תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, בכיתה ח' התחלתי ללמוד מספר כיצד לתכנת ב-C, אבל הפסקתי כי כל התכניות שעשיתי עשו דברים סתמיים כמו להדפיס דברים בחלון DOS. לפני שנה ניסתי להתחיל שוב, אבל עזבתי את זה מאותה סיבה. השאלה שלי היא, לאיזה דברים מעניינים אני יכול לשאוף כדי לא להשתעמם? אני יודע תכנות בפסקל ואת כל היסודות של תכנות(לולאות, מערכים חד/דו- מימדים וכו' ברמה של בגרות במדעי המחשב א') ככה שבפרקים הראשונים בספר אני צריך לעבור רק על התחביר של השפה ולתרגל אותו(שוב, כתיבת תוכניות סתמיות). To make things short, אני צריך רעיונות לפרוייקטים מעניינים! לא משנה אם זה קשור לרשתות או גרפקיה או משהו אחר, העיקר שיהיה מעניין. דרך- אגב, עדיף להתחיל עם ++C או ש- C זה טוב? באיזה קומפילר להשתמש? ולא, אני לא אשתמש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות overload לפונק' ב-C ? נניח יש לי פונק' הכי פשוטה שיש אפילו ברמת סכימה של מספרים, ואני רוצה שכל פעם היא תסכום סכום אחר של מספרים, אז נכון שאני יכול לקלוט מערך או להשתמש בממשק של EOF פנימי או משהו כזה, אבל אני מדבר ברמה של ממש: sum(2,3,4) מול נניח: sum(2,3,4,5,6) הצעות ? אשמח להצעות אחרות אם אי אפשר, שיוכלו לתת פתרון הולם אחר תודה !! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעבודה התחלנו לעבוד עם חברת תוכנה חיצונית שמפתחת עבורנו מערכת לשימוש פנימי של המשרד המערכת מפותח בשפת dot net ותהיה נגישה גם עבור סוכנים ולקוחות מחוץ למשרד במקביל ישנם בקשות שונות ממשתמשים שצריכים עזרה או פתרון תכנותי שאני חושב שעם קצת ידע ומאמץ ניתן לפתור השאלה היא מה עדיף ללמוד PHP או דוט נט אני שואל בעיקר כי אין לי ניסיון בשפות תכנות, איזה שפה מומלץ יותר ללמוד מבין השניים אם יש המלצות אחרות או דעות נוספות אשמח לשמוע תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כידוע לשפות תיכנות יש המון פונקציות (שיטות) שתפקידן להקל על המתכנת, שבמקום שיצטרך לכתוב קטעי קוד שלמים ע"מ לעשות פעולות מסוימות, הוא יצטרך רק לקרוא לשיטה הנכונה ולהפטר מכל העבודה הקשה. הבעיה היא שיש המון שיטות שלא מכירים ו/או שלא יודעים איך להשתמש בהן, כתוצאה מכך מבזבזים המון זמן על לחשוב איך לעשות פעולה מסויימת ואם היא אפשרית בכלל בזמן שכל מה שצריך זה לכתוב שורה אחת, שלא לדבר על קטעי הקוד הארוכים והמסרובלים שאפשר למנוע על ידי שמכירים את הפונקציות הנכונות. בקיצור הכרת הפונקציות יכולה למנוע הרבה כאב ראש. לכן חשבתי על רעיון, ואני אשמח אם תשתפו פעולה. יצירת מעין תיעוד של הפונקציות יכולה לפתור את הבעיה, כמו שיש תיעוד של msdn אפשר ליצור מעין תיעוד (לא מדריך) על הפונקציות בעבר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכניס את הנתונים האלו לרג'סטרי בערזת ויז'ואל בייסיק ולא דרך קובץ REG [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex:5e,7c,b3,80,7c,83,1e,12,15,55,5d,60,b4,e6,28,6f "Port"=hex:23,13,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "AutoAllow"=hex:00,00,00,00 "AskUser"=hex:00,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקום לאינפוט שלכם...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש פקד ל .net אני עובד בסביבת windows. הפקד שאני מחפש הוא פקד פשוט למדי שמציג את כל ימות השבוע ונותן אפשרות לסמן איזה ימים אני רוצה לשבץ (כלומר איזה מבין הימים אני רוצה לתת ערך TRUE) הפקד צריך להראות כך : SMTWTFS (אותיות של ימות השבוע) שכל אות תהיה לחיצה ותסומן בצבע. כלומר אם בחרתי בראשון שני חמישי : SMTWTFS כמובן משהו יותר מעוצב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יגדיר עכשיו את ההבעיה שיש לי ומקווה שמישהו יוכל לעזור. יש להזכיר שלא צריך לכתוב את הפונקציות שבונות suffix tree, הן כבר נתונות לפי האלגוריתם של אוקנון. מה שצריך זה אלגוריתם (לא תוכנית מחשב) יעיל, מהיר ולא בזבזן במקום. הגדרה: תת מחרוזת נקראת MUM אם: 1. היא מופיע בכל אחת ממחרוזות הקלט. 2. היא מופיע בכל אחת מהן בדיוק פעם אחת. 3. אין תת מחרוזת אחרת המכילה אותה ומקיימת