ Build started: Project: aaa, Configuration: Debug Win32 ------ 1> sss.c 1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup 1>C:\Users\****************\Desktop\aaa\Debug\aaa.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להכין תוכנית קטנה בVB שלוקחת 5 תמונות מסויימות, מעתיקה אותם למיקום מסויים במחשב, ופותחת אותם רנדומלית למשך דקה, 5 פעמים ביום. האם יש מישהו שיוכל לעזור לי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד 3 חודשים בטכניון מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד? האם אני זקוק למחשב נייד ומה ההמלצות ? על מה לשים דגש בשנה הראשונה יש לי עכשיו 3 חודשים חשבתי אולי ללמוד עצמאית את הבסיס באלגברה,בשפת C או אפילו אנגלית טכנית אפילו לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק לקראת שנת הלימודים תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה האופציה הכי טובה? הדברים שחשובים לי: 1. IDE נוח 2. דגש על קלות שימוש תיעוד וקוד לדוגמה 3. שפות שאני יודע: C# (בצורה טוב), c++(ככה ככה) #rudy, JAVA F תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה ריאשונה אני לא מצליח להיתחבר עם היוזר המובנה SA אפילו שעשיתי לו ENABLE דבר שני אני רוצה לכתוב סקריפט פשוט שמעלה ומוריד את ה Services של הסרבר איך אני עושה את זה ,הפניה לאתר תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א. (20%) כתוב פונקציה read_array הקוראת מספרים שלמים מהקלט לתוך מערך. הפונקציה מקבלת כפרמטר מספר שלם end_signal וקוראת מספרים מהקלט עד שמופיע המספר end_signal, אותו היא לא מכניסה למערך. הפונקציה תחזיר את כתובת תחילת המערך שלתוכו קראה את המספרים. הנחיות: · כמות המספרים לא ידועה מראש אך אינה עולה על קבוע חיובי MAX . · הפונקציה תחזיר את הכתובת של מערך מוקצה דינאמית שגודלו כמספר המספרים שהפונקציה קראה בפועל (לא בהכרח MAX). · כמות המספרים שנקראו תוחזר בעזרת פרמטר נוסף של הפונקציה · ניתן להניח שהקלט תקין. · הפונקציה read_array לא מדפיסה את המערך שקראה. זוהי בעיקרון השאלה ומשום מה הסתבכתי איתה אין לי מושג איך לעבוד עם ה WHILE זה מה שכתבתי # #i…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.kerenandtomer.com/ זה אתר נורא פשוט, אין גם צורך בממשק עדכון ככה שיש הרבה דרכים לעשות אותו במהירות. השאלה אם פשוט לעשות לבד מ0 או שזאת בכלל תבנית מוכנה שלגמרי חוסכת את העבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איך אני מיישם קובץ שכתבתי בJAVA? כלומר, אני משתמש בתוכנה Eclipse כדי לכתוב בJAVA אבל איך אני משתמש במה שרשמתי לתוכנה ממשית בXP ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. השנה התחלתי ללמוד בי"ג וצריך לבחור פרוייקט סיום. מכיוון שלא התעסקתי באף אחד מהדברים הבאים דיי קשה לי להחליט על משהוא מעניין ומלמד אך מצד שני אחד שאוכל לסיים לבד ב2-4חודשים. הרשימה כוללת את הדברים הבאים: משחקים (אני כבר אומר שלא בא לי להתעסק בזה) דחיסת קבצים (על זה דווקא חשבתי נשמע מעניין) כתיבת קומפיילר לשפה כלשהיא [כולל שפה שאני יכול להמציא] (רעיון גאוני עד שמורה אמרה שעד היום אף לא עשה את זה) כתיבת PARSER ל HTML הדמיית רשת מחשבים המרת קוד מפסקל/סי ל JAVA הפרוייקט יעשה ב JAVA. תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די חדש בשפה, פתחתי פרויקט שהוא windows application. פתחתי form חדש, בניתי בו text boxes לפי הצורך, ויש לי button שכאשר לוחצים עליו זה צריך להדפיס את הפתרון ל textbox שהוא read only. עכשיו אני יודע לבנות את העסק, רק איך אני כותב בדיוק את התכנית? איך אני פונה לtextbox1\2\3\4 כדי לקלוט מהם? ואיך אני עושה הדפסה לתוך הtextbox האחרון? תודה רבה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פונקציה רקורסיבית שמכניסה איבר לרשימה ממוינת. כתבתי תנאי עצירה: insert(X,[],[L|X]). אבל, הרצה לדוגמא: ?- insert(5,[],L). L = [H186 | 5] ; no למה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בניתי אתר מותאם לפלאפון, ואני רוצה שזה יהיה כמו אפליקציה בסמארטפון, ויופיע בחנות גוגל פליי. כלומר, שיהיה על שולחן העבודה בסמארטפון אייקון, שהוא בעצם קישור לאתר הזה. איך עושים את זה? תודה! שריה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש חדש זוהי שאלתי הראשונה לאחר שעברתי על החיפוש בשנים האחרונות הייתי בתהליך של חזרה בתשובה ולא התעניינתי בלימודים גבוהים\קורסים וכדומה. אני בעל ראש אנליטי, אוטודידקטיות וניסיון לא-רב בתכנות. אני עוד מעט בן 28, רוצה לעבור קורס שיפתח לי צוהר לעבודה חדשה. אני מעוניין בעצה\חוות דעת לגבי הקורס שבחרתי Php+Seo+webmastering הבנתי מהפורומים שאנשים נהנים מאד מהעיסוק ב PHP כמו כן יש ביקוש לידע הזה הקורס אורך חמישה חודשים בלימודי בוקר ו.... זהו אשמח לתגובות מעשירות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהי שפת הASSEMBLER ? במה משתמשים בה? האם יש שפות נוספות שדומות לה? לפי מה שאני הבנתי היא נחשבת בתור שפת בסיס , נכון הדבר?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדשה כאן, נעים להכיר :-) לומדת בניית אתרים בשפת ה - Html5 ו-Css. לא מבינה כ"כ גדולה בטכנולוגיה ורוצה להתייעץ בעניין כתיבת הפקודות של Css ב Dreamweaver. אני כותבת את הפקודות, ומשום מה זה לא "עובד" בצד התוכן. כלומר יש לי 2 צדדים של המסך. האחד של כתיבת הקוד והשני שבו רואים את התוכן. בכל אופן, הפקודות של ה-Css, חלקן עובדות וחלקן לא. מה פירוש ? לדוגמא אני רושמת שכותרת h1 תהיה במרכז וכיוון הכתיבה יהיה מימין לשמאל. h1 {text-align:center; direction:rtl;{ בחלק מהדפים הפעולה מתבצעת ובחלק לא. למה זה קורה ? מה עלי לעשות ? בנוסף, איך רושמים בדף Html קוד לזכוי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד מחשבים ואני צריך עזרה בלכתוב תכנית שקולטת מחרוזת והופכת כל מילה מהסוף להתחלה בניפרד - ani lomed mashevim יהפוך לina demol mivehsam כאילו שכל מילה מתהפכת והם נשארות באותו סדר... ואנחנו לומדים פונקציות עכשיו אממ מישו בבקשה יכול לעזור לי או לתת לי הנחיות? עמית
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-