עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by assaf990,

איך כותבים נכון? הקוד להלן לא עובר קומפילציה void Func( char* s = "dudu" ) { //todo } int main() { Func(); }

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by susu,

שלום לכולם, ברצוני לדעת איפה ניתן להשיג חומר על שפת התכנות PHP, והאם ניתן לשלב אותה בתוך אתר שתוכנו נכתב ב-Html,JavaScript, Asp. הייתי רוצה לדעת איך יוצרים פורום ב-PHP או ב-ASP ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ב C שמונעת ממני להמשיך פרוייקט , אני מנסה לבצע חילוק פשוט 5/4096 כאשר ניסיתי להכניס את התוצאה ל Double וגם ל Float אבל משום מה תמיד הערך המוחזר הוא 0 , כאשר התוצאה אמורה להיות 0.000122 האם למישהו יש עצה ? אני בטוח שזה קשור לחילוק / משתנים רק שאני לא עולה על זה.... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by D-Viper,

שלום, קיבלתי משימה לעשות פונקציה אשר בה Y=m*X כאשר המשתמש מכניס את הערך של m. ו-X הוא מספר בין 1-10, אני צריך לתכנת גרף לינארי אשר יראה את התוצאה של Y עבור כל X. השאלה שלי היא: איך אני מחבר קוים בין נקודה לנקודה? ניסיתי כבר כמה דברים, למשל: השתמשתי בספריית Graphics.h ובפונקציה line, אבל משום מה המהדר לא מכיר את הפונקציה line (אני משתמש ב-Borland C). אז איך אני אוכל לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ניר.,

איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nevet,

שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bdoron,

אני בונה משחק ואני מחפש sprite sheet של יצור או אדם לוחם משהו כזה אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט ממש מכוער! אשמח אם אתם מכירים אתרים שאפשר להוריד בצורה חינמית מטריצות של דמויות, sprite sheet של דמות שלמשל בשורה ראשונה הולכת ימינה, שורה שניה הולכת שמאלה שורה שלישית קופצת דברים בסגנון האלה אשמח לעזרה , אני מחפש קובץ png שהרקע יהיה כמובן שקוף ואני יכול לשתול את אותו דמות במשחק שלי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Xmen,

בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מצאתי באתר הזה קוד שעזר לי ליצור תוכנית שכבר הרבה זמן רציתי לעשות (תוכנית שמשנה רזולוציה ל 1280X1024 בהפעלה, ולא שום דבר אחר). שיניתי קצת הקוד ששם כך שיתאים לרצוני, אני אעלה לפה את הפרוייקט כמו שהוא כדי שתוכלו לעזור לי. התוכנית שיצרתי פועלת כמו שצריך, אבל היא יוצרת טופס ונסגרת ישר, ואני רוצה לדלג על הקטע של טעינת כל מה שקשור לטופס. הבעיה היא שאני לא יודע כלום ב C#, ולא הרבה מדי על VS, ואני לא יודע מה עלי לשנות כדי שזה יקרה (או לחלופין, איזה סוג של פרוייקט אני צריך ליצור כך שלא יטען לי טופס). חוץ מזה, תכננתי לשים את התוכנית בתיקייה startup של היוזר שלי כדי שכשאכנס אליו הרזולוציה תשתנה אוטומתית, הבעיה היא שזה לא קורה כשחוזרים אליו לאחר switch user. אני אשמח עם תספרו לי על ד…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

/*Nir Ben Ezri 20/11/07 fileSort*/ #include "stdio.h" #include "stdlib.h" #define int SIZE 10 struct strc { int id; int x; }; typedef struct strc strct; int fReadd(strct s[], int n, char* str); int fSort(char* str); void sScan(strct s[], int n); void sPrint(strct s[], int n); int main() { strct a[SIZE]; FILE *f; char str[]="\\struct.txt" sScan(a,SIZE); //file write f=fopen(str,"wb"); if(f==NULL) { printf("IO Error"); return 1; } fwrite(s, sizeof(strct), SIZE, f); fclose(f); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); fSort(str); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); return 0; } void sPrint(strct s[], int n) { int i; for(i…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zzz727,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות שפות וכל הנוגע לתכנות. אין לי ידע קודם על תכנות אבל עבודה עם מחשב זאת לא בעיה... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ומפורט או על אתר מסויים שמתייחס לדברים אלו שניתן ללמוד ממנו? עדיף ספר.... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gshhar,

יש לי Class Section: public class Section { private Point _poCenterPoint; private double _length; } ל-Class Point שגם בו אני משתמש יש מתודות של getX(), getY(), ו-setX, setY Class Section זה מעין קטע שלו יש נק' אמצע (_poCenterPoint) ואורך (_length), הוא מקביל לציר ה-X ומקבל בבנאי שלו או 2 נק' או נק' אמצע ואורך. אחת מהמתודות שאני אמור לרשום היא public boolean equals(Section other) ז"א אני מקבל מקטע אחר ומחזיר true אם הם זהים. זו המתודה שלי: public boolean equals(Section other) { if (this._poCenterPoint == other._poCenterPoint && this._length == other._length) { return true; } else { return false; } } וה-main: Point p1 …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dududs,

שלום רב, האם לימוד כל החומר של ASP.NET ללא #C מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? (בהנחה שאני יודע HTML CSS וJS) אם אני יודע ASP.NET באופן מלא אך ללא #C, האם יהיו לי מגבלות מסויימות בבניית אתר? ואם חובה ללמוד #C - צריך לדעת הכל על #C או מספיק לדעת רק קטעי קוד בסיסים בשביל לחבר לASP.NET? ושוב, בהנחה שאני יודע HTML האם הספר בקישור מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? הספר: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=80

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

18. שלום לכולם, השפה שאני משתמש בה זה VB .net , אני מנסה להישתמש בSendinput API בשביל להישתמש בגלגלת של העכבר לגלול למטה ולמעלה, אבל יש לי בעיה מסויימת, ממה שהבנתי Windows Vista 64bit או ניראה לי שגם בכללי מערכות 64 ביט, פשוט לא מבצעות את הפעולה, קראתי על אפשרות לעשות Compile לתוכנה ישירות ל-32 אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזו אחרונה... הינה הקוד: <DllImport("user32.dll", SetLastError:=True)> Private Shared Function SendInput(ByVal cInputs As Integer, ByRef pInputs As MOUSEINPUT, ByVal cbSize As Integer) As Integer End Function ''Mouse Input Const INPUT_MOUSE = 0 ''1 Scroll Const WHEEL_DELTA = 120 ''Mouse Scroll Event Const MOUSEEVENTF_WHEEL = &H8…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by אלחנן111,

שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by aldema,

המורה שלנו אמר לנו לכתוב בבית תוכנית פשוטה על ציונים ותגובות אז ניסיתי ולא הבנתי מה כתוב פה לא נכון (תסתכלו בתמונה..): הוא כותב לי: "then" expected" ו "ADD WATCH" עם המילה wirteln מה לא בסדר פה??? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eegg,

יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Grenler2,

חברים בבקשה תעזרו! אני צריך לכתוב פרוצדורה שקולטת מחרוזת של תווים הנמצאים באוגר $a1 באוגר $a2 נמצאים מספר התווים באוגר $a3 נקלט מספר מ 0 עד 9 שיקרא x. על הפרוצדורה לבצע מחיקת תווים לפי המיקום של המספר שבאוגר $a3. לדוגמא: מחרוזת של : 1234567890 המספר x = 3 למעשה הפלט יהיה 123567890 צריך לצמצם את החור שנוצר אחרי מחיקה ולהדפיס את המחרוזת מהסוף להתחלה. כלומר הפלט יהיה 098765321

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

1. כתוב הוראה אחת המדפיסה את כל האותיות הקטנות ותווי ההאסקי שלהן 2 . TAV1 TAV2 הם שני תווים (טיפוסם CHAR ) שכל אחד מהם מכיל ספרה . כתוב הוראה המאחסנת במשתנה NUM (שטיפוסו INT ) את המספר משני תווים אלו בסדר הבא לדוגמא TAV1= '1' TAV2='2' M אז NUM=1221 אשמח לתשובות תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by _Rami_,

אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.