עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Osh3r,

אשמח לעזרה בסעיף ב. אני לא מבין איפה טעיתי. תודה D:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. א. (20%) כתוב פונקציה read_array הקוראת מספרים שלמים מהקלט לתוך מערך. הפונקציה מקבלת כפרמטר מספר שלם end_signal וקוראת מספרים מהקלט עד שמופיע המספר end_signal, אותו היא לא מכניסה למערך. הפונקציה תחזיר את כתובת תחילת המערך שלתוכו קראה את המספרים. הנחיות: · כמות המספרים לא ידועה מראש אך אינה עולה על קבוע חיובי MAX . · הפונקציה תחזיר את הכתובת של מערך מוקצה דינאמית שגודלו כמספר המספרים שהפונקציה קראה בפועל (לא בהכרח MAX). · כמות המספרים שנקראו תוחזר בעזרת פרמטר נוסף של הפונקציה · ניתן להניח שהקלט תקין. · הפונקציה read_array לא מדפיסה את המערך שקראה. זוהי בעיקרון השאלה ומשום מה הסתבכתי איתה אין לי מושג איך לעבוד עם ה WHILE זה מה שכתבתי # #i…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by BlOcker,

שלום לכולם, אני חדש , שמח להיות פה אני מקווה להתשלב. אני צריך בבקשה טבלת aski תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bdoron,

אני מנסה להציב גודל חלון 0 בשביל שלא יראו אותו.. שהוא יהיה פשוט פס דק! ואני לא מצליח משום מה שאני מציב אפס גודל החלון הוא לעולם לא אפס אלא כמעט חצי סנטימטר למה זה ? למה גובה אפס בחלון הוא לא אפס זה הxaml <Window xmlns:Monopoly="clr-namespace:Monopoly" x:Class="Monopoly.View.Window1" BorderThickness="0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" AllowsTransparency="True" Background="White" WindowStyle="None" ShowActivated="False" Title="Window1" Height="0" Width="400" Loaded="Initwindow" Foreground="{x:Null}" ShowInTaskbar="False"> &lt…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Some Thing...,

שלום אני מעוניין למצוא אתר שמסביר איך אני עובד עם TELENET פעם היה לי אבל אני לא זוכר את הכתובת... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mgm,

שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zzz727,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות שפות וכל הנוגע לתכנות. אין לי ידע קודם על תכנות אבל עבודה עם מחשב זאת לא בעיה... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ומפורט או על אתר מסויים שמתייחס לדברים אלו שניתן ללמוד ממנו? עדיף ספר.... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nitzo,

שלום לחברי הפורום, אני משתמש חדש זוהי שאלתי הראשונה לאחר שעברתי על החיפוש בשנים האחרונות הייתי בתהליך של חזרה בתשובה ולא התעניינתי בלימודים גבוהים\קורסים וכדומה. אני בעל ראש אנליטי, אוטודידקטיות וניסיון לא-רב בתכנות. אני עוד מעט בן 28, רוצה לעבור קורס שיפתח לי צוהר לעבודה חדשה. אני מעוניין בעצה\חוות דעת לגבי הקורס שבחרתי Php+Seo+webmastering הבנתי מהפורומים שאנשים נהנים מאד מהעיסוק ב PHP כמו כן יש ביקוש לידע הזה הקורס אורך חמישה חודשים בלימודי בוקר ו.... זהו אשמח לתגובות מעשירות תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by roki121212,

שלום אני מתכנת אתר ומשתמש בJS. יש לי פונקציה בה אני רוצה לשאול אם סורס(src) של תמונה שווה לכתובת של תמונה כל שהיא: זה נראה ככה: if(pic.src==""p.png") { } הבעיה היא שהif הזה לא עובד. למישהו יש פתרון? בתודה מראש, עומר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NI4NI,

שלום השאלה שלי היא: נניח שהמחשב שלי הוא מחשב חזק יחסית, אפילו שרת, ווא דלוק ומחובר לאינטרנט 24x7. האם יש אפשרות שאני ארים אתר על המחשב שלי ויחשוף אותו לאינטרנט ? האם אני יכול שלא להשתמש בשירותיה של חברת איחסון אתרים ? אם זה בלתי אפשרי אז למה ? (ולא מעניינים אותי פה שיקולים של ביצועים, גיבויים וכ"ו) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by card,

שלום אני רוצה לכתוב פונקציה קטנה שמציירת חץ בצורה תוכנתית, כשהפונקציה מקבלת כקלט 2 נקודות P1 ו-P2, ואז היא תמתח קו בינן, ותוסיף עוד שני קווים עבור ראש החץ. (ראש החץ הוא בנקודה השנייה - P2) כך שהחץ יראה לדוגמא כך: לשם הפשטות נניח שבין הקו העיקרי של החץ לבין 2 הקוים של ראש החץ, יש זוית של 30 מעלות (עם כל אחד מהם). (אבל זה יכול להשתנות בעתיד, אז עדיף שהמספר 30 יופיע כקבוע באלגוריתם, כך שאוכל לשחק עם זה לפי הצורך) כמו כן האורך של הקווים של ראש החץ, הוא קבוע, למשל 10 פיקסלים, ולא משתנה בהתאם לאורך החץ. איך אני עושה את זה? תניחו שיש לנו את הפונקציה ()DrawLine שמקבלת כקלט 2 נקודות, ומציירת קו בינהן, אז כעת בעצם נשאר לי להשתמש בה 3 פעמים, אחרי שאחשב את 2 הנקודות הנוספ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Elrond,

למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by zahiz007,

שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש ב collections sort ב JAVA. הייתי מעוניין לסדר ARRAYLIST של אובייקטים לפי תכונה שיש לכל אחת בו (INTEGER?). מישהו יכול לתת דוגמה לקוד איך עושים זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן לכולם , בניתי שיטה רקרוסיבית למיון מערך חד מימדי , אבל התוצאות לא משהו .(נראות קרובות למטרה , אבל משהו התפספס לי כאן ..) מישהו רואה את הבעיה ? מצורף . - - - תגובה אוחדה: - - - קצת התבלבלתי איתו .. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by PeaS,

נתקלתי בהתנהגות לא צפויה שהצלחתי למקד אותה למקרה הפשוט הבא: #include <stdio.h> main(){ double c,d=2; for (c=0;c<4;c+=1) { printf("%lf\n",c); if (c==d) printf("hit\n"); } } כשהקפיצות ב-C הן של 1, הקוד עובד כמו שצריך - מדפיס את הספרות מ-0 ועד 3 בקפיצות של אחד, ומדפיס hit אחרי 2. לעומת זאת כשאני הופך את הקפיצות של c ל-0.1, התוכנה מדפיסה כצפוי את המספרים מ-0 עד 3.9 בקפיצות של 0.1, אבל התנאי עצמו לא מתקיים, כלומר התוכנה לא מדפיסה hit אחרי 2. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by roma4k,

ערב טוב, אם תוכלו עזרו לי בבקשה לכתוב תוכנית באסמבלר. התוכנית: כתוב תוכנית אשר תסכם את ערכי הכתובות הזיכרו האי זוגיות בטווח הכתובות 1 עד 10, (הנתונים בכתובות 1,3,5 וכדומה...), בסיום יש לרשום את הסכום שהתקבל בכתובת הזיכרון אפס. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mystic,

זו תכנית שיוצרת מערך של 100 תאים ומכניסה מספרים רנדומליים 1-100 לכל תא. לאחר מכן המשתמש בוחר מספר מסוים והתכנית מחפשת את המספר במערך. import java.util.Scanner; public class arr { public static void main(String[] args) { Scanner s = new Scanner(System.in); boolean found, flag = true; int[] arr = new int[100]; for(int i=0; i<arr.length; i++){ arr[i] = (int) (1 + Math.random()*100); System.out.print(arr[i]+" "); } do { System.out.println(); System.out.print("Enter number to search: "); int num = s.nextInt(); if(num>0 && num<=100) { int…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by אלחנן111,

שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

דיונים חדשים בפורומים