עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TomLevi,

היי, למי שמתעניין בעולם ה.NET, או רוצה ללמוד ולהכנס לעולם ה- Node.js, נפתח בלוג חדש - הבלוג בנושאי C#, .NET, Node.js ו- Sails.js יש בו מדריכים וחדשות מעולם התוכנה. http://cookiesession.com הבלוג נכתב על ידי אלון עבאדי ואלירן פאר. בנוסף יש ערוץ יוטיוב עם מדריכי תוכנה בעברית - נכון לעכשיו רק לSails.js ו- Express.js, שהם ספריות של Node.js https://www.youtube.com/channel/UCkDYbt4YqGAwK1AwNd94PGA מוזמנים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by TheRedEye,

אני רוצה לבנות ציט בOPEN GL שבעצם הגרפיקה של המשחק לא תיצור צורות מלאות אלא רק את הקווים של הצורות וכך אני אוכל לראות מעבר לקירות.. דוגמא: עם מישהו מכיר דבר כזה או יודע איך לבנות.. אני אשמח לכל עזרה..תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. אני עובד בקומפיילר VS C++ וכאשר אני מקמפל תוכניות ואני מריץ את הקובץ exe הנמצא בתיקייה debug הוא נסגר קופץ ונסגר כמעט מייד (מדפיס קודם את מה שהוא אמור להדפיס). מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by trxman,

אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by karazy360,

איך לקמפל מvs2008 בC++ כאשר אני בסביבה של XP לוינדוס 7 64 ביט ראיתי אופציה כזאת תחת BUILD אבל אין לי מושג איך לעבוד עם זה. בברכה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Winzard7,

היי הייתי רוצה לשים באתר Loading Bar כזה כשכל פעם שדף כלשהו טוען, יופיע ה-LOADING BAR עד שהדף עלה. אין לי בעיה לעצב BAR כזה אבל השאלה מהו הקוד JS שבו אשתמש כדי לעשות זאת (האם יש סקריפט מוכן) תודה מראש! Winzard

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by SaarD,

שלום, אני מעוניין לשלוח פרמטרים ב Javascript לדף aspx שלי אך שהפרמטרים לא יופיעו ב-URL. יש מצב לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, קיבלנו משימה לכתוב תכנית אשר צריכה לחשב כמה אוטובוסים יש להזמין בהנחה שיש X תלמידים ובכל אוטובוס נכנסים 50 תלמידים. הבעיה היא שאסור לנו להשתמש בMOD/DIV ובהוראות תנאי (IFים ולולאות...) ככה שבסופו של דבר הפתרון צריך להיות מבוסס כמעט כולו על מתמטיקה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה!

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by DaTHE,

שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי שלום אני מנסה לעשות קובץ bat פשוט מאוד שיעשה לי את כול הקבצים בתקיה שמסתיימים בסיומת txt שיכתוב להם בהתחלה $ מה הכוונה נגיד eli.txt שיהיה eli.txt$ שרק יוסיף את הסימן דולר להתחלה הצלחתי לעשות אבל הוא מוריד לי את האות הראשונה של הקובץ ומחליף אותה בדולר וזה לא טוב אני צריך שכול האותיות ישארו ורק הדולר יכנס זה הפקודה שאני רשמתי rename *.txt $*.txt תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. ההדפסה של החיילים עובדת לי.... יש בעיה בהחלפה בין 2 השחקנים/קבוצות (team) וקביעת אדום או כחול לכל אחד מהם. איפה במחלקות לשים את הקבוצות בMain ששמו Game?? האם לשים לכל סוג של שחקן (חייל/דרקון את המשתנה team) מהם???? במתודה להזיז אותם קשה להבין איך ניתן לבצע את ההזזה ללא הגדרת הקבוצות מצרפת את כל המחלקות שעשיתי... תודה לעוזרים (::::: import java.util.Scanner; public class Game { static Scanner s = new Scanner(System.in); static String[][] board; static gameOfThrone teamRed; static gameOfThrone teamBlue; public gameOfThrone getRed() { return teamRed; } pub…

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by alex15,

אני צריך את ה CPANEAL או את ה PLASK האם אני יכול להתקין על מחשב רגיל ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום בניתי אתר מותאם לפלאפון, ואני רוצה שזה יהיה כמו אפליקציה בסמארטפון, ויופיע בחנות גוגל פליי. כלומר, שיהיה על שולחן העבודה בסמארטפון אייקון, שהוא בעצם קישור לאתר הזה. איך עושים את זה? תודה! שריה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by rk666,

אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nikiller,

היי! אני צריך שהתוכנה תבחר באקראי מספר בין 0 ל-20..אבל אני לא זוכר את התחביר של הRANDOM עזרה בבקשה!! ניק

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by yosefor,

למדתי את כל שפת C, וגם כתבתי מספר פרוייקטים קטנים בעזרתו. לא מזמן נזכרתי שיש עוד מילים שמורות שכמעט ולא משתמשים בהם שאני לא יודע איך להפעיל אותם. המילים הם: asm auto inline register restrict volatile אני רוצה לדעת איחך להשתמש בהם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעיניין :-) תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by mega1234,

לא הולך לי , זה מה שכתבתי והוא נותן לי ERROR [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by Noririco,

נניח ויש לי זמן = 52200 אני צריך לפצל את הזמן לשניות דקות ושעות אני מצליח להגיע לשעות אבל מסתבך עם הדקות והשניות ... hours = time/3600 יתן לי 14.5 אבל 0.5 ירד בגלל שזה מספר שלם.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  22. חייב דחוף תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. Started by ShrekHunter,

כתבתי תוכנית אשר משתלתת על פסיקה Trap Flag עלמנת לבדוק האם הפקודה הבאה לביצוע היא חיבור או כפל. אם כן תמנה אותן. זה הכל הנה: .model large ;------MUL/SUM counter-----; .data count dw 0 int1save dw ? int1saveSeg dw ? .code ;------------------------------------------------ public _Start_IMUL_Count _Start_IMUL_Count proc far push bp mov bp,sp push cx push es push ax ;-------------Int1Save = getvect (1); mov ax,0 xor ax,ax mov es,ax mov ax,es:[4] mov word ptr int1save,ax mov ax,es:[6] mov word ptr int1saveSeg,ax ;------------------setvect (1,add_identify); cli mov word ptr es:[4],offset add_identify mov word ptr es:[6],cs sti pop ax pop es ;------------turn …

24. Started by eegg,

יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.