עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי את קטע התוכנית הזו: #include <graphics.h> #include <stdlib.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <math.h> int main(void) { /* request auto detection */ int gdriver = DETECT, gmode, errorcode; /* initialize graphics and local variables */ initgraph(&gdriver, &gmode, ""); /* read result of initialization */ errorcode = graphresult(); /* an error occurred */ if (errorcode != grOk) { printf("Graphics error: %s\n", grapherrormsg(errorcode)); printf("Press any key to halt:"); getch(); exit(1); } float x1,x2,y1,y2,m,n; float x,y,t; float dx,dy; x1=100; …

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by Paci,

עשיתי את התנאי if (i == ans[0]||i == ans[1]||i == ans[2]||i == ans[3]) i אמור להיות מספר שנבחר ברנדומליות בין הטווח 0-3. ואני רוצה שהוא ידפיס כל פעם מחרוזת בסדר שונה. ולכן כל פעם שימצא מספר שדומה לאחד מהם הוא עוד פעם יקח מספר רנדומלי עד שיצא מספר לא משומש. אבל שאני מפעיל את התוכנית אני מקבל שגיאה: ISO C++ forbids comparison between pointer and integer ans זה מערך של מחרוזות. ואני משתמש במהדר DEV. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  3. שלום, לאחר התקנת התוכנה Oracle 9i שלא עברה כל כך טוב (כל שניה הוא הודיע שלא יכול ליצור קיצור דרך על שולחן עבודה) אני מנסה להפעיל את האפליקציה sqlpluse והוא מבקש סיסמא ואני לא מצליח להיכנס למרות שאני יצרתי את השפ משתמש והסיסמא. מה לדעתכם יכול להיות ואיך אני יכול להיכנס בכל זאת לאפליקציה? תודה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, במסגרת פרוייקט שלי בתכנות אינטרנט יש לי אפליקציה שמוסיפה נתונים למסד נתונים. כשאני מריץ את האפליקציה אני מקבל הודעת שגיאה: Error Type: ‏‏שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) ‏‏נדרש סוף משפט /Scouting/ASP/add_player.asp, line 40, column 34 "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" האפליקציה: mySQL = "INSERT INTO players (pname, role, Height, Weight, team)"&_ "VALUES ('"&pname&"','"&role&"','"&Height&"','"&Weight&"','"&team&"')" oConn.Execute mySQL למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by orninyo,

למה בכל פעם שאני נכנס ללולאה , הfwrite כותבת לי מעל הקיים במקום בהמשך הקובץ? (גם כשאני שם fseek ) (הקובץ נפתח עם הרשאה ab+) while(PP) { //fseek(fpp,0,SEEK_END); fflush(stdin); if(fwrite(PP,sizeof(struct pcourse),1,fpp)!=1) { perror("Can not write to file fp1!"); exit(4); } PP=PAdvance(PP); }

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by maphisto324,

שלום לכולם. התחלתי להשתמש ב visual c++ 6 לאחרונה. הרבה פעמים בכתיבת התוכנית (בעיקר שאני משתמש בפעולת חילוק פשוטה), התוכנה פשוט נתקעת בבנייה (build). אני יכול לצאת מכל החלונות של התוכניות, אבל לא מהתוכנה עצמה. אי אפשר גם לעשות "stop build". הדרך היחידה לצאת מהתוכנה היא בעזרת השילוש "ctrl+alt+delete". חבר העלה השערה, שאולי מכיוון שיש לי מעבד מחברת AMD, הדבר יוצר בעיה. מה לדעתכם הבעיה וכיצד אפשר לתקנה?

7. Started by MATTAN,

יש לי בעיה בתוכנית עם הלולאה ורציתי לדעת איך לפתור אותה ,הבעיה היא שאני רוצה שבסוף התוכנית התוכנית תשאל אותי עם לצאת או לא . הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a; int b; char c; printf("enter number: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter number: \n"); scanf("%d",&b); printf("the sum is : %d \n",a+b); do{ printf("do you want to quit ? \n"); scanf("%c",&c); }while (c=='y'); }

8. Started by PhoenixBoy,

כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by dave3421,

<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nazgull,

היי אנשים, יש לי שאלה: לדוגמא עבור N=5 יודפס המבנה הבא: * * ** ** *** *** **** **** ******* השורה האחרונה אמורה להדפיס 5 כוכביות בכל חלק 10 כוכביות שורה אחרונה לא מה שכתבתי תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שלום, כאשר אני מכיל את קובץ ה- H של מחלקה מסויימת הלינקר זורק לי הודעת: "error LNK2001: unresolved external symbol". אם אני מכיל את קובץ הCPP(שמכיל קישור לקובץ הH בראשו) הוא לא זורק לי שגיאה. היכן יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך לשנות משהו במאפייני הקובץ(ב- dependencies).

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ofir Dave,

שלוםם יש לי בעיה במוד שאני מנסה להתקין כבר הרבה זמן בפורום שלי (זה מוד שאתה מכין עוד דרגות ב "מי מחובר") התקנתי את המוד הכל הלך חלק והוא נתן לי את האפשרות בלוח הבקרה למנהלים אבל שאני מכין דרגה חדשה עם צבע והוא אומר שהדרגה הוכנה בהצלחה אבל בכל זאת לא רואים את הדרגה... למישהו יש רעיון למה? אולי אני לא משתמש בזה כמו שצריך.. תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. פשוט דבר מציק לגמרי היום פתחתי פרוייקט ישן שלי וכל הסוגריים שפותחים קטעי קוד וסוגרים התהפכו. נגיד Class asxadc } puclbic rgvr } { { מה עושים עם זה? זה קורה גם בפרוייקטים חדשים. ד"א אני באובונטו

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by TomerPerez,

אני בניתי פונקציה שמוחקת משתנים ממסד נתונים מmysql. היא עבדה מעולה ועכשיו בניתי עוד אחת למחיקת משתמשים ואני לא מצליח להבין למה היא לא עובדת לי. http://pastebin.com/8EwJb0mB http://pastebin.com/buQDMmhF הנה היא היא פשוט מחזירה אותי לטבלת המשתמשים הראשית בלי למחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה, תומר.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by TomerPerez,
    • 0 תגובות
    • 338 צפיות
  16. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי בעיה בפונקציה שמוחקת את המחסנית. כל התכנית טובה פרט לפונקציה שמוחקת את המחסנית. אני שובר את הראש ולא עולה על הבעיה למה זה מוציא פלט ואז בסוף זורק אותי. אשמח לעזרתכם זה הקוד של הפונקציה הבעייתית: void delete_stack(stack s) { free(s.items); } זה הקוד של כל התכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> typedef struct stack_t { int *items; int number_of_items; int max_size; }stack; stack create_stack(void) { stack *s = (stack*)malloc( sizeof(stack) ); if ( s == NULL ) exit(1); s->items=((int*) malloc(1 * sizeof(int))); if ( s->items == NULL ) { free(s->items); free(s); exit(1); } s->max_siz…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by dreamt,

שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום לכולם, התבקשתי לממש את שלוש הפונק' הבאות : void *aligned_malloc(size_t size, size_t alignment); void aligned_free(void *ptr); void *aligned_realloc(void *ptr, size_t size); עליי להשתמש בפונק' malloc, realloc, sizeof ו free בלבד כאשר הפרמטר alignment חייב להיות חזקה של 2. מימשתי את שלושתן ובמשוב שקיבלתי נאמר לי כי בפונק' aligned_realloc אני לא משמר את הבאפר המקורי שהוקצה במקור. צירפתי קובץ עם המימוש (ניסיתי להשתמש ב# אבל משום מה זה יוצא מאוד לא מסודר) אני אודה אם תוכלו להסביר היכן הבעיה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by wolfazb,

יש לי שאלה של ניוב, אני לא מצליח למקם דיוים באיזה פרויקטון שאני עושה לחבר. ניסיתי כל מיני וריאציות אבל זה פשוט לא מצליח :\ האם מישהו יכול להעיף מבט על האתר (לא למטרות פירסום!) לרגע ואולי לזרוק לי איזה רמז? http://campaign.simlalevana.co.il/ בתודה מראש, אלכס

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by netanel1234,

שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BigTools,

אני כבר ממש חסר אונים. אחרי הרצה של דיבאג, קוד לא ממש מסובך, שאלתי הרבה אנשים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית, מה עשיתי לא נכון? - דף קוד HTML -> שליחה לדף ASP -> תיוג במסד נתונים. הצעות? [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by dror_levy,

שלום לכולם! הפונקציה הבאה הבאה אמורה למצוא כמה רחובות שונים קיימים מה לא בסדר בה? תעזרו בבקשה,מי שיכול (זה נראה מחורבש - תעשו קופי פייסט לתוכנה וזה יסתדר) void FindStreetCountAndMaxCountInStreet(Person *personArr[],int persons_count,int *street_count,int *max_count_in_street) { char **dif_names; int i,j; *street_count=0; for(i=0;i<persons_count;i++)//רץ כמספר האנשים בעיר { for(j=0;j<=street_count;j++)//רצ כמספר הרחובות השונים-כאשר המספר גד על כל שם רחוב שונה חדש שנמצא //אם שם הרחוב שונה מכל שאר הרחובות שמאוחסנים במערך המצביעים למחרוזות if( strcmp(personArr->address.pStreetName,dif_names[j]) ) { //תגדיל את מונה מספר הרחובות השונים באחד *str…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ...יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור יש לי קלאס יוזר : var $Fname; var $Lname; var $UserName; var $Priv; var $proj=array(); function UserClass($fname,$lname,$username,$priv,$project) { $this->Fname=$fname; $this->Lname=$lname; $this->UserName=$username; $this->Priv=$priv; foreach($project as $value) { $this->proj[]=$value; } }//end constructou ופה אני יוצר את היוזר : $priv=$row['priv']; $proj=array("fdgf","gjhjh"); session_start(); $_user=new UserClass($row['First'],$row['Last'],$row['User_name'],$row['priv'],$proj); $_SESSION['user']=$_user; כמו ששמתם לי לב זה קלאס פשוט של יוזר ...הבעיה היא שיש …

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים