עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by wow,

אני מעוניין לכתוב תוכנית מסויימת שתנגן קבצי Wireshark, יש לי קובץ exe שמסוגל לנגן את הקבצים האלו והשאלה שלי היא האם אפשרי שהתוכנית שלי תקרא לקובץ exe הזה ותוסיף לו עוד כמה פרמטרים אחרי ה-exe (כמו למשל Path ומספר מסויים שמייצג מהירות לצורך הדוגמא) איך עושים דבר כזה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by vs88,

נדרש לכתוב תכנית עבור משוואה מסוג AX+BY+CZ=D כאשר המקדמים שונים מאפס. על התכנית למצוא שלשות של X,Y,Z הפותרות את המשוואה, כאשר אלו נמצאות בתחום שבין N/2 ו N/2-, כאשר N מספר טבעי זוגי. כן יש לספור את השלשות הפותרות את המשוואה. כלומר הקלט הוא A,B,C D ו N והפלט הוא מספר הפתרונות האפשריים, הבעיה שלי היא שהדרך הכי יעילה שאני מצליח לפתור את התכנית היא באמצעות 3 לולאות מ-0 עד n/2 אבל לפי מה שנאמר לי ישנה דרך לפתור את התרגיל באמצעות שתי לולאות בלבד ואני מצליח להבין איך, אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by kovar2,

השאלה שקיבלתי היא כזו Uploaded with ImageShack.us אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם סעיף ב' (הבונוס) אין צורך לכתוב ממש את הקוד אלא רק להגיד לי את הרעיון הכללי, אני כבר אדע לכתוב אותו לבד. תודה רבה למי שיכול לעזור!!! אהה ואם אפשר אז אני צריך עזרה כמה שיותר מהר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yoniby,

היי בניתי דף שמקבל מידע... היישור הוא לשמאל כך ש יש טכסט משמאל לתיבות. כשאני עושה יישור לימין רגיל (<center>) אז זה עובר ימינה, אך הטכסט מופיע מימבין לתיבות. איך אני מעביר אותו לימין? תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 104952,

כשאני מריץ את התוכנה שכתבתי -כל פעם שאני קולט מספר ואז לוחץ ENTER אז החלון עף......וחוזר לחלון של הקומפיילר מה אני עושה לא נכון?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Da-Funk,

היי, אני מחפש פקד ל .net אני עובד בסביבת windows. הפקד שאני מחפש הוא פקד פשוט למדי שמציג את כל ימות השבוע ונותן אפשרות לסמן איזה ימים אני רוצה לשבץ (כלומר איזה מבין הימים אני רוצה לתת ערך TRUE) הפקד צריך להראות כך : SMTWTFS (אותיות של ימות השבוע) שכל אות תהיה לחיצה ותסומן בצבע. כלומר אם בחרתי בראשון שני חמישי : SMTWTFS כמובן משהו יותר מעוצב תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by omfir,

להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by roki121212,

שלום אני מתכנת אתר ומשתמש בJS. יש לי פונקציה בה אני רוצה לשאול אם סורס(src) של תמונה שווה לכתובת של תמונה כל שהיא: זה נראה ככה: if(pic.src==""p.png") { } הבעיה היא שהif הזה לא עובד. למישהו יש פתרון? בתודה מראש, עומר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 4. שלום, כתוב תוכנית roundup.cpp הקוראת מהקלט שני מספרים שלמים חיוביים ומדפיסה את תוצאת החילוק של הראשון בשני. התוצאה צריכה להיות מספר שלם. אם התוצאה האמיתית אינה מספר שלם, יש לעגל אותה כלפי מעלה. לדוגמה, תוצאת החילוק של 24 ב 6 תהיה 4 ותוצאת החילוק של 25 ב 6 תהיה 5. אין להשתמש ב if, או כל חומר אחר שלא נלמד עדיין בכתה. יש להשתמש רק בטיפוס int. #include <stdio.h> #include <math.h> main() { int x,y; int z; printf("\n\nEnter 1st no':"); scanf("%d", &x); printf("\n\nEnter 2nd no':"); scanf("%d", &y); z=(x/y); printf("\n\nRoundup %d divided by %d is %d \n\n",x,y,z); return 0; }

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Osh3r,

אשמח לעזרה בסעיף ב. אני לא מבין איפה טעיתי. תודה D:

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי שאלה כזאת: כביכול בניתי את הקוד עצמו שאמור להפוך את המספר, אך אני מתקשה בעניין של הקישור בין הפונקציות, איך אני שולח את הערכים שהתקבלו מפונקציה אחת לשנייה?? הינה הקוד שבניתי, הסתבכתי אז התחלתי לייצר סתם משתנים לראות אם זה מצליח.. אבל לא הולך לי. מפונקציה GetLongNumber אני צריך ללכת ל-ReverseDigits , לקבל משם את הערך שיוצא ולשלוח אותו חזרה ל-GetLongNumber ולהדפיס אותו כאשר אני מחבר אליו 3. איך אני מעביר את הערך אני לא מבין תודה למי שיעזרו זה ממש חשוב!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by assaf990,

איך כותבים נכון? הקוד להלן לא עובר קומפילציה void Func( char* s = "dudu" ) { //todo } int main() { Func(); }

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מישהו יכול להביא לי מדריך לכתיבה של קבצי אצווה (batch) ארוך אבל מפורט וברור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Noririco,

אהלן... אני סטודנט למדעי המחשב, מה שרציתי לשאול הוא מה העיקר בלימוד C ? ואם אני אחדד השאלה אז על מה אני צריך למקד את עצמי כשאני לומד?, כמובן שללמוד הכל , אבל מהו העיקר ? כאילו על מה להתאמן הכי הרבה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by falukky,

יש לי DropDownList וטקסט מסויים שאני רוצה לרשום ליד והם מופיעים לי לא מיושרים מבחינת הגובה: http://s21.postimg.org/lcggrremf/image.png איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, שאלה ..אני מניח שנשאלה מספיק פעמים לגבי מלא שפות תכנות ו...דברים חדשים בכלליות אני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (אני יודע כבר כמה שפות תכנות ברמה בסיסית+, ובקרוב השחרור , אז הגיע הזמן ללמוד משהו שבאמת יעניין חברות הייטק לקרוא ברזומה) אני פשוט לא יודע איזה אני יודע PHP C++ ממש בסיסי פסקל מהתיכון, כנ"ל אסמבלי TAMI (מהצבא - שפה שנעלמה מהעולם לפני 20 שנה ) HTML SQL ועוד כמה שטויות כרגע לפי מה שהבנתי - ההתלבטות שלי היא בין JAVA לC# (אם יש שפה אחרת שכדאי לחשוב עליה - אשמח לשמוע) רועי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אז ככה, מי שמכיר יש פרוייקט שנקרא LAME שהוא OPEN SOURCE כזה שנכתב ב-C++ שאפשר דרכו להמיר קבצי WAVE ל-MP3. בכל מקרה, אני עובד ב-C# אבל אני רוצה להשתמש בפונקציות של התכנית הזאת. יצרתי ב-C++ פרוייקט קטן שבו יש את הפונקציות שאני רוצה להשתמש בהם ושמרתי את זה ב-DLL. השאלה שלי, איך דרך C# אני יכול לשלוח למחלקה הזאת מערך, והתכנית הזאת שבעצם מכינה מהמערך הקיים מערך חדש, תחזיר חזרה ל-C# את המערך החדש. מישהו יודע איך עושים את הקישור הזה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, יש לי 50 קבצי pdf ומנסה להמיר אותם לקבצי טקסט באופן איכותי. ניסיתי להשתמש בilovepdf ואקרובט רידר פרו. התוצאות לא היו משביעות רצון. לכן, פניתי לאוראקל מדלפוי, קרי ג'ימיני, ובקשתי עזרה. בהתחלה בנה לי תכנה עם בpython עם פונקצית Tesseract, להפתעתי התכנית רצה היטב (אני תכנתי בפעם האחרונה שלביסיק עוד היו מספרים בשורות) אבל לא הייתי מרוצה מהאיכות. ביקשתי פתרון אחר והוא הציע להשתמש ב Google Cloud Vision API. אחרי תלאות מרובות, הצלחתי לפתוח חשבון ולעשות את התכנה המבוקשת. אבל מקבל שגיאה: Vision API: [Errno 13] Permission denied: אני מנהל המערכת, כל ההרשאות נכונות, וניסיתי להריץ גם בתור מנהל. #import os from google.cloud import vision from google.oauth2 import service_…

22. Started by mei,

איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eninyo,

שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

אין לי מושג איך אבל חיפשתי 'פרטי מעצבים' בגוגל וזה שם אותי בתוצאה ראשונה, אין בכלל מושג איך הגעתי לשם כשלא עשיתי שומדבר (לפחות לא במתכוון) כדי לקדם את העמוד הספציפי הזה. למרבה הצער זאת לא המילה שאני מייחס לה חשיבות בכלל ככה שזה לא כל כך רלוונטי. אבל אם זה בא לי ככה בקלות בלי שאפילו עשיתי שום מאמץ, איך אני עושה את זה גם לשאר המילות מפתח ?? או לפחות ל'ריהוט גן' או 'רהיטים'?? www.d-designs.co.il

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לכתוב web crawler המסוגל לענות על שאלות פשוטות. למי שאולי זוכר היה מנוע חיפוש שהיית שואל אותו שאלה מסויימת והוא היה מציג לך תשובה מהרשת. אני מעוניין ללמוד לכתוב משהוא כזה ולהתחיל לדוגמא עם שאילתות פשוטות. כל מידע שיכול לעזור (פרט לחיפוש בגוגל אתצמד המילים how to write web crawler) יבורך!. כמו כן אם כבר שואלים: החיפוש בגוגל הנ"ל העלה הרבה אתרים אך רובם מתחייחסים ל C# ו JAVA, נשאלת השאלה למה? web crawler אמור להיות משהוא יעיל ואם כן למה לא כותבים אותו ב C++ או C לדוגמא? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים