עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן בזמן האחרון עלו לי רעיונות לגבי הקמת רשת חברתית חדשה אך אין לי מושג לגבי העלות האמיתית של פרוייקט כזה. בתור בנאדם שטכנולוגיה זה לא הצד החזק שלו, אשמח לעזרתכם הבנת מרכיבי המערכת ועל מה צריך בעצם לשלם על בנייה של אתר או רעיון(מעצב, מתכנת, שרת, דומיין וכו'בהנחה שהאנשים איתם אני עובד הם פרילנסרים ) כמה מאפיינים של הרשת שיש לי בראש : היא תכלול בסיס משתמשים גבוה, עיצוב קל, צטים, העלאת תמונות, תשלום, חלוקה לתתי אזורים או פורומים. אם צריך עוד קווים כלליים על מנת לעזור להעריך על מה צריך לשלם בעצם, אשמח אם תבהירו לי שכן, הפן הטכנולוגי אינו החזק ביותר אצלי (: . תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?

3. Started by h_yoav,

אני צריך שיטות לזיהוי אישון בopencv לא בדיוק את הקוד אלא רק את השיטות. שמעתי שיש אפשרות להגדיר לו לחפש צורה עגולה בתוך רקע לבן... או לתת לו מלא תמונות שבחלקם יש אישון ובחלקם אין ובאלה שיש להגיד לו שיש וככה הוא יודע לבד כבר איך למצוא אישון.. מישהו מכיר שיטות נוספות ומה היתרונות והחסרונות שלהם? תודה יואב

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tdknight,

יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני כותב תוכנת לומדה בחשבון בסיגנון שאלון אמריקאי, לכן עשיתי שהתשובה לתרגיל נכנסת באופן רנדומאלי לאחד המקומות של התשובה [שארבעתם בתוך מערך] ובשאר מוגרלים מספרים רנדומלים. הבעיה נוצרה כאשר באחת מהתשובות הלא נכונות הייתה כפילות. האם יש אפשרות להגריל מספר רנדומלי בין טווח מסוים אך ש"ידלג" על מספרים מסוימים? ואם לא, מהי הדרך הכי יעילה לדאוג שלא תהיה כפילות? בנוסף אני לא בטוח שכתבתי את הקוד בצורה הכי יעילה, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, בתודה. RandomNumber = MyRandom.Next(4); Options[RandomNumber] = Answer; switch (RandomNumber) { case 0: Options[1] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Options[2] = MyRandom.Next(DifficultLevel); Opti…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by orninyo,

יש לי רשימה מקושרת וקובץ בינארי. אני צריך להעתיק את התוכן של הרשימה המקושרת (מבנים) אל תוך קובץ בינארי ולא עולה לי איך לעשות את זה זה סתם נסיון היפוטתי: void SaveMenu(SList SL,CList CL) { SPosition P; while(SL) { P=SL; if(fwrite(P,sizeof(struct blabla),Scounter,fp1)) { perror("Can not write to file!"); exit(3); } SLAdvance(SL); } } הfp1 אקסטרני. הScounter גם אקסטרני ומטרתו לספור את מספר הצמתים ברשימה (בפונקציה אחרת שבה מזינים לרשימה). הScounter לא מתקמפל משום מה, אבל אם במקומו אני שם סתם מספר זה מתקמפל אבל עף בfwrite (לא שציפיתי שזה יעבוד) למישהו יש רעיון (או פונקציה מוכנה) לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף לאתרים שלי מתחת לכל מאמר את הfacebook Social plugins יש לי כבר את הכפתור לייק שהצלחתי לשתול בקוד אבל אני מתקשה עם הcomments אם יש לכם נסיון עם זה אני אשמח לדעת הורדתי את הSDK מdevelopers.facebook.com לא הבנתי כי קיבלתי קוד קצר שלא עושה כלום שאני שותל אותו בדפי הHTML תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. כתבו פונקציה שמקבלת מספר שלם k וקולטת סדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1 אם קיים בסדרה זוג מספרים שסכומם גדול מ-k ;אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי יש בסדרה לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם גדול מ-k. לדוגמא: עבור 18=k והסדרה הבאה )משמאל לימין( : 3, 12, 5, 10, 5, 6, 2, -1 הפונקציה תעצור אחרי שנקלט המספר 10( כי 18>10+12 )ותחזיר 1 . עבור 25=k ואותה סדרה הפונקציה תעצור אחרי שנקלט 1 -ותחזיר 0 ,כי לא קיים זוג מספרים שסכומם גדול מ-25. אסור להשתמש במערכים או ברקורסיה. הגעתי לקוד הזה אבל אני לא יודע ממש איך להמשיך ואיך לתקן אותו אשמח לכיוון: #include<stdio.h> int mycouple(int k) { …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by iem,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות overload לפונק' ב-C ? נניח יש לי פונק' הכי פשוטה שיש אפילו ברמת סכימה של מספרים, ואני רוצה שכל פעם היא תסכום סכום אחר של מספרים, אז נכון שאני יכול לקלוט מערך או להשתמש בממשק של EOF פנימי או משהו כזה, אבל אני מדבר ברמה של ממש: sum(2,3,4) מול נניח: sum(2,3,4,5,6) הצעות ? אשמח להצעות אחרות אם אי אפשר, שיוכלו לתת פתרון הולם אחר תודה !! ;D

