עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orlupo,

אני מחפש קומפיילר לדוס של C (רצוי ++C) ולא Turbo C++ 3.1. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  2. היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש

3. Started by xena,

אני רוצה לאחסן את האתר שלי בארץ (הפעם. הייתי בברינקסטר). לא בא לי שוב הפיצול הזה בין DOMAIN CO.IL לשאת אחסון בחו"ל. אני רוצה שהכול ישולם במקום אחד. האתר פשוט מאוד, ולא דורש שום דבר מיוחד. יש המלצה למקום אחסון שיתן לי גם co.il?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by יוסי 123,

היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…

5. האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?

6. Started by shaithebest,

שלום חברים, למה ישראלים כל כך אוהבים אקספלורר???דפדפן מגעיל יש לי חנות שבניתי עם ג'ומלה http://shopthenet.co.il/ וכאשר אני עושה בדיקות של רכישה עם פיירפוקס עובד מעולה, אבל אספלורר בכניסה לסל הקניות וכל שלב בסל הקניות מקפיץ את הERROR שאומר כדלקמן: "האם ברצונך להציג רק את תוכן דף האינטרנט שנמסר באופן מאובטח? דף אינטרנט זה מכיל תוכן שלא יימסר באמצעות חיבור HTTPS מאובטח, ועלול להעמיד בסכנה את האבטחה של דף האינטרנט כולו" איך מעיפים את הERROR הזה הוא יבריח לי לקוחות? חייב עזרה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי לכולם, לפני 7 שנים רכשתי תוכנה לפיצריה מאדם אנונימי שכנראה כתב אותה או רק שיווק. במהלך השימוש בתוכנה הייתה הפסקת חשמל ומרגע הפעלת המחשב התוכנה נותנת שגיאה שאחת הפקודות נמחקו. התוכנה נעולה עם סיסמא שאין לי מושג מה היא בשביל ההגדרות טכנאי. השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות ? כמובן בתשלום! ( גם למי שירצה רק לעזור ) התוכנה נמצאת במיקרוסופט אופיס בווינדוס אקספי

8. Started by 0ld case,

#include<iostream.h> #include<math.h> class point { int x,y; friend class polygon; public: point() { x=0; y=0; } void set(int a, int b) { if(a<0) a=0; else x=a; if(b<0) b=0; else y=b; } point(int a, int b) { set(a,b); } double distance(point p) { return sqrt(abs((x-p.x)*(x-p.x))+((y-p.y)*(y-p.y))); } void print(double res) { cout<<"x:"<<x<<endl; cout<<"y:"<<y<<endl; cout<<"distance: "<<res<<endl; } }; class polygon { point *ptr; int size; public: polygon() { ptr=NULL; size=0; } void set(int s) { int a,b; ptr = new point[s]; co…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

כמובן חוץ מלזהות שכפתור נלחץ יש עוד אפשרויות? אני רוצה לזהות גם רק כשהעכבר עובר עליו, זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML לבד, אני מנסה למקם תפריט במרכז העמוד ואין לי מושג איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Spidey_man,

שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 3583,

שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבוא אני מקבל 2 מערכים למשל [d, e] ומערך שני [a, b, c, d, e, f] אני אמור לרשום פונקציה רקורסיבית שתבדוק אם המערך הראשון הוא תת מערך של השני (בדוגמא שלי הוא כן תת מערך) ותחזיר true או false מה שכן אני לא אמור להשתמש בלולאות אלא בפונקציה רקורסיבית, אני יודע איך לבדוק בלי רקורסיה אבל מתקשה לחשוב על הפיתרון באמצעות רקורסיה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני כרגע בלימודים באוניברסיטה ואני מעוניין להתחיל ללמוד בניית אתרים. עברתי קורס ב-JAVA ואני יודע HTML בסיסי והייתי רוצה לעבור לשלב מקצועי יותר. מה אתם מציעים ? מה הדרך הכי טובה ? מורה פרטי? קורס ? קריאה באינטרנט? וכלל, מה השפה שכדאי ללמוד אותה היום כדי לעוף בנושא ? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by robicon,

בדקתי בגוגל ויש המון תשובות שונות ולא מובנות ואני עדיין לא מבין למה זה מתחיל ב0 ולא ב 1 אשמח לקבל תשובה.

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by mystic,

התחלתי ללמוד מ"JAVA על כוס קפה" והגעתי למתודות שאני לא מצליח כל כך להבין.. הנה תכנית שהפלט שלה הוא תוצאות החזקות של המספרים 2 ו-3 בכל המספרים מ0 עד 9: public class Functions { public static int power (int base, int n) { int result=1; for(int i=1;i<=n;i++) result=result*base; return result; } public static void main(String[] args) { int res1, res2; System.out.printf("%-4s %-13s %-13s%n", "i", "power(2,i)", "power(3,i)"); System.out.printf("%-4s %-13s %-13s%n","-", "----------", "----------"); for(int i=0; i<=9; i++) { res1=power(2,i); res2=power(3,i); System.out.printf("%-4d %-13d %-13d%n", i, res1, res2); } } } יש כמה דברי…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by orelzion,

משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roy132,

שלום לכולם בימים האחרונים התחלתי ללמוד שפת c מהספר "ללמוד c" של יואב נתיב. ובזמנו כשהיתי בתיכון למדתי java אך אני משתמש בתוכנה חדשה בשם visual studio 2015 שאין לי בה כול כך נסיון ואני לומד מימנה תוך כדי בקיצור אני מנסה להריץ תוכנית היוב כתב אך היא עושה לי בעיות. התוכנית היא : #include<stdio.h> #include<malloc.h> void main() { char ch, let; ch = getchar(); flushall(); let = getchar(); putchar(let); putchar(ch); } אני מריץ את התוכנית בלי debugging והתוכנית רצה יפה אך ברגע שאני מכנית את התו הראשון למשל "o" התוכנית מסתיימת והוא מדפיס לי את התו o וזהוא לא נותן לי להקליד את התו השני כאילו מתאלם מימנו

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. סתכלו underrockskin.l2p.net תנסו לסמן (highlight ) איזה שהוא טקטס באתר.... והוא ישתגע ויסמן את כל האתר או את רובו גיליתי שזה קורה רק ב IE וב FF זה לא קורה אני לא יודע ממה זה נובע! מישהו אמר לי שזה נובע מ auto Highlight שקיים ב IE ...(פונקציה מטומטמת...) מישהו יודע איך אני יכול או לתקן את זה, או להגיד לי מה גורם לזה... או איך דרך האתר לעשות שואם יןעיךןעיא- םככ או משהו בסגנון בשביל שהדבר המטורף הזה יפסק? רועי

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. כיום אני משתמש בPROXIFIER כדי לגלוש דרך פרוקסי במקרה ואני צריך, אך לשימושי פרוקסי אחד לא מספיק במיוחד אם הפרוקסי איטי להחריד וברצוני ליצור אתר (כדוגמאת http://www.googlegooglegooglegoogle.co.uk )כאשר בכל FRAME בעצם אוכל לגלוש דרך פרוקסי שונה (כמו באתרים internetcloak.com ו- hidemyass.com וכאשר מכניסים ידנית PROXY לFIREFOX) אותו לפחות בלשבים הראשונים אכניס ידנית. שאלתי די פשוטה אך עדיין לא מצאתי לה תשובה פשוטה בגוגל: מה הפקודה בASP\ASP.NET שתאפשר לי גלישה דרך פרוקסי ספציפי באתר ספציפי אותו אבחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by dj silver,

והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by genia,

/

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. ^^windows desktop אין לי ניסיון בתכנות. חשוב ספר שיסביר את העקרונות בצורה ברורה עם דוגמאות. הספר יכול להיות באנגלית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.