עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterGal,

שלום לכולם! איך גורמים לתוכנה מסויימת להפסיק לעבוד אחרי 30 יום לדוגמא? הרי זה לא DEMO או משהו רק פשוט אחרי שלושים יום היא פשוט מפסיקה לעבוד? זה משהו ברג'סטי? אשמח אם תעזרו לי להבין איך הדבר מתבצע? מקווה שהסברתי את עצמי בתודה מראש, גל נחום.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nehmia,

ואם אפשר לינק מאוד יעזור...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני רוצה ליצור סקריפט ב-C# (זה השפה שאני לומד כרגע ואין לי נסיון בשום שפה אחרת) שברגע שאני לוחץ על קיצור מסויים במקלדת זה מכניס לי את הסיסמא שלי (באתרים מסויימים) שפשוט יכתוב לי סטרינג מסויים, איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by matteo,

אני מבולבל מכל השפות של ימינו מה הכי כדאי להשקיע בו המבחר נע בין הבאות vc++ כ native c++ c# java מה לדעתכם הכי עדיף אני מתוסבך מכל שפה מהסיבות הבאות c++ קשה לעבוד איתה עם סוקטים וממשק ויזואלי vc++ לי גם כשכתבתי קוד כנייטיב לא הצליחה לפעול ללא .net framework c# ביצועים ירודים עקב מנייג'ד קוד java לא ניסיתי ולא נראה לי שאני אנסה כי גם בשביל ג'אווה צריך vm מה לדעתכם הכי עדיף כמובן שכל שפה והיעוד שלה אבל תכלס בשביל כללי כזה ואני מדבר על סביבת וינדוס לא על פלאפונים לא לינוקס ולא שטויות רק לוינדוס מה הכי עדיף

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני צריך להגיש פרויקט די גדול באוניברסיטה בC# והפרטנר שלי נטש אותי ולא יכול היה לעזור לי עם העבודה. אין לי מושג איך לעשות אותה, אני מבקש מעומק הלב, בבקשה תעזרו לי אחרת לא אסיים את הקורס. אני מוכן לשלם 300 שקל (מחייו של סטודנט זה הרבה) עבור מי שיעשה לי אותה וישלח לי את הקוד עם הערות בצד למה כל דבר וכו'. מי שמוכן לעזור בבקשה שירשום ואחזור אליו בפרטי עם העבודה עצמה. תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 4. שלום, כתוב תוכנית roundup.cpp הקוראת מהקלט שני מספרים שלמים חיוביים ומדפיסה את תוצאת החילוק של הראשון בשני. התוצאה צריכה להיות מספר שלם. אם התוצאה האמיתית אינה מספר שלם, יש לעגל אותה כלפי מעלה. לדוגמה, תוצאת החילוק של 24 ב 6 תהיה 4 ותוצאת החילוק של 25 ב 6 תהיה 5. אין להשתמש ב if, או כל חומר אחר שלא נלמד עדיין בכתה. יש להשתמש רק בטיפוס int. #include <stdio.h> #include <math.h> main() { int x,y; int z; printf("\n\nEnter 1st no':"); scanf("%d", &x); printf("\n\nEnter 2nd no':"); scanf("%d", &y); z=(x/y); printf("\n\nRoundup %d divided by %d is %d \n\n",x,y,z); return 0; }

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hellfire03,

אחרי החלטתי שאני רוצה כמה דברים נחמדים שאין ב WIN החלטתי לנסות לכתוב קצת סקריפטים כרגע אני מנסה לייצור סקריפ שכאשר אני לוחץ על על המקש הצדדי של העכבר העכבר הופך לעכבר מולטימדיה (מקש שמאלי - שיר קודם, מקש ימני - השיר הבא גלגלת - ווליום או משהו בסגנון) הבעיה: אני לא יודע מה הערך של המקש הצדדי שלי וגם לא של גלגול של הגלגלת (של לחיצה על הגגלת אפשר למצוא) ראתי את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 זה נחמד מאוד אבל חסרים שם דברים - אשמח לקישור למשהו יותר טוב ד"א העכבר שיש לי זה :http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013&active_tab=overview האם יש איזו תוכנה שרצה ברקע שנותנת לי LOG של המקשים שאני לוחץ עליהם או איזה אתר ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Amit Bar,