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by it4chi,

שלום, בכיתה ח' התחלתי ללמוד מספר כיצד לתכנת ב-C, אבל הפסקתי כי כל התכניות שעשיתי עשו דברים סתמיים כמו להדפיס דברים בחלון DOS. לפני שנה ניסתי להתחיל שוב, אבל עזבתי את זה מאותה סיבה. השאלה שלי היא, לאיזה דברים מעניינים אני יכול לשאוף כדי לא להשתעמם? אני יודע תכנות בפסקל ואת כל היסודות של תכנות(לולאות, מערכים חד/דו- מימדים וכו' ברמה של בגרות במדעי המחשב א') ככה שבפרקים הראשונים בספר אני צריך לעבור רק על התחביר של השפה ולתרגל אותו(שוב, כתיבת תוכניות סתמיות). To make things short, אני צריך רעיונות לפרוייקטים מעניינים! לא משנה אם זה קשור לרשתות או גרפקיה או משהו אחר, העיקר שיהיה מעניין. דרך- אגב, עדיף להתחיל עם ++C או ש- C זה טוב? באיזה קומפילר להשתמש? ולא, אני לא אשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אני צריך להציג תיבת טקסט אשר תיתן סיכום כלשהו של שאילתא שביצעתי ואין לי מושג איך לעשות את זה אשמח לעזרה כלשהי תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by binyamin1001,

אני צריך לכתוב פונקציה, שמקבלת רשימה של מחלקה כלשהיא שכתבתי, ושומרת אותה בתוך קובץ XML. הבעיה מתחילה בעובדה, שהרשימה יכולה להכיל שני סוגים של איברים- בגלל פולימורפיזם. איך אני יכול לבדוק בקוד, לאיזו מחלקה ספציפית משתייך האיבר ברשימה, שאותו אני שומר עכשיו. הסבר קצת פחות מבולגן: תהי מחלקה אבסטרקטית A, ושתי מחלקות שונות, B ו-C היורשות אותה. תהי רשימה L, של אברי A. תהי פונקציה func, שתפקידה לשמור בקובץ XML את הרשימה L. איך אני יכול לדעת ב-func, האם האיבר הנוכחי הוא B או C. דוגמאת הקוד עד לרגע זה: public void insertEmployeeList(List<BE.Employee> l) { XElement EmployeeRoot; string FPath = @"employee.xml"; EmployeeRoot = new XElement("Empl…