את תכונה 1+2. הבעיה: בהינתן קבוצת גנומים ( מחרוזות תווים ארוכות מאוד שהא"ב שלהם מוגבל בדר"כ ל-4 אותיות), צריך למצוא את הMUMים תוך שימוש בsuffix tree. דוגמה: ababcABCDddCRTYYEdd ABCDfdabcCRTYYEeabc abCRTYYEABCDrtyyydabc ה-MUMים כאן הם: 1. ABCD 2. CRTYYE (סימנתי אן באותיות גדולות את הMUM, אבל במחרוזות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה פרויקט שעשיתי בו הכל - צד שרת ופרונט אנד. נכתב בג'אווה, spring ו-hibernate השתמשתי ב-google cloud platform מה אתם חושבים? https://testtm-161312.appspot.com/ הנה הקוד של הפרוייקט לעיונכם: https://github.com/obrm/HagalimAttendanceSystem יש בונוס - בשמות התלמידים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחלתי ללמוד C ויש דבר שאני לא מוצא בשום מדריך איך אני יכול שהמחשב יקלוט אותיות? נגיד כמו שיש int num; if(num<4) { } איך אני עושה ככה אבל באותיות..? נגיד שיקלוט שם וגם,כמו שאני כותב אח"כ printf ("%d", num) מה אני שם במקום %D שיהיה אות? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שקיבלתי היא כזו Uploaded with ImageShack.us אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם סעיף ב' (הבונוס) אין צורך לכתוב ממש את הקוד אלא רק להגיד לי את הרעיון הכללי, אני כבר אדע לכתוב אותו לבד. תודה רבה למי שיכול לעזור!!! אהה ואם אפשר אז אני צריך עזרה כמה שיותר מהר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שהטקס של h3 היה במרכז אבל זה לא עובד לי : test 1 align to cetner ?? <div data-role="collapsible" data-iconpos="right" data-mini="true" > <h3>test1 </h3> <p align="center">test2</p> <a href="#" data-transition="slide" data-theme="b" data-role="button" style="background-color:red" >edit</a> </div> יש למישהו מושג איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לכתוב תוכנית קטנה ב C (לא C++ )שתקלוט 3 מספרים. תעשה ממוצע בין המספר הגבוה לנמוך. תציג את התוצאה ובנוסף תציג את המספרים שנקלטו לפי הסדר(גודלם) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לכתוב תוכנית מסויימת שתנגן קבצי Wireshark, יש לי קובץ exe שמסוגל לנגן את הקבצים האלו והשאלה שלי היא האם אפשרי שהתוכנית שלי תקרא לקובץ exe הזה ותוסיף לו עוד כמה פרמטרים אחרי ה-exe (כמו למשל Path ומספר מסויים שמייצג מהירות לצורך הדוגמא) איך עושים דבר כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע HTML ו JAVASCRIPT טוב.. עכשיו אני צריך לבנות אתר עם טופס הרשמה כמו של פורומים שיהיה לכל אחד שם משתמש וססמא וזה ישלח לאימיל כזה לאישור בקיצור כמו שצריך וגם מערכת של דירוגים לדירוג כל מיני דברים וגם מערכת שאפשר להגיב להוסיף תגובות - אבל אך ורק מי שרשום בשביל לעשות את הפונקציות האלו.. איזה שפות אני צריך ללמוד והאם אפשר ללמוד את שלושת הדברים האלה בזמן כמו חודשים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. בניתי מספר פעמים בחיי אתרים, אך הפעם מדובר בפרוייקט בסדר גודל שהינו גדול מכפי שהתנסיתי בעבר. בגלל הכמות הגדולה יחסית של טבלאות(בדומה לאתרים מסחריים אחרים), אני מתקשה להעביר את העיצוב שבניתי לקוד HTML עצמו. במשך יום וחצי אני דוגר על הבעייה, ולא מגיע לפתרון. אני מניח שישנה שיטת עבודה נורמלית לביצוע הדברים שאיני מכיר, ולכן אני זקוק נואשות לעזרתכם. הנה דוגמא למשהו שאני מנסה ליישם ב-HTML: כפי שאתם בוודאי רואים, הטבלאות הימניות שונות בגודלן מהשמאליות. ישבתי שעות(באמת.. שעות) כדי לנסות לבצע בניית טבלאות בתוך טבלאות, או לשחק עם ה-rowspan וה-colspan, אך ללא הועיל. הכל מתחרבש לי בסופו של דבר ואין אור בקצה המנהרה. אני בטוח שישנה שיטת עבודה שצריך לפעול לפיה, כי לא …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. רק רציתי לשאול איך גורמים לOptionBox לא להיות מסומן כשמפעילים את התוכנית. כי עשיתי כמה OptionBoxes ובכל פעם שאני מפעיל את הטופס, אז אחד הם מסומן. איך מבטלים את זה כך שאף OptionBoxe לא יהיה מסומן?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-