שלום לכם! אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות.. ושמעתי שעדיף לקנות ספר מאשר ללמוד באינטרנט. אז ככה, אני צריך עזרה בבחירת שפה להתחלה, וספר מומלץ ואיכותי שאוכל ללמוד ממנו טוב... ואם אפשר טווחי מחירים פחות או יותר, זה יהיה מצוין. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nahoom,

אני לומד ++C והגעתי לIF וכתוב לי שיש כמה דרכים לכתוב IF: 1)לכתוב כל הזמן IF דוגמא :if (X >Y) cout << "Go x !\n"; if (x< y) { cout << "Go y!\n"; cout << "Happy for you!\n"; } (if (x ==yIF (2 ולאחר מכן ELSE דוגמא: if ( (firstNumber % secondNumber) == 0) // evenly divisible? { if (firstNumber == secondNumber) cout << "They are the same!\n"; else cout << "They are evenly divisible!\n"; } else cout << "They are not evenly divisible!\n";קיצר אני רציתי לשאול במה עדיף להישתמש :1\2

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by card,

שלום אני רוצה לכתוב פונקציה קטנה שמציירת חץ בצורה תוכנתית, כשהפונקציה מקבלת כקלט 2 נקודות P1 ו-P2, ואז היא תמתח קו בינן, ותוסיף עוד שני קווים עבור ראש החץ. (ראש החץ הוא בנקודה השנייה - P2) כך שהחץ יראה לדוגמא כך: לשם הפשטות נניח שבין הקו העיקרי של החץ לבין 2 הקוים של ראש החץ, יש זוית של 30 מעלות (עם כל אחד מהם). (אבל זה יכול להשתנות בעתיד, אז עדיף שהמספר 30 יופיע כקבוע באלגוריתם, כך שאוכל לשחק עם זה לפי הצורך) כמו כן האורך של הקווים של ראש החץ, הוא קבוע, למשל 10 פיקסלים, ולא משתנה בהתאם לאורך החץ. איך אני עושה את זה? תניחו שיש לנו את הפונקציה ()DrawLine שמקבלת כקלט 2 נקודות, ומציירת קו בינהן, אז כעת בעצם נשאר לי להשתמש בה 3 פעמים, אחרי שאחשב את 2 הנקודות הנוספ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by IlanF,

MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by udist,

אני צריך למצוא אלגוריתם יעיל ככל הניתן (לינארי) אשר הקלט שלו זה מחרוזת S והפלט שלו הוא תת מחרוזת T של S כך שאם נשרשר את T לעצמה n פעמים, כלומר T^n נקבל את המחרוזת S בתחילת T^n, כלומר S היא רישא של T^n.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני כותב קובץ .bat קטן , שכל מה שעליו לעשות הוא יצירת תיקייה חדשה בכל פעם שמפעילים אותו. מה שעשיתי הוא להכניס mkdir foldername מה שאני צריך הוא לתת פקודה שבכל פעם שמפעילים את הקובץ , אם כבר קיים תיקייה בעל אותו שם אז שהוא יוצר תיקייה חדשה עם שם ממוספר. זאת אומרת בפעם הראשונה שם התיקייה החדשה יהיה foldername בפעם שנייה foldername2 בפעם שלישית foldername3 וכן הלאה. תודה מני

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dror_levy,

שלום לכולם! הפונקציה הבאה הבאה אמורה למצוא כמה רחובות שונים קיימים מה לא בסדר בה? תעזרו בבקשה,מי שיכול (זה נראה מחורבש - תעשו קופי פייסט לתוכנה וזה יסתדר) void FindStreetCountAndMaxCountInStreet(Person *personArr[],int persons_count,int *street_count,int *max_count_in_street) { char **dif_names; int i,j; *street_count=0; for(i=0;i<persons_count;i++)//רץ כמספר האנשים בעיר { for(j=0;j<=street_count;j++)//רצ כמספר הרחובות השונים-כאשר המספר גד על כל שם רחוב שונה חדש שנמצא //אם שם הרחוב שונה מכל שאר הרחובות שמאוחסנים במערך המצביעים למחרוזות if( strcmp(personArr->address.pStreetName,dif_names[j]) ) { //תגדיל את מונה מספר הרחובות השונים באחד *str…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ניר.,

איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by TheSlidead,

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NI4NI,

שלום השאלה שלי היא: נניח שהמחשב שלי הוא מחשב חזק יחסית, אפילו שרת, ווא דלוק ומחובר לאינטרנט 24x7. האם יש אפשרות שאני ארים אתר על המחשב שלי ויחשוף אותו לאינטרנט ? האם אני יכול שלא להשתמש בשירותיה של חברת איחסון אתרים ? אם זה בלתי אפשרי אז למה ? (ולא מעניינים אותי פה שיקולים של ביצועים, גיבויים וכ"ו) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש לי טבלה ב ACCESS שקוראים לה users , לצורך העניין, חלק מהשדות בטבלה הזו הם id (מספר אוטומטי ומפתח ראשי) ו userName. בשאילתה שלי אני מעוניין לשלוף את ה ID לפי userName מסויים. ככה זה נראה ב JAVA: String username1="udi"; try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); // Load driver con = DriverManager.getConnection(url, user, passwd); // Connect stmt= con.createStatement(); // Create statement System.out.println(bagName+" , "+targets); str= "SELECT id FROM users WHERE userName="+'"'+username1+'"'; System.out.println(str); ResultSet rs = stmt.executeQuery(str); while (rs.next()) { Str…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nadavsa,

מחפש לדעת איך בודקים אם מחרוזת א נמצאת במחרוזת ב . בלי רווחים. מחרוזת של צ'רים בלבד דוגמה: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DVFTGSFTHFF זה טוב דוגמה ב: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DSRRGFJJYT לא טוב. אני התחלתי עם שתי לולאות FOR שרצות על שני המחרוזות במקביל הם בודקות אם הערכים שוים בכל אינדקס. אבל לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by efod26,

נתונה הבעיה : יש לכתוב פוקציה רקוסיבית שמקבלת כקלט מס שלם חיובי ומדפיסה אותו הפוך, לדוג' הקלט היה 123 הפלט יהיה 321 יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BlOcker,

שלום לכולם, אני חדש , שמח להיות פה אני מקווה להתשלב. אני צריך בבקשה טבלת aski תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TomerPerez,

#include <stdio.h> void main() { int x; char ch; printf("Enter a number"); scanf_s("%d", &x); printf("You have entered the number %d\n", x); printf("Enter one char and press enter: \n"); fflush(stdin); ch = getchar(); printf("you entered the char"); putchar(ch); putchar('\n'); getch(); } לפני כמה ימים קיבלתי ספר לתכנות בשפה C מחבר. הספר יחסית ישן אבל הוא המליץ לי עליו. אני לא מצליח להריץ את הדוגמה הבאה כמו שצריך. ניסיתי להשתמש בפונקציה _flushall() או בfflush(stdin) הספר משנת 2001 ונכתב על יד יואב נתיב אם ללמוד מהספר הזה הוא בזבוז זמן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספר אחד, ספר למתחיל. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by matteo,

אוקיי קודם כל שלום אני מתכנת פרל המון שנים וכל מי שהייתה לו הכרות בפרל יודע שכל בעיה אתה פונה ישר ל cpan או לגוגל ומוצא את הספרייה שאתה צריך או יותר נכון המודול אתה רוצה ליצור ממשק ויזואלי לך ל tk או win32::gui וכו'.... אבל כמתכנת c++ גם כן אני מאוד רוצה ללמוד אותה - לאחרונה נכנסתי ל c# , אבל משהו מפריע לי בשפה אני לא מצאתי שום דרך להשתמש בסיפרייה winsock שום מדריך שבאמת מסביר גם לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך ליצור ממשק gui כמו שצריך כמו ש c# מסבירה לא איכפת לי מהתחביר הפשוט של c# אני מספיק מסובך מהתחביר של פרל לדוגמא כשאתה מריץ חיפוש בגוגל על סוקטים ב c++ אתה מוצא סיפריות שאנשים כתבו "לפשט" את סיפריית ה winsock אבל אי אפשר להשתמש בהם כלומר לעולם לא הצלחתי מה שאני רוצה לא…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום אני מתכון ללכת למגמת מחשבים ואמרו לי שמלמדים שם שפה תיכנות חדשה הנקראת c# האם השפת הזאת יותר נוחה לכתיבה? האם היא שונה מהשפות הקודמות? בתודה שגיא

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.