13. Started by morpheus1234,

אני בוגר אוני' במדעי המחשב שבימים אלו מחפש עבודה בתחום, אני מחפש רעיונות לפרוייקט (סדר גודל של כמה ימים) בC++ שיאפשר לי לחזק ולשפר את יכולות התכנות שלי בשפה... אשמח לרעיונות...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Hacker1221,

הודעה ישנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. רציתי לדעת אם יש מודל, או איזשהו קוד, שמאפשר לי להכניס שורה של כתובת פרוקסי? ובכך מאפשר לי לעשות פעולות שונות באינטרנט באמצעות התוכנה שאני כותב דרך הפרוקסי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. כיצד ניתן להכניס את הנתונים האלו לרג'סטרי בערזת ויז'ואל בייסיק ולא דרך קובץ REG [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\RAdmin\v2.0\Server\Parameters] "NTAuthEnabled"=hex:00,00,00,00 "Parameter"=hex:5e,7c,b3,80,7c,83,1e,12,15,55,5d,60,b4,e6,28,6f "Port"=hex:23,13,00,00 "Timeout"=hex:0a,00,00,00 "EnableLogFile"=hex:00,00,00,00 "LogFilePath"="c:\\logfile.txt" "FilterIp"=hex:00,00,00,00 "DisableTrayIcon"=hex:01,00,00,00 "AutoAllow"=hex:00,00,00,00 "AskUser"=hex:00,00,00,00 "EnableEventLog"=hex:00,00,00,00

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eido300,

כידוע לשפות תיכנות יש המון פונקציות (שיטות) שתפקידן להקל על המתכנת, שבמקום שיצטרך לכתוב קטעי קוד שלמים ע"מ לעשות פעולות מסוימות, הוא יצטרך רק לקרוא לשיטה הנכונה ולהפטר מכל העבודה הקשה. הבעיה היא שיש המון שיטות שלא מכירים ו/או שלא יודעים איך להשתמש בהן, כתוצאה מכך מבזבזים המון זמן על לחשוב איך לעשות פעולה מסויימת ואם היא אפשרית בכלל בזמן שכל מה שצריך זה לכתוב שורה אחת, שלא לדבר על קטעי הקוד הארוכים והמסרובלים שאפשר למנוע על ידי שמכירים את הפונקציות הנכונות. בקיצור הכרת הפונקציות יכולה למנוע הרבה כאב ראש. לכן חשבתי על רעיון, ואני אשמח אם תשתפו פעולה. יצירת מעין תיעוד של הפונקציות יכולה לפתור את הבעיה, כמו שיש תיעוד של msdn אפשר ליצור מעין תיעוד (לא מדריך) על הפונקציות בעבר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pppuser,

שלום, בעבודה התחלנו לעבוד עם חברת תוכנה חיצונית שמפתחת עבורנו מערכת לשימוש פנימי של המשרד המערכת מפותח בשפת dot net ותהיה נגישה גם עבור סוכנים ולקוחות מחוץ למשרד במקביל ישנם בקשות שונות ממשתמשים שצריכים עזרה או פתרון תכנותי שאני חושב שעם קצת ידע ומאמץ ניתן לפתור השאלה היא מה עדיף ללמוד PHP או דוט נט אני שואל בעיקר כי אין לי ניסיון בשפות תכנות, איזה שפה מומלץ יותר ללמוד מבין השניים אם יש המלצות אחרות או דעות נוספות אשמח לשמוע תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MrAlex,

קראתי במקור מסוים שהפיכתן של פונקציות TEMPLATE לINLINE מקטינה את ניפוח הקוד לא הבנתי כיצד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Da-Funk,

היי, אני מחפש פקד ל .net אני עובד בסביבת windows. הפקד שאני מחפש הוא פקד פשוט למדי שמציג את כל ימות השבוע ונותן אפשרות לסמן איזה ימים אני רוצה לשבץ (כלומר איזה מבין הימים אני רוצה לתת ערך TRUE) הפקד צריך להראות כך : SMTWTFS (אותיות של ימות השבוע) שכל אות תהיה לחיצה ותסומן בצבע. כלומר אם בחרתי בראשון שני חמישי : SMTWTFS כמובן משהו יותר מעוצב תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by miki_michal,

שלום , ראשית שאלה כללית,משהו לא ברור לי לגבי שפת JavaScript ברוב האתרים שאני בודק באינטרט השפה מופיעה כחלק ישומי בדפי HTML וכמעט שאין התייחסות , לתוכניות ללא שימוש בHTML, כמו כן הבנתי שיש הבדל ממשי במתודות שמתמשים בהם כאשר השימוש הוא בHTML וכאשר כותבים Script ללא שימוש בHTML האם זה נכון, איפה אוכל למצוא את השימוש בשפה ללא שימוש ב HTML , תנסו לכתוב פקודה פשוטה כמו alert ללא שילוב בHTML תראו שזה לא עובד... לשאלה המרכזית: אני כותב אפליקציה בשפת JavaScript ןשימוש בHTTPRequest ללא שילובו בדף HTML, כמו לכתוב למעשה קובץ BAT, שניתן להרצה,הבעיה שלי היא שהשרת שאני עובד מולו לא תומך ביצירת HTTPRequest אלא ביצירת אובייקט מסוג MSXML2 כאשר אני מבצע את הפקודה http.send() במהלך איתחול הש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Nemesis,

מישהו מכיר איזה מימוש של מערך ביטים לשימוש ב C# אשר קצת יותר שימושי מהחרא חסר הערך שהם קוראים לו BitArray?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ערב טוב לכולם! שאלה ראשונה שלי בפורום הזה, וכנראה שלא האחרונה, אשמח לקבל קצת עזרה בנושא. הביאו לי שיעורי בית לרשום תוכנית לא מסובכת ב C, שכבר סיימתי אותה, אך נשאר לי חלק קטן בו אני צריך להגביל את הקלט שאני מקבל מההשתמש במספר שלבים בתוכנית. בפעם הראשונה אני צריך לקלוט תו אחד בלבד (לא פחות ולא יותר) של אות (אחת משלוש אפשרויות), ואחרי זה להגביל קלט נוסף כך שיקבל מספרים בלבד - ובכל מקרה אחר שהתוכנית תסגר אחרי הצגת הודעת שגיאה. אני בטוח שלמנוסים ממני זו לא משימה קשה, לכן אשמח לקבל הכוונה או קטע קוד כיצד אני רושם את התנאי הזה. אציין שאני יושב כבר דיי הרבה זמן על החלק הזה, ויש עוד מלא שיעורים במקצועות אחרים... ??? תודה ושבוע מצויין לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by מתחיל1,

שלום ושבוע טוב! שמי עידן ואני סטודנט שנה א לה. תוכנה. נתקלתי בכמה שאלות שלא הצלחתי לפתור עקב חיסור ארוך של 4 שיעורים{מושתל כליות..:\} אני יודע שזה לא מקצועי לבקש פתרונות אבל אינני מצליח לפתור 3 מתוך 5 שאלות. אשמח לעזרה. *שימוש בספריות <iostream> ופונקצית strln בלבד. אני כבר אעלה את הדרך שלי לפתרון השאלה הראשונה. . ", תו – . פלט – מצביע לתו שבמילה . את כל האיברים וכתובתם אשר באינדקס 0,N,2*N,3*N,4*N עד סוף המערך 4,6,7,8,9} – הפונקציה תקבל מצביע לתחילת מערך זה. גודל המערך : 5, פרמטר – 2. ערך כתובת 4 &&( כתובת המשתנה ) 7 &&( כתובת המשתנה ) 9 && (…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לדוג' int* f(){ int a[10]={1,2,3}; return a; main(){ int *b; b=f(); scanf("%d",&b[0]); } שפת C למה אין פה שגיאה בזמן ריצה? המערך נמצא במחסנית של F לא? המחסנית נעלמת לאחר סיום הפונ' למה אין אקספשין?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.