תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי כאשר אני רואה את ההודאה *char בקוד , מה זה עושה בקוד? דוגמא: char* Go = "B"; ואיזה סוג מצביע זה ? האם לפני השימוש אני צריך להכריז עליו על ידי Type def?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי להירשם מפגשים מהנים עם הרצאות מעניינות. http://www.meetup.com/Jerusalem-Coding-Meetup/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני ממקם טבלה [עם גבול נראה לעין] במיקום מסויים בדף, במקרה הזה ספציפית 200 פיקסלים שמאלה כאשר הטבלה מיושרת לימין. תודה רבה. שאלה חדשה - איך אני מיישר לימין קו אופקי מפריד (hr) בעזרת CSS? [לא בעזרת align בתגית עצמה]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעזרת פוינטרים? (ומקסימום בעזרת INCLUDE <IOSTREAM>ׂׂ) י
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקציה, שמקבלת רשימה של מחלקה כלשהיא שכתבתי, ושומרת אותה בתוך קובץ XML. הבעיה מתחילה בעובדה, שהרשימה יכולה להכיל שני סוגים של איברים- בגלל פולימורפיזם. איך אני יכול לבדוק בקוד, לאיזו מחלקה ספציפית משתייך האיבר ברשימה, שאותו אני שומר עכשיו. הסבר קצת פחות מבולגן: תהי מחלקה אבסטרקטית A, ושתי מחלקות שונות, B ו-C היורשות אותה. תהי רשימה L, של אברי A. תהי פונקציה func, שתפקידה לשמור בקובץ XML את הרשימה L. איך אני יכול לדעת ב-func, האם האיבר הנוכחי הוא B או C. דוגמאת הקוד עד לרגע זה: public void insertEmployeeList(List<BE.Employee> l) { XElement EmployeeRoot; string FPath = @"employee.xml"; EmployeeRoot = new XElement("Empl…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בונה טבלת HASH שצריך לבצע עליה הרבה מניפולציות מתמטיות, וסטטיסטיות המפתח לטבלה אמור להיות מספר LONG לצרוך העניין (כל טיפוס נומרי אחר גם יתקבל כסביר אני מניח..) יש לי 2 דרישות מהפונקציית מיפוי שלי: 1. הפונקצייה תלויה בזמן כלומר אם אני מכניס את המספר 8 ואח"כ עוד פעם את 8 אז הם יקבלו מפתחות שונים. 2. המפתחות שומרים על יחס סדר חזק בין האיברים. כלומר אם אני מכניס 8 100,000 פעם נגיד ואחרי זה 9 אז המפתח של 9 יהיה יותר גדול מכל אחד מהמפתחות ש 8 קיבל. (לצורך העניין היות ומדובר במשהו אפליקטיבי נניח שיותר מ 100K פעם אני לא אכניס אותו איבר ל HASH) אשמח בעזרה של יצירת פונקציית מיפוי כזאת ב C++... את האמת השפה כלל לא משנה אבל הגיונית אשמח לעצה איך לבנות את המיפוי הנ"ל...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים בעיקר סרטונים על השפה פייתון. אשמח להצעות שלכם. רקע יש קליל בJAVA.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף לאתרים שלי מתחת לכל מאמר את הfacebook Social plugins יש לי כבר את הכפתור לייק שהצלחתי לשתול בקוד אבל אני מתקשה עם הcomments אם יש לכם נסיון עם זה אני אשמח לדעת הורדתי את הSDK מdevelopers.facebook.com לא הבנתי כי קיבלתי קוד קצר שלא עושה כלום שאני שותל אותו בדפי הHTML תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם Dev-CPP והוא עושה לי מלא בעיות בחיבור קלאסים... (בעיות עם קוד שאני מקבל ממדריכים - כל המדריכים שמצאתי עד עכשיו) יש לי גם את .NET השאלה שלי- מהי סביבת העבודה הכי נוחה לעבודה עם C++ ? רועי נ.ב. נראה ,אולי נעשה בסוף סקר
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. מה שיש בקוד לא משנה (את הקוד קיבלתי פחות או יותר כמו שהוא לתרגיל בית) מה שבמודגש כרגע הם הדברים הרלוונטיים. סך הכל מה שאני מנסה לעשות הוא להעתיק מחרוזת הנקלטת ע"י המשתמש לתוך מחרוזת הנמצאת בתוך STRUCT הנקרא PIC אבל משום מה כל נסיונותיי להעתיק את המחרוזת המתקבלת ע"י המשתמש למחרוזת ב STRUCT כושלים בהודעת קריסה תוך כדי התכנית. רוב הדברים שיש בקוד הם רק לבדיקה והרבה דברים מיורקים כי הם לא חשובים כרגע, אבל אם מישהו יוכל להגיד לי את הסיבה (סביר להניח האידיוטית) למה הוא קורס אני אודה לו מאד!!!! להלן הקוד הבא: #include <conio.h> #include <string.h> #pragma warning (disable : 4996) #define SIZE 256 ///The Structs ///Creating the Picture [b]…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום חברים אני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLY אתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבא http://cms.template-help.com/virtuemart_29090/ אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליון הצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחד ברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלו בקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור עבורי כדי שאראה את דרך הפתרון את התרגיל הבא ? : הכנס לתוך מערךA בגודל5X5 ערכים אקראיים בהתפלגות אחידה בין 5 ל- 15 . 1) מצא הערך המקסימלי והמינימלי במטריצה. 2) חשב את סכום ערכי המטריצה. 3) בנה מטריצה B המכילה את השורות האי זוגיות של A. 4) בנה מטריצה C המכילה את הטורים הזוגיים של B. 5) חשב את המס' ההפכי עבור כל אלמנט ב-A. 6) חשב השורש הריבועי עבור כל אלמנט ב- A. 7) חשב את הממוצע של ערכי המערך ובדוק כמה מהאיברים ב- A גדולים מהממוצע וכמה קטנים מהממוצע.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך להציג תיבת טקסט אשר תיתן סיכום כלשהו של שאילתא שביצעתי ואין לי מושג איך לעשות את זה אשמח לעזרה כלשהי תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוג' int* f(){ int a[10]={1,2,3}; return a; main(){ int *b; b=f(); scanf("%d",&b[0]); } שפת C למה אין פה שגיאה בזמן ריצה? המערך נמצא במחסנית של F לא? המחסנית נעלמת לאחר סיום הפונ' למה אין אקספשין?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים.. אני עושה מבחנים לדוגמא לקראת בחינה בג'אווה התבקשתי לכתוב שיטה שמקבלת 2 מערכים של מס' שלמים ממוינים ומחברת אותם למערך אחד ממוין השיטה חייבת להיות רקורסיבית, החתימה הראשונה זו החתימה שהתחייבתי להשתמש בה ועשיתי עליה אוברלואדינג משום מה אני לא מסוגל להריץ ולבדוק אם זה עובד טוב.. הקומפיילר לא מפסיק לחשוב(השיטה חייבת להיות רקורסיבית ללא לולאות כלל) אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו.. תודה להלן הקוד public class Merge { public static int [] merge (int [] ar1, int [] ar2) { int [] ar3 = new int [ar1.length+ar2.length]; return merge(ar1, ar2, ar3, 0, 0, 0 ); //ar3=total length } public static int [] merge(int [] ar1, int [] ar2, int [] ar3, int i…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך שיטות לזיהוי אישון בopencv לא בדיוק את הקוד אלא רק את השיטות. שמעתי שיש אפשרות להגדיר לו לחפש צורה עגולה בתוך רקע לבן... או לתת לו מלא תמונות שבחלקם יש אישון ובחלקם אין ובאלה שיש להגיד לו שיש וככה הוא יודע לבד כבר איך למצוא אישון.. מישהו מכיר שיטות נוספות ומה היתרונות והחסרונות שלהם? תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כותב תוכנת לומדה בחשבון בסיגנון שאלון אמריקאי, לכן עשיתי שהתשובה לתרגיל נכנסת באופן רנדומאלי לאחד המקומות של התשובה [שארבעתם בתוך מערך] ובשאר מוגרלים מספרים רנדומלים. הבעיה נוצרה כאשר באחת מהתשובות הלא נכונות הייתה כפילות. האם יש אפשרות להגריל מספר רנדומלי בין טווח מסוים אך ש"ידלג" על מספרים מסוימים? ואם לא, מהי הדרך הכי יעילה לדאוג שלא תהיה כפילות? בנוסף אני לא בטוח שכתבתי את הקוד בצורה הכי יעילה, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, בתודה. RandomNumber = MyRandom.Next(4); Options[RandomNumber] = Answer; switch (RandomNumber) { case 0: Options[1] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Options[2] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Opti…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! שמי עידן ואני סטודנט שנה א לה. תוכנה. נתקלתי בכמה שאלות שלא הצלחתי לפתור עקב חיסור ארוך של 4 שיעורים{מושתל כליות..:\} אני יודע שזה לא מקצועי לבקש פתרונות אבל אינני מצליח לפתור 3 מתוך 5 שאלות. אשמח לעזרה. *שימוש בספריות <iostream> ופונקצית strln בלבד. אני כבר אעלה את הדרך שלי לפתרון השאלה הראשונה. . ", תו – . פלט – מצביע לתו שבמילה . את כל האיברים וכתובתם אשר באינדקס 0,N,2*N,3*N,4*N עד סוף המערך 4,6,7,8,9} – הפונקציה תקבל מצביע לתחילת מערך זה. גודל המערך : 5, פרמטר – 2. ערך כתובת 4 &&( כתובת המשתנה ) 7 &&( כתובת המשתנה ) 9 && (…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! שאלה ראשונה שלי בפורום הזה, וכנראה שלא האחרונה, אשמח לקבל קצת עזרה בנושא. הביאו לי שיעורי בית לרשום תוכנית לא מסובכת ב C, שכבר סיימתי אותה, אך נשאר לי חלק קטן בו אני צריך להגביל את הקלט שאני מקבל מההשתמש במספר שלבים בתוכנית. בפעם הראשונה אני צריך לקלוט תו אחד בלבד (לא פחות ולא יותר) של אות (אחת משלוש אפשרויות), ואחרי זה להגביל קלט נוסף כך שיקבל מספרים בלבד - ובכל מקרה אחר שהתוכנית תסגר אחרי הצגת הודעת שגיאה. אני בטוח שלמנוסים ממני זו לא משימה קשה, לכן אשמח לקבל הכוונה או קטע קוד כיצד אני רושם את התנאי הזה. אציין שאני יושב כבר דיי הרבה זמן על החלק הזה, ויש עוד מלא שיעורים במקצועות אחרים... ??? תודה ושבוע מצויין לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-