תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור סקריפט ב-C# (זה השפה שאני לומד כרגע ואין לי נסיון בשום שפה אחרת) שברגע שאני לוחץ על קיצור מסויים במקלדת זה מכניס לי את הסיסמא שלי (באתרים מסויימים) שפשוט יכתוב לי סטרינג מסויים, איך עושים את זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב תוכנית קטנה ב C (לא C++ )שתקלוט 3 מספרים. תעשה ממוצע בין המספר הגבוה לנמוך. תציג את התוצאה ובנוסף תציג את המספרים שנקלטו לפי הסדר(גודלם) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני משתמש באפצ'י כאשר אני נכנס ל install.php מוצג לי כל הקוד במקום ההתקנה עצמה אני משער זאת בבעיה ב php אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להתקין php צעד אחר צעד באפאצ'י?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להדפיס את המערך הדו מימדי שלי עם שימוש במצביעים (שפת C). אך נראה שאני רק מצליח להצביע על מיקום באותה שורה וכל התקדמות שלי רק מצביע על התקדמות בתוך השורה... אני רוצה סה"כ להצביע כל פעם על איבר ה-0 בכל אחת מהשורות כשאני מקדם אותו ב-1. מישהו יודע איך לממש זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעבודה התחלנו לעבוד עם חברת תוכנה חיצונית שמפתחת עבורנו מערכת לשימוש פנימי של המשרד המערכת מפותח בשפת dot net ותהיה נגישה גם עבור סוכנים ולקוחות מחוץ למשרד במקביל ישנם בקשות שונות ממשתמשים שצריכים עזרה או פתרון תכנותי שאני חושב שעם קצת ידע ומאמץ ניתן לפתור השאלה היא מה עדיף ללמוד PHP או דוט נט אני שואל בעיקר כי אין לי ניסיון בשפות תכנות, איזה שפה מומלץ יותר ללמוד מבין השניים אם יש המלצות אחרות או דעות נוספות אשמח לשמוע תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכניס את הנתונים האלו לרג'סטרי בערזת ויז'ואל בייסיק ולא דרך קובץ REG [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex:5e,7c,b3,80,7c,83,1e,12,15,55,5d,60,b4,e6,28,6f "Port"=hex:23,13,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "AutoAllow"=hex:00,00,00,00 "AskUser"=hex:00,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בשדה קלט בטופס, אני מקליט מחרוזת בעברית. למשל: "אאא". כאשר אני מעביר את שדות הקלט ב" insert" לטבלה בשרת MySQL, השדה מופיע כמחרוזת סימני שאלה. כך: "???". חלק ה head בטופס הינו: מישהו יכול להסביר לי איך מוסיפים מחרוזות בעברית לשדות בטבלת MySQL? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. בניתי מספר פעמים בחיי אתרים, אך הפעם מדובר בפרוייקט בסדר גודל שהינו גדול מכפי שהתנסיתי בעבר. בגלל הכמות הגדולה יחסית של טבלאות(בדומה לאתרים מסחריים אחרים), אני מתקשה להעביר את העיצוב שבניתי לקוד HTML עצמו. במשך יום וחצי אני דוגר על הבעייה, ולא מגיע לפתרון. אני מניח שישנה שיטת עבודה נורמלית לביצוע הדברים שאיני מכיר, ולכן אני זקוק נואשות לעזרתכם. הנה דוגמא למשהו שאני מנסה ליישם ב-HTML: כפי שאתם בוודאי רואים, הטבלאות הימניות שונות בגודלן מהשמאליות. ישבתי שעות(באמת.. שעות) כדי לנסות לבצע בניית טבלאות בתוך טבלאות, או לשחק עם ה-rowspan וה-colspan, אך ללא הועיל. הכל מתחרבש לי בסופו של דבר ואין אור בקצה המנהרה. אני בטוח שישנה שיטת עבודה שצריך לפעול לפיה, כי לא …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם היה לי תוכנה כזאת חינמית שאני יכול לכתוב C/CPP ואז אני יכול לראות גם מה יצא לי במסך שחור קטן כזה מישהו יודע תשם/איפה מורידים? תודה רבה. עוד דבר: אני לומד C עם הספר "ללמוד C" מהדורה שלישית עשיתי בטוב שקניתי אותי? הוא טוב למתחילים? כי אין לי ידע קודם בשום שפת תכנות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן מדיה לאתר אינטרנט שתומך בכתוביות בנפרד (ויודע לחבר אותם, כמו ביו-טיוב). האם אפשר לקבל בבקשה קוד, או מידע נוסף על נגן כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המטרה לקבל ולנתח מיילים שמגיעים SMTP לדוגמה לפלטר לפי שולח, נושא וכדומה דרך CMD או API אחר ??
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור למדריך מפורט לבניית אתר ב HTML
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקום לאינפוט שלכם...